fbpx

Beste computermuis

Laatste update: 13.10.19

 

Computermuizen test van 2019

 

 

Voor een vaste computer heb je in ieder geval een computermuis nodig. Veel mensen werken ook met een laptop. Je kunt gebruik maken van de geïntegreerde muis, maar gebruik je toch liever een externe muis. Kies je dan voor een computermuis met draad of een draadloze computermuis. Wij zetten de 5 beste computermuizen op een rijtje. Zo kun je eenvoudig de voor jou meest geschikte computermuis selecteren.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Logitech M235

 

Deze computermuis van Logitech is draadloos en heeft een mooi design. Hij ligt goed in de hand en is geschikt voor zowel rechts- als linkshandige personen. Omdat deze computermuis draadloos is, stop je hem eenvoudig in de tas. Handig als je niet vaak op een vaste werkplek zit.

Deze computermuis beschikt over de Logitech Unifying ontvanger. Daarmee heeft hij een krachtige, draadloze verbinding tot wel 25 meter. Hij wordt geleverd inclusief batterij met een levensduur van een jaar. De prijs is zo gunstig dat je het gevoel hebt met een computermuis aanbieding te maken hebt.

In de review van klanten wordt deze computermuis erg positief beoordeeld. Het is een stevige muis die ook plezierig in de wat grotere hand ligt. Daarnaast is hij eenvoudig in gebruik en biedt veel kwaliteit. 

 

Koop bij bol.com (€22.99)

 

 

 

 

Logitech G502 Proteus Spectrum 

 

Speel je veel computerspelletjes, dan is deze gaming muis van Logitech de juiste keuze voor jou. Hij heeft maar liefst 11 programmeerbare knoppen. Hij levert door zijn uiterst responsieve sensor een betere nauwkeurigheid op je speelvlak.

Deze gaming muis wordt geleverd inclusief 5 gewichtjes van 3,6 gram. Hiermee is deze muis geheel aan te passen aan je persoonlijke voorkeur. Hij is geschikt voor rechtshandige personen en ligt ook plezierig in de wat grotere hand. Batterijen worden niet meegeleverd.

Het advies van kopers die je voorgingen is erg positief. Hij beschikt over een goede software en een ergonomische vormgeving. De prestaties zijn zeer goed en je kunt  zeker spreken over een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€75)

 

 

 

 

Razer DeathAdder Elite – Overwatch Edition

 

Speel je graag MOBA games, zoals bijvoorbeeld League of Legends of Dota 2? Met deze gaming muis overwin je al je tegenstanders. Maar hij is ook geschikt voor FPS. Deze computermuis met draad biedt een uitstekende verbinding tussen muis en PC.

Deze gaming muis is geschikt voor rechtshandige personen. Hij beschikt over twee zijknoppen waarmee je snel van wapens kunt wisselen. Daarnaast heeft hij 7 onafhankelijk programmeerbare knoppen. De lengte van de draad van deze computermuis is 2 meter.

De beoordeling door klanten van deze gaming muis is zeer lovend. Hij ligt plezierig in de hand en is goed voor uren spelplezier. Hij behoort niet tot de meest goedkope computermuizen maar de prijs-kwaliteitverhouding is zeker goed te noemen.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Apple Magic Mouse 2

 

Deze computermuis van het top merk Apple is geheel opnieuw ontworpen. Hij is lasergestuurd en geschikt voor zowel rechts- als linkshandige mensen. Het fraaie ontwerp van deze computermuis is zo kenmerkend voor Apple. Deze computermuis is geschikt voor Windows en Mac OS X met bluetooth.

Deze Apple Magic Mouse 2 heeft een aanraak oppervlak zonder knoppen. Wel is hij eenvoudig om te schakelen naar de traditionele één- of tweeknops instelling. Hij is direct klaar voor gebruik en het maximale bereik is 10 meter.

De meningen van klanten over deze computermuis zijn heel positief. Hij ligt heel plezierig in de hand en is erg eenvoudig in de bediening. Ook het design van deze computermuis wordt lovend beoordeeld. Hoewel hij niet valt in de categorie goedkope computermuizen, is de prijs-kwaliteitverhouding als prima te beoordelen.

 

Koop bij bol.com (€77.9)

 

 

 

 

Microsoft Wireless Mobile 3500

 

Ben je veel onderweg met je laptop? Dan is deze draadloze computermuis van Microsoft de juiste voor jou. Hij heeft een goede tracking prestatie en werkt op verschillende oppervlakken. De nano-ontvanger kun je in de computer laten of opbergen in de muis zelf.

Deze computermuis is geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Hij beschikt over een led statusindicator, die aangeeft wanneer de batterij vervangen moet worden. De batterij heeft een levensduur van ca. 8 maanden. Deze draadloze computermuis heeft een bereik van ca. 5 meter.

De beoordeling door kopers die u voorgingen is positief. Deze draadloze computermuis ligt plezierig in zowel de rechter- als de linkerhand. De nano-ontvanger kan zowel in de computer als in de muis worden meegenomen. Dit is handig wanneer je ermee op pad gaat. De prijs-kwaliteitverhouding van deze computermuis is gunstig te noemen.

 

Koop bij bol.com (€32.19)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status