fbpx

Beste eau de toilette

Laatste update: 15.10.19

 

Eaux de toilette test van 2019

 

 

Zowel vrouwen als mannen houden van een lekker geurtje. Er is een enorm aanbod en een keuze is meestal erg persoonlijk. We hebben een vijftal geselecteerd voor je. Natuurlijk hebben wij ons daarbij gebaseerd op het advies van onze klanten. Zo kun jij bepalen welke voor jou de beste eau de toilette zou kunnen zijn.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Paco Rabanne 1 Million

 

Iedereen kent wel het merk Paco Rabanne wanneer het gaat om geurtjes. De uitstraling van Paco Rabanne is bijzonder, grensverleggend en krachtig. Herken je jezelf hierin, dan zou deze eau de toilette voor heren wel eens heel goed bij jouw karakter kunnen passen.

Deze al jaren bestaande 1 Million is nog steeds één van de meest populaire geuren. Hij heeft een kruidig aroma met als basis leder, hout, noten, amber en Indiase patchouli. De inhoud van de fles is maar liefst 100 ml. Het is een eau de toilette met een verleidelijke uitstraling die geschikt is voor gebruik in de avond.

Kopers van deze eau de toilette zijn zeer positief over de prijs-kwaliteitverhouding. Het is weliswaar een eau de toilette voor heren maar wordt ook door de dames erg gewaardeerd. De geur blijft lang hangen.

 

Koop bij bol.com (€63)

 

 

 

 

Hugo Boss Bottled 50 ml

 

Naast de kledinglijn, horloges en zonnebrillen is Hugo Boss ook een begrip in de wereld van de eau de toilette. Deze Boss Bottled is een heerlijke eau de toilette voor heren en geschikt voor gebruik in de avond. Hij heeft een houtachtige basis gebaseerd op ceder en sandelhout.

De uitstraling is mysterieus en verleidelijk. Hij wordt geleverd in een sprayflacon van 50 ml. Deze geur is binnen de wereld van de moderne eau de toilette een echte klassieker. Wij spreken hier over de flacon met 50 ml maar hij is ook leverbaar in een verpakking van 100 ml. De flacons zijn niet navulbaar.

Het advies van klanten is helaas niet zo positief. Velen van hen gebruikten deze eau de toilette met groot enthousiasme. Nu bestaat de indruk dat de formule is gewijzigd. De algemene ervaring is dat de lucht slechts kort blijft hangen. Zij geven aan dit toch wel teleurstellend te vinden.

 

Koop bij bol.com (€35.99)

 

 

 

 

 

Joop! Homme 125 ml

 

Zoals de naam al zegt, is dit een eau de toilette voor heren. Joop staat voor een stoer merk en is natuurlijk ook alom bekend door zijn kledinglijn en de bijpassende accessoires. Deze frisse eau de toilette is geschikt voor gebruik in de avond. Met zijn heel aantrekkelijke prijs heb je het gevoel met een eau de toilette aanbieding te maken te hebben.

Deze eau de toilette voor heren heeft een verleidelijke uitstraling en ook dames zijn erg enthousiast. Voor een hele leuke prijs wordt een sprayflacon geleverd met een inhoud van maar liefst 125 ml. De houtachtige basis komt van sandelhout, tonkaboon, Indiase patchouli en vanille.

In de review van klanten wordt deze eau de toilette als een top product neergezet. De heren gebruikers geven aan dat de geur door dames als onweerstaanbaar wordt ervaren. Hij behoudt heel lang zijn geur en er wordt gesproken over een prima prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€25.99)

 

 

 

 

Cacharel Noa 100 ml

 

Het merk Cacharel  is wel één van de meest populaire binnen de wereld van de eau de toilette. Deze eau de toilette voor dames heeft een zachte bloemige geur en heeft een heel vrouwelijke uitstraling. Wil je die van jou onderstrepen dan moet jouw keuze op deze eau de toilette vallen.

Hij wordt geleverd in een mooie flacon met een inhoud van 100 ml, die voorzien is van een applicator. In de fles bevindt zich een parel. Dit kleine detail maakt deze eau de toilette ook heel geschikt als cadeautje. Hij is zowel voor de dag als voor de avond geschikt. Als basis voor de geur zijn bloemen, fruit en noten gebruikt.

Kopers van deze eau de toilette zijn heel positief. De geur blijft heel lang hangen en de inhoud van de flacon gaat dan ook lang mee. Het leuke detail van de parel in de fles maakt hem ook heel geschikt als geschenk.

 

Koop bij bol.com (€47)

 

 

 

 

Calvin Klein In2U 50 ml

 

Deze eau de toilette voor dames is van Calvin Klein. Herken jij jezelf in een moderne en tijdloze levensstijl, dan past deze perfect bij jou. Met zijn aantrekkelijke prijs valt hij in de categorie goedkope eaux de toilette. Deze geur is uitermate geschikt voor gebruik overdag.

Hij geeft je een energieke en sportieve uitstraling. Zijn warme maar toch frisse geur is gebaseerd op het gebruik van exotische orchideeën en vanille. Hij wordt geleverd in een sprayflacon met een inhoud van 50 ml. Alleen al het ontwerp van de flacon geeft je een energiek gevoel.

De kopers van deze eau de toilette zijn zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt voor een hele betaalbare prijs een product, waarvan de lucht lang blijft hangen. De inhoud gaat dan ook lang mee.

 

Koop bij bol.com (€25.7)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status