fbpx

Beste dubbele prullenbak

Laatste update: 15.10.19

 

Dubbele prullenbakken test van 2019

 

 

Bij dubbele prullenbakken denken we heel vaak in eerste instantie aan een Brabantia dubbele prullenbak. Deze behoren niet tot de meest goedkope dubbele prullenbakken. Er zijn zeker kwalitatief goede dubbele prullenbakken van andere merken tegen wat gunstigere prijzen. Wij gingen voor u op zoek naar de voor jou beste dubbele prullenbak van andere merken. Daarbij hebben wij ons laten leiden door het advies van onze klanten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Homra Qubix duo Sensor

 

Met deze fraaie RVS dubbele prullenbak wordt afval scheiden een aangename klus. Nooit geen vieze handen meer door een gepatenteerd sensorsysteem. Deze dubbele prullenbak is vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Een aanwinst voor je keuken.

Je kunt bij deze dubbele prullenbak kiezen uit twee varianten. Wil je één van 70 liter of één van 68 liter. Het sensorsysteem wordt gevoed door 4 batterijen die niet worden meegeleverd. De sensor reageert binnen een afstand van 15 tot 20 cm. Na 5 seconden sluit het deksel automatisch. Heb je wat meer tijd nodig, kun je dat eenvoudig met een druk op de knop regelen.

Klanten beoordelen dit product erg positief. Een royale dubbele prullenbak met een fraai design en van goede kwaliteit. Het sensorsysteem wordt als ideaal ervaren. Al met al een prima prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€109)

 

 

 

 

Dubbele RVS Afvalbak

 

Een mooie dubbele RVS prullenbak van het merk Songmics. Door zijn afgeronde vorm oogt hij bescheiden maar biedt toch een inhoud van 70 liter. Deze dubbele prullenbak is voorzien van een sensor zodat je hem niet met je handen hoeft aan te raken. Desondanks is hij toch voorzien van een anti-vingerafdruk coating.

Deze prullenbak bevat twee containers van elk 35 liter. De kunststof ringen in de bakken houden de vuilniszakken op hun plaats. Met de infrarood sensor openen de deksels automatisch als je je hand erbij houdt. Ze sluiten ook weer automatisch nadat je je hand hebt weggehaald. De sensor werkt op 4 batterijen, die niet worden meegeleverd.

In de review wordt deze dubbele prullenbak met maar liefst 5 sterren beoordeeld. Als pluspunten worden genoemd de fraaie vormgeving en de anti-vingerafdruk coating. Ook de rubberring aan de onderkant van de bak is praktisch. Op deze wijze voorkom je vloerbeschadiging. Een aanwinst voor keuken of kantoor en een top product.

 

Koop bij bol.com (€109)

 

 

 

 

Homra QuickX

 

Een fraaie niet te grote en niet te kleine dubbele prullenbak met 60 liter inhoud van het merk Homra. Hij beschikt over twee afvalcontainers van elk 30 liter met gescheiden bediening. Zo heb je geen last van onnodige afval luchtjes. Deze dubbele prullenbak is voorzien van een anti-vingerafdruk coating en vuilafstotend.

Door de lichte voetpedaal bediening kun je je handen vrij houden voor je afval. De 30 liter vuilniszakken voor deze dubbele prullenbak zijn standaard verkrijgbaar. De afmetingen van deze dubbele prullenbak 60 liter zijn 58,5 x 64,5 x 32,5 cm. Dit maakt hem ook uitermate geschikt voor kantoor zodat je papier en plastic makkelijk kunt scheiden.

Deze dubbele prullenbak werd zeer goed beoordeeld. Hij valt niet echt in de categorie goedkope dubbele prullenbakken. Met zijn fraaie design en degelijke afwerking krijg je wel waar voor je geld. Je kunt zeker spreken van een prima prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€119)

 

 

 

 

Dubbele Afvalbak 

 

Deze dubbele prullenbak van het merk Songmics is uitgevoerd in RVS. Hij heeft twee containers van elk 24 liter en is daarmee niet te groot en niet te klein. De containers zijn makkelijk uitneembaar met behulp van metalen handvatten. De RVS behuizing is voorzien van een anti-vingerafdruk coating.

Deze dubbele prullenbak heeft een hoogte van 54,5 cm met gesloten deksel. Wanneer het deksel geopend is, bedraagt de hoogte 83 cm. De diepte is 32 cm. Als je het voetpedaal loslaat, sluit het deksel zich geruisloos. De deksels sluiten luchtdicht af en hij is voorzien van een antislip bodem

Kopers die je voorgingen beoordelen deze dubbele prullenbak goed. Vooral het fraaie ontwerp en de kwaliteit van de gebruikte materialen worden als pluspunten gezien. De prijs-kwaliteitverhouding is zeker goed te noemen.

 

Koop bij bol.com (€98)

 

 

 

 

Prullenbak met Sensor Modern Dubbel 

 

Deze dubbele prullenbak van het merk Ninestars heeft een inhoud van 70 liter. Hij beschikt over een sensor die wordt gevoed door 4 batterijen. Deze moet je wel even apart aanschaffen. Het deksel sluit luchtdicht af, dus geen nare luchtjes meer in de keuken.

De ingebouwde sensor reageert als je je hand zo´n 15 cm boven het deksel houdt. De sensor is zo ingesteld dat hij pas reageert bij een hoek van 90 graden. Hierdoor blijft het deksel gesloten wanneer je er langs loopt. Hij is uitgevoerd in RVS en voorzien van een anti-vingerafdruk coating.

Klanten beoordelen deze dubbele prullenbak positief. Met name waren zij tevreden over de fraaie vormgeving en het bedieningsgemak. De gunstige prijs geeft je het idee met een dubbele prullenbak aanbieding te maken te hebben.

 

Koop bij bol.com (€99.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status