Beste eau de toilette

Laatste update: 27.05.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Eaux de toilette test van 2022

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een unieke eau de toilette om je partner, beste vriend of vriendin mee te verrassen? Of gewoon als een geschenkje aan jezelf? Dan niet langer getreurd en bekijk alvast even onze koopgids hieromtrent. Daarin bespreken we onder andere de samenstelling van een degelijke eau de toilette en het mogelijke prijskaartje. Ben je echt dringend op zoek naar een unieke eau de toilette, bekijk dan onze 3 hieronder eventjes. Zo zou je kunnen kiezen voor de Paco Rabanne 1 Million eau de toilette die speciaal voor mannen is ontwikkeld. Ben je niet zo’n fan van Paco Rabanne dan zou je altijd nog voor dit Hugo Boss Bottled 50 ml eau de toilette kunnen opteren. De Hugo Boss eau de toilette wordt gekenmerkt door een prachtige verpakking. Want zeg nu zelf; het oog wil uiteindelijk ook wel wat!

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Eaux de toilette koopgids

 

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te moeten maken uit de beste eaux de toilette. Het aanbod is bijzonder ruim en dat zorgt wel eens voor keuzestress. Echter is het een goede aanbeveling om zoveel mogelijk producten met elkaar te vergelijken. Ga hierbij eventuele aanbiedingen niet uit de weg aangezien je soms wel wat meer kunt betalen voor bepaalde eaux de toilette. Daarnaast zijn er ook heel wat verschillen op basis van de geur, de inhoud, het design en natuurlijk ook het gebruiksgemak.

Wat is een eau de toilette en het verschil met gewone parfum

Wanneer je op zoek gaat naar een degelijke eau de toilette dan kan de keuze nog maar eens lastig worden. Er zijn zoveel lekkere geurtjes en dus bijgevolg ook heel wat keuzemogelijkheden. Maar wat is eau de toilette nu precies? En wat is het verschil met gewone parfum nu eigenlijk, apart van het prijskaartje. Eigenlijk is het heel eenvoudig. Zowel bij de bereiding van parfum alsook van eau de toilette wordt gebruik gemaakt van geurstoffen.

Echter wordt bij eau de toilette de helft minder geurstoffen gebruikt dan bij de productie van eender welk parfum. De totale hoeveelheid geurstof van een gemiddeld eau de toilette bedraagt slechts 10 procent. Dat wil dus zeggen dat een eau de toilette veel milder is dan een gewoon parfum en dat de geur ook iets sneller zal vervliegen. Toch is het de moeite waard om er eentje, of misschien wel meerdere in huis te halen.

 

Het gebruiksgemak

Een eau de toilette geurt niet alleen lekker maar is ook eenvoudig en snel aan te brengen. In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van een soort van spray. Makkelijk enkele malen in de hals en/ of polsen sprayen en je geniet van een heerlijk geurtje. Bovendien kun je een eau de toilette werkelijk altijd gebruiken. Eender welke seizoen, overdag en zelfs ’s avonds. Uiteraard is het belangrijk om rekening te houden met de geuren. Neem daarom rustig de tijd om de verschillende mogelijkheden even te bekijken alvorens je een keuze maakt.

 

De geur en de inhoud

We hebben het misschien al min of meer vermeld, maar je hebt wel degelijk keuze uit een ruim assortiment aan geuren. Ben je op zoek naar een frisse eau de toilette of heb je toch liever iets zoet en fruitig? Wil je graag een sportief en energiek karakter dat je makkelijk overdag kunt gebruiken of mag het toch wel wat verleidelijker en romantischer zijn om ’s avonds te kunnen gebruiken. Kortom, de mogelijkheden zijn eindig en alles is dan ook afhankelijk van je eigen wensen en verlangens. Bepaalde geuren komen beter tot hun recht overdag terwijl andere ontwikkeld zijn om ’s avonds te gebruiken.

Ook de inhoud van het flacon kan een belangrijke maatstaf zijn voor sommige klanten. De inhoud of het volume wordt telkens opnieuw uitgedrukt in milliliter. Zo kun je kiezen voor een klein flesje eau de toilette van ongeveer 30 ml maar er is ook de mogelijkheid tot een groter formaat. Flesjes van 50, 75 of 100 ml zijn alvast geen uitzondering meer. Sommigen kiezen steevast voor een groot flacon. Terwijl anderen liever meerdere kleine flesjes van verschillende eaux de toilettes aankopen. Kortom, mogelijkheden en opties genoeg.


De verpakking en het design

Ook de verpakking speelt vaak tot de verbeelding en is voor sommige klanten minstens even belangrijk als de eigenlijke geur. Bij sommige eaux de toilette is er dan ook bijzonder veel aandacht besteed aan het design en de verpakking van het flacon. Het wordt beschouwd als een eerste indruk die je krijgt van het desbetreffende merk. Bovendien is een opvallend flacon vaak ook een manier om de aandacht van de klant te trekken.

Maar laten we eerlijk wezen, we hechten ook heel wat belang aan het design. Want uiteindelijk wil het oog ook wel wat. En daar is helemaal niets mis mee. Houd er wel rekening mee dat het prijskaartje hierdoor in zekere zin zou kunnen toenemen. Uiteraard is het altijd mogelijk om een aantrekkelijke eau de toilette aanbieding te spotten die bovendien helemaal aan jouw verwachtingspatroon beantwoord.

 

Mogelijke prijskaartje

Dat brengt ons dus tot het uiteindelijke prijskaartje van de eau de toilette. Net zoals bij heel veel producten het geval is, zul je merken dat er goedkope eaux de toilette bestaan en duurdere exemplaren. Je beslist uiteindelijk zelf hoeveel je maximaal wilt en kunt spenderen hieraan. Ben je van plan het product regelmatig te gebruiken of toch eerder sporadisch eens een keertje? Factoren zoals de inhoud en het design kunnen de prijs doen stijgen.

 

Eau de toilette Reviews – Top 5

 

Zowel vrouwen als mannen houden van een lekker geurtje. Er is een enorm aanbod en een keuze is meestal erg persoonlijk. We hebben een vijftal geselecteerd voor je. Natuurlijk hebben wij ons daarbij gebaseerd op het advies van onze klanten. Zo kun jij bepalen welke voor jou de beste eau de toilette zou kunnen zijn.

 

 

Paco Rabanne 1 Million

 

Iedereen kent wel het merk Paco Rabanne wanneer het gaat om geurtjes. De uitstraling van Paco Rabanne is bijzonder, grensverleggend en krachtig. Herken je jezelf hierin, dan zou deze eau de toilette voor heren wel eens heel goed bij jouw karakter kunnen passen.

Deze al jaren bestaande 1 Million is nog steeds één van de meest populaire geuren. Hij heeft een kruidig aroma met als basis leder, hout, noten, amber en Indiase patchouli. De inhoud van de fles is maar liefst 100 ml. Het is een eau de toilette met een verleidelijke uitstraling die geschikt is voor gebruik in de avond.

Kopers van deze eau de toilette zijn zeer positief over de prijs-kwaliteitverhouding. Het is weliswaar een eau de toilette voor heren maar wordt ook door de dames erg gewaardeerd. De geur blijft lang hangen.

 

Koop bij bol.com (€59.99)

 

 

 

 

Hugo Boss Bottled 50 ml

 

Naast de kledinglijn, horloges en zonnebrillen is Hugo Boss ook een begrip in de wereld van de eau de toilette. Deze Boss Bottled is een heerlijke eau de toilette voor heren en geschikt voor gebruik in de avond. Hij heeft een houtachtige basis gebaseerd op ceder en sandelhout.

De uitstraling is mysterieus en verleidelijk. Hij wordt geleverd in een sprayflacon van 50 ml. Deze geur is binnen de wereld van de moderne eau de toilette een echte klassieker. Wij spreken hier over de flacon met 50 ml maar hij is ook leverbaar in een verpakking van 100 ml. De flacons zijn niet navulbaar.

Het advies van klanten is helaas niet zo positief. Velen van hen gebruikten deze eau de toilette met groot enthousiasme. Nu bestaat de indruk dat de formule is gewijzigd. De algemene ervaring is dat de lucht slechts kort blijft hangen. Zij geven aan dit toch wel teleurstellend te vinden.

 

Koop bij bol.com (€43.39)

 

 

 

 

 

Joop! Homme 125 ml

 

Zoals de naam al zegt, is dit een eau de toilette voor heren. Joop staat voor een stoer merk en is natuurlijk ook alom bekend door zijn kledinglijn en de bijpassende accessoires. Deze frisse eau de toilette is geschikt voor gebruik in de avond. Met zijn heel aantrekkelijke prijs heb je het gevoel met een eau de toilette aanbieding te maken te hebben.

Deze eau de toilette voor heren heeft een verleidelijke uitstraling en ook dames zijn erg enthousiast. Voor een hele leuke prijs wordt een sprayflacon geleverd met een inhoud van maar liefst 125 ml. De houtachtige basis komt van sandelhout, tonkaboon, Indiase patchouli en vanille.

In de review van klanten wordt deze eau de toilette als een top product neergezet. De heren gebruikers geven aan dat de geur door dames als onweerstaanbaar wordt ervaren. Hij behoudt heel lang zijn geur en er wordt gesproken over een prima prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€23.79)

 

 

 

 

Cacharel Noa 100 ml

 

Het merk Cacharel  is wel één van de meest populaire binnen de wereld van de eau de toilette. Deze eau de toilette voor dames heeft een zachte bloemige geur en heeft een heel vrouwelijke uitstraling. Wil je die van jou onderstrepen dan moet jouw keuze op deze eau de toilette vallen.

Hij wordt geleverd in een mooie flacon met een inhoud van 100 ml, die voorzien is van een applicator. In de fles bevindt zich een parel. Dit kleine detail maakt deze eau de toilette ook heel geschikt als cadeautje. Hij is zowel voor de dag als voor de avond geschikt. Als basis voor de geur zijn bloemen, fruit en noten gebruikt.

Kopers van deze eau de toilette zijn heel positief. De geur blijft heel lang hangen en de inhoud van de flacon gaat dan ook lang mee. Het leuke detail van de parel in de fles maakt hem ook heel geschikt als geschenk.

 

Koop bij bol.com (€48.94)

 

 

 

 

Calvin Klein In2U 50 ml

 

Deze eau de toilette voor dames is van Calvin Klein. Herken jij jezelf in een moderne en tijdloze levensstijl, dan past deze perfect bij jou. Met zijn aantrekkelijke prijs valt hij in de categorie goedkope eaux de toilette. Deze geur is uitermate geschikt voor gebruik overdag.

Hij geeft je een energieke en sportieve uitstraling. Zijn warme maar toch frisse geur is gebaseerd op het gebruik van exotische orchideeën en vanille. Hij wordt geleverd in een sprayflacon met een inhoud van 50 ml. Alleen al het ontwerp van de flacon geeft je een energiek gevoel.

De kopers van deze eau de toilette zijn zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt voor een hele betaalbare prijs een product, waarvan de lucht lang blijft hangen. De inhoud gaat dan ook lang mee.

 

Koop bij bol.com (€25.09)

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status