5 Beste Draadloze Hoofdtelefoons voor TV Test van 2021

Laatste update: 17.04.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Draadloze Hoofdtelefoons voor TV – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Met een draadloze hoofdtelefoon voor tv kun jij op een ontspannen manier genieten van je favoriete film of tv-serie. Doordat er tegenwoordig zoveel verschillende modellen op de markt gebracht zijn, is het niet altijd eenvoudig om er de beste draadloze hoofdtelefoon uit te kiezen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar 3 hedendaagse toppertjes die we graag even aan jou willen voorstellen. Denk bijvoorbeeld maar aan de Bluedio F2 Bluetooth hoofdtelefoon die gekenmerkt wordt door een actieve ruisonderdrukking. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor de Sennheiser RS 175. Deze draadloze hoofdtelefoon heeft een ruim bereik en wordt geleverd inclusief een krachtig zendstation.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Draadloze hoofdtelefoons voor TV koopgids

 

Met een draadloze telefoon voor je televisie kun je op je gemak naar je favoriete film of serie kijken zonder anderen daarbij te storen. Het kan gebeuren dat je partner eerder naar bed wil en jij wilt nog verder kijken naar een interessant programma. Om je partner niet te storen kun je een hoofdtelefoon gebruiken zodat je het volume toch luid kunt zetten. Je kunt kiezen uit verschillende soorten hoofdtelefoons en er zijn nog andere belangrijke kenmerken zoals de soort draadloze verbinding, extra functies en de prijs.

Verschillende soorten hoofdtelefoons

We onderscheiden drie verschillende soorten hoofdtelefoons: een over-ear die je over je oorschelpen draagt, een on-ear die je op je oren draagt en de in-ear die je in de gehoorgang steekt.

De over-ear hoofdtelefoon is de meest gebruikte vorm binnenshuis en is ook het meest geschikt. Deze hoofdtelefoon draag je op het hoofd met een beugel en bedekt je oren volledig. Op die manier heb je minder last van omgevingsgeluid en de kwaliteit van de klank is ook beter dan van andere soorten. Ze zijn wel duurder, groter en zwaarder dan de andere types.

Een on-ear hoofdtelefoon draag je ook op je hoofd met een beugel maar het bedekt de oren niet volledig. Deze soort is lichter van gewicht maar behoudt nog altijd een goede geluidskwaliteit. Je kunt ze makkelijk gebruiken buitenshuis maar ze zijn nog altijd geschikt voor binnenshuis. Ze kosten minder geld maar laten wel meer geluid van buitenaf door.

De derde soort, de in-ear hoofdtelefoon, draag je in de gehoorgang zodat er minder geluid ontsnapt. Deze zijn echter niet zo handig om thuis te gebruiken. De kwaliteit van het geluid is minder goed dan van een over-ear hoofdtelefoon en het zit ook minder comfortabel. Een in-ear hoofdtelefoon is vooral geschikt voor gebruik buitenshuis. Bijvoorbeeld voor mensen die naar muziek willen luisteren tijdens het sporten of op weg naar het werk.

 

Soorten draadloze verbinding

Tegenwoordig gebruiken de meeste hoofdtelefoons een draadloze verbinding via bluetooth. Deze verbinding is stabiel en je hebt weinig last van storingen. Het bereik is echter wel beperkt tot ongeveer 10 meter. Deze verbinding is geschikt voor thuis maar wordt ook veel gebruikt door mensen die naar muziek luisteren op hun smartphone. Thuis zul je nooit op een afstand van meer dan 10 meter van de televisie af zitten dus bluetooth is een goede optie voor een draadloze hoofdtelefoon voor TV, let er wel op als je televisie beschikt over bluetooth.

Infrarood was vroeger de meest voorkomende verbinding voor draadloze hoofdtelefoons, het probleem met dit type is dat het bereik heel beperkt is (ongeveer 7 meter) en dat het signaal gevoelig is voor storingen. Deze verbinding gebruikt een zendstation om het signaal te verzenden naar de hoofdtelefoon.

Tenslotte zijn er ook hoofdtelefoons die via een radiosignaal verbinding maken. Dit type verbinding heeft een groot bereik, het kan tot wel 100 meter gaan, en heeft geen last van storingen. Ook deze soort gebruikt een zendstation om het signaal te verzenden. Deze verbinding is een goede optie maar kost natuurlijk wel meer geld.

 

Extra functies

Een handige functie op een hoofdtelefoon is noise cancelling. In dit geval beschikt je hoofdtelefoon over een microfoon die het omgevingsgeluid registreert en bijgevolg een tegengeluid produceert om dit omgevingsgeluid weg te filteren. Zo hoef je het volume van je hoofdtelefoon niet op het maximum te zetten om te genieten van een goede klank. Op die manier vermijd je schade aan je gehoor.

Deze functie is echter niet noodzakelijk bij een draadloze hoofdtelefoon voor een televisie. Omdat je thuis niet veel last hebt van omgevingsgeluid is noise cancelling een overbodige luxe. Dit is niet altijd correct, heb je kinderen thuis dan weet je maar al te goed hoeveel geluid de kinderen kunnen maken. Het kan dus toch van pas komen.

Je kunt deze hoofdtelefoon eventueel ook gebruiken om te gamen als je een spelconsole hebt. Het is dan handig als je toestel over een microfoon beschikt, zo kun je niet alleen luisteren maar ook communiceren met je vrienden terwijl je aan het gamen bent. Je kunt verschillende modellen vergelijken om de beste koop voor jezelf te vinden. Meestal verkopen de fabrikanten van de spelconsole ook een hoofdtelefoon van hetzelfde merk.

Prijs

Het enige die nu nog rest is om op zoek te gaan naar de beste aanbiedingen. Je kunt makkelijk een hoofdtelefoon kopen in een elektronicawinkel of je kunt tegenwoordig ook online je aankopen doen. De prijs is meestal goedkoper maar je mag wel niet vergeten om de verzendkosten er nog bij te rekenen.

Stel een budget op en probeer je eraan te houden, beslis welke draadloze verbinding het beste is voor jou en het is een goede aanbeveling om een duurder model te kopen die je voor een langere periode kunt gebruiken dan een goedkoop model die na een jaar al kapot is.

 

5 Beste Draadloze Hoofdtelefoons voor TV (Reviews) van 2021

 

Heb je meerdere televisies in huis en hoor je altijd het geluid van die andere televisie terwijl je naar je favoriete serie zit te kijken? Schaf jezelf dan een een draadloze hoofdtelefoon aan speciaal voor je TV. Wij hebben vijf verschillende producten vergeleken, kies er zelf de beste draadloze hoofdtelefoon voor TV uit.

 

1. Bluedio F2 Bluetooth-hoofdtelefoon Actieve ruisonderdrukking

 

Ben je op zoek naar een draadloze hoofdtelefoon die je niet alleen kunt gebruiken in combinatie met je televisietoestel maar ook met je pc en smartphone? Dan is dit apparaat van Bluedio vast en zeker een meer dan goede aanbeveling. En bovendien lijkt ook het prijskaartje behoorlijk goed mee te vallen wat resulteert in heel wat positieve reacties van klanten en een mooie gemiddelde eindscore van 4,5 sterren.

De Bluedio over-ear draadloze hoofdtelefoon maakt gebruik van de 4.2 bluetooth versie die niet alleen een ruim bereik maar ook een krachtig signaal garandeert. Dit gaat gepaard met een relatief laag stroomverbruik wat dan weer resulteert in een optimale batterijduur. Verder wordt hij gekenmerkt door de bekende Vector Flow-technologie waardoor een unieke basweergave en geluidskwaliteit kan worden geleverd. Dit wordt gecombineerd met de ANC-technologie die instaat voor de ruisonderbreking.

Indien je deze draadloze hoofdtelefoon aankoopt, krijg je er gelijk een duurzame opbergtas bij alsook een informatieve handleiding, een oplaadkabel en een audiokabel met een 3.5 mm uitgang.

Voordelen
Verpakkingsinhoud:

de over-ear hoofdtelefoon wordt geleverd met een type C audiokabel die voorzien is van een 3.5 mm uitgang, een oplaadkabel, een handleiding en een draagtas.

Bluetooth:

hij maakt gebruik van de bekende 4.2 bluetooth versie waarbij je een ruim bereik geniet.

ANC-technologie:

de ANC-technologie die gebaseerd is op een uniek algoritme, zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden en ruis onderdrukt worden.

Vector Flow-technologie:

de Vector Flow-technologie zorgt ervoor dat er een duidelijk verbetering hoorbaar is in de basweergave, wat dan weer bijdraagt aan de uiteindelijke geluidskwaliteit.

Nadelen
Onhandig:

volgens één koper zouden de bedieningsknopjes nogal onhandig zijn.

Koop bij bol.com (€45.95)

 

 

 

 

2. Sennheiser RS 175 Draadloze over-ear Koptelefoon

 

Het is niet altijd makkelijk om te weten wat nu precies de beste draadloze hoofdtelefoon voor TV is. Toch is het de moeite waard om eventjes dit product van het bekende merk Sennheiser te bekijken. Zodra we de online reviews bekijken dan kunnen we vaststellen dat het toestel toch veel positieve reacties van klanten krijgt.

Deze hoofdtelefoon kun je zonder problemen aansluiten op je televisietoestel of eventueel zelfs op een geluidsinstallatie. Je krijgt er zomaar een audiokabel bij. De koptelefoon werkt volledig draadloos en heeft een maximaal bereik van maar liefst 100 meter. Op de oorschelpen van het product staan knoppen waarmee jij het volume kunt regelen.

Ondanks het feit dat er geen noise cancelling functie voorzien is, zijn de online reviews overwegend positief. De meeste kopers geven een positief advies over de kwaliteit en het heldere geluid van de hoofdtelefoon maar ook over de gebruiksvriendelijkheid en het fraaie design.

Als je op zoek bent naar een degelijke hoofdtelefoon om deze aan te sluiten op je televisietoestel dan kun je maar beter dit model van Sennheiser even bekijken. Laten we alvast even een kijkje nemen naar de positieve kenmerken en de negatieve kenmerken van dit toestel. Zo weet jij of dit product iets voor jou is.

Voordelen
Bereik:

het is een handig toestel dat over een totaal bereik beschikt van wel 100 meter. Zelfs wanneer jij je enkele meters verplaatst dan blijft het geluid nog altijd even helder en duidelijk.

Oorschelpen:

je zult merken dat de oorschelpen van deze hoofdtelefoon voorzien zijn van enkele handige knoppen. Zo kun jij onder andere het volume regelen.

Gebruiksgemak:

Gebruiksgemak: het toestel is makkelijk en eenvoudig te bedienen en kun je zelfs op een HIFI-geluidsinstallatie aansluiten. Zodra je het product aankoopt dan krijg je er ook een handige audiokabel bij.

Nadelen
Prijzig:

we vermoeden dat enkele gebruikers het product misschien wel te prijzig zullen vinden.

Geen noise cancelling:

sommige kopers kunnen het best vervelend vinden dat het product niet over een noise cancelling functie beschikt. Dit wil zeggen dat je de omgevingsgeluiden nog zult kunnen horen.

Koop bij bol.com (€198)

 

 

 

 

3. Auna Silencium draadloze koptelefoon 2,4GHz TV HiFi

 

Mag het iets meer zijn dan kun je altijd nog kiezen voor de Silencium draadloze koptelefoon van Auna. Het betreft een over-ear hoofdtelefoon die wordt geleverd inclusief een zendstation en kan gebruikt worden in combinatie met tv, MP3, HiFi en cd’s. In combinatie met de 2,4 GHz digitale signaaloverdracht, de gevoerde oorschelpen en de verstelbare beugel zorgt hij dan ook voor een optimaal comfort.

Net zoals de andere draadloze hoofdtelefoons uit dit rijtje, is ook dit exemplaar voorzien van een degelijke bluetooth functie die een ruim bereik van wel 20 meter aanreikt. Bovendien zal de hoofdtelefoon eventuele storingen door externe apparaten zoveel mogelijk proberen vermijden door continu en geheel automatisch van frequentie te veranderen. Kortom, je zult weinig tot geen last ondervinden van omgevingsgeluiden.

Eenmaal de accu van de koptelefoon is opgeladen, ben je verzekerd van een maximale gebruiksduur van maar liefst 8 uren. Hij wordt geleverd inclusief een stroomkabel, een RCA naar 3,5 mm klinkkabel, een 3,5 naar 3,5 mm klinkkabel, een optische kabel en 2 AAA batterijen. Jammer genoeg zijn er nog geen online reviews geplaatst.

Voordelen
Verpakkingsinhoud:

de verpakking omvat een hoofdtelefoon inclusief zendstation en telt verder ook een stroomkabel, 2 AAA batterijen, een informatieve meertalige handleiding en diverse klinkkabels.

Bereik:

dankzij de krachtige bluetooth functie kan zonder problemen een ruim bereik van wel 20 meter ver worden gegarandeerd.

Signaaloverdracht:

deze unieke over-ear hoofdtelefoon wordt gekenmerkt door een degelijke 2,4 GHz digitale signaaloverdracht.

Nadelen
Prijzig:

ben je van plan om deze draadloze hoofdtelefoon aan te kopen dan zul je zien dat het prijskaartje hier toch wel wat hoger ligt dan gemiddeld.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Aunu stereoscoop draadloze kinbeugel 2,4GHz TV HiFi CD MP3 accu

 

Net zoals het vorige product, blijkt ook deze draadloze hoofdtelefoon geleverd te worden door Auna. Het betreft een kinbeugel over-ear hoofdtelefoon die geleverd wordt inclusief een zendstation en geniet van een 2,4 GHz digitale signaaloverdracht. Dankzij de krachtige bluetooth functie, die een ruim bereik van wel 20 meter aanbiedt, kun je deze koptelefoon perfect draadloos gebruiken in combinatie met je cd, MP3, HiFi en tv-toestel.

Hij blijkt uitgerust met een bijzonder krachtige 3,7 Volt / 380 mAh lithium accu die makkelijk en snel kan worden opgeladen zodra hij op het zendstation wordt geplaatst. Bovendien krijg je er bij aankoop gelijk een adapter, een klinkkabel, een klink cinch kabel en 2 paar oordopjes bij. Houd er wel rekening mee dat de handleiding volledig in het Duits en Engels geschreven staat en geen Nederlandstalige versie aanbiedt.

Jammer genoeg zijn er tot op heden nog geen online reviews bij dit type over-ear hoofdtelefoon geplaatst, wat het voor ons moeilijk maakt om jou verder advies te geven over de klantervaringen. Wij vermoeden dat het echter om een vrij recent product gaat.

Voordelen
Voeding:

de hoofdtelefoon is voorzien van een ingebouwde makkelijk oplaadbare 3,7 Volt Lithium ion batterij die een capaciteit van 380 mAh kent.

Zendstation:

hij wordt geleverd inclusief een zendstation dat bedoeld is om de batterij van de draadloze hoofdtelefoon op te laden.

Signaal:

ook hier wordt een digitale signaaloverdracht van maar liefst 2,4 GHz gegarandeerd over een maximaal bereik van wel 20 meter ver.

Nadelen
Geen noise cancelling:

uit de beschrijving komt duidelijk naar voren dat deze draadloze hoofdtelefoon niet volledig vrij is van omgevingsgeluiden.

Koop bij bol.com (€64.99)

 

 

 

 

5. Geemarc Opti Draadloze

 

We kunnen het rijtje afsluiten met de unieke draadloze tv hoofdtelefoon van Geemarc. Geemarc zal misschien niet bij iedereen een belletje doen rinkelen, maar toch loont het de moeite om dit product even wat grondiger onder de loep te nemen. De Geemarc CL7350 is een handige en comfortabele in-ear koptelefoon die je makkelijk kunt optillen en verplaatsen.

De verpakking telt niet alleen de in-ear koptelefoon maar tevens ook het zendstation en zelfs een handige microfoon. Zodra je besluit televisie te kijken, dan kun je de koptelefoon opzetten. Zo hoor je luid en duidelijk wat er allemaal verteld wordt. Dit kan extra handig zijn voor bijvoorbeeld slechthorenden. Het product is voorzien van een krachtige en duurzame lithium batterij die je makkelijk kunt opladen.

Verder is zowel de toonregeling alsook de balansregeling makkelijk te verstellen. Zodra er geen signaal wordt ontvangen dan zal de koptelefoon automatisch uitschakelen. Ondanks deze voordelen blijken er nog geen reacties bij het product te zijn geplaatst. Neem echter rustig de tijd om het product te bekijken en oordeel dan vooral zelf.

Ben je al wat ouder en heb je gemerkt dat het toch wel wat moeite kost om je favoriete tv-programma te volgen? Kies dan voor deze unieke draadloze koptelefoon van Geemarc. Wil je er alles over te weten komen? Lees dan vooral even verder en bekijk de selectie van de belangrijkste kenmerken hieronder.

Voordelen
Compact:

je zult merken dat het product, inclusief zendstation vrij compact is en daardoor helemaal niet zoveel ruimte in beslag neemt.

Gebruiksgemak:

de in-ear koptelefoon maakt het mogelijk om niet alleen de toon en het volume van het geluid te regelen maar ook de balans.

Verpakking:

het product wordt bij jou thuis geleverd inclusief een handig zendstation en bijbehorende degelijke microfoon.

Handig in gebruik:

de hoofdtelefoon is makkelijk te installeren en uitgerust met een oplaadbare lithiumbatterij. De zwarte kleur met het witte accent zorgt voor een modern en elegant design.

Nadelen
Prijskaartje:

het is mogelijk dat sommige klanten het prijskaartje misschien nog iets te duur zullen vinden.

Koop bij bol.com (€109.8)

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Muse M-280 CTV Draadloze Digitale Hoofdtelefoon

 

In vergelijking met het vorige product, zul je hier meteen het gevoel krijgen met een draadloze tv hoofdtelefoon aanbieding te maken te hebben. Het product wordt jou aangeboden door het, al dan niet bekende, merk Muse Electronics en wordt jou geleverd inclusief zendstation.

Het grote verschil met sommige andere hoofdtelefoons uit dit lijstje, is dat het hier om een “in-ear” exemplaar gaat. Een compacte hoofdtelefoon met een laag gewicht dat handig en comfortabel om te dragen is. Het product is voorzien van een krachtige oplaadbare batterij die makkelijk tot wel 8 uur lang meegaat.

Wanneer we de online beoordelingen bekijken dan merken we jammer genoeg op dat er nog helemaal geen online reacties zijn geplaatst. Het is mogelijk dat sommige klanten het product reeds in huis gehaald hebben maar gewoon nog geen tijd gehad hebben om een beoordeling te plaatsen. Laat je hier dan ook niet meteen door afschrikken.

Je zou natuurlijk ook voor deze unieke draadloze hoofdtelefoon van Muse Electronics kunnen kiezen. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zijn we zelf alvast op zoek gegaan naar de belangrijkste kenmerkende eigenschappen van het product.

Voordelen
Prijskaartje:

je zult meteen versteld staan van de betaalbare en aanvaardbare prijs van deze unieke draadloze digitale hoofdtelefoon.

Ontwerp:

het gaat hier om een handige in-ear koptelefoon die heel comfortabel aanvoelt vanwege het beperkte gewicht.

Levering:

de verpakking telt uiteraard niet alleen de hoofdtelefoon maar verder ook het zendstation en de adapter.

Nadelen
Design:

niet iedereen is dol op het in-ear ontwerp. Sommigen verkiezen toch liever een hoofdband.

 

 

Sennheiser RS 195 Over-ear Koptelefoon

 

Het is misschien niet meteen de meest goedkope draadloze hoofdtelefoon maar toch merken we vooral heel wat positieve reacties van klanten op. De hoofdtelefoon wordt jou aangeboden door het bekende merk Sennheiser en maakt deel uit van de Sennheiser RS serie. De levering omvat trouwens niet alleen de over-ear koptelefoon maar meteen ook het zendstation.

Het product maakt gebruik van 2 krachtige AAA NiMH batterijen die probleemloos 18 uur lang kunnen meegaan en bovendien ook oplaadbaar zijn. De hoofdtelefoon biedt een minimale frequentie van 17 Hz en een maximale frequentie van 2200 Hz aan. Het beperkte gewicht in combinatie met de zachte kussentjes in de oorschelpen zorgen voor net dat tikkeltje meer comfort.

Het is een degelijke draadloze hoofdtelefoon die je zonder problemen op je televisietoestel draadloos kunt aansluiten. Let er wel op dat het maximale aansluitbereik maximaal 100 meter bedraagt, wat in principe ruimschoots voldoende is. Een blik op de online reviews levert tot op heden alleen maar positieve reacties op.

Mag het allemaal net dat tikkeltje meer zijn? Dan zou je bijvoorbeeld kunnen opteren voor deze duurzame draadloze hoofdtelefoon van Sennheiser. Om te weten te komen of het product al dan niet aan jouw verwachtingen kan voldoen, kun je hieronder alvast de voor- en nadelen bekijken.

Voordelen
Verpakking:

bij de aankoop van het product zul je merken dat de verpakking niet alleen de hoofdtelefoon bevat maar ook een duurzaam zendstation.

Voeding:

je maakt gebruik van 2 bijzonder duurzame oplaadbare batterijen die, indien volledig opgeladen ruim 18 uur lang probleemloos kan meegaan. Het gaat hier meer bepaald om AAA NiMH batterijen.

Aansluitbereik:

het maximale aansluitbereik bij dit product bedraagt maar liefst 100 meter ver.

Nadelen
Prijzig:

heb je interesse in deze unieke draadloze hoofdtelefoon? Dan zul je echter wel rekening moeten houden met een prijskaartje dat iets boven het gemiddelde ligt.

 

 

Sony MDR RF895RK Draadloze

 

Als je nog steeds op zoek bent naar een draadloze hoofdtelefoon voor je televisietoestel maar je wilt niet alleen kwaliteit maar ook een betaalbare prijs dan hoef je dit product even te bekijken. Deze hoofdtelefoon lijkt duidelijk een koopje te zijn in vergelijking met het vorige toestel dat we besproken hebben.

De hoofdtelefoon is afkomstig van het bekende en gewaardeerde merk Sony en werkt volledig draadloos. Net zoals het vorige toestel wordt ook dit product geleverd met een handig en krachtig zendstation. Je kunt de hoofdtelefoon automatisch aansluiten op je TV of op een andere receiver.

Het is echter wel belangrijk om er rekening mee te houden dat deze draadloze hoofdtelefoon niet meteen over Bluetooth beschikt. Verder zou het volgens een kleine minderheid van de kopers niet optimaal passen. Toch zijn de meeste gebruikers echter volledig overtuigd van het product en raden het dan ook sterk aan.

Voor wie op zoek is naar een betaalbare draadloze hoofdtelefoon of gewoon een beperkt budget heeft dan is dit product van Sony een echte aanrader. Toch is het altijd een goed idee om eventjes op zoek te gaan naar de voordelen en de nadelen van eht apparaat. Zo weet je of het al dan niet iets voor jou is.

Voordelen
Goede prijs-kwaliteitverhouding:

de meeste kopers zijn echter bijzonder tevreden over de uitstekende kwaliteit van het toestel in verhouding tot het prijskaartje ervan.

Zendstation:

zodra je besluit om dit product aan te kopen dan krijg je er meteen ook een krachtig en handig zendstation bij.

Prijskaartje:

je zult werkelijk staan kijken van het mooie maar vooral betaalbare prijskaartje van dit toestel.

Nadelen
Geen Bluetooth:

deze draadloze hoofdtelefoon beschikt jammer genoeg niet over Bluetooth en dit kunnen sommige klanten best vervelend vinden.

 

 

Philips SHC8535

 

De Philips SHC835 werkt via een zendstation die je rechtstreeks aan je TV koppelt. Je kunt deze draadloze koptelefoon ook aansluiten aan andere bronnen om naar je favoriete muziek te kunnen luisteren. Dit apparaat heeft een bereik van wel 100 meter dus je kunt in het hele huis door het geluid ontvangen.

De oorkussens blokkeren het omgevingsgeluid voor optimaal luisterplezier en de koptelefoon kun je gewoon via het zendstation opladen. Dit toestel werkt niet via Bluetooth maar via infrarood. Gezien de prijs behoort het tot de goedkope draadloze hoofdtelefoons voor TV.

De vele beoordelingen geven een positief advies over dit product. De kopers zijn tevreden over de goede prijs-kwaliteit verhouding en het bereik is echt groot. De oorschelpen worden niet te warm over de oren en sluiten omgevingsgeluid goed uit. Het toestel is wel nogal zwaar voor sommigen.

Met de draadloze hoofdtelefoon van Philips kun jij vanaf nu ongestoord naar je favoriete serie kijken. Philips is voor vele gebruikers niet alleen een bekend merk maar ook veruit het beste merk. Dit model werkt op basis van een handig zendstation dat je enkel maar aan je TV toestel hoeft te koppelen.

Voordelen
Handig in gebruik:

je kunt deze draadloze hoofdtelefoon ook probleemloos gaan aansluiten op andere externe apparaten. Op die manier kun je probleemloos naar je favoriete liedjes luisteren.

Bereik:

met een bereik van maar liefst 100 meter is het mogelijk om van een uitstekende geluidskwaliteit te genieten in het hele huis.

Oorkussens:

de koptelefoon is voorzien van handige oorkussens waardoor eventuele storende omgevingsgeluiden kunnen worden geblokkeerd.

Prijskaartje:

in vergelijking met de andere 4 apparaten uit onze lijst, zou dit wel eens het toestel met de laagste prijs kunnen zijn.

Nadelen
Gewicht:

slechts een kleine minderheid van de kopers vindt dat de hoofdtelefoon toch vrij zwaar weegt en daardoor niet comfortabel aanvoelt.

 

 

Philips SSC5001

 

Deze draadloze in-ear oortjes van Philips zijn speciaal ontworpen voor de televisie. Je sluit deze oortjes eenvoudig aan op de hoofdtelefoonuitgang en je kunt ze instellen via drie equalizeropties. Het geluid van de linker- en rechterkant is apart te regelen en de oortjes produceren een krachtig geluid.

Na gebruik kun je ze gewoon in het basisstation plaatsen om de batterij automatisch op te laden. Het is licht van gewicht en de verbinding is storingsvrij. De batterij gaat tot 8 uur mee.

Deze draadloze hoofdtelefoon voor TV aanbieding is van goede kwaliteit en ideaal voor hardhorige mensen. Het apparaat is eenvoudig in gebruik. De oortjes kunnen bij langdurig gebruik wel wat irritatie veroorzaken en volgens sommige kopers is de kwaliteit ook ondermaats. De hoofdtelefoon is redelijk zwaar en de prijs is voor sommigen ook nogal hoog.

Net zoals ook het eerste product afkomstig was van Philips, zul je ook deze draadloze hoofdtelefoon tussen de Philips apparaten hoeven te zoeken. Het aparte design van deze oortjes valt meteen op. Toch zijn ze bijzonder eenvoudig te bedienen. Je hoeft ze namelijk alleen maar aan te sluiten of de hoofdtelefoon uitgang.

Voordelen
Volume:

het is mogelijk om het volume zowel aan de linker- alsook aan de rechterkant afzonderlijk te gaan instellen en te regelen.

Batterij:

de batterij gaat maar liefst 8 uur lang mee en de oortjes laden praktisch meteen op van zodra je deze op het laadstation plaatst.

Handig in gebruik:

de oortjes voelen heel comfortabel aan en wegen weinig. Verder zul je geen last hebben van storing.

Nadelen
Gewicht:

de hoofdtelefoon is door sommige kopers iets te zwaar bevonden en daardoor minder comfortabel.

 

 

AKG K915

 

De AKG K915 is eenvoudig aan te sluiten via het dockingstation en je kunt meteen genieten van draadloos geluid op een afstand van maximaal 30 meter. De batterij gaat tot 8 uur lang mee en het is een comfortabel toestel dankzij de over-ear pasvorm.

De oorschelpen zijn uitgerust met een aan/uitknop maar ook met knoppen om het volume te regelen of de verbinding tot stand te brengen. De hoofdtelefoon is niet opklapbaar. Het toestel wordt geleverd met een handleiding. Door de lage prijs behoort dit apparaat tot de categorie van goedkope hoofdtelefoons voor TV.

De kopers zijn tevreden over dit product. De hoofdtelefoon is van goede kwaliteit en wordt aangeboden tegen een scherpe prijs. Het geluid is helder en het toestel heeft een goed bereik. De batterijen zijn wel moeilijk te vervangen, je hoeft daarvoor eerst een oorschelp af te halen.

Indien je op zoek bent naar een draadloze hoofdtelefoon met een eenvoudige bediening dan kun je altijd dit apparaat van AKG eens bekijken. Je kunt het gemakkelijk en snel gaan koppelen aan het dockingstation. Het lijkt ons ook wel belangrijk om eens even op zoek te gaan naar de sterke en eventueel minder sterke punten van het toestel.

Voordelen
Bereik:

het apparaat heeft een maximaal bereik van 30 meter waarin je kunt genieten van een optimale geluidskwaliteit.

Batterij:

dit toestel werkt op basis van een krachtige batterij dit probleemloos 8 uur lang kan meegaan.

Prijskaartje:

je zult meteen versteld staan van de meer dan voordelige prijs van deze draadloze hoofdtelefoon. Ideaal wanneer je niet zoveel geld wenst uit te geven of een beperkter budget hebt.

Handig in gebruik:

de oorschelpen zijn voorzien van een handige aan/uitknop en een knop om het volume te gaan regelen. Verder kun je via de oorschelpen ook de verbinding gaan aanmaken. Bij de aankoop krijg je er ook een duidelijke handleiding bij.

Nadelen
Batterijen:

één enkele koper vindt het niet zo handig om de batterijen van het toestel te vervangen.

 

 

Sennheiser RS 4200 II

 

Ook de Sennheiser RS 4200 II heeft een bereik van wel 100 meter en je kunt de zender eenvoudig aansluiten aan televisies of hifi-systemen. Het toestel beschikt over een compressieknop, deze knop verbetert de spraakverstaanbaarheid wanneer je een film of serie kijkt.

Het volume is per oor aanpasbaar. Dit apparaat sluit wel het omgevingsgeluid niet uit en heeft geen volumebegrenzing voor meer veiligheid.

Apart van de hoge prijs zijn de meeste beoordelingen over dit product heel positief. Het geluid is van topkwaliteit en je hebt geen last van ruis. Een groot pluspunt is dat je de hoofdtelefoon kunt gebruiken maar intussen blijft het volume van de televisie voor de anderen ook nog verstaanbaar. De oordopjes kunnen wel wat irritatie veroorzaken na een tijdje.

Ook met de Sennheiser zal je volgens verschillende kopers met een degelijk en duurzaam apparaat naar huis gaan. Met een bereik van maar liefst 100 meter maakt het niet uit waar je je in huis bevindt. Je zult altijd van een uitstekende geluidskwaliteit kunnen genieten.

Voordelen
Compressieknop:

het apparaat is voorzien van een handige compressieknop. Op die manier wordt de spraakverstaanbaarheid tijdens het bekijken van een film of je favoriete serie aanzienlijke verbeterd.

Volume:

het is mogelijk om het volume zelfs per oor te gaan regelen en aan te passen.

Nadelen
Geen volumebegrenzing:

het is belangrijk om te beseffen dat deze hoofdtelefoon niet over volumebegrenzing beschikt.

Omgevingsgeluidhet is belangrijk om te beseffen dat deze hoofdtelefoon niet over volumebegrenzing beschikt.:

in tegenstelling tot het voorgaande toestel, zal deze hoofdtelefoon het omgevingsgeluid jammer genoeg niet gaan blokkeren.

 

 

Sennheiser RS 195

 

Deze over-ear koptelefoon beschikt over diverse luistermodi en je kunt het geluid aanpassen aan jouw keuze. Het is een draadloze hoofdtelefoon die werkt via een zendstation die je eenvoudig aansluit op je televisie. Het apparaat heeft een bereik van 100 meter en beschikt over ruisonderdrukking.

Het toestel ondersteunt zowel analoge als digitale ingangssignalen en je kunt het makkelijk opladen via het zendstation. De batterij gaat tot wel 18 uur mee en met de balansregeling kun je het volume links en rechts instellen.

De meningen over deze draadloze hoofdtelefoon voor TV aanbieding zijn verdeeld. De balansregeling is voor vele kopers een pluspunt en de kwaliteit van het geluid is goed. Het toestel beschikt ook over veel klankinstellingen. Andere kopers vinden de prijs van het product te hoog.

Net zoals het voorgaande apparaat is ook deze draadloze hoofdtelefoon voor tv afkomstig van het bekende merk Sennheiser. Daardoor vermoeden wij dat dit misschien wel eens één van de populairste merken zou kunnen zijn. Het loont dan ook de moeite om de voor- en nadelen van dit apparaat eens grondiger te bestuderen.

Voordelen
Geluid:

het apparaat is voorzien van meerdere luistermodi. Bovendien is het ook mogelijk om het volume en het geluid aan te passen naar jouw wensen.

Werkwijze:

deze draadloze hoofdtelefoon werkt in combinatie met een zendstation. Dit zendstation hoef jij dan alleen maar aan je televisietoestel te koppelen.

Gebruiksvriendelijk:

met deze koptelefoon kun je een bereik van wel 100 meter halen. Verder is het toestel ook voorzien van ruisonderdrukking. Daarnaast zul je merken dat het apparaat zowel analoge alsook digitale ingangssignalen zal ondersteunen.

Nadelen
Budget:

enkele kopers vinden dat de aankoopprijs van deze draadloze hoofdtelefoon voor tv toch best wel aan de hoge kant is.

 

 

Draadloze koptelefoon reviews

 

Sony h.ear MDR-100ABN

 

De Sony h.ear MDR-100ABN draadloze koptelefoon is uitgerust met Noise Cancelling zodat je geen storende geluiden uit de omgeving ervaart terwijl je naar je favoriete muziek luistert. Deze koptelefoon is ontworpen zodat de oorschelpen comfortabel op je hoofd en rondom je oren zitten. Gebruik hem draadloos maar ook via het meegeleverde kabeltje.

Je verbindt de koptelefoon eenvoudig via Bluetooth of One-touch. Dankzij LDAC heb je drie keer meer overdracht van gegevens voor een betere luisterervaring. Dit toestel is beschikbaar in vijf verschillende kleuren.

De kopers van dit product geven een positief advies en dit zie je ook aan hun online reviews. Het toestel is eenvoudig in gebruik en heeft een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. De noise cancelling werkt perfect en je kunt het apparaat zelfs gebruiken om telefoongesprekken mee te voeren dankzij de ingebouwde microfoon. Voor sommigen is de prijs toch te hoog en is het een minpunt dat je hem enkel via de computer kunt opladen.

Met de Sony draadloze koptelefoon haal je niet meteen het toestel met de laagste prijs in huis. Toch kan het apparaat op heel wat positieve online reviews rekenen. Het is daarom een goed idee om even op zoek te gaan naar de sterke en minder sterke kanten van deze draadloze koptelefoon.

Voordelen
Noise cancelling:

het apparaat is voorzien van noise cancelling. Daardoor worden vervelende omgevingsgeluiden helemaal weggefilterd.

Voeding:

je kunt deze koptelefoon helemaal draadloos gebruiken maar het is ook mogelijk om het toestel via een kabel te gebruiken. Dit kabeltje wordt trouwens meegeleverd bij de aankoop van de koptelefoon.

Comfort:

deze draadloze koptelefoon is zodanig ontworpen dat je zult merken dat de oorschelpen zich op een bepaalde manier rond je oren gaan sluiten. Zo kun je optimaal genieten van je favoriete muziek of film.

Nadelen
Prijzig:

slechts een kleine minderheid van de klanten is van mening dat de prijs van deze draadloze koptelefoon toch wel best hoog is.

 

 

Bose QuietComfort 35

 

De Bose QuietComfort 35 is de ideale koptelefoon voor een luisterervaring van topkwaliteit. Het toestel is uitgerust met noise cancelling om geen last te ondervinden van lawaai uit de omgeving en zelfs bij een laag volume zorgt de volume-optimized EQ voor een perfect evenwicht. De batterij gaat wel tot 20 uur mee.

Je gebruikt deze koptelefoon via bluetooth om draadloos muziek te beluisteren of zelfs muziek van je smartphone of tablet te streamen naar je koptelefoon. De koptelefoon beschikt over een ingebouwde afstandsbediening voor een eenvoudige bediening maar werkt ook via gesproken opdrachten. Met de dubbele microfoon ben je verzekerd van heldere telefoongesprekken.

Apart van de hoge prijs zijn de gebruikers heel tevreden over deze draadloze koptelefoon aanbieding. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en is van goede kwaliteit. Het geluid is prachtig en de batterij gaat erg lang mee.

Ook met de Bose draadloze koptelefoon kun je volgens verschillende klanten rekenen op een degelijk toestel. Bose behoort niet meteen tot de bekende merken maar kan voor sommige klanten wel veruit het beste merk zijn. Dankzij het noise cancelling systeem zal de koptelefoon omgevingsgeluiden zoveel mogelijk aanpakken.

Voordelen
Voeding:

de koptelefoon werkt op basis van een bijzonder krachtige batterij. Zodra de batterij helemaal is opgeladen dan kan deze probleemloos 20 uur lang meegaan.

Volume-optimized EQ:

dankzij het volume-optimized EQ zul je merken dat het volume altijd perfect in evenwicht staat.

Handig in gebruik:

het gaat hier om een draadloze koptelefoon waarbij de draadloze verbinding tot stand komt door middel van bluetooth. Verder is het apparaat ook voorzien van een interne afstandsbediening en een dubbele microfoon.

Nadelen
Prijskaartje:

we merken dat enkele kopers echt wel van mening zijn dat het prijskaartje van deze draadloze koptelefoon veel te hoog gegrepen is.

Kwetsbaar:

enkele gebruikers vinden ook dat bepaalde onderdelen aan de koptelefoon behoorlijk kwetsbaar zijn en dus snel stuk gaan.

 

 

Beats Solo3

 

Deze draadloze koptelefoon van Beats by Dre is perfect voor alledaags gebruik. De batterij gaat tot wel 40 uur mee en dankzij Fast Fuel kun je weer 3 uur genieten van muziek na slechts 5 minuten opladen. De oorschelpen zijn comfortabel en verstelbaar.

De verbinding gebeurt via Bluetooth Class 1 en je kunt de koptelefoon zelfs opvouwen om hem beter op te bergen of mee te nemen. Het apparaat beschikt ook nog over multifunctionele regelaars waarmee je oproepen kunt beantwoorden, Siri activeren of je muziek bedienen.

Enkele kopers vinden de prijs te hoog maar de meeste schrijven positieve online reviews over deze draadloze koptelefoon aanbieding. Het zit goed op de oren en het geluid is van topkwaliteit. Het design valt ook in de smaak en het toestel is eenvoudig in gebruik. De batterij gaat lang mee.

Indien je op zoek bent naar een degelijke draadloze koptelefoon die er bovendien ook nog eens aantrekkelijk uitziet dan kun je altijd dit model van Beats by Dre eens bekijken. Het model is afgewerkt met een glanzende zwarte coating maar is ook nog in tal van andere kleurtjes te verkrijgen.

Voordelen
Extra kenmerken:

deze draadloze koptelefoon is voorzien van een handige en degelijke afstandsbediening die werd ingebouwd. Verder kun je ook rekenen op een handige microfoon functie.

Voeding:

het toestel is uitgerust met een krachtige batterij die zonder problemen tot wel 40 uur lang meegaat. Uiteraard geldt dit in het geval het toestel helemaal is opgeladen.

Fast Fuel:

het apparaat is ook voorzien van een Fast Fuel functie. Op die manier kun je de koptelefoon probleemloos 3 uur lang gebruiken nadat het gedurende amper 5 werd opgeladen.

Nadelen
Aankoopprijs:

net zoals bij de voorgaande toestellen ook duidelijk het geval is, vindt een kleine minderheid van de kopers ook hier de prijs te hoog.

 

 

Philips SHK4000

 

De Philips SHK4000 is een draadloze koptelefoon voor kinderen. De hoofdband is verstelbaar zodat groeiende kinderen het toestel een lange tijd kunnen gebruiken. Het apparaat is uitgerust met een volumebegrenzing tot 85 dB en maakt verbinding via Bluetooth. Door geen kabels meer te gebruiken is het veel veiliger voor jouw kind.

Het toestel is licht van gewicht maar toch stevig. Het is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Je kunt deze koptelefoon niet met kabel gebruiken en het wordt ook niet geleverd met een opbergtas. Door de lage prijs behoort dit product tot de categorie van goedkope draadloze koptelefoons.

De online reviews geven een positief advies weer over dit product. De kinderen zijn er blij mee en vinden dat de koptelefoon comfortabel zit. De batterij gaat lang mee en je hebt geen last van omgevingsgeluiden. Er zitten stickers bij om het apparaat te personaliseren de volumebegrenzing is een pluspunt. Topkwaliteit voor een mooie prijs.

Philips behoort niet alleen tot de bekende merken maar ook tot één van de populairste merken. Deze draadloze koptelefoon is werkelijk het meest ideale verjaardagsgeschenk voor jouw kind. Het apparaat werkt op basis van een handige bluetooth verbinding en heeft een mooie blauwe kleur.

Voordelen
Comfort:

je zult merken dat je de hoofdband van deze koptelefoon kunt verstellen. Op die manier kan de koptelefoon min of meer meegroeien met je kind.

Volumebegrenzing:

deze draadloze koptelefoon is bovendien ook voorzien van een handige en vooral veilige volumebegrenzing tot en met 85 dB.

Nadelen
Kwetsbaar:

enkele gebruikers vinden dat deze draadloze koptelefoon toch best wel snel stuk gaat en dus te kwetsbaar is.

Kostenplaatje:

we merken dat ook een kleine minderheid van de kopers de aankoopprijs van dit toestel te hoog vindt.

 

 

Bluetooth hoofdtelefoon reviews 

 

Jbl T450BT

 

Deze Bluetooth koptelefoon van JBL heeft een batterijduur van 11 uur. Je kunt zo de ganse dag genieten van je favoriete muziek en dankzij de ingebouwde microfoon kun je ook gesprekken voeren. De oorschelpen zijn draaibaar zodat ze op alle oren passen en het geluid is helder en krachtig.

Dit product behoort tot de categorie van goedkope Bluetooth hoofdtelefoons. Het artikel werkt enkel draadloos en kun je dus niet met kabel gebruiken. Op de oorschelpen beschik je over controls zodat je je muziek kunt bedienen en eenvoudig gesprekken kunt beantwoorden. Bovendien is de koptelefoon licht van gewicht en inklapbaar.

Met meer dan 200 positieve reviews kunnen we hier zeker spreken over een interessante Bluetooth hoofdtelefoon aanbieding. Het apparaat werkt perfect en de kwaliteit van de klank is top. Het product is eenvoudig in gebruik maar enkele kopers hebben last van ruis.

Met de JBL bluetooth hoofdtelefoon mag je alvast zeker zijn van een uitstekend apparaat. Het is misschien niet meteen de hoofdtelefoon met de laagste prijs, maar toch kun je deze bluetooth hoofdtelefoon vast en zeker tussen de goedkope producten spotten. Laten we even een kijkje nemen naar de voor- en nadelen van dit product.

Voordelen
Budget:

het mooie en betaalbare prijskaartje kan er zomaar voor zorgen dat je met één van de populairste bluetooth hoofdtelefoons te maken hebt.

Batterij:

de hoofdtelefoon is voorzien van een bijzonder krachtige batterij die een levensduur heeft van maar liefst 11 uur.

Ingebouwde microfoon:

dankzij de ingebouwde microfoon is het bovendien ook mogelijk om eventuele inkomende gesprekken meteen te beantwoorden.

Oorschelpen:

de oorschelpen zijn groot en zacht en bovendien draaibaar zodanig om het comfort te vergroten.

Nadelen
Ruis:

een kleine minderheid van de klanten is van mening dat er toch heel wat kraakgeluiden en ruis op de hoofdtelefoon zit.

 

 

Skullcandy Crusher Wireless

 

Met deze koptelefoon hoor je de bas mar voel je hem ook. De bas trilt in je oorschelpen zodat je de muziek op een intense manier beleeft. Op de oorschelpen is een schuifje voorzien waarmee je de hoeveelheid trillingen kunt bepalen.

Het apparaat beschikt over een krachtige accu die het mogelijk maakt om 40 uur lang naar muziek te luisteren. Je kunt deze koptelefoon ook via kabel aansluiten en op deze kabel beschik je over bediening en een microfoon. Met de meegeleverde hoes kun je de hoofdtelefoon makkelijk bewaren.

Enkele kopers vinden de prijs van het product te hoog. Voor de rest zijn ze heel tevreden over de kwaliteit van het geluid en zijn ze lovend over de verstelbare basfunctie. De oorschelpen hebben een goede pasvorm en laten weten omgevingsgeluid door.

Met de Skullcandy Crusher Wireless bluetooth hoofdtelefoon kun je niet alleen genieten van uitstekende en heldere bastonen, maar ook van tal van andere optiemogelijkheden. Toch is het altijd wel handig indien je op voorhand even een kijkje kunt nemen tussen de verschillende kenmerkende eigenschappen van het product.

Voordelen
Regelbare trillingen:

het is mogelijk om de hoeveelheid trillingen zelf te gaan regelen en bepalen door middel van het schuifje dat zich op de oorschelpen bevindt.

Voeding:

de hoofdtelefoon maakt gebruik van een bijzonder krachtige en duurzame accu die je de mogelijkheid biedt om maar liefst 40 uur lang naar je favoriete liedjes te luisteren.

Beschermhoes:

bij de aankoop van deze unieke hoofdtelefoon wordt er meteen ook een handige opberghoes meegeleved. Zo kun je de hoofdtelefoon steeds veilig bewaren.

Nadelen
Kostenplaatje:

jammer genoeg zijn enkele kopers van mening dat het prijskaartje van deze bluetooth hoofdtelefoon iets te hoog ligt.

 

 

Plantronics BackBeat Go 2 Black

 

Deze bluetooth headset van Plantronics kun je gebruiken om het geluid van muziek of films vanaf je telefoon of tablet te streamen. Deze headset is beschermd tegen zweet, vocht en eventuele gemorste vloeistoffen. Je kunt je muziek makkelijke bedienen met de ingebouwde bediening, je kunt hier zelfs gesprekken mee beantwoorden op je telefoon.

Dankzij het compacte design kun je deze oortjes makkelijk meenemen en ze passen in alle oren door middel van de oordopjes in drie verschillende maten. Je kunt tot 4,5 uur lang genieten van je muziek en de DeepSleep optie zet de koptelefoon in slaapstand wanneer je het loskoppelt van je telefoon.

De geluidskwaliteit van deze headset is uitstekend en het beschikt ook over noise cancelling om omgevingsgeluid te dempen. Met de app kun je de status van de batterij zien. Een minpunt van het product is de microfoon die veel last heeft van wind als je het buiten gebruikt.

In vergelijking met de vorige producten die we zonet besproken hebben, zul je merken dat deze bluetooth hoofdtelefoon er iets anders uitziet. Het is het ideale product om bijvoorbeeld mee te sporten, vanwege de compactheid en het lichte gewicht ervan. Het wordt bovendien geleverd door, misschien voor sommigen wel het beste merk, Plantronics.

Voordelen
Compact:

de compactheid van de hoofdtelefoon maakt het makkelijker om de oortjes te bewaren of te verplaatsen.

Veiligheid:

de unieke bluetooth hoofdtelefoon biedt niet alleen bescherming tegen transpiratievocht, maar ook wanneer je bijvoorbeeld met een bepaalde vloeistof morst.

Handig in gebruik:

het toestel beschikt over een handige en krachtige ingebouwde bediening zodat je de hoofdtelefoon makkelijk kunt gebruiken. Verder is het ook mogelijk om telefoongesprekken zonder problemen te beantwoorden.

DeepSleep optie:

dankzij de aanwezigheid van de bijzonder handige DeepSleep optie is het mogelijk om de hoofdtelefoon meteen in slaapstand te zetten. Dit gebeurt bovendien vrijwel automatisch zodra je de hoofdtelefoon van je smartphone loskoppelt.

Nadelen
Microfoon:

indien er toch een klein puntje van kritiek mag geuit worden, dan heeft dit volgens sommige klanten vooral te maken met de matige kwaliteit van de microfoon.

 

 

Rolfstone Nova

 

Deze oortjes van Rolfstone zijn volledig draadloos. Het zijn kleine oortjes die je eenvoudig kunt meenemen en ze zijn geschikt om te sporten. Ze worden geleverd met 3 paar eartips die gemaakt zijn van silicone. De oortjes wegen slechts 4,5 gram per stuk dus je zult het zelfs niet merken wanneer ze in je broekzak zitten.

Dit zorgt ook voor minder last aan je oren wanneer je voor een lange tijd naar muziek aan het luisteren bent. Ze zijn speciaal ontworpen om niet uit de oren te vallen tijdens het sporten, zoals bij hardlopen.

De oordopjes werken prima en de kopers hebben nog geen problemen ervaren met het maken van een verbinding. Ze werken met alle bluetooth apparaten en de geluidskwaliteit is optimaal.

De top 5 wordt uiteindelijk afgesloten met de degelijke bluetooth hoofdtelefoon van het al dan niet bekende merk Rolfstone. Het is een handige hoofdtelefoon die bijzonder aangenaam en comfortabel aanvoelt. Ideaal ook om bijvoorbeeld te gebruiken tijdens het sporten.

Voordelen
Draadloos:

doordat deze bluetooth hoofdtelefoon volledig draadloos functioneert, kun je bovendien genieten van een uitstekende bewegingsvrijheid.

Toebehoren en accessoires:

bij de aankoop van de oortjes krijg je er meteen ook enkele handige eartips uit silicone bij.

Formaat en gewicht:

de oortjes zijn compact en licht van gewicht waardoor ze ook uitermate ideaal zijn voor mensen die regelmatig gaan hardlopen of sporten.

Nadelen

Tot op heden zijn er nog geen negatieve beoordelingen bij het product geplaatst. Dit maakt het voor ons bijzonder moeilijk om na te gaan of het product mogelijke minpunten heeft.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aagje
Aagje
11 months ago

Ik ben op zoek naar 2 koptelefoons en 1 station. Bij welke apparaten kan je een 2e aansluiten?

10top Team
Admin
10top Team
11 months ago
Reply to  Aagje

Hoi Aagje,

Binnen de 5 apparaten die wij geselecteerd hebben, lijkt het niet direct mogelijk om een extra set aan te sluiten.
Echter hebben we niet geaarzeld om even verder te zoeken.
Volgens de link hieronder zou het apparaat geleverd worden inclusief 2 hoofdtelefoons en 1 laadstation. Bovendien zou het, volgens de informatie, zelfs mogelijk zijn om 6 sets aan te sluiten.

https://www.download.p4c.philips.com/files/s/ssc5002_10/ssc5002_10_pss_nldbe.pdf

Hopelijk was dit een antwoord op de vraag? Indien verdere vragen of opmerkingen, aarzel dan zeker niet om verder contact op te nemen.

Met vriendelijke groet

Janine
Janine
10 months ago

Goedemorgen, werken de headphones voor tv ook met bluetooth voor je telefoon?

10top Team
Admin
10top Team
10 months ago
Reply to  Janine

Hoi Janine,

Dit is een beetje afhankelijk van het type headphone je besluit aan te kopen.

Echter werken de meest recente headphones voor tv altijd op basis van bluetooth met een bereik van 5 tot 10 meter. En ze kunnen ook connectie maken met je smartphone.

Met vriendelijke groet

Peter
Peter
1 month ago

Hallo, met veel plezier lees ik jullie top 10 testen maar twijfel in een keuze maken.
Heb net een nieuwe Samsung Qmedia 60t tv met soundboard gekocht, maar mijn gehoor is nog links 15% en rechts 80%
Met mijn vrouw tv kijken in erg lastig en staat dan erg luid.
Vraag, welk hoofdtelefoon zou mij het beste passen?

Vr gr Peter leeftijd 70 jaar

10top Team
Admin
10top Team
1 month ago
Reply to  Peter

Hoi Peter, Eerst en vooral willen wij jou oprecht bedanken voor de vriendelijke comment en de tijd die je neemt om top 10 testen te lezen. Wij denken dat het voor jou vooral belangrijk is om uit te kijken naar een hoofdtelefoon die voorzien is van een noise cancelling functie en waarbij je het volume zelf nog zoveel mogelijk kunt aanpassen. Met een noise cancelling functie bedoelen we dus dat er tegenwoordig heel wat hoofdtelefoons bestaan die alle vormen van omgevingsgeluid en/ of storingen zullen onderdrukken. Zo hoef jij je daar alvast geen zorgen over te maken en kun je… Read more »

DMCA.com Protection Status