5 Beste Digitale Fotolijsten Test van 2022

Laatste update: 26.09.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Digitale Fotolijsten – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Foto’s zijn voor veel mensen bijzonder belangrijk omdat het een ultieme bron van herinneringen blijkt. Toch is er momenteel heel wat keuze in hoe je die herinneringen wilt overbrengen. Zo kun je gebruik maken van je tablet, je smartphone of opteren voor één van de vele digitale fotolijsten. Daar het ruime assortiment best voor wat keuzestress kan zorgen, zijn we zo vrij geweest om enkele toppertjes op een rijtje te zetten. Zo zou je kunnen kiezen voor de Digitale fotokader met Wifi en Frameo App die gekenmerkt wordt door zijn heldere beeldscherm van 10 inches groot. Daarnaast blijkt ook de Denver PFF-710 fotolijst een schot in de roos en – net zoals het vorige toppertje – voorzien van de bekende Frameo software.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Digitale fotolijsten koopgids

 

Een digitale fotolijst kun je gebruiken om foto’s van je computer af te spelen. Het toont een diashow van jouw favoriete foto’s en je kunt het plaatsen waar je wilt. Het formaat van een digitale fotolijst is belangrijk maar ook de functies. Het opslaggeheugen en de aansluitmogelijkheid en natuurlijk de prijs.

Scherm en formaat

Het scherm is het belangrijkste onderdeel van een digitale fotolijst. Daar zul je namelijk je foto’s op kunnen zien en je wilt natuurlijk een goede beeldkwaliteit. De meeste schermen van een digitale fotolijst zijn LCD schermen die ook gebruikt worden op laptops. Dit soort scherm zorgt voor een goede scherpte bij de foto’s, zelfs in het donker.

De resolutie is natuurlijk ook belangrijk en zal verschillen van product tot product. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper de foto’s zullen getoond worden. Het formaat komt hier ook bij kijken. Een scherm met een klein formaat zal een lagere resolutie hebben want er passen niet meer pixels op het scherm. Dus, hoe groter je scherm, hoe groter de resolutie kan zijn. Maar aan de andere kant zijn kleinere toestellen veel makkelijker om mee te nemen.

Het beeldformaat wordt weergegeven in inch en je kunt kiezen uit verschillende groottes. Een sleutelhangerformaat is net iets meer dan een inch maar er bestaan ook fotolijsten met een hoge resolutie die een formaat hebben van wel 15 inch, omgerekend is dat 38 cm.

 

Hoeveel foto’s kun je tonen

Fotobestanden worden doorgaans opgeslagen op een geheugenkaart die je dan in je fotolijst plaatst om de foto’s weer te geven. Omdat er verschillende soorten geheugenkaarten bestaan zoals bijvoorbeeld SD en MMC is het beter dat je een fotolijst koopt die jouw geheugenkaart ondersteunt. Gelukkig ondersteunen de nieuwste fotolijsten meerdere soorten geheugenkaarten.

Vele digitale fotolijsten beschikken ook over een intern geheugen waar je de bestanden kunt opzetten. Zo kun je de geheugenkaart gebruiken om nieuwe foto’s over te zetten. Bij sommige fotolijsten is het mogelijk om een directe verbinding met de computer te maken om zo snel en eenvoudig de fotobestanden over te zetten. Zo bestaan er USB aansluitingen maar zelfs draadloze verbinding via WiFi of Bluetooth.

Sommige fotolijsten ondersteunen niet elk bestandstype. Je kunt dus beter eerst controleren of de fotolijst van jouw interesse wel de bestanden kan weergeven. Het populairste type is JPG, de meeste fotolijsten ondersteunen dit type en het wordt ook het meest gebruikt door digitale fotocamera’s.

 

Functies

Het is belangrijk dat je let op enkele belangrijke punten voordat je een fotolijst aankoopt. Beeld je in dat je foto’s op de fotolijst aan het afspelen zijn, en het toestel toont een staande foto als liggend weer. Je moet er dus op letten dat je een fotolijst koopt die de foto weergeeft op de manier waarop het bedoeld is. Landscape als landscape en portrait als portrait. Het is ook goed om te controleren dat je foto’s niet uitgerekt worden maar weergegeven worden op het correcte formaat.

Sommige fotolijsten kunnen ook video’s afspelen en het bijbehorende geluid. Dit kan nog voor extra plezier zorgen in de woonkamer. Deze modellen zullen wel iets duurder zijn en hebben ook nood aan een groter opslaggeheugen voor videobestanden.

De kijkhoek is een ander punt waar je rekening mee kan houden. Met een grotere kijkhoek zul je de foto’s beter van opzij kunnen zien. Als je bijvoorbeeld een kijkhoek hebt van 140 graden dan heb je nog altijd goed beeld als je van 70 graden opzij naar het scherm kijkt.

Sommige producten zijn uitgerust met een zoomfunctie en zelfs een split screen functie waarmee je meerdere foto’s tegelijk kunt zien. Tijdweergave kan voor enkelen belangrijk zijn en sommige apparaten kun je zelfs vanop afstand bedienen met een meegeleverde afstandsbediening. Andere kun je bedienen via het touchscreen en beschikken over een hoofdtelefoonaansluiting. Jij beslist welke functies er voor jou belangrijk zijn.

Prijs, aansluiting en stevigheid

Voor vele mensen is het belangrijk dat hun fotolijst tegen een stootje kan. Stel je voor dat je fotolijst eenmaal valt en al niet meer werkt. Sommige producten zijn voorzien van een metalen omkadering voor meer veiligheid. Zo breken ze niet te vlug als ze vallen.

Een digitale fotolijst werkt op stroom en de meeste apparaten werken door ze aan te sluiten via het stopcontact. Er zijn echter ook andere modellen die werken op een oplaadbare batterij. Deze batterijen hoef je meestal na 7 uur gebruik terug op te laden maar kunnen wel nuttig zijn voor mensen die even vakantiefoto’s willen tonen aan vrienden op verplaatsing.

De prijs van een digitale fotolijst kan verschillen volgens alle punten die we hier besproken hebben. Hoe minder functies en hoe kleiner de fotolijst, hoe goedkoper het product zal zijn. Je kunt verschillende aanbiedingen vergelijken op websites om de beste fotolijst voor jezelf te kopen.

 

5 Beste Digitale Fotolijsten (Reviews) van 2022

 

Foto’s in een album plakken is verleden tijd. Tegenwoordig kun je gemakkelijk al je leukste momenten in een digitale fotolijst opslaan. Wij hebben 5 verschillende digitale fotolijsten vergeleken gebaseerd op online reviews. Lees verder en je kunt zelf uitmaken welke voor jou de beste digitale fotolijst is!

 

1. Digitale fotokader met Wifi en Frameo App – Fotolijst – 10 inch -Micro SD – Touchscreen

 

In de top 3 van beste digitale fotolijsten zul je vast en zeker dit plaatje van PORA kunnen spotten dat meteen in het oog springt vanwege zijn zwart houten omlijsting die perfect tot uiting komt in eender welk interieur. Maar er is uiteraard veel meer! Zo geniet je met deze digitale fotolijst van een uniek IPS beeldscherm van 10,1 inches groot aangevuld met een ruime resolutie van 1280 x 800 pixels en een praktische touch bedieningsfunctie.

Dankzij de ingebouwde wifi functie is het mogelijk om deze fotolijst met het internet te verbinden en vervolgens via de bijbehorende Frameo app van de gewenste foto’s en/ of video’s te voorzien. Doordat deze digitale fotolijst met app zowel op Android en iOS  functioneert, geniet je tevens een aanzienlijk gebruiksgemak.

Een blik op de online reviews van deze relatief grote digitale fotolijst, toont meteen een mooie gemiddelde eindscore van 4,7 sterren alsook heel wat positieve klantreacties aan. Slechts één koper ondervond problemen met het toetsenbord en de wifi functie.

Voordelen:
Beeldscherm:

de fotolijst is voorzien van een Full HD IPS beeldscherm met een bijbehorende resolutie van 1280 x 800 pixels en een ruime kijkhoek van 178º.

Installatie:

je hebt de mogelijkheid om de digitale fotolijst als staander te gebruiken dan wel aan de wand op te hangen en dit zowel verticaal als horizontaal.

Besturingssysteem:

de bijbehorende Frameo app functioneert zowel met het Android als iOS besturingssysteem.

Nadelen:
Slechte kwaliteit:

één koper is van mening dat de kwaliteit van de aangeboden digitale fotolijst beter had gekund en ondervindt problemen met de wifi functie.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Denver PFF-710 Digitale Fotolijst 7 inch met Frameo software

 

Sociale media zoals Facebook en Instagram maakten het al mogelijk om foto’s en afbeeldingen met vrienden en/ of familie te delen. Echter kunnen foto’s nu ook gedeeld worden met behulp van digitale fotolijsten. Op die manier kun je vrienden of familie gelijk een update sturen van je leuke trip uit. Je hoeft alleen maar een foto te maken met je smartphone om deze vervolgens, door middel van de Frameo app, naar het desbetreffende fotolijstje te sturen. En één van deze digitale fotolijsten is natuurlijk dit exemplaar van Denver.

De Denver Frameo digitale fotolijst kent een beeldschermgrootte van maar liefst 7 inches, wat overeenkomt met een beeldschermdiagonaal van ongeveer 17,8 cm. Dit IPS beeldscherm wordt aangevuld met een ruime resolutie van 1024 x 600 pixels waardoor een optimale helder en beeldkwaliteit wordt gegarandeerd. Hij kent maar liefst 8 GB aan intern geheugen en is voorzien van wifi, USB 2.0 en kan gebruikt worden met het Android of iOS besturingssysteem.

Hij is eenvoudig op het lichtnet aan te sluiten met behulp van de meegeleverde adapter waarna hij een vermogen van 10 Watt aanreikt. Klanten zijn duidelijk tevreden met de aangeboden beeldkwaliteit alhoewel één koper het prijskaartje toch nog iets te duur vindt.

Voordelen
Voeding:

je kunt de digitale fotolijst eenvoudig met de netstroom verbinden waarbij een aansluitspanning van 100 tot 240 Volt wordt aanbevolen.

Beeldscherm:

de fotolijst maakt gebruik van een bijzonder helder en duidelijk leesbaar IPS beeldscherm van 7 inches groot met een maximale resolutie van maar liefst 1024 x 600 pixels.

Geheugenkaarten:

naast het interne geheugen van 8 GB, blijkt deze digitale fotolijst ook compatibel te zijn met MicroSD (TransFlash) geheugenkaarten.

Nadelen
Prijzig:

één koper blijkt jammer genoeg niet helemaal overtuigd te zijn van het hoge prijskaartje.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Strex Digitale Fotolijst met WiFi – 10.1 Inch Touchscreen – Full HD 1920×1200

 

Of je met de Strex fotolijst voor een digitale fotolijst aanbieding kiest, valt nog even af te wachten. Toch reageren heel wat klanten tevreden over de aangeboden prijs-kwaliteitverhouding wat resulteert in een mooie gemiddelde eindscore van maar liefst 5 sterren. De moeite waard dus om deze digitale fotolijst eens even onder de loep te nemen.

Zo wordt de fotolijst gekenmerkt door een 10,1 inches groot led beeldscherm met bijbehorende touchscreen bediening en een aanzienlijke schermresolutie van 1920 x 1200 pixels. Het apparaatje is daarbij voorzien van een ruim intern geheugen van 16GB, een krachtige set ingebouwde speakers en het bekende Android besturingssysteem. Verder is de digitale fotolijst geschikt voor verticaal of horizontaal gebruik en kan deze – met behulp van de uitsparingen aan de achterkant van het frame – ook worden opgehangen.

Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles want het apparaatje blijkt eveneens uitgerust met de bekende gratis Frameo app die zowel door het Android als iOS besturingssysteem ondersteund wordt en de mogelijkheid biedt om video’s en/ of foto’s te uploaden. Indien gewenst kun je zelfs tekst toevoegen aan de betreffende video’s en foto’s wat zijn prijskaartje meer dan rechtvaardigt.

Voordelen:
Beeldscherm:

de fotolijst maakt gebruik van een touchscreen ledscherm van 10,1 inches groot met een bijbehorende schermresolutie van 1920 x 1200 pixels.

App:

dankzij de gratis Frameo app kun je zonder problemen video’s en/ of foto’s naar hartelust uploaden.

Gebruiksgemak:

hoewel de digitale fotolijst als staander wordt aangeboden, kan hij - met behulp van de voorziene uitsparingen ter hoogte van de achterkant van het frame - even goed worden opgehangen.

Nadelen:
Geen bluetooth:

jammer genoeg is deze digitale fotolijst niet uitgerust met een bijkomende bluetooth functie.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Kiki&Co Digitale Fotolijst met WiFi en Frameo app 10 inch

 

Net zoals heel wat andere digitale fotolijsten uit dit rijtje topproducten, maakt ook dit exemplaar van Kiki&Co gebruik van de bekende Frameo app. Op die manier kunnen foto’s via je smartphone eenvoudig naar de fotolijst worden verstuurd door gebruik van wifi. De Kiki&Co fotolijst wordt geleverd inclusief een adapter en een pootje en wordt gekenmerkt door een beeldscherm van 10 inches groot.

Dankzij de optimale resolutie van 1280 x 800 pixels kun je genieten van een helder en duidelijke beeldkwaliteit. Verder ben je verzekerd van een intern geheugen van 8 GB aangevuld met de optie om gebruik te maken van een Micro SD geheugenkaartje. Indien je de digitale fotolijst niet vrijstaand wilt gebruiken, kun je hem altijd nog ergens aan de wand bevestigen door middel van de muurbevestiging.

Kortom, een degelijk en kwalitatief product en misschien wel het ideale geschenk voor je familie en/ of vrienden? Klanten zijn alvast overtuigd van de frame app, de manier waarop het toestel moet worden bediend en z’n design. Slechts één koper maakt melding van een matige helderheid.

Voordelen
Wifi:

de digitale fotolijst maakt gebruik van een ingebouwde wifi functie zodanig dat je foto’s makkelijk op de fotolijst kunt plaatsen.

Toebehoren:

naast een extra pootje en de fotolijst worden uiteraard ook een adapter meegeleverd alsook een informatieve handleiding.

Beeldscherm:

het beeldscherm wordt gekenmerkt door een beeldschermdiagonaal van ongeveer 10 inches aan een maximale resolutie van 1280 x 800 pixels.

Nadelen
Helderheid:

volgens één gebruiker had de helderheid van het beeldscherm toch wel wat beter mogen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Qumax Digitale Fotolijst met Frameo app – Wifi Fotolijst horizontaal en verticaal – 10 inch

 

We sluiten het rijtje af met de Qumax digitale fotolijst die – afgaande op de mooie gemiddelde eindscore van 4,6 sterren en de vele positieve reacties – eveneens tot de populairste digitale fotolijsten kan gerekend worden. Je geniet daarbij een 10,1 inches groot led touchscreen beeldscherm met een bijbehorende HD resolutie van 1280 x 800 pixels wat resulteert in een scherp én uiterst helder beeld ongeacht de kijkhoek. Qua plaatsing kun je de fotolijst horizontaal dan wel verticaal neerzetten met behulp van de aanwezige standaard of gewoon tegen de wand/ muur bevestigen.

De Qumax digitale fotolijst blijkt verder gezegend met een ruime standaard opslagcapaciteit van 16GB die – indien gewenst en met behulp van een extra SD-geheugenkaartje – makkelijk kan worden uitgebreid. Dankzij de ingebouwde wifi functie kun je gebruik maken van de Frameo app en zelf de foto’s/ video’s bepalen die je beschikbaar wilt stellen.

Kortom, een leuk en origineel ideetje indien je op zoek bent naar een geschenk voor je partner, broer/zus of ouder of gewoon een leuk hebbedingetje om zelf in huis te halen.

Voordelen:
Frameo app:

de digitale fotolijst maakt gebruik van de bekende Frameo app die zowel iOS als Android ondersteunt.

Beeldscherm:

de fotolijst maakt gebruik van een 10,1 inches groot led beeldscherm met een bijbehorende beeldresolutie van 1280 x 800 pixels.

Opslagcapaciteit:

de fotolijst wordt jou standaard aangeboden met een ruime opslagcapaciteit van 16GB die verder kan worden uitgebreid met een extra SD kaartje.

Nadelen:
Niet stabiel:

volgens één koper blijft de digitale fotolijst niet stabiel staan en valt deze regelmatig om.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Braun 850 Digitale Fotolijst 8 Inch

 

De Braun digitale fotolijst heeft een touchscreen en luidspreker. Hij ondersteunt USB, JPEG, MP3, Video (AVI), MPEG-1, MPEG-2, MJPEG en Xvid.

Je kunt er een geheugenkaart insteken en ook een hoofdtelefoon op aansluiten. Dit is een mooie digitale fotolijst aanbieding die geleverd wordt met de montage standvoet.

De online reviews zijn heel positief over dit product. Hij is eenvoudig te bedienen, volgens sommigen heb je zelfs de handleiding niet nodig!

Hij heeft een mooi scherm en de beelden zijn van een superieure kwaliteit.

Het enige minpuntje die we kunnen vinden tussen de commentaren is de hoge prijs.

Maar toch vinden de meeste gebruikers de verhouding prijs/kwaliteit van dit product top!

De Braun 850 kun je eenvoudig bedienen via het touchscreen en het apparaat beschikt over een luidspreker waardoor je zelfs video’s met geluid kunt afspelen. Het toestel beschikt over verschillende aansluitingen.

Voordelen
Beeld en geluid:

naast foto’s kun je ook geluid en video’s afspelen met deze fotolijst. Het apparaat is voorzien van een luidspreker en ondersteunt USB, JPEG, MP3, AVI, MPEG-1, MPEG-2, MJPEG en Xvid bestanden.

Makkelijke bediening:

via het touchscreen kun je het toestel eenvoudig bedienen en je kunt ook een hoofdtelefoon aansluiten om in alle rust naar muziek te luisteren of een video te bekijken.

Bevestiging:

standaard beschikt het toestel over een standvoet zodat het rechtop blijft staan maar je kunt ook optioneel een muurbeugel kopen om het aan een wand te monteren.

Nadelen
Hoge prijs:

voor sommige kopers is de prijs van dit product te hoog. Kopers met een beperkt budget zullen dit product links laten liggen en op zoek gaan naar een goedkoper model.

 

 

Akai ABF350 digitale fotolijst 3.5 inch

 

De Akai ABF350 heeft een intern geheugen van 300 KB. Hij ondersteunt MP3 en JPEG en heeft verschillende functies zoals Rotate en Slideshow. Hij heeft ook een kalender en geeft de tijd weer. Hij beschikt over aansluitingen voor een SD of MMC kaart en voor een hoofdtelefoon. Hij wordt geleverd met een gebruikershandleiding.

De reviews zijn redelijk goed. Hij behoort tot de klasse van goedkope digitale fotolijsten dus voor mensen dit iets minder geld willen uitgeven is hij perfect. Hij is eenvoudig in gebruik en compact dus je kan hem makkelijk overal meenemen. Hij heeft een helder beeld en je kunt er zowel datum, tijd en foto’s op zien.

Het intern geheugen is wel klein dus is het beter als je er een geheugenkaart bij koopt. De batterij gaat ook niet lang mee en je kan niet zien dat hij aan het opladen is wanneer hij uitstaat, er is geen indicatie. Als hij ingeschakeld is kun je een batterijtje op het scherm zien als indicatie dat hij aan het opladen is.

Voor kopers die het product met de laagste prijs willen kopen is de Akai ABF350 het ideale product. Dit toestel beschikt over een intern geheugen en verschillende extra functies.

Voordelen
Intern geheugen:

het apparaat beschikt over een intern geheugen van 300 kb waar je foto’s of muziek op kunt zetten. Dit geheugen kun je verder nog uitbreiden door een SD of MMC geheugenkaart in het apparaat te steken.

Ondersteuning:

het toestel ondersteunt afbeeldingen met een JPEG beeldformaat en muziekbestanden met een MP3 formaat. Je kunt een hoofdtelefoon aansluiten om in alle rust naar de muziekbestanden te luisteren.

Functies:

de fotolijst geeft de tijd weer en beschikt over een kalender. Het kan ook automatisch de foto’s roteren en je kunt kiezen om een slideshow te tonen van je foto’s. Bovendien kan de lijst op een accu werken.

Nadelen
Accuduur:

de accu van het apparaat heeft een hele korte levensduur. Na ongeveer 2 uur is de batterij al leeg en moet je deze opnieuw opladen.

 

 

Samsung SPF-72v Digitale Fotolijst WiFi

 

Deze digitale fotolijst met WiFi heeft een groot display en een hoge resolutie van 800 x 480 pixels.

De foto’s zien er scherp uit en je kunt hem gemakkelijk voorzien van foto’s door hem aan te sluiten op de computer met USB of netwerkaansluiting, of gewoon foto’s te kopieren op een geheugenkaartje en dit kaartje in het apparaat te steken.

Hij heeft een intern geheugen van 64 MB en kan verder ook nog MP3 bestanden afspelen. Je kan verschillende geheugenkaarten gebruiken zoals SD, MMC, MS of xD.

Over dit product zijn jammer genoeg nog geen reviews te vinden dus op basis daarvan kunnen we u geen advies geven over deze digitale fotolijst aanbieding.

Samsung heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot één van de beste merken op het vlak van elektronica. De SPF-72v fotolijst heeft een groot display en is eenvoudig in gebruik, het product beschikt bovendien over een intern geheugen.

Voordelen
Intern geheugen:

je kunt een aantal bestanden meteen overzetten naar het intern geheugen van 64 MB. Als dit niet groot genoeg is dan kun je verschillende geheugenkaarten gebruiken om meerdere foto’s toe te voegen. Het apparaat is compatibel met SD, MMC, MS en xD geheugenkaarten.

Ondersteuning:

het toestel ondersteunt afbeeldingen met een JPEG formaat maar je kunt ook muziekbestanden met een MP3 formaat afspelen op het apparaat.

Nadelen
Hoge prijs:

dit is één van de duurste fotolijsten in ons artikel. Dit zal sommige kopers ervan weerhouden om het product te kopen.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

7 COMMENTAIRES

Rick

February 1, 2022 at 2:14 pm

Beste Meneer/Mevrouw,

ik verkoop ook digitale fotolijsten ik wil graag op jullie website vertoond worden kunnen jullie mij contacten.

Groetjes,

Rick

Reply
10top Team

February 2, 2022 at 9:21 pm

Hoi Rick,

Bedankt voor de reactie!
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Mag dit via het e-mailadres dat hierboven vermeld staat?

Met vriendelijke groet,
het 10toptest.nl team

Reply
Ingeborg

June 9, 2020 at 6:33 pm

In de koopgids tekst staat dat de kijkhoek belangrijk is.
Wat is de kijkhoek van de geteste fotolijstjes?

Reply
10top Team

June 9, 2020 at 10:54 pm

Hoi Ingeborg,

Bedankt voor je reactie op het artikel “Digitale Fotolijsten”.
Jammer genoeg is niet van alle geteste fotolijstje de exacte kijkhoek te vinden.

Echter kunnen we wel vermelden dat je bij de digitale fotolijsten altijd een vrij grote kijkhoek zult hebben van ongeveer 100 graden of meer. Dat wil dus zeggen dat je de foto’s vanuit meerdere hoeken perfect kunt bekijken.
De niet digitale fotolijsten hebben vaak een kleinere verticale en horizontale kijkhoek (minder dan 100 graden) en bieden die mogelijkheid dus niet, of in mindere mate.

Hopelijk was dit een antwoord op je vraag?
Bij verdere twijfels of vragen, laat het ons gerust weten.

Met vriendelijke groeten

Reply
Petra

October 2, 2019 at 5:15 pm

ik bedoel: weer aan gaat de volgende morgen

Reply
Petra

October 2, 2019 at 5:14 pm

Ik zoek een digitale fotolijst die de hele dag doorlopend een diavoorstelling geeft maar ‘s nachts stopt. Mijn 89jarige schoonmoeder heeft een zit/slaapkamer dus ‘s nachts moet het donker zijn. Kunnen we met een timer zorgen dat hij stopt maar ook automatisch weer staat de volgende morgen?

Reply
10top Team

October 3, 2019 at 10:35 am

Dat Petra,

Bedankt voor het berichtje. Ik heb het even opgezocht en ik vermoed dat het eerste en het derde product uit onze lijst wel aan de verwachtingen kunnen voldoen. Beide digitale fotolijsten zijn uitgerust met een handige timer functie en/of sleep modus functie en dit tegen een mooi prijsje.

Het betreft de volgende producten:
1) Hama digitale fotolijst Slimline 8
2) Intenso photobase digitale fotolijst 8 inch

Ik hoop dat dit eventueel iets voor je schoonmoeder zou kunnen zijn? Indien er toch nog vragen of twijfels mochten zijn, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Vriendelijke groetjes

Reply
DMCA.com Protection Status