fbpx

Beste bluetooth muis

Laatste update: 15.10.19

 

Bluetooth muizen test van 2019

 

 

Ben je op zoek naar een bluetooth muis zonder USB? Of heb je toch liever een exemplaar dat voorzien is van één of meerdere USB uitgangen? Alles is mogelijk, maar omdat wij willen dat je met de beste bluetooth muis naar huis gaat, zijn we alvast op zoek gegaan naar 5 topproducten. Bekijk de 5 opties hieronder even aandachtig en kies er dan voor jezelf de beste bluetooth muis uit. Het kan handig zijn om ook rekening te houden met de verschillende online reviews en het advies van de klanten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Logitech MX Master 2S

 

Ben je een veeleisende gebruiker die precisie en nauwkeurigheid belangrijk vindt? Dan is deze Logitech bluetooth muis echt wel iets voor jou. De draadloze muis heeft een opvallende doch unieke blauwe kleur maar is uiteraard ook in robuust zwart te verkrijgen. Houd er echter wel rekening mee dat je dit product niet meteen tussen de goedkope bluetooth muizen zult moeten verwachten.

De bluetooth muis heeft een formaat van 4,84 x 12,6 x 8,57 cm en is ideaal voor rechtshandige gebruikers. Het product werkt op basis van een handige lasertechniek en biedt je de mogelijkheid om tot wel 3 computers tegelijk te bedienen. Bovendien kun je de snelheid van het scrollwiel naar eigen wensen aanpassen. Het is een krachtige bluetooth muis die zonder problemen 2 maanden lang kan meegaan nadat je deze hebt opgeladen.

Met slechts 3 minuten oplaadtijd kun je de muis zelfs een ganse dag probleemloos gebruiken. De nauwkeurige en krachtige tracking zorgt ervoor dat geen enkele ondergrond een probleem is. De klanten geven dan ook een positief advies over de kwaliteit en het comfort van dit product.

 

Koop bij bol.com (€84.99)

 

 

 

 

Apple Magic Mouse 2

 

Met deze bluetooth muis van het bekende merk Apple, haal je niet alleen een krachtig product in huis maar ook eentje dat weinig weegt en volledig draadloos werkt. Dit alles draagt bij aan het comfort, de gebruiksvriendelijkheid en de bewegingsvrijheid van het apparaat.

Deze bluetooth muis heeft een totale afmeting van 11,35 x 5,71 x 2,16 cm en is dus iets groter in vergelijking met het vorige product. Het is een handig product dat gebruik maakt van de lasertechniek en zowel door rechtshandige alsook linkshandige personen kan worden gebruikt. Het Multi-Touch-oppervlak zorgt voor het makkelijk swipen van de ene naar de andere webpagina. Verder kun je ook genieten van een comfortabel en duurzaam aanraakoppervlak zonder enige vorm van knoppen.

Heel wat kopers vinden het ook handig dat je deze bluetooth muis gewoon weer kunt opladen waardoor je dus niet steeds batterijen hoeft aan te kopen. Verder wordt er ook positief gereageerd op de kwaliteit van de bluetooth muis. Enkele kopers vinden het hoge prijskaartje echter wel een minpunt.

 

Koop bij bol.com (€77.9)

 

 

 

 

Logitech MX Master

 

Net zoals het eerste product, zul je merken dat ook deze bluetooth muis geleverd wordt door het bekende en sterk gewaardeerde merk Logitech. Deze draadloze muis zorgt voor heel wat bewegingsvrijheid en een enorme precisie. Ideaal dus voor de veeleisende gebruiker.

De bluetooth muis werkt, net zoals veel andere producten uit deze lijst, op basis van een degelijke en krachtige bluetooth techniek. De muis heeft een formaat van 13 x 9 x 5 cm en is jammer genoeg enkel en alleen geschikt voor rechtshandige personen. Echter is de muis ergonomisch ontworpen en daardoor ideaal voor mensen die toch heel wat uurtjes achter de computer spenderen.

Het is een handig apparaat dat niet alleen geoptimaliseerd is voor Windows maar ook voor Mac toestellen. Ondanks de lange oplaadduur volgens sommige kopers, merken we toch dat de meerderheid duidelijk tevreden is van de uitstekende kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het product.

 

Koop bij bol.com (€89.95)

 

 

 

 

TDM Sales

 

In vergelijking met sommige andere apparaten uit deze lijst, lijkt het hier wel om een bluetooth muis aanbieding te gaan zodra je het prijskaartje ervan ziet. De bluetooth muis wordt geleverd door het merk TDM Sales en is ergonomisch ontworpen. Daardoor ligt het aangenaam in de hand wat dan weer ideaal is voor mensen die heel wat tijd achter de computer spenderen.

De muis heeft een totale afmeting van 10 x 6 x 6 cm en functioneert met behulp van een krachtige laser techniek. Als je regelmatig te kampen hebt met een muisarm of muispols dan is dit product werkelijk ideaal voor jou. De verticale bluetooth muis werkt volledig draadloos en zorgt daardoor bovendien voor heel wat bewegingsvrijheid.

Tot op heden zijn er alleen maar positieve online reacties op het product gekomen. De kopers zijn overtuigd van de uitstekende verhouding tussen de kwaliteit en de prijs en raden het product dan ook aan. Houd er wel rekening mee dat deze bluetooth muis alleen maar door rechtshandige personen kan worden gebruikt.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Trust Xani

 

Met deze optische bluetooth muis van het merk Trust, haal je een degelijk en duurzaam apparaat in huis. De muis is beschikbaar in 2 verschillende kleuren en wordt bovendien aangeboden tegen een mooi prijskaartje. Ideaal als je liever niet zoveel geld aan een degelijke optische bluetooth muis spendeert.

De muis heeft een totale afmeting van 9,5 x 5,6 x 3,9 cm en is zowel geschikt voor rechtshandige alsook linkshandige personen. Je kunt genieten van een maximaal draadloos bereik van maar liefst 10 meter en verder is het product ook compatibel met eender welk type Android tablet. Dankzij de DPI-knop is het mogelijk om de muissnelheid in een handomdraai aan te passen.

Kortom, een degelijk en duurzaam product met een correcte prijs-kwaliteitverhouding volgens verschillende kopers. Jammer genoeg zijn er ook enkele klanten die niet helemaal overtuigd zijn van deze bluetooth muis. Laat je hierdoor niet afschrikken.

 

Koop bij bol.com (€14.51)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status