Beste elektrische spierstimulator

Laatste update: 27.05.20

 

Elektrische spierstimulators test van 2020

 

Met een degelijke elektrische spierstimulator is het mogelijk om op een handige manier vervelende spierpijnen te gaan aanpakken. Ideaal dus als je na een vermoeiende en stressvolle werkdag thuis komt. Of ook gewoon wanneer je een stevige training achter de rug hebt of gewoon heel veel last hebt van hevige menstruatiepijnen. Zo zou je kunnen kiezen voor het Tens Apparaat Met Acupunctuur Pen. Deze elektrische spierstimulator is bijzonder makkelijk te gebruiken op verschillende zones van het lichaam. De Abdo ENRG Pulse elektrische spierstimulator hoeft alvast niet onder te doen. Het helpt pijnlijke spieren te doen ontspannen en zorgt tegelijk ook voor een betere bloeddoorstroming.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Elektrische spierstimulators koopgids

 

Wanneer jij ook vaak last hebt van spierpijnen of zelfs menstruatiepijnen dan zul jij die pijn ook wensen te verlichten. Dit is allemaal mogelijk met behulp van een elektrische spierstimulator. Wij helpen jou graag een goede keuze te maken uit de beste elektrische spierstimulators. Houd hierbij zeker rekening met het gebruik, de types, de opties en de prijs.

Gebruiksgemak

 

Wanneer jij ook vaak last hebt van spierpijnen dan zul jij ook wensen dat de pijn overgaat. Dit is ook mogelijk door middel van een elektrische spierstimulator. Dit apparaat zorgt ervoor dat de spierpijn in bijvoorbeeld je rug, nek en schouders drastisch gaat verminderen en misschien zelfs gaat verdwijnen. Bovendien helpen deze toestellen ook de doorstroming van het bloed en de stofwisseling te verbeteren.

Wanneer je dus op zoek gaat naar een goede elektrische spierstimulator dan is het niet alleen aangewezen om aanbiedingen te gaan vergelijken. Het is namelijk ook belangrijk dat je beseft dat dit type apparaat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt.

Deze toestellen kunnen perfect gebruikt worden in de sportwereld. Ideaal dus voor de fervente sporter of misschien wel voor fitness coaches. Met de elektrische spierstimulator kun je de vetverbranding op bepaalde zones van het lichaam helpen stimuleren. Denk maar aan de vetverbranding op je buik en billen bijvoorbeeld. Ideaal dus ook voor wie graag wat vermagert en naast het sporten extra hulp wilt. Dan kan dit met dit apparaat.

Bovendien dragen deze apparaten ook bij tot de pijnbestrijding van chronische ziekten. Mensen die bijvoorbeeld last hebben van zware reuma of artrose of andere chronische ziekten kunnen absoluut geholpen zijn met dit apparaat. Houd er wel rekening mee dat een elektrische spierstimulator je niet kan genezen maar het kan wel de pijn drastisch verminderen.

 

 

Type en mogelijkheden

 

Bij de elektrische spierstimulators kunnen we een onderscheid maken tussen de apparaten die geschikt zijn voor de consument en de apparaten voor professioneel gebruik. Denk bijvoorbeeld aan de medische wereld of sportcoaches en kinesisten. Het grote verschil tussen deze apparaten is het formaat en de mogelijkheden waarover het apparaat beschikt.

Een toestel voor professioneel gebruik zal een breder gamma aan opties hebben dan een toestel voor de gewone consument. Een dokter zal bijvoorbeeld één elektrische spierstimulator hebben die beschikt over verschillende programma’s. Op die manier zal hij dus met dat ene toestel patiënten met verschillende chronische ziekten of zenuwpijnen kunnen helpen. Dit door elektroden op het lichaam te bevestigen door middel van geleidende gelpatches.

Heb jij vaak last van een pijnlijke nek of schouders dan hoef je uiteraard niet het apparaat met de meeste opties aan te kopen. Dan is het aan te raden om op zoek te gaan naar dat ene apparaat dat specifiek gemaakt is om pijnklachten in nek, schouders en eventueel de rug te behandelen. Zo heb je bijvoorbeeld ook apparaten die enkel gericht zijn op pijnlijke handen. Deze toestellen beschikken dan vaak over een acupunctuur set waarbij je de naalden op je knokkels moet plaatsen.

Kortom er zijn heel wat mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat een toestel met meer opties misschien niet meer tot de goedkope elektrische spierstimulators zal behoren. Toch is het van groot belang dat je vooral kijkt naar de functies en het type toestel. Uiteindelijk is het de bedoeling om van die vervelende pijn verlost te zijn.

Prijs

 

Zoals gebleken is uit de puntjes die we hiervoor besproken hebben zijn er verschillende toestellen op de markt. Op die manier zal het je natuurlijk ook niet verwonderen dat er ook verschillende prijsklassen mogelijk zijn. Er zijn toestellen die misschien maar 90 euro kosten maar je hebt ook toestellen die meer dan 650 euro kosten.

Uiteraard is alles hierbij ook afhankelijk van de grootte van het apparaat en de functies die het heeft. Wanneer je dit apparaat bijvoorbeeld als dokter wilt gebruiken bij patiënten dan is een apparaat met meer opties misschien wel aan te raden. Door dit brede gamma aan opties en programma’s kun je ook meer patiënten gaan behandelen met verschillende pijnklachten.

Een toestel voor thuisgebruik hoeft niet meteen alle opties te hebben. Heb je hoofdzakelijk last van je rug en nek dan hoef je geen toestel aan te kopen dat ook de buik en billen behandelt. Op die manier kun je dus al een andere prijsklasse hebben. Kortom er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden.

Het is dan ook een goede aanbeveling om zoveel mogelijk reviews te lezen van kopers die het product reeds hebben aangekocht. Houd ook zeker rekening met eventuele promoties. Op die manier zul jij beslist een leuke elektrische spierstimulator aanbieding tegenkomen die aan jouw wensen voldoet.

 

 

Elektrische spierstimulator reviews – top 5

 

 

Heb jij last van spierklachten dan is het niet het einde van de wereld, want dankzij de vele mogelijkheden ben jij binnen de kortste tijd geholpen. Wetende hoe moeilijk het kan zijn om uit de vele remedies te kiezen, zijn er hieronder enkele mogelijkheden. Kies de beste elektrische spierstimulator voor jou.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Tens Apparaat Met Acupunctuur Pen

 

Wil jij je spierpijn in je overbelaste lichaamsdelen verlichten dan is de Tens Massage Stimulator de manier om dat te doen. Je kunt de kleinere lichaamsdelen met de acupunctuur pen behandelen.

Dit product telt 7 snelheden die je zelf kunt aanpassen tijdens het gebruik. Voor de rug, benen, taille en overige delen van het lichaam kun je gebruik maken van de 4 automatische programma’s. Het Tens massage apparaat schakelt na het gebruik zelf uit of als de voet niet goed zit op de pad.

Voor de koper van het Tens massage apparaat is dit product simpel om te gebruiken. Deze persoon raadt dit product aan, want het heeft een leuk ontwerp en het is niet duur. De kwaliteit is ook top. Echter is de beschrijving niet in het Nederlands, maar overigens is de tevredenheid duidelijk uit de review te constateren.

Met deze TENS elektrische spierstimulator kun jij op een handige en snelle manier hevige spierpijn gaan behandelen. Dit apparaat is niet alleen geschikt om te gebruiken op je schouders maar je kunt het ook gebruiken voor je benen, rug en andere lichaamsdelen. Het loont dan ook de moeite om de voor- en nadelen ervan even op een rijtje te plaatsen.

Voordelen
Acupunctuur pen:

het toestel wordt geleverd met een handige acupunctuur pen. Op die manier kun je ook kleine lichaamszones zonder problemen gaan behandelen.

Veiligheid:

je zult merken dat het toestel helemaal automatisch uitschakelt wanneer je het niet langer gebruikt. Ook wanneer je de pads niet op de correcte manier gebruikt, zal het toestel uitschakelen.

Handig in gebruik:

het toestel is voorzien van maar liefst 4 voorgeprogrammeerde programma’s. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit 7 verschillende snelheidsstanden.

Nadelen
Handleiding:

volgens een enkele gebruiker zou de gebruiksaanwijzing van het toestel toch niet helemaal duidelijk zijn.

Koop bij bol.com (€59.95)

 

 

 

 

Abdo ENRG Pulse

 

De Abdo ENRG Pulse is een elektrische spierstimulator die spierpijnen vermindert en de bloedsomloop verbetert. Dit compact product heeft 10 intensiteitsniveaus en 10 snelheden.

Het is voor jong en oud vrij simpel om te gebruiken en gemakkelijk te vervoeren. Dit apparaat heeft 4 elektroden die je door middel van geleidende gel patches om het lichaamsdeel kunt plaatsen die je graag wilt behandelen. De voeding van dit product bestaat uit 2 x AAA batterijen die je bij de aankoop erbij krijgt. Deze elektrische spierstimulator heeft een vermogen van 3W met een intensiteit van 400mA. Het is gemaakt van ASS materiaal en bereikt een frequentie van 330 Hz.

De Abdo ENRG pulse heeft geen Nederlandse omschrijving wat betekent dat je elke mogelijkheid moet uitproberen om te begrijpen wat het doet. Dit neemt niet weg dat dit product een elektrische spierstimulator aanbieding is, want het heeft een goede prijs en het is van goede kwaliteit.

In vergelijking met het voorgaande toestel is deze elektrische spierstimulator van het merk BestPriceAlarm meteen een pak goedkoper. Het zou zelfs zomaar eens de laagste prijs kunnen hebben en daardoor tot de populairste massageapparaten kunnen behoren.

Voordelen
Budget:

je zult deze elektrische spierstimulator zeker en vast tussen de goedkope exemplaren kunnen spotten.

Formaat:

in vergelijking met sommige andere spierstimulatoren zul je merken dat dit een vrij compact apparaat is. Daardoor is het bijzonder gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en op te bergen.

Handig in gebruik:

je zult merken dat het toestel beschikt over meerdere snelheidsstanden en verschillende intensiteitsniveaus.

Nadelen
Geen Nederlandse versie:

het is belangrijk om te weten dat het apparaat geleverd wordt met een handleiding. Volgens één enkele koper is het wel jammer dat er geen Nederlandse vertaling bij zit.

Koop bij bol.com (€28.99)

 

 

 

 

Abdo ENRG Blast

 

De Abdo ENRG Blast verbetert de bloedsomloop en het helpt om rug- en nekpijn te vermijden. Dit product heeft een lage frequentie en je krijgt bij de aanschaf een riem mee met een lengte van 104 centimeter.

Ook zijn er 2 armbanden met een lengte van 33 centimeter inbegrepen evenals 2 verlengstukken voor de armbanden en de riem voor bredere armen. Deze accessoires zijn duurzaam met een velcro sluiting om perfect te zitten en een goede pasvorm te garanderen. Dit product heeft een vermogen van 3 Watt en het gebruikt 2 x AAA batterijen als voeding die niet inbegrepen zijn.

Met dit apparaat krijg je een afstandsbediening mee, 2 verbindingssnoeren en 7 elektroden met geleidende gel patches. Er kan voor dit product jammer genoeg nog geen advies worden gegeven aangezien er nog geen beoordelingen zijn geplaatst door de gebruikers van de Abdo ENRG Blast.

Net zoals het voorgaande toestel is ook deze elektrische spierstimulator afkomstig van het bekende merk en misschien ook wel het beste merk BestPriceAlarm. Toch zul je voor dit exemplaar net iets meer budget hoeven te voorzien. Laten we alvast even op zoek gaan naar de positieve en minder positieve eigenschappen van het apparaat.

Voordelen
Resultaat:

het toestel helpt niet alleen de bloedsomloop te verbeteren maar het biedt ook verlichting bij rugpijn en bij nekpijn.

Set:

op het moment dat je de spierstimulator beslist aan te kopen dan krijg je er een een riem van 104 cm lang bij. net zoals 2 armbanden van elk 33 cm lang en enkele verlengstukken.

Pasvorm:

dankzij de velcro sluiting kun je zelf beslissen hoe hard je de spierstimulator wenst aan te spannen of juist niet.

Nadelen
Handleiding:

volgens een enkele gebruiker is de handleiding niet echt informatief en al helemaal niet zo duidelijk.

Slechte prijs-kwaliteitverhouding:

volgens nog een andere koper voldoet de prijs-kwaliteitverhouding van deze elektrische spierstimulator niet helemaal aan de verwachtingen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Tens Massage Apparaat Met 16 Pads

 

Voor het verlichten van spierpijnen in de rug, handen, benen, schouders, taille en elk ander lichaamsdeel, is het Tens massage apparaat met 16 pads een goede keus.

Dit product levert elektronische pulsen die bevordering brengen in de bloedcirculatie en de stofwisseling. Dit apparaat werkt ook effectief tegen de vorming van cellulitis en bestrijdt het ook. Het heeft verder een LCD scherm met een digitale besturing, zodat het gemakkelijk in gebruik is voor eenieder.

Dit product heeft 6 voorgeprogrammeerde programma’s en 10 snelheden. Deze opties kun je tijdens het gebruik aanpassen. De snelheid en de tijd kunnen goed gecontroleerd worden en dit apparaat geeft geen steken of prikken. Uit de 4 verschillende massage standen kun je kiezen tussen: shiatsu-, klop-, vibratie- of wrijf therapie. De massage stimulator schakelt automatisch uit als de lens niet goed is aangebracht en ook 15 minuten na de behandeling.

Je hebt natuurlijk ook nog altijd de mogelijkheid om te opteren voor de TENS Massage Apparaat Met 16 Pads spierstimulator. Het is een degelijk apparaat dat vooral bedoeld is om eventuele spierpijnen in de rug of de schouders te verlichten. Uiteraard kun je dit toestel ook zonder problemen voor andere lichaamsdelen zoals de handen en de benen gebruiken.

Voordelen
Gebruiksgemak:

door middel van, al dan niet krachtige, elektronische impulsen is het mogelijk om de bloedsomloop te verbeteren en de stofwisselen te stimuleren.

Gebruiksvriendelijk:

het apparaat is bijzonder eenvoudig te bedienen en is voorzien van een groot en degelijk LCD display. De besturing verloopt dus volledig digitaal.

Handig in gebruik:

je zult merken dat het toestel voorzien is van verschillende voorgeprogrammeerde programma’s en meerdere snelheidsstanden. Je kunt de snelheid en dergelijk op gelijk welk moment gaan aanpassen.

Nadelen

De kopers zijn duidelijk tevreden over de kwaliteit en de voordelen van deze elektrische spierstimulator. Dit maakt het dan voor ons wel een pak moeilijker om eventuele minpunten tijdig aan jou voor te leggen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Handheld Tens Meridiaan

 

Dit product is comfortabel en compact. De Handheld TENS is door het formaat gemakkelijk op te bergen en te vervoeren in je tas of in je broekzak.

Met dit handige apparaat kun je alle lichaamsspieren masseren en stimuleren. Heb je lichaamsklachten zoals: buikkrampen, verstijving aan de nek of de hals, zenuwstoornissen, ontregelde menstruatie en verschillende chronische en acute ziekten, dan is dit product een grote hulp om de pijnen te verhelpen.

Dit apparaat verbetert de bloedsomloop, verlicht de pijnen en stimuleert de stofwisseling. De handheld TENS werkt met 3 x AAA batterijen die je helaas niet meekrijgt bij de aanschaf van dit product. Je kunt het in verschillende standen gebruiken. Voor noodgevallen of voor wanneer je in de buurt bent van een stopcontact, kun je gebruik maken van de kabel. Wil je verbetering voor het lichaam en minder last van pijnen dan is de Handheld TENS het juiste product voor jou.

Tot slot is er dan nog een laatste optie namelijk de Handheld TENS Meridiaan. In vergelijking met sommige andere apparaten uit deze lijst, zul je merken dat dit toestel behoorlijk compact is. Doordat het zo compact is, kun je het ook gemakkelijk overal mee naartoe nemen en opbergen na gebruik.

Voordelen
Efficiënt:

het is een degelijk apparaat wanneer jij bepaalde pijnklachten zoals spierpijn of menstruatiepijnen wilt aanpakken. Het helpt de lichaamsspieren te ontspannen en te masseren.

Werkwijze:

het toestel zal in de eerste plaats zorgen voor een betere bloedsomloop. Daarnaast biedt het ook verlichting bij pijnlijke klachten en helpt het om de stofwisseling te stimuleren.

Voeding:

het apparaat werkt op basis van 3 krachtige AAA batterijen.

Nadelen
Geen batterij:

de batterijen worden jammer genoeg niet meegeleverd bij de aankoop van het toestel. Deze hoef je dus nog zelf apart aan te kopen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status