5 Beste balpennen Test Van 2020

Laatste update: 28.05.20

 

5 Beste balpennen (Reviews) van 2020

 

Een balpen is iets wat de meeste mensen vrijwel dagelijks zullen gebruiken. Het is dus belangrijk steevast op zoek te gaan naar de beste balpen. Voor sommigen is dit eentje van het bekende merk Waterman terwijl anderen eerder kiezen voor een eenvoudige BIC of misschien een exemplaar van  Stabilo. We hebben alvast 5 topproducten geselecteerd binnen de categorie balpennen. Bekijk deze even en neem de tijd om ook de online reviews en het advies van klanten door te nemen.

 

 

1. Balpen Parker Jotter Steel CT Chroom M (Medium)

 

Parker is een bekend merk op het gebied van balpennen en pennen. Vaak zul je er dan ook wel net iets meer voor moeten betalen aangezien ze niet altijd tot de goedkope balpennen kunnen gerekend worden. Deze prachtige balpen is voornamelijk vervaardigd uit duurzaam metaal en wordt gekenmerkt door een prachtige RVS achtige kleur.

Deze unieke Parker pen is voorzien van een medium penpunt dikte en maakt gebruik van een unieke en speciale inkt kleur; zilver. De balpen is ontwikkeld voor zowel volwassen mannen als volwassen vrouwen en kun je makkelijk navullen. De aankoopprijs mag dan misschien wel iets hoger liggen dan normaal, je kunt de balpen makkelijk jaren na elkaar gebruiken.

De balpen is ongeveer 15 cm lang en weegt slechts 50 gram. Dit maakt de balpen bijzonder handzaam en comfortabel om te gebruiken. Dit zowel voor linkshandige alsook rechtshandige personen. Een blik op de online reviews toont aan dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn met hun aankoop. Zo wordt niet alleen positief advies gegeven over de kwaliteit maar ook over het trendy design.

 

Koop bij bol.com (€16.99)

 

 

 

 

2.  BIC balpen soft feel click 3 stuks 1mm puntdikte

 

Ben je op zoek naar een echte balpen aanbieding? En wil je dus bij voorkeur niet zoveel geld spenderen hieraan? Dan raden wij jou aan om dit product van het bekende en sterk gewaardeerde merk BIC alvast even wat grondiger onder de loep te nemen. De verpakking telt bovendien niet 1 maar wel degelijk 3 afzonderlijke balpennen.

De balpen is voornamelijk vervaardigd uit duurzaam kunststof en wordt gekenmerkt door een fijne penpunt met een dikte van amper 1 mm. Ideaal dus om notities te nemen of andere aantekeningen te maken. De balpen zorgt voor een blauwe inkt kleur en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Hierbij maakt het helemaal niet uit of je nu rechtshandig of linkshandig bent.

De balpen is ongeveer 14 cm lang en weegt amper 10 gram, wat ze heel handzaam en praktisch om mee te werken maakt. Ondanks de vele positieve reacties bij dit product, is het echter wel belangrijk om je erop te wijzen dat het niet mogelijk is om de balpennen te gaan navullen. Eenmaal de balpen leeg is, zul je deze dus gewoon moeten wegsmijten.

 

Koop bij bol.com (€2.9)

 

 

 

 

3.  Stabilo Smartball 2.0 Linkshandig Balpen en stylus in één

 

Je zou eventueel ook kunnen kiezen voor deze prachtige balpen die jou wordt aangeboden en geleverd door STABILO. STABILO is een bekend merk dat bij veel personen vast en zeker een belletje zal doen rinkelen. Ben je op zoek naar kwaliteit, duurzaamheid, comfort en gebruiksvriendelijkheid, dan komen de balpennen van STABILO aardig in de buurt.

Het gaat hier wel degelijk om de 2.0 STABILO balpen die geschikt is voor iedereen die ook over een smartphone en/ of tablet beschikt. Waarom? Heel eenvoudig omdat je de balpen ook kunt gebruiken in combinatie met je smartphone en tablet. De ene kant is voorzien van een fijne en flexibele balpenpunt terwijl je met de andere kant van de pen makkelijk eender welk touchscreen scherm van je smartphone of tablet kunt bedienen.

Houd er wel rekening mee dat deze unieke balpen speciaal ontworpen is voor linkshandige personen. Er zijn echter ook mogelijk om de balpen aan te kopen indien je rechtshandig bent. Alleen zul je daarvoor specifiek op zoek moeten naar de rechtshandige variant binnen dit assortiment. Toch merken we vooral heel wat positieve reacties op bij dit product. De moeite waard dus!

 

Koop bij bol.com (€10.5)

 

 

 

 

4.  Waterman Hemisphere Steel GT Balpen Kleur inkt Zilver Medium

 

Mag het toch allemaal net dat tikkeltje meer zijn dan zou je eventueel nog kunnen kiezen voor deze unieke balpen van Waterman. De balpen maakt steevast deel uit van de bekende Waterman Hemisphere serie en wordt tegen een iets hoger prijskaartje aangeboden. Echter blijken de meeste klanten de prijs wel te aanvaarden daar ze overtuigd zijn van de aangeboden kwaliteit.

Deze unieke Waterman balpen is vervaardigd uit stevige en duurzame materialen zoals enerzijds staal en anderzijds geelgoud. De pen wordt gekenmerkt door een medium penpunt dikte en is voorzien van zilverkleurige inkt. Deze unieke balpen maakt gebruik van specifieke inktpatronen die je makkelijk zelf weer kunt opvullen.

De pen is specifiek voor volwassen mannen en vrouwen ontwikkeld en wordt jou aangeboden in een prachtige en stevige verpakking. Houd je niet alleen van kwaliteit en duurzaamheid maar hecht je minstens evenveel belang aan de verpakking en het design? Dan is deze unieke balpen van Waterman precies waar jij naar op zoek moet.

 

Koop bij bol.com (€46)

 

 

 

 

5.  Balpen AT Cross Century Lustrous Chrome

 

Tenslotte is er nog altijd de optie om te kiezen voor deze prachtige en duurzame pen die jou wordt aangeboden door het, al dan niet bekende merk AT Cross. Deze unieke balpen is voornamelijk vervaardigd uit duurzaam metaal en kan dan ook best wel tegen een stootje. De behuizing van de pen wordt dan weer gekenmerkt door een prachtige elegante zilveren kleur.

Net zoals het vorige product zul je merken dat de balpen voorzien is van een medium penpunt dikte en voorzien is van zwarte inktpatronen. Deze kun je bovendien ook makkelijk zelf gaan bijvullen en dat is een meerwaarde. De pen is ongeveer 133 mm lang, 7,6 mm breed en weegt amper 16 gram. Dit maakt de pen comfortabel en bijzonder handzaam.

Het is een degelijke pen die zowel door linkshandigen alsook rechtshandigen probleemloos kan worden gebruikt. Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er tot op heden nog geen reacties bij het product zijn geplaatst. Het is mogelijk dat de hoge prijs hier misschien wel voor iets tussen zit maar laat je hier niet gelijk door afschrikken.

 

Koop bij bol.com (€52.5)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status