5 Beste billendoekjes Test Van 2020

Laatste update: 28.05.20

 

5 Beste billendoekjes (Reviews) van 2020

 

Zwitsal, Etos, Natusan, Pampers, Huggies en Neutral; allemaal brengen ze de beste billendoekjes op de markt. Welk product je uiteindelijk besluit aan te kopen, is dan voornamelijk een persoonlijke keuze. Bij twijfel kunnen de online reviews en het bijbehorende advies van klanten jou misschien wel verder op weg helpen. Hieronder kun je alvast 5 topproducten raadplegen binnen de categorie „billendoekjes”. Neem rustig de tijd om deze even te bekijken en misschien zit er wel iets voor jou tussen.

 

 

1. Pampers New Baby Sensitive Billendoekjes 900 stuks

 

Het is misschien niet meteen een billendoekje aanbieding maar toch loont het de moeite om dit product even grondig onder de loep te nemen. De billendoekjes worden jou aangeboden door het bekende merk Pampers en worden geleverd in een stevige en duurzame verpakking. Die verpakking telt bovendien maar liefst 900 afzonderlijke billendoekjes.

Het product is speciaal ontworpen om te kunnen gebruiken bij pasgeboren baby’s. Bovendien maakt het helemaal niet uit welk huidtype je baby heeft. Echter worden de billendoekjes uitermate aangeraden indien je baby’tje vaak last heeft van gevoelige billetjes of een droge huid. De doekjes helpen niet alleen de natuurlijke pH-waarden te stimuleren en ook te behouden maar zorgen ook voor heel wat comfort.

Het feit dat de doekjes dermatologisch getest zijn, kan voor heel wat ouders alvast een geruststelling zijn. Ondanks deze vele voordelen en pluspunten moeten we echter vaststellen dat er tot op heden nog geen online reacties werden genoteerd. Dat is uitermate jammer maar laat je er niet meteen door afleiden.

 

Koop bij bol.com (€39.99)

 

 

 

 

2. Zwitsal Billendoekjes Lotion 72 stuks Baby alle huidtypes

 

Ook Zwitsal is alvast een bekend merk op het gebied van billendoekjes. Dit product zul je misschien niet meteen tussen de goedkope billendoekjes hoeven te verwachten, maar daar lijken de meeste klanten zich niet meteen aan te storen. De doekjes maken bovendien deel uit van de Zwitsal Billendoekjes Lotion serie.

De doekjes zijn geschikt om te worden gebruikt door zowel jongens als meisjes en hierbij maakt het huidtype helemaal niet uit. De milde Zwitsal lotion zorgt voor een reinigend en tegelijk kalmerend effect. Daarnaast zorgen ze voor extra gladde en zachte babybilletjes. De doekjes blijken bovendien ook alcoholvrij en hypoallergeen te zijn. Het stimuleert de neutrale Ph- waarden in de huid en is daarbij volledig dermatologisch getest.

Een blik op de online beoordelingen leert ons dat de meeste klanten wel degelijk overtuigd zijn van de aangeboden kwaliteit. Echter is er ook een kleine minderheid van de kopers die toch wel wat vragen stelt bij de duurzaamheid van de billendoekjes. Bovendien zouden de billendoekjes helemaal niet zo comfortabel zijn.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. WaterWipes 12x 60 babydoekjes 720 stuks in verpakking

 

Ook de WaterWipes billendoekjes worden door heel wat klanten aanbevolen. Het product mag dan misschien iets duurder zijn maar de verpakking telt dan ook maar liefst 720 stuks degelijke billendoekjes. Indien je liever een kleinere verpakking aankoopt dan kan dat uiteraard ook. In dergelijke gevallen zal het prijskaartje dan ook iets lager zijn.

De billendoekjes bestaan voor het grootste gedeelte uit water en slechts 1 procent aan fruitextracten. Dat maakt de billendoekjes bijzonder mild en aangenaam om te gebruiken. Het huidtype van je baby maakt hierbij helemaal niet uit. Als je kindje vaak last heeft van rode en pijnlijke billetjes dan heb je een reden te meer om dit product even wat grondiger te bekijken.

De meeste kopers blijken niet alleen een positief advies te geven over de kwaliteit maar ook de duurzaamheid blijkt het goed te doen. Anderen zijn ook positief over het comfort en de kindvriendelijkheid. Een kleine minderheid van de klanten blijkt wel nog enige twijfels te hebben en dat is uiteraard best wel jammer.

 

Koop bij bol.com (€31.63)

 

 

 

 

4. Neutral Baby Billendoekjes Parfumvrij 8 x 63 stuks

 

Misschien doet het merk een belletje rinkelen of misschien ook niet. Echter zijn er toch heel wat klanten die positief reageren op de billendoekjes van Neutral. Deze doekjes worden geleverd in een vrij grote verpakking waarbij je maar liefst 8 keer 63 stuks geniet. De billendoekjes blijken parfumvrij te zijn en zijn daardoor extra mild.

De doekjes zijn ideaal om te gebruiken voor jongens en meisjes maar worden vooral aangeraden voor baby’s met een gevoelige huid. Indien je kindje dus vaak last heeft van rode en/ of pijnlijke billetjes dan zijn deze parfumvrije billendoekjes alvast een meer dan welkome aanbeveling. Verder zijn de doekjes ook helemaal vrij van kleurstoffen en parabenen en werden ze niet alleen dermatologisch getest maar vervolgens ook goedgekeurd.

Ondanks het feit dat een enkele koper de doekjes best wel onhandig vindt om te gebruiken, zijn de meeste klanten wel degelijke overtuigd. Zo wordt niet alleen een positief advies gegeven over de kwaliteit maar ook het comfort en de duurzaamheid spelen een belangrijke rol.

 

Koop bij bol.com (€21.99)

 

 

 

 

5. Huggies Pure 10 x 56 Billendoekjes Gevoelige huid 560 stuks

 

Net zoals het vorige product, zijn ook deze billendoekjes speciaal ontworpen voor de gevoelige huid. Heb je al gemerkt dat je kindje vaak rode en pijnlijke billetjes heeft? Aarzel dan niet langer en kies voor deze unieke billendoekjes. De doekjes worden jou bovendien aangeboden door het, al dan niet bekende merk Huggies en staan garant voor kwaliteit en comfort.

Dankzij de unieke formule, zorgen de billendoekjes voor een optimale doch bijzonder milde reiniging. Daardoor wordt eventuele irritatie of beschadiging van de huid zoveel mogelijk vermeden. De billendoekjes zijn niet alleen vrij van alcohol maar ook van geurstoffen, kleurstoffen en allerlei andere overbodige stoffen.

Klanten reageren dan ook vooral positief op deze billendoekjes van Huggies en geven een positief advies op onder andere de kwaliteit. Ook de gebruiksvriendelijkheid en het comfort wordt door vele klanten alle lof toebezongen. Het loont dan ook de moeite om dit product even van naderbij te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€20.71)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status