5 Beste elektrische insectendoders test van 2022

Laatste update: 26.09.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Elektrische insectendoders – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Met behulp van een degelijke elektrische insectendoder is het mogelijk om in een mum van tijd van die vervelende insecten verlost te zijn. Vooral in de zomer kan dit echt heel vervelend zijn als je buiten op het terras van een heerlijke maaltijd probeert te genieten. Indien je dringend op zoek bent naar een elektrische insectendoder, dan kun je gewoon een kijkje nemen naar onze top 3. Zo zou je onder meer kunnen kiezen voor de Perel elektrische insectenverdelger die gekenmerkt wordt door een compact formaat en licht gewicht wat hem handzaam maakt. Ook met de B.K Label elektrische insectendoder mag je zeker zijn van een meer dan waardig alternatief. Bovendien krijg je er bij de aankoop van dit product ook een USB kabel bij.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Elektrische insectendoders koopgids

 

Als je heel vaak wordt gestoken door muggen of andere vervelende insecten dan kan een elektrische insectendoder misschien wel het ideale middel zijn. Doordat er zoveel verschillende apparaten zijn is het niet eenvoudig om een keuze te maken. Daarom hebben wij een aantal elementen toegelicht opdat jij een keuze kunt maken uit de beste elektrische insectendoders. Houd rekening met het type, de plaatsing en de prijs.

Types

Er zijn mensen die amper gestoken worden en er zijn mensen die altijd gestoken worden door insecten. Een elektrische insectendoder kan misschien wel hulp bieden. Tegenwoordig bestaan er zoveel verschillende modellen dat het niet gemakkelijk is om er de goede elektrische insectendoder aanbieding uit te halen.  

Er is de standaard TL lamp die een blauw licht afgeeft en die dus werkt op elektriciteit. Deze apparaten hebben vaak een capaciteit die ligt tussen de 16 W en de 40 W. Zodra het vervelende insect zich in de buurt van de lamp begeeft, wordt ze meteen geëlektrocuteerd.

Dan heb je ook de modellen met een lijmplaat die ook wel kleefplaat wordt genoemd. Ook hier worden de insecten aangetrokken door het UV licht. Echter worden ze niet geëlektrocuteerd maar ze belanden meteen in de kleefplaat. Doordat ze op de lijmplaat terechtkomen belanden er geen resten van vieze insecten op de tafel of op de grond. Bovendien kun je de platen gemakkelijk uitnemen en ze dus gaan verwisselen door nieuwe exemplaren.

Dan heb je ook de insectenverdelgers die werken op basis van koolstofdioxide, CO2 dus. De werkwijze is heel eenvoudig te verklaren. Mensen ademen CO2 uit en een vrouwelijke mug beschikt over perfecte CO2 sensoren. Op die manier slaagt zij er dus in om ons te vinden waardoor we gestoken worden. Dit apparaat zal onze adem gaan nabootsen en op die manier de mug lokken waardoor ze naar het apparaat gezogen wordt.

Uiteraard heb je ook nog altijd de typische kleine apparaten, ook wel muggenstekker genoemd die je simpelweg in het stopcontact moet steken.

 

 

Plaatsing en bereik

Als je de verschillende elektrische insectendoders met elkaar gaat vergelijken houd dan zeker ook rekening met de plaats waar je het toestel wilt plaatsen. Er zijn namelijk modellen die je gewoon ergens kunt zetten. Deze zijn dus ook gemakkelijker te verplaatsen naar andere ruimtes. Er bestaan echter ook toestellen die je kunt gaan ophangen aan de muur of het plafond.

Ook het bereik is niet geheel onbelangrijk. Het bereik is in eerste instantie afhankelijk van de grootte van de ruimte waarin het apparaat werkzaam moet zijn. Daarnaast is het ook afhankelijk van de plaatsing. Een elektrische insectendoder die centraal gehangen wordt zal bijvoorbeeld een groter bereik hebben dan een insectendoder die in een hoekje van de kamer wordt geplaatst. Zorg er ook altijd voor dat je de verdelger bij het binnenkomen van de kamer plaatst. Dit is zeer belangrijk wanneer het om een slaapkamer gaat bijvoorbeeld.

De meeste elektrische insectendoders kunnen een bereik hebben tot wel 200 vierkante meter. Uiteraard hoef je geen apparaat met een bereik van 200 vierkante meter in een slaapkamer te plaatsen. Net zoals je een toestel met een bereik van 20 tot 30 vierkante meter ook niet in een stal moet gaan plaatsen. Daarom is het dus heel belangrijk dat je rekening houdt met de plaatsing van het toestel.

Vliegenlampen die je bijvoorbeeld gewoon in het stopcontact moet steken om ze van stroom te voorzien zijn ideaal voor in een woonkamer of eventueel een slaapkamer. Deze toestellen hebben vaak een bereik van 20 vierkante meter en zijn dus ideaal voor kleinere ruimtes.

Prijs

De kostprijs is uiteraard afhankelijk van het bedrag dat je zelf wilt en kunt spenderen aan dit apparaat. Het is natuurlijk ook van belang waar het toestel komt. In een stal heb je een toestel nodig met een groter bereik dan wanneer je bijvoorbeeld in een slaapkamer bent.

Denk bijvoorbeeld maar aan de modellen die werken op basis van koolstofdioxide. Of de toestellen met de kleefstrips die we eerder al besproken hebben. Deze toestellen zijn vaak ook iets krachtiger waardoor ze ook een groter bereik aankunnen. Houd er wel rekening mee dat deze modellen ook wel iets duurder kunnen zijn waardoor ze niet meer tot de goedkope elektrische insectendoders behoren.

Het is daarnaast ook altijd een goede aanbeveling om zoveel mogelijk aanbiedingen met elkaar te gaan vergelijken. Houd ook zeker rekening met eventuele promoties en lees even de reviews die kopers bij de producten plaatsen. Op die manier zul je zeker het voor jou beste toestel vinden.

 

5 Beste Elektrische Insectendoders (Reviews) van 2022

 

Heb jij in jouw woongebied last van insecten en is het schadelijk voor de gezondheid om steeds met insecticiden te spuiten? Dan is het moment aangebroken dat jij een elektrische insectendoder aanschaft. Voor het bestrijden van insecten zonder moeite kun je de opties bekijken en een insectenvrije omgeving hebben met de beste elektrische insectendoder.

 

1. Perel elektrische insectenverdelger 2 x 10 W Geurloos UV licht

 

Ben je op zoek naar een krachtige en efficiënte insectendoder die bovendien ook nog eens betaalbaar blijkt? Dan lijkt dit apparaat van Perel misschien wel wat voor jou. Zijn compacte formaat en beperkte gewicht maken hem bijzonder handzaam en makkelijk om te installeren. Aan jou de keuze of je hem ergens vrijstaand wilt plaatsen of liever aan het plafond wilt bevestigen met behulp van de meegeleverde ketting.

Deze elektrische insectendoder kun je zonder problemen met het lichtnet verbinden zolang de ingangsspanning maar tussen 220 en 240 Volt blijft. Je zult zien dat het apparaatje voorzien is van maar liefst 2 afzonderlijke UV lampen die elk op hun beurt een maximaal vermogen van 10 Watt garanderen. Dit brengt het totale vermogen op ruim 20 Watt in combinatie met een spanningsrooster van 2500 tot 2800 Volt.

Zodra insecten in de buurt van de lamp komen, worden ze als het ware geëlektrocuteerd waarna ze terechtkomen in het opvangbakje. Dit bakje is makkelijk te verwijderen, te legen en bijgevolg te reinigen. Daarnaast blijkt de insectendoder volledig geur- én geluidloos te zijn en werden er geen chemicaliën gebruikt. Echter wordt wel aangeraden om de lichtbron niet zelf te vervangen.

Voordelen
Vermogen:

je geniet een totaal vermogen van wel 20 Watt, verdeeld over 2 afzonderlijke UV lampen.

Handig in gebruik:

de insecten worden vrijwel meteen geëlektrocuteerd en belanden vervolgens is het opvangbakje. Het apparaat is overigens vrij van chemicaliën en volledig geur- en geluidloos.

Onderhoud:

doordat je het opvangbakje makkelijk kunt verwijderen, is hij ook eenvoudig te legen en schoon te maken.

Installatie:

je hebt de mogelijkheid om deze elektrische insectendoder eender waar vrijstaand te plaatsen. Echter kun je hem ook aan de wand of het plafond monteren met behulp van de ketting die wordt meegeleverd.

Nadelen
Lichtbron:

indien de lichtbron moet worden vervangen, dan wordt aangeraden om hiervoor een vakman in te schakelen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. B.K label LED Camping Lamp Anti Muggenlamp

 

Je zou natuurlijk ook voor de elektrische insectendoder van het bekende merk B.K Label kunnen kiezen. Met dit product kun je niet alleen die vervelende muggen te lijf gaan maar ook vliegen kunnen aangepakt worden met deze elektrische insectendoder.

Het is een multifunctioneel product, vervaardigd uit duurzaam ABS materiaal, dat je bovendien voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Het product maakt gebruik van een krachtige en tevens energiezuinige ledlamp. Die kun je makkelijk opladen door gebruik te maken van de meegeleverde kabel of eventueel de netadapter. Dankzij de ingebouwde powerbank kun je met dit product eventueel ook je tablet of smartphone opladen.

De lamp houdt op een efficiënte manier vervelende muggen en vliegen op afstand. Kortom, een goede aanbeveling indien je bijvoorbeeld binnenkort op kampeervakantie vertrekt. Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er nog helemaal geen online reviews zijn geplaatst.

Is het niet jouw bedoeling om vervelende insecten te doden maar wil je ze gewoon op afstand kunnen houden? Dan is deze antimuggen en antivliegenlamp alvast een goede aanbeveling voor jou. Alvorens je het product aankoopt, lijkt het een goed idee om even te bekijken wat nu precies de voor- en nadelen ervan zijn.

Voordelen
Powerbank:

het apparaat is voorzien van een bijzonder krachtige en oplaadbare ingebouwde powerbank. Handig indien je bijvoorbeeld je smartphone of tablet eventjes wenst op te laden.

Ledlamp:

de ledlamp is niet alleen bijzonder krachtig maar bovenal ook duurzaam en energiezuinig. Bovendien zullen muggen en vliegen daardoor uit de buurt blijven.

USB kabel:

bij de aankoop van het product wordt de USB kabel gewoon meegeleverd. Zo kun je deze multifunctionele elektrische insectendoder makkelijk en zonder problemen opladen.

Nadelen
Geen reviews:

bij gebrek aan reviews is het voor ons bijzonder moeilijk om jou verder advies te geven over de mogelijke ervaringen van gebruikers.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Kerbl Elektrische vliegendoder MiniKill

 

Door te kiezen voor deze unieke elektrische insectendoder van Kerbl, kies je volgens de gebruiker opnieuw voor een topproduct. Het is een vrij compacte insectendoder die je dan ook makkelijk kunt verplaatsen. Extra handig dus indien je binnenkort een weekje naar zee gaat of wanneer je op kampeervakantie vertrekt.

Het is een handig product dat makkelijk te bedienen is. Zo hoef je het alleen maar eventjes in het stopcontact te steken en klaar is Kees. Vervolgens doet de lamp de rest en zal het vervelende insecten vrijwel meteen aantrekken om vervolgens te doden. Het opvangbakje waarin de insecten terechtkomen, kun je makkelijk verwijderen en schoonmaken.

De lamp is voorzien van een energiezuinige ledlamp met een vermogen van 4 Watt en maar liefst 10000 branduren. De ABS kunststof behuizing is niet alleen stevig maar ook degelijk. Tot op heden heeft er nog maar één koper een reactie geplaatst en daaruit blijkt het om een topproduct te gaan.

Je zou natuurlijk ook altijd kunnen opteren voor deze unieke elektrische insectendoder, die je aanbevolen wordt door Kerbl. Het is een vrij compact product met een laag gewicht dat makkelijk te verplaatsen is. We hebben alvast even voor je uitgezocht wat de mogelijkheden zijn met deze insectendoder.

Voordelen
Ledlamp:

deze elektrische insectendoder is voorzien van een bijzonder degelijke ledlamp met een totaal vermogen van ongeveer 4 Watt en een gebruiksduur van ruim 10000 branduren.

Energiezuinig:

deze ledlamp is bovendien niet alleen bijzonder krachtig en duurzaam maar ook energiezuinig.

Materiaal:

de insectendoder is voorzien van een stevige behuizing die vervaardigd is uit duurzaam ABS kunststof.

Handig in gebruik:

zodra je de lamp met het stopcontact verbonden hebt, doet het product meteen wat ervan verwacht wordt. Muggen, vliegen en andere vervelende insecten worden vrijwel meteen door het krachtige UV licht aangetrokken. Vervolgens kun je het opvangbakje probleemloos schoonmaken.

Nadelen

Het product werd tot op heden beoordeeld met een maximum score van maar liefst 5 sterren. Kortom, het lijkt hier echt wel om een topproduct te gaan.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Insectenlamp binnen

 

Ben je op zoek naar een elektrische insectendoder die je zowel binnenshuis alsook buitenshuis kunt gebruiken? Dan is deze insectenverdelger alvast een bijzonder goede aanbeveling. Zo is het product weerbestendig en maakt het geen gebruik van chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen. Kortom, je hoeft ook helemaal geen schrik te hebben voor eventuele vervuiling.

Deze unieke elektrische insectendoder is bovendien volledig geur- en zelfs geruisloos. Je kunt het product makkelijk installeren aan de wand of aan het plafond door gebruik te maken van de meegeleverde ketting. Uiteraard is het ook mogelijk om deze verdelger staand ergens een goed plekje te geven. De dode insecten worden opgevangen in het daarvoor voorziene opvangbakje dat makkelijk te verwijderen en schoon te maken is.

Met een spanning rooster van ruim 1800 tot maximaal 3000 Volt, haal je een vrij krachtige insectenverdelger in huis. De UV lamp heeft bovendien een groot bereik van maar liefst 100 m2.  Kopers reageren positief alhoewel één enkele koper het jammer vindt dat er geen aan- en uitknop aanwezig is.

Je zou natuurlijk ook altijd nog kunnen opteren om voor deze insectenverdelger te kiezen. Het product heeft een totale afmeting van 532 x 320 x 140 mm en een gewicht van ongeveer 4,2 kg. Dat maakt het vrij compact en licht van gewicht waardoor het makkelijk en zonder problemen te verplaatsen is.

Voordelen
Bereik:

het is een vrij krachtige elektrische insectendoder met een maximaal bereik van maar liefst ruim 100 m2.

Spanning rooster:

de insectenverdelger is voorzien van een bijzonder degelijk en krachtig spanning rooster. Hierbij bedraagt de minimale spanning ongeveer 1800 Volt en de maximale spanning ruim 3000 Volt.

Opvangbakje:

zodra de insecten gedood worden, belanden ze in het daarvoor voorziene opvangbakje. Dit kun je makkelijk verwijderen om het vervolgens schoon te maken.

Nadelen
Geen aan- en uitknop:

echter is het wel belangrijk om te beseffen dat dit apparaat helemaal niet voorzien is van een aan- en uitknop.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Elektrische vliegenvanger Insect-O-cutor PlusZap aluminium 30 Watt

 

We kunnen het rijtje van de 5 topproducten afsluiten met deze unieke elektrische vliegenvanger van het bekende merk Insect-O-cutor. Hij is misschien iets duurder in de aankoop maar garandeert wel een efficiënte werking. Zo wordt hij gekenmerkt door een maximaal formaat van 51,4 x 13 cm, aangevuld met een hoogte van zo’n 26,2 cm.

Je zult zien dat de insectendoder voornamelijk uit duurzaam aluminium werd vervaardigd en bestaat uit 2 krachtige UV-lampen in combinatie met een spanningsrooster. De 2 UV-lampen zorgen samen voor een totaal vermogen van maar liefst 30 Watt en moeten de insecten zoals vliegen aantrekken. Vervolgens worden ze dan geëlektrocuteerd eenmaal ze in de buurt van het spanningsrooster komen waarna ze in het opvangbakje terechtkomen.

Op het moment dat je het opvangbakje gaat verwijderen zullen de UV-lampen automatisch worden uitgeschakeld. Verder heb je ook hier de mogelijkheid om de insectendoder aan de wand of het plafond te bevestigen of hem gewoon vrijstaand te gebruiken. Jammer genoeg blijken de meningen wat verdeeld. Sommigen vinden het een veilig topproduct terwijl andere kopers de kwaliteit iets minder vinden.

Voordelen
Materiaal:

je zult meteen kunnen vaststellen dat de behuizing van deze vliegenvanger voornamelijk uit aluminium werd vervaardigd.

Vermogen:

het apparaat is voorzien van maar liefst 2 afzonderlijke én schuin geplaatste UV-lampen die een totaal vermogen aanbieden van maar liefst 30 Watt.

Onderhoud:

het opvangbakje is makkelijk en snel te verwijderen en vervolgens schoon te maken.

Veiligheid:

je hoeft je alvast geen zorgen te maken daar er geen chemicaliën worden gebruikt. Daarnaast zullen de lampen geheel automatisch uitschakelen op het moment dat het opvangbakje wordt verwijderd.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts een kleine minderheid van de klanten blijkt jammer genoeg niet overtuigd te zijn van de aangeboden kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Bibliografie:

1. seedsandmore.net/11-best-spider-repellents-comparison-reviews/

2. vliegenvanger – WikiWoordenboek

3. How Bug Spray Works | HowStuffWorks

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Perel Insectendoder elektrisch 2×6 W GIK070 2100 – 2400 V

 

Met behulp van deze krachtige insectendoder van Perel hoef je geen last meer te hebben van vliegende insecten. Hij wordt gekenmerkt door een compact formaat van 36,2 x 9,2 x 27,2 cm en blijkt niet alleen geschikt om vrijstaand te gebruiken maar evengoed voor plafondophanging. De keuze is dus aan jou!

Het betreft hier een krachtige elektrische insectendoder met een maximaal vermogen van 12 Watt en een voeding van 230 Volt. Het spanningsrooster biedt een minimale spanning van 2100 en een maximale spanning van 2400 Volt aan. Zodra de insecten tegen het rooster aanvliegen, worden ze geëlektrocuteerd waarna ze in het opvangrooster vallen. Dit rooster is bovendien makkelijk te verwijderen en te legen.

Deze insectendoder blijkt daarnaast ook makkelijk te onderhouden daar hij voornamelijk vervaardigd blijkt uit een krasbestendige aluminiumlegering. Hij is bovendien volledig geurloos, lawaai- en chemicaliën vrij. De klant is duidelijk tevreden met dit apparaat en beloont het toestel dan ook met een maximumscore van 5 sterren.

Voordelen
Formaat:

deze insectendoder meet 36,2 x 9,2 x 27,2 cm en kan daardoor als behoorlijk compact worden beschouwd.

Installatie:

je hebt de mogelijkheid om dit product ergens binnen- of buitenshuis vrijstaand te plaatsen of je kunt hem evengoed aan het plafond bevestigen.

Spanningsrooster:

het product is voorzien van een krachtig spanningsrooster dat varieert van minimaal 2100 en maximaal maar liefst 2400 Volt.

Handig in gebruik:

de behuizing van de insectendoder blijkt voornamelijk gemaakt te zijn uit een krasbestendige en makkelijk te onderhouden aluminiumlegering. Verder kun je het opvangbakje makkelijk verwijderen en legen.

Nadelen
Design:

we zien niet meteen negatieve reacties opduiken bij dit product wat betekent dat klanten duidelijk tevreden zijn. Echter kan het design door sommigen als een struikelblok worden beschouwd.

 

 

Elektrische vliegenvanger Insect-O-cutor

 

We kunnen het rijtje vervolgens afsluiten met deze krachtige elektrische insectendoder van het bekende merk Insect-O-cutor. Het gaat hier om een bijzonder degelijke en duurzame elektrische vliegenvanger die vervaardigd is uit hoogwaardig aluminium.

Dit product is voorzien van duurzame lampen met een maximaal vermogen van 16 Watt. Daardoor kan makkelijk een bereik behaald worden van ongeveer 40 m2. Je zult merken dat de lampen op een gegeven moment ook automatisch zullen uitschakelen. Dat gebeurt op het moment dat je besluit het opvangbakje te verwijderen. Een veilige elektrische insectendoder dus.

Je kunt dit product makkelijk installeren aan de wand of het plafond of je kunt het ook gewoon ergens staand een plekje geven. Op dit moment heeft er nog maar één enkele koper een reactie bij dit product geplaatst. Echter wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de veiligheid maar ook over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid.

Ben je niet alleen op zoek naar een elektrische insectendoder die krachtig en kwalitatief is, maar hecht je ook belang aan design? Dan zou het misschien wel een goede optie zijn om dit product even wat grondiger te bekijken. Hieronder alvast een overzicht van de goede en minder goede punten.

Voordelen
Bereik:

doordat de lampen over een krachtig vermogen van 16 Watt beschikken, kun je dit toestel met gemak gebruiken voor een maximale oppervlakte van ongeveer 40 m2.

Opvangbakje:

je kunt het opvangbakje makkelijk en probleemloos verwijderen om het vervolgens schoon te maken. Zodra je het bakje eruit haalt, zul je merken dat de lampen automatisch en vrijwel meteen uitschakelen.

Nadelen

We kunnen momenteel geen enkele negatieve review opmerken. Daardoor is het vrij moeilijk om alsnog op zoek te gaan naar eventuele minpuntjes.

 

 

Euromac EuroM Fly Away Racket

 

Ben je op zoek naar een duurzame en degelijke elektrische insectendoder? Maar wil je er liever niet zoveel geld aan spenderen of beschik je misschien over een beperkt budget? Dan hoef je alvast niet langer te piekeren want met dit product haal je één van de goedkope elektrische insectendoders in huis.

De insectendoder wordt geleverd door het bekende en sterk gewaardeerde merk Euromac en heeft de vorm van een racket. Deze elektrische vliegenmepper heeft een bijzonder groot vermogen van maar liefst 1400 Volt en doodt daarmee eender welk vliegend insect in een mum van tijd. De insectendoder is voorzien van maar liefst 44 spanningsdraden op een afstand van maximaal 4 mm. De omkasting van het product is vervaardigd uit duurzaam plastic en bevat bovendien ook een controlelampje.

We merken voorlopig alleen maar positieve reacties op bij dit product waardoor we durven stellen dat deze elektrische insectendoder precies doet wat het moet doen. Slechts één enkele koper blijkt toch wel wat twijfels te hebben.

We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om een keuze te moeten maken tussen de verschillende elektrische insectendoders. Dit product wordt jou aangeboden door één van de betere merken, en misschien voor velen ook wel het beste merk, Euromac. Hieronder alvast een overzicht van de populairste kenmerken.

Voordelen
Prijskaartje:

in vergelijking met de andere 4 producten uit deze lijst, zul je kunnen vaststellen dat deze insectendoder wel degelijk over de laagste prijs beschikt.

Ontwerp:

deze insectendoder is gevormd naar analogie met een racket die dienst doet als elektrische vliegenmepper. De racket bestaat uit maximaal 44 spanningsdraden die zich op een maximale afstand van 4 mm van elkaar bevinden.

Gebruiksgemak:

het is een degelijk en bijzonder krachtig product met een maximaal vermogen van 1400 Volt. De behuizing van de racket is volledig vervaardigd uit bijzonder duurzaam en degelijk plastic.

Nadelen
Matige kwaliteit:

jammer genoeg moeten we vermelden dat slechts één enkele klant niet helemaal overtuigd is van deze insectendoder.

 

 

Ebm Mozzie 1310001

 

De elektrische muggenvanger Mozzie 1310001 van EBM is speciaal ontworpen om 24/7 insecten te elimineren. Zelfs als het donker is doet dit product zijn werk naar behoren.

De Mozzie 1310001 zuivert de lucht van alle onaangename geuren en bacteriën. Dit product houdt insecten uit je huis door een combinatie van UV licht warmte en kooldioxide die muggen lokken naar het apparaat waarna een stille ventilator de insecten naar binnen zuigt. Zij komen uiteindelijk in een afgesloten opvangbakje terecht waar ze vervolgens door uitputting de dood vinden.

De gebruikers van dit topproduct laten door middel van hun beoordelingen zien hoe tevreden en ontevreden zij zijn met dit product. Een deel geeft positief advies, want voor hen is deze elektrische insectendoder simpel in gebruik en het boekt de beste resultaten. Voor enkele gebruikers draait dit product niet rustig genoeg en het stelt een beetje teleur.

Ben jij die vervelende insecten ook zo beu? Dan is een elektrische insectendoder misschien wel de oplossing voor jou. Het bekende en misschien ook het beste merk EBM biedt dan ook een handige elektrische insectendoder aan. Dit model is ideaal voor het bestrijden van die vervelende muggen.

Voordelen
Plaats:

je kunt deze elektrische insectendoder zowel binnenshuis alsook buitenshuis gebruiken. Het is als hulpmiddel bedoeld in de bestrijding tegen bijtende insecten zoals bijvoorbeeld muggen.

Handig in gebruik:

naast het vangen van muggen, motten en vliegen zorgt de elektrische insectendoder er ook voor dat de lucht helemaal gezuiverd wordt en er geen bacteriën achterblijven.

Ontwerp:

het apparaat werkt op basis van een combinatie met UV licht, warmte en CO2. Vervolgens zal een stille ventilator de insecten naar binnen zuigen en komen deze terecht in een soort van opvangbakje.

Nadelen
Ventilator:

volgens een kleine minderheid van de kopers zou de ventilator toch helemaal niet zo stil functioneren.

 

 

Vliegenlamp 2 x 6 W

 

Met de vliegenlamp van Per behoort jouw insectenprobleem gauw tot het verleden. Door de aantrekkingskracht van de speciale lampen worden de insecten gelokt naar dit apparaat.

Tegen dit effect kunnen zij geen weerstand bieden tot het te laat is. Zodra de insecten tegen het rooster van dit product aankomen worden ze geëlektrocuteerd. Met een spanning van 1800 tot 3000 volt kun je ervan verzekerd zijn dat elke mug dood gaat. Aan de onderkant is er een reservoir waarin zoetstof geplaatst kan worden om meer insecten te lokken.

Niemand is zo blij als de gebruiker van dit product, want voor dit individu werkt deze vliegenlamp heel goed en het neemt niet veel ruimte in beslag. Het onderhouden van dit product is ook heel eenvoudig en het is gebruiksvriendelijk. Een belangrijk punt dat niet licht genomen moet worden van dit product is, dat het veilig is voor eenieder om te gebruiken.

Met deze handige elektrische insectendoder van het merk Perel haal je niet alleen een degelijk apparaat in huis maar dit ook nog eens aan een voordelige prijs. Het loont daarom zeker en vast de moeite om de voor- en nadelen van het toestel eens grondig te bekijken. Op die manier krijg je een beter beeld van de insectendoder en weet je of het misschien wel iets voor jou is.

Voordelen
Kostenplaatje:

het is niet meteen de duurste elektrische insectendoder en dit kan zeker een pluspunt zijn voor heel wat kopers.

Doeltreffendheid:

met deze handige insectendoder kun je gemakkelijk fruitvliegjes, wespen, vliegen en zelfs muggen aanpakken.

Spanningsrooster:

met een spanning van maar liefst 1800 tot 3000 volt worden de vervelende insecten praktisch meteen gedood via elektrocutie.

Nadelen
Slechte lampen:

een aantal kopers vinden dat de lampen geen lange levensduur hebben en dus niet zo duurzaam zijn.

 

 

Plus+Zap

 

Voor een hedendaags ontwerp is de elektrische vliegenvanger van Pluszap een goed en duurzaam product om uit te proberen. Het is gemaakt uit aluminium en het is daardoor roestvrij.

Voor de beste effectiviteit staan de lampen horizontaal en het toestel heeft een opvangbakje dat gemakkelijk te verwijderen is. Voor extra veiligheid schakelen de lampen uit wanneer jij de opvangbak aan het weghalen bent. Dit product kun je op 3 manieren monteren namelijk op een tafel, aan het plafond of aan de muur.

Dit product is niet 1 van de goedkope elektrische insectendoders. Dit kan de reden zijn waarom er geen reviews staan geschreven voor de Pluszap. Laat dit jou niet ontmoedigen en probeer je geluk met dit product uit en misschien voldoet het toch aan jouw behoeften om een insectenvrije leefomgeving te verwezenlijken voor niet alleen jezelf, maar ook voor je familie.

Dankzij de elektrische insectendoder van Insect-O-cutor hoef jij je vanaf nu niet langer meer op te jagen in die vervelende insecten. De insectendoder is ideaal om in ruimtes te plaatsen met een oppervlakte van maximaal 40 m2. Bekijk daarom zeker even de sterke en eventueel minder sterke punten van dit handige apparaat.

Voordelen
Onderhoud:

het toestel is voorzien van een opvangbakje dat je ook heel eenvoudig kunt verwijderen. Daardoor is het ook veel gemakkelijker en sneller schoon te maken.

Veiligheid:

zodra je het opvangbakje verwijdert, zul je merken dat de lampen helemaal automatisch zullen uitschakelen.

Handig in gebruik:

het is mogelijk om het toestel aan het plafond of de muur te bevestigen. Je kunt het natuurlijk ook altijd ergens staand plaatsen.

Nadelen
Beoordeling:

op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst waardoor het voor ons ook moeilijker is om je verder advies te geven over eventuele gebruikerservaringen.

 

 

Perel

 

De elektrische insectenlamp van Perel is een goede oplossing als je last ondervindt van muggen en andere vliegende en kruipende insecten.

Met een spanning van 2100 tot 2400 volt vallen alle insecten meteen dood als ze tegen het rooster aankomen. Aan de onderkant is dit product voorzien van een reservoir in welke een lokmiddel geplaatst kan worden om meerdere insecten aan te trekken. Zo kun je meerdere insecten tegelijkertijd naar het lamp lokken en ze op zo een manier bestrijden. Voor het opzetten kun je dit product op een hoge plek hangen of het op een kast of tafel zetten.

Met dit product heb jij geen chemische stoffen nodig en het is veilig en geur- en geruisloos. Als je praat over een elektrische insectendoder aanbieding dan is de Perel vliegenlamp zeker niet weg te denken. Met dit licht en effectief product ben jij de grootste vijand van insecten.

Net zoals één van de voorgaande toestellen is ook deze elektrische insectendoder afkomstig van het bekende merk Perel. Bovendien is het ook voorzien van de laagste prijs in vergelijking met de andere 4 toestellen die we in onze selectie hebben opgenomen. En juist daarom zou het ook wel eens de populairste elektrische insectendoder kunnen worden.

Voordelen
Prijskaartje:

je kunt deze insectendoder duidelijk aan een heel voordelige prijs bekomen en dit zal door heel wat kopers gewaardeerd worden.

Doeltreffendheid:

dit model is werkelijk ideaal wanneer je vaak last hebt van wespen, vliegen, muggen en fruitvliegjes.

Ontwerp:

de lamp is voorzien van een rooster die onder een spanning staat van 2100 tot 2400 volt. Zodra de insecten tegen het rooster vliegen, worden ze praktisch meteen geëlektrocuteerd.

Nadelen

We merken dat de koper helemaal tevreden is omtrent de positieve eigenschappen en mogelijkheden van dit product. Dit maakt het voor ons bijzonder moeilijk om jou verder advies te geven over mogelijke minpunten van deze insectendoder.

 

 

Vliegenlamp 2 x 10 W

 

Met de elektrische Insectendoder van E&D kun je lekker buiten zitten en genieten van de natuur zonder enige last van insecten. Dit product elektrocuteert elke mug die tegen de rooster aankomt zonder enige kans van overleving.

Het heeft een bereik van ongeveer 100 m2 en de rooster heeft een spanning dat varieert tussen 2100 en 2400 volt. Je kunt dit product ergens staande plaatsen of zo je het goed vindt, kun je het ook hangend gebruiken.

Dit product is milieuvriendelijk, geruisloos en het bevat ook geen geurtjes. Het is krasbestendig en het is gemaakt van aluminium, waardoor de behuizing gemakkelijk is om schoon te maken. Om de dode insecten te verwijderen dien je slechts het onderste bakje los te maken. Dit product heeft een gewicht van 2,2 kg en het is eenvoudig om te gebruiken. Deze vliegenlamp is een product dat nog geen beoordelingen heeft.

De elektrische insectendoder van het merk E&D is misschien wel de oplossing voor jouw probleem. Om dit te weten te komen, lijkt het ons een goed idee om de voor- en nadelen van het apparaat eens grondig onder de loep te nemen. Op die manier kun je een betere beslissing nemen of het toestel al dan niet iets voor jou is.

Voordelen
Doel:

dankzij deze elektrische insectendoder zijn vanaf nu fruitvliegen, wespen, muggen en vervelende vliegen helemaal verleden tijd.

Kracht:

het rooster is uitgerust met een krachtige spanning van maar liefst 2100 tot 2400 volt en is ideaal voor oppervlaktes tot wel 80 m2.

Nadelen
Gebruikerservaring:

op dit moment zijn er nog helemaal geen reviews bij dit apparaat geplaatst. Dit zou potentiële kopers misschien wel kunnen tegenhouden om het product aan te kopen. Heel wat klanten gaan namelijk vaak af op de gebruikerservaring van anderen.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

2 COMMENTAIRES

Bollaert

October 1, 2021 at 11:23 am

Wat het nadeel van de perel electrische insectenverdelger betreft…..Ja, in de handleiding staat dat de lamp vervangen moet gebeuren door een vakman maar dit is grote onzin. Het is niks anders dan een gewone TL buis vervangen, net zoals je de starters ook zelf kunt vervangen. Ik heb het product nu al een aantal jaar en ben zeer tevreden. Het is het eerste toestel waar daadwerkelijk ook insecten op afkomen en gedood worden. We hadden een mottenplaag en die is hierdoor volledig opgelost geraakt. Had het toestel nogal intensief gebruikt en daardoor heb ik de lampen al moeten vervangen en onlangs de starters en dat kan zonder probleem door je zelf gebeuren.

Reply
10top Team

October 1, 2021 at 4:06 pm

Hoi Bollert,

Bedankt voor de reactie op het artikel over “elektrische insectendoders”.
Wij waarderen ieders mening en houden hier dan ook rekening mee bij het schrijven van een zo informatief mogelijke productbeschrijving.

Welk van de 5 toestellen heeft u precies aangekocht?

Met vriendelijke groet,
het 10toptest.nl team

Reply
DMCA.com Protection Status