Beste draadloze elektrische bezem

Laatste update: 26.03.23

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Draadloze elektrische bezems test van 2023

 

Een draadloze elektrische bezem is misschien wel één van de meeste recente uitvindingen. Toch hebben heel wat personen zo een dergelijk toestel al in huis staan. Heb je er zelf nog geen, en ben je benieuwd naar de 3 best beoordeelde draadloze elektrische bezems? Bekijk dan deze top 3 hieronder even. Zo kun je te weten komen wat de positieve en negatieve punten zijn, en zelf een oordeel vellen. Uit onderzoek is gebleken dat je met de Rowenta RH8829WO alvast een degelijke bezem aankoopt. Het is apparaat is voorzien van een bijzonder krachtige Li-ion batterij. Ook wanneer je voor de Rowenta RH8874WO elektrische bezem kiest, kun je zeker zijn van een topproduct. Bovendien is het echt iets voor de durvers onder ons. De blauwe kleur is heel opvallend en zorgt ervoor dat het apparaat meteen een blikvanger wordt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Draadloze elektrische bezems koopgids

 

Een draadloze elektrische bezem is in werkelijkheid meestal een steelstofzuiger die je ook kunt gebruiken als bezem. Vanwege het ontwerp maak je je woning op een optimale manier schoon en bovendien wordt het vuil meteen opgezogen in een opvangbak of -zak. Als je de beste draadloze elektrische bezems wilt kopen dan moet je letten op de batterij, het geluidsniveau, de stofopvang, het gewicht en de prijs. We bespreken deze punten uitvoerig in deze koopgids zodat je van deze informatie gebruik kunt maken om een interessante draadloze elektrische bezem aanbieding te kopen.

 

 

Batterij

 

Dit apparaat kan werken op verschillende soorten batterijen, tegenwoordig werken de meeste toestellen echter op een Li-ion batterij. Deze batterijen hebben weinig last van geheugenverlies waardoor je ze voor een lange tijd kunt gebruiken.

Je moet letten op de oplaadtijd van een batterij. Voor sommige batterijen is deze oplaadtijd heel lang en kun je het apparaat daarna slechts voor een korte tijd gebruiken. Deze apparaten zijn niet zo interessant want je verliest elke keer enorm veel tijd. Probeer om een draadloze elektrische bezem te vinden die beschikt over een batterij die je slechts in een paar uur kunt opladen en daarna tenminste voor een uur kunt gebruiken.

Sommige toestellen beschikken over een batterij die je voor andere toestellen van hetzelfde merk kunt gebruiken. Dit kan een aanbeveling zijn want zo hoef je niet verschillende batterijen te kopen maar kun je dezelfde batterij gebruiken voor andere draadloze apparaten.

 

 

Geluidsniveau van het toestel

 

Deze apparaten maken natuurlijk ook geluid. Voor sommige personen kan het zijn dat het geluid te hard staat. Dit is vooral het geval bij kopers met een gevoelig gehoor. Je kunt letten op de verpakking van de draadloze elektrische bezem want je zult daar het geluidsniveau op terug vinden.

Jammer genoeg maken de meeste toestellen redelijk veel geluid. Het gemiddelde geluidsniveau van de producten die we hieronder bespreken ligt ongeveer rond de 80 dB. Het kan toch zijn dat je aanbiedingen vindt die veel stiller werken. Let daar dus zeker op als je vlug last ondervindt van teveel lawaai.

Je kunt altijd opteren voor een gewone bezem, dit maakt niets van lawaai. Daarna is het nog mogelijk om een stille stofzuiger aan te kopen om al het overtollige stof en vuil uit je woning te verwijderen.

 

 

Stofopvang

 

Omdat de meeste draadloze elektrische bezems ook tegelijk werken als stofzuiger moeten ze natuurlijk over een bepaalde manier beschikken om al het stof en vuil op te vangen. We onderscheiden twee manieren, namelijk een stofzak of de zakloze modellen met een ingebouwd reservoir.

Als we de voor- en nadelen vergelijken dan zien we dat een ingebouwd stofbakje toch niet iets voordeliger is. Je hoeft geen stofzakken aan te kopen waardoor je minder extra kosten zult maken. Je kunt het bakje makkelijk legen als er teveel stof in zit en daarna kun je het onder de kraan schoonmaken voordat je het opnieuw in het apparaat plaatst.

Als je toch kiest voor een model met stofzakken dan moet je weten welke stofzakken er geschikt zijn voor jouw toestel. Deze informatie vind je gewoonlijk terug op de verpakking of in de handleiding.

 

 

Gewicht van het apparaat

 

Deze toestellen kunnen makkelijk enkele kilogram wegen. Afhankelijk van je eigen nood is het belangrijk om op dit gewicht te letten. Hoe lager het gewicht, hoe makkelijker je het apparaat kunt gebruiken. Je zult ook veel minder vlug moe worden tijdens het schoonmaken en stofzuigen.

Aan de andere kant is het mogelijk dat een toestel licht van gewicht is omdat het van goedkope, breekbare materialen gemaakt is. Houd er dus rekening mee dat een heel licht apparaat ook snel kapot kan gaan.

Je kunt best zoeken naar een model dat gemaakt is van stevige materialen maar toch nog licht genoeg is om geen overlast te ondervinden wanneer je aan het schoonmaken bent.

 

 

Prijs

 

Het is mogelijk om goedkope draadloze elektrische bezems te vinden als je gewoon even online gaat en verschillende producten vergelijkt. Het is aanbevolen om een budget op te stellen voordat je op zoek gaan naar een product. Zo kun je doelgericht op zoek gaan en proberen om binnen je financiële mogelijkheden te blijven.

Online kopen heeft het proces een stuk makkelijker gemaakt, je kunt op een eenvoudige wijze de prijs van een bepaald model vergelijken en zo het product kiezen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Een enorm voordeel is dat het apparaat aan huis geleverd wordt.

 

 

Draadloze elektrische bezem reviews – top 5

 

 

Een draadloze elektrische bezem maakt het makkelijker om je huis of appartement schoon te maken. Meestal heeft het apparaat ook de mogelijkheid om te stofzuigen, zo kun je meteen al het vuil uit je woning verwijderen. De volgende vijf topproducten zijn positief beoordeeld door vorige kopers en zijn een goede aanbeveling als je op zoek bent naar de beste draadloze elektrische bezem.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Rowenta RH8829WO

 

Deze draadloze steelstofzuiger en elektrische bezem beschikt over een LI-Ion batterij en je kunt het apparaat 45 minuten lang gebruiken voordat je het terug hoeft op te laden. Het toestel heeft een geluidsniveau van 80 dB dus het is geen stil apparaat.

Dit toestel is zakloos, het vuil en stof wordt opgevangen in een interne container die je eenvoudig kunt legen. De stofzuiger heeft een zwarte kleur en is makkelijk op te bergen.

De kopers geven positief advies over dit apparaat, het is krachtig genoeg om vloeren mee te stofzuigen maar het werkt minder goed op een dik vloerkleed. De stofzuiger is ook geschikt voor mensen met huisdieren en is licht van gewicht waardoor je vlug even het huis kunt schoonmaken. De oplaadtijd van de batterij duurt 10 uur en is voor een koper te lang.

Een elektrische bezem wordt ook wel steelstofzuiger genoemd. Deze is van het merk Rowenta. Heb je huisdieren en je wilt regelmatig even een stofzuiger door het huis halen? Dit is niet direct het apparaat met de laagste prijs.

Voordelen
Gebruiksgemak:

hij is licht in gewicht en heeft een grote wendbaarheid. Met zijn praktisch gevormde zuigmond komt hij goed in alle hoekjes.

Vermogen:

hij heeft een krachtige motor en dus een grote zuigkracht. Zo heb je snel je huis schoon. Ook de haren van honden en katten neemt hij goed op.

Capaciteit:

bij een opgeladen batterij functioneert hij lang genoeg om het huis te zuigen.

Nadelen
Batterij:

hoewel de batterij een lange gebruiksduur heeft, duurt het vrij lang voordat hij opgeladen is.

Zuigkracht:

hij heeft wat moeite met echt dikke vloerkleden. Met gladde oppervlakten heeft hij geen problemen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Rowenta RH8874WO

 

Ook dit apparaat is zowel een stofzuiger als een elektrische bezem in één. Het apparaat heeft een blauwe kleur en je hoeft geen zak in het reservoir te plaatsen om het vuil op te vangen. De capaciteit van de opvangbak is 0,9 liter en het toestel heeft een geluidsniveau van 85 dB.

De stofzuiger werkt op een Li-ion batterij die je 6 uur moet opladen waarna je het apparaat 65 minuten lang kunt gebruiken. De stofzuiger weegt slechts 4 kg dus je kunt het makkelijk doorheen je huis verplaatsen.

De enige gebruiker die een review geplaatst heeft is tevreden over de aankoop. Het toestel is krachtig en je kunt het vlug even in gebruik nemen om de vloer te stofzuigen. Het apparaat kan rechtop blijven staan maar is wel even zwaar in het begin om te verplaatsen. De batterij laadt sneller op dan het vorige product die we besproken hebben.

Misschien is Rowenta voor jou wel het beste merk. Wil je overstappen van een sledestofzuiger naar een elektrische bezem? Dan zou je keuze op deze kunnen vallen. Wij hebben hem in ieder geval in onze selectie meegenomen en de plussen en minnen voor je op een rijtje gezet.

Voordelen
Motor:

hij heeft een krachtige motor met een grote zuigkracht.

Compactheid:

hij laat zich makkelijk opbergen en blijft ook keurig staan.

Batterij:

met een volgeladen batterij zuig je het hele huis. Na gebruik laadt de batterij ook snel weer op. Een volle batterij heeft een gebruiksduur van 65 minuten.

Stofreservoir:

deze steelstofzuiger beschikt over een royaal stofreservoir van 0,8 liter. Daarmee kun je het huis zuigen zonder tussentijds de stofzak te moeten legen.

Nadelen
Gewicht:

hij is niet echt licht in gewicht, maar dat went ook wel weer.

Prijskaartje:

hij is niet goedkoop. Daar staat tegenover dat hij in de beoordeling wel de populairste is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Emerio UVC-108684

 

Als je op zoek bent naar goedkope draadloze elektrische bezems dan is de Emerio UVC–108684 het ideale product voor jou. Dit is een stofzuiger en elektrische bezem in één die een HEPA filter gebruikt. Het toestel werkt met stofzakken met een capaciteit van 0,6 liter.

Het geluidsniveau van dit toestel bedraagt 78 dB en het werkt op een Lithium batterij die je 4 uur moet opladen. De stofzuiger weegt 4 kg dus zal in het begin een beetje zwaar aanvoelen maar na een tijdje kun je het makkelijk verplaatsen.

Op dit moment heeft slechts één koper een beoordeling geplaatst en deze is niet positief. Het toestel is niet geschikt om het haar van huisdieren mee op te zuigen want het verstopt veel te vlug. De wieltjes zijn ook onhandig want er blijft vanalles in vastzitten waardoor ze beginnen te piepen.

Deze elektrische bezem van Emerio is in onze selectie de steelstofzuiger met de laagste prijs. We willen je een beeld geven van zijn prestaties in vergelijking met de andere vier. Op basis hiervan kun je dan bepalen waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Voordelen
Budget:

hij heeft een leuke prijs en past makkelijker binnen je budget. Je zult op basis hiervan misschien sneller geneigd zijn over te stappen op het gebruik van een elektrische bezem.

Capaciteit:

hij heeft een krachtige motor en een goede zuigkracht. Dit aspect is toch wel een van de belangrijkste voor een goede steelstofzuiger.

Formaat:

hij heeft een handzaam formaat en laat zich prima opbergen. Dit is dan ook wel weer een voordeel, zeker wanneer je niet over zo veel opbergruimte beschikt.

Nadelen
Kwetsbaarheid:

de bevestiging van de stofbak is niet heel stevig en hij laat wat makkelijk los. Ook het handvat van de steel laat soms wat snel los.

Gebruik:

het formaat van de zuigmond is een beetje groot. Hierdoor komt hij niet goed in alle hoekjes van de ruimte.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Polti SR 25.9_Plus

 

De Polti stofzuiger en elektrische bezem in één is geschikt voor het reinigen van verschillende ondergronden zoals een tapijt of een harde vloer. De batterij heeft een voltage van 25,9 V en je hoeft het slechts 1,5 uur op te laden.

De stofzuiger is in hoogte verstelbaar en je hoeft geen stofzuigerzak te kopen. Het vuil komt meteen in het reservoir met een capaciteit van 0,4 liter terecht. Je kunt dit reservoir eenvoudig legen.

Dit artikel heeft nog geen reviews ontvangen van andere kopers. Wegens een gebrek aan beoordelingen kunnen we geen advies geven voor deze draadloze elektrische bezem aanbieding.

Heb je in je huis verschillende typen vloeren? Dan zou je mogelijk voor deze elektrische bezem kunnen kiezen. Hij is wel de duurste in deze reeks dus het is de vraag of deze prijs in je budget past. Ook voor deze hoef je geen stofzuigerzakken te kopen en een stopcontact heeft hij niet nodig.

Voordelen
Batterij:

in vergelijking tot de andere elektrische bezems heeft deze batterij een korte oplaadtijd. In slechts 1,5 uur is hij weer gebruiksklaar.

Gewicht:

het gewicht van deze elektrische bezem is slechts 2,5 kg. Heb je een huis met meer verdiepingen dan neem je hem makkelijk mee de trap op.

Nadelen
Prijskaartje:

helaas is de prijs van deze elektrische bezem aan de hoge kant.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Electrolux 900 940 820

 

Deze zakloze steelstofzuiger is ook een elektrische bezem. De opvangbak heeft een capaciteit van 0,5 liter en het toestel is geschikt om tapijten en harde vloeren mee te reinigen. Het geluidsniveau van het apparaat bedraagt 79 dB dus het maakt veel geluid.

De stofzuiger werkt op een Li-Ion batterij die je 4 uur lang moet opladen. Het apparaat weegt iets meer dan een kilogram dus het is licht van gewicht waardoor je het eenvoudig kunt verplaatsen doorheen het huis. Ideaal voor een vlugge schoonmaakbeurt!

Ook dit product is nog niet beoordeeld geweest door andere kopers. Je kunt als eerste een review schrijven voor dit product zodat je andere kopers extra informatie kunt bieden.

Electrolux is natuurlijk een begrip op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Wij vinden dan ook dat deze elektrische bezem niet mag ontbreken in dit rijtje. Ook deze heeft geen stofzuigerzak maar een stofreservoir van 0,5 liter. Dat kun je eenvoudig verwijderen en legen. Hij wordt geleverd in een RVS kleur.

Voordelen
Design:

deze elektrische bezem heeft met zijn RVS kleur en het fraaie design een luxe uitstraling en mag gezien worden.

Stofreservoir:

een royaal stofreservoir dat ook makkelijk afneembaar is.

Gebruiksgemak:

je hoeft geen stofzakken meer te kopen.

Nadelen
Review:

tot dusverre hebben klanten nog geen reviews over dit product afgegeven. Wij kunnen dan ook verder geen advies over dit product geven.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status