Beste bloempot

Laatste update: 15.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Bloempotten test van 2021

 

Een goed gekozen bloempot is niet alleen functioneel maar kan ook esthetisch een grote meerwaarde hebben. Zo kan het een ruimte, binnen- of buitenshuis, helemaal opvrolijken en er gezellig doen uitzien. Het assortiment vandaag de dag is dan ook behoorlijk ruim en de keuze daardoor niet altijd even makkelijk. Daarom zijn we alvast op zoek gegaan naar 3 topproducten. Zo blijkt de Euro3Plast 40 cm bloempot alvast een schot in de roos te zijn. De bloempot is bovendien voorzien van een unieke ivoor achtige coating maar kun je nog in tal van andere designs en kleurvormen aankopen. Daarnaast zou je ook kunnen opteren voor de Prosperplast 40 cm Wit bloempot. Een compacte lichtgewicht bloempot die je makkelijk van de ene naar de andere ruimte kunt verplaatsen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Bloempotten koopgids

 

Een goede manier om je huis, tuin of je terras wat op te fleuren is door middel van planten en bloemen. Indien je planten en bloemen plaatst dan heb je daar wel één van de beste bloempotten voor nodig. Het is dan ook een aanbeveling om eerst zoveel mogelijk modellen te bekijken en vergelijken alvorens je iets aankoopt. Je kunt hierbij rekening houden met het design, de mogelijkheden, de prijs, het materiaal en het formaat. Indien mogelijk houd je best ook eventuele aanbiedingen in het oog.

Een bloempot voor binnen of voor buiten

Wanneer je het bij jou thuis wat gezelliger wilt maken dan kun je dit al vrij snel bereiken door een aantal mooie planten of bloemen als decoratie toe te voegen. Indien je dus op zoek wilt gaan naar een degelijke bloempot dan kun je jezelf eerst en vooral de vraag stellen of je deze buiten wilt plaatsen of toch eerder binnenshuis. Dit lijkt misschien heel banaal maar een bloempot die specifiek voor buiten ontworpen is, is vaak ook nog eens bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Je zou dus kunnen zetten dat deze modellen net iets steviger zijn dan de bloempotten voor binnen.

Indien je een bloempot voor buiten kiest dan is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er een goed afwateringssysteem is. Indien bloemen of planten teveel water krijgen dan is kan dit ook heel nadelig zijn. Bij een bloempot die je binnen in huis plaatst, is een speciaal afwateringsysteem iets minder noodzakelijk. De bloemen en planten die binnen staan, dien je zelf namelijk water te geven en komen dus niet in aanraking met extra of overvloedig regenwater. Kortom indien je op zoek gaat naar een degelijke bloempot is dit dus de eerste vraag die jezelf hoeft te stellen.

 

Design en mogelijke budget

Zodra je op zoek gaat naar een leuke en degelijke bloempot dan zul je merken dat er heel wat keuze op de markt is. Zo heb je heel goedkope bloempotten maar je hebt natuurlijk ook de iets duurdere modellen. Je beslist uiteindelijk zelf welk bedrag je wilt en vooral kunt uitgeven aan een bloempot. Bekijk daarom op voorhand al eens wat je verwachtingen en wensen zijn. Op die manier kun je al iets gerichter op zoek gaan en sneller tot de voor jou beste bloempot komen.

Het design zal bijvoorbeeld een belangrijke rol spelen in het prijskaartje. Een normale standaard bloempot zal minder duur zijn dan een model dat is afgewerkt met een speciale glanzende coating. Het kan misschien wel een goed idee zijn om op voorhand even de verschillende online beoordelingen van klanten door te nemen. Daarin wordt er vaak extra advies en informatie gegeven omtrent het product. Ook de gebruikerservaring kan jou verder op weg helpen. En wie weet kun je op die manier wel een leuke bloempot aanbieding tegenkomen.

 

De vorm en extra mogelijkheden

Het is ook aan te raden om even stil te staan bij de vorm van de bloempot. Je zult namelijk versteld staan van de hoeveelheid vormen die er momenteel zijn uitgebracht en door de bomen het bos niet meer zien staan. Eigenlijk zal de vorm van de bloempot hoofdzakelijk bepaald worden door het doel waarmee je deze wilt gebruiken. Een bloempot in een serre bijvoorbeeld zal er compleet anders uitzien dan een bloempot die echt vooral als decoratiestuk dient in de woonkamer.

Dit brengt ons meteen ook bij het feit dat bepaalde modellen net iets meer mogelijkheden zullen hebben dan andere bloempotten. Uiteraard hoeft het niet te verwonderen dat je dit vrijwel meteen zult voelen in de uiteindelijke prijsbepaling van het product. Zo bestaan er heel wat bloempotten met verlichting. Je krijgt er dan een afstandsbediening bij waarmee je de kleur van de bloempot kunt veranderen en bepalen.

Materiaalsoorten en het formaat

Daarnaast raden wij ook aan om even stil te staan bij de gebruikte materiaalsoorten. Een bloempot kan namelijk uit een heleboel verschillende materialen vervaardigd worden. Zo zul je heel wat modellen hebben die uit aardewerk of terracotta bestaan. Dit zijn dan ook de meest standaard bloempotten. Verder heb je ook producten die uit kunststof, hout, riet of zelfs steen bestaan. Zelfs porselein behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard zal de materiaalsoort niet alleen afhankelijk zijn van het doel van de bloempot maar ook van de plaats. Met name of deze buiten- of binnenshuis geplaatst wordt. Bovendien zul je ook nog eens een keuze moeten maken inzake het formaat van de bloempot. Indien je twijfelt over het formaat dan is het een goed idee om na te gaan waarvoor je de bloempot wilt gebruiken. Bedenk ook meteen de ruimte. Als het de bedoeling is om een bloempot in de badkamer te plaatsen dan hoeft deze misschien niet zo groot te zijn als een model om in de woonkamer te zetten.

 

 

Bloempot Reviews – Top 5

 

Bloemen en planten kunnen je huis en je tuin echt meteen enorm gaan opfleuren. Een bloempot al dan niet in een mooi kleurtje kan het effect alleen maar vergroten. Omdat er momenteel heel veel soorten op de markt zijn is het niet altijd gemakkelijk een goede keuze te maken. Daarom hebben wij 5 topproducten uitgekozen en hoef jij er alleen maar de beste bloempot uit te kiezen.

 

Euro3Plast 40 cm

 

Als je op zoek bent naar grote en vooral hoge bloempotten om buiten te plaatsen dan hoef je zeker dit model eens te bekijken. De ivoor kleur straalt heel wat rust maar tegelijk ook een enorme klasse en elegantie uit. Dit past perfect bij een landelijk of juist heel strak interieur.

Je kunt uiteraard ook een andere kleur kiezen. Er zijn maar liefst 14 verschillende mogelijkheden. Verder is het mogelijk om een bloempot te kiezen met een inhoud van 38 liter of eentje van 69 liter. Dit model uit kunststof is behoorlijk licht van gewicht en kun je dus snel verplaatsen. Doordat de bloempot vormvast en krasvast is en het kleur niet verandert, kun je dit model zowel binnen als buiten gebruiken.

We merken dat de kopers helemaal overtuigd zijn van de kwaliteiten van deze bloempot. Dit model is heel handig te gebruiken en bovendien ook enorm duurzaam. Daarnaast geven de meeste gebruikers een positief advies over de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Voordelen
Kleur:

de bloempot heeft een prachtige ivoor achtige kleur die perfect tot uiting komt in eender welk interieur. Daarnaast zijn er ook nog 10 andere kleuren mogelijk.

Formaat:

de bloempot is te bekomen in 2 verschillende formaten. Zo kun je enerzijds kiezen voor een kleine bloempot met een maximaal volume van ongeveer 38 liter. Maar je kunt ook opteren voor een bloempot met een totale inhoud van ruim 69 liter.

Materiaal:

het is een duurzame bloempot vervaardigd uit degelijk kunststof.

Handig in gebruik:

de bloempot is niet alleen vormvast maar blijkt ook helemaal krasvast te zijn. Het lichte gewicht maakt het mogelijk om de bloempot makkelijk op te tillen en op die manier te verplaatsen.

Nadelen
Te groot:

tot op heden zijn er nog helemaal geen negatieve reacties geplaatst. Echter is het wel mogelijk dat de bloempot voor sommigen te groot zal zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Prosperplast 40 cm Wit

 

Als je liever niet zoveel geld spendeert aan een mooie en degelijke bloempot dan kun je dit model van Prosperplast altijd eens bekijken. Door de lage prijs behoort het zeker tot de categorie van de goedkope bloempotten.

De bloempot op de afbeelding is wit, maar er zijn nog 6 andere kleuren waaruit je kunt kiezen. Daarnaast hoef je ook zeker een keuze te maken uit de verschillende volumes die mogelijk zijn. Net zoals het voorgaande product is ook dit model uit kunststof en gemaakt en daardoor bijzonder licht. Zo kun jij de bloempot snel en handig verplaatsen. Je kunt de bloempot zowel binnen alsook buiten gebruiken.

We merken dat de meningen hier eerder verdeeld zijn. Heel wat kopers zijn laaiend enthousiast over het leuke design en de kwaliteit ervan. Terwijl uit een andere review blijkt dat de koper vindt dat de bloempot snel stuk gaat en dus helemaal niet duurzaam is.

Voordelen
Prijskaartje:

in vergelijking met sommige andere producten uit deze lijst, zou het zeker de bloempot met de laagste prijs kunnen zijn.

Design:

het is mogelijk om een keuze te maken tussen de 7 kleuren die momenteel beschikbaar zijn.

Materiaal:

het is een unieke en degelijke bloempot die volledig vervaardigd is uit duurzaam kunststof en daardoor ook beperkt is van gewicht.

Handig in gebruik:

of je de bloempot nu binnenshuis wilt plaatsen of ergens op het terras of in de tuin; werkelijk alles is mogelijk. Het lichte gewicht maakt dat de bloempot makkelijk op te tillen is.

Nadelen
Matige kwaliteit:

we stellen vast als we de online reviews bekijken, dat de kwaliteit van de bloempot en de duurzaamheid volgens één gebruiker toch wel wat beter had mogen zijn.

Koop bij bol.com (€18.54)

 

 

 

 

Serax Grijs

 

Deze Serax bloempot is volledig gemaakt uit aardewerk en is daardoor bijzonder stevig. Daarnaast ziet dit model er ook heel natuurlijk uit. Door de lagere prijs in vergelijking met sommige andere modellen, zou dit wel eens een bloempot aanbieding kunnen zijn.

Doordat de bloempot uit aardewerk ontworpen is, ziet dit exemplaar er heel robuust en stevig uit. Tegelijkertijd werd een heel speelse en natuurlijke look ontworpen. Dit maakt deze bloempot uitermate geschikt om in verschillende interieurstijlen te passen. Je zult zien dat het namelijk overal bijzonder mooi oogt. Je kunt het niet alleen gebruiken om planten of bloemen in te plaatsen maar ook gewoon als decoratie.

Volgens de kopers valt over dit product helemaal niet te discussiëren. Werkelijk iedereen is helemaal overtuigd van de kwaliteit en het leuke en mooie design ervan. Daarnaast is de bloempot ook gewoon heel praktisch en handig in gebruik.

Voordelen
Prijskaartje:

je zult vast en zeker meteen versteld staan door het mooie en betaalbare prijskaartje van deze prachtige bloempot.

Decoratie:

zelfs wanneer je de bloempot niet gebruikt om planten in te plaatsen, oogt het product bijzonder verfijnd door er bijvoorbeeld een lichtje of kaarsje in te plaatsen.

Formaat:

de bloempot heeft een maximale doorsnede van 21 cm en is ongeveer 19,5 cm hoog.

Nadelen
Design:

het is mogelijk dat het design niet bij iedereen in de smaak valt. Je moet namelijk rekening houden met een zeer robuust ontwerp daar het van aardewerk is vervaardigd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Teiplast Idra Festonato 45 cm

 

Deze terracotta bloempot is afkomstig van het merk Teiplast en is ideaal om zowel buiten alsook binnen te plaatsen. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen uit 2 andere kleuren waaronder antraciet.

Er zijn verder verschillende mogelijkheden naar het volume toe. Zo kun je een kleiner formaat kiezen met een inhoud van slechts 22 liter maar je kunt ook gaan voor 80 liter. Het is eventueel een idee om bloempotten van een verschillende grootte te combineren en zo een mooi geheel te creëren.

Op dit moment is er nog maar één enkele review bij dit product geplaatst. Toch is de koper helemaal tevreden over deze bloempot. De gebruiker is niet enkel overtuigd van de goede kwaliteit ervan maar is ook laaiend enthousiast over het ontwerp en het design. Haast je dus zeker naar de winkel want misschien voldoet dit product wel volledig aan jouw verwachtingen.

Voordelen
Materiaal:

de bloempot is vervaardigd uit bijzonder duurzaam en degelijke terracotta.

Handig in gebruik:

het grote pluspunt van dit type bloempotten is dat je deze zowel binnenshuis alsook buitenshuis zonder problemen kunt plaatsen.

Formaat:

het is mogelijk om zelf het formaat van de bloempot te bepalen. Zo kun je kiezen voor een kleine bloempot van amper 22 liter maar er zijn natuurlijk ook heel wat grote exemplaren met een totale capaciteit van 80 liter.

Nadelen
Design:

het neutrale design kan voor sommige klanten misschien juist wel als een struikelblok worden ervaren.

Koop bij bol.com (€32.89)

 

 

 

 

Lucide Flower IP44 RGB

 

Als je op zoek bent naar een echte blikvanger dan kun je deze bloempot met verlichting eens bekijken. Bovendien kun je dit product momenteel aan een voordelig tarief aankopen aangezien het verlaagd is in prijs.

Deze bloempot is gemaakt uit zeer degelijk ABS en kun je verkrijgen in een roze of witte kleur. Bij de aankoop krijg je er ook meteen een afstandsbediening bij zodat jij de verlichting kunt regelen. Dit zorgt voor een extra mooi effect naar de avond toe. Uiteraard is de bloempot overdag ook meer dan de moeite waard.

Ook hier merken we enkel enthousiaste klanten op. Volgens de gebruikers is de bloempot niet alleen van een degelijke kwaliteit maar ziet het product er gewoon ook heel trendy en aantrekkelijk uit.

We kunnen vervolgens het rijtje afsluiten met deze unieke bloempot van Lucide. Indien je niet alleen op zoek bent naar kwaliteit maar tegelijk ook een designstuk wilt dan is dit misschien wel het ideale product voor jou. De roze kleur van de bloempot zorgt ervoor dat je echt wel voor een blikvanger kiest.

Voordelen
Prijskaartje:

je zult werkelijk verrast staan kijken van het mooie prijskaartje van deze unieke bloempot.

Materiaal:

de bloempot is bijzonder stevig en vervaardigd uit hoogkwalitatief ABS en kan dus best wel tegen een stootje.

Toebehoren:

op het moment dat je besluit de bloempot aan te kopen dan krijg je er meteen ook nog een afstandsbediening bij. Daarmee is het mogelijk om de verlichting, waarover de bloempot beschikt, te regelen.

Nadelen
Design:

aangezien het om een echte blikvanger gaat, kan het design voor sommige klanten misschien wel eens een struikelblok zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status