Beste elektrische voetenwarmer

Laatste update: 17.09.20

 

Elektrische voetenwarmers test van 2020

 

Misschien heb jij ook wel vaak last van die vervelende koude voeten. Eenmaal je voeten het koud hebben, zul je merken dat de rest van je lichaam het ook behoorlijk koud begint te krijgen. Met een elektrische voetenwarmer kun je dit probleem helemaal verhelpen. Door onze koopgids over voetenwarmers eens grondig door te nemen, kun je meteen te weten komen op wat je eventueel kunt letten. Het is natuurlijk ook mogelijk om rechtstreeks door te klikken naar de top 3 van beste elektrische voetenwarmers. Deze is gebaseerd op een grondig onderzoek waarbij we onder andere hebben rekening gehouden met de gebruikerservaring en de online reviews die door klanten op het net worden geplaatst. Zo is gebleken dat je met de Medisana FWS een zeer degelijk en duurzaam toestel in huis haalt dat over wel 3 verschillende temperatuurstanden beschikt. De Camry CR 7411 is zeker en vast een meer dan waardig alternatief. Het verwarmt niet alleen je voeten maar het biedt ook een heerlijke massage aan indien je dit mocht wensen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Elektrische voetenwarmers koopgids

 

Een elektrische voetenwarmer is het perfecte product voor mensen die snel koude voeten hebben. Vooral in de winter is het een nuttig hebbeding. Je kunt verschillende soorten voetenwarmers kopen die moeilijk of makkelijk te bedienen zijn. Hoe eenvoudig is de voetenwarmer om te gebruiken? Kun je de voetenzak makkelijk schoonmaken?

Soorten voetenwarmers

 

Een voetenwarmer wordt ook wel een voetenzak genoemd omdat het de vorm heeft van een grote zak waar je je voeten in kunt plaatsen. De meeste voetenwarmers doen net wat de naam aangeeft, ze verwarmen je voeten door middel van elektriciteit die warmte genereert. Nooit geen last meer van koude voeten in de winter.

Het vermogen van het ene product zal verschillen van het andere. Een voetenwarmer die over een hoog vermogen beschikt, dit wil zeggen meer wattage heeft, zal meer warmte kunnen afgeven. Een ander voordeel van meer wattage is dat de voetenzak sneller opwarmt.

Om het aan te tonen met een voorbeeld, er zijn voetenwarmers van slechts 15 Watt maar er bestaan ook modellen met een vermogen van 100 Watt. Het tweede model zal veel efficiënter zijn om je voeten te verwarmen! De beslissing ligt bij jou, als je voeten nooit overdreven koud worden dan is het misschien beter om een toestel met lager wattage te kopen, deze zullen namelijk goedkoper zijn.

Er bestaan ook voetenwarmers die beschikken over een massagefunctie. Deze toestellen kunnen naast het verwarmen van je voeten ze ook nog eens masseren. Bij de meeste apparaten is de intensiteit van de massage in te stellen. Dus je zult niet alleen genieten van warme voeten maar je bloedsomloop wordt ook nog eens gestimuleerd!

 

 

Bediening van de voetenwarmer

 

Een voetenzak is over het algemeen makkelijk te bedienen want deze toestellen beschikken altijd over een schakelaar om het in of uit te schakelen. Deze schakelaar kan in sommige gevallen voorzien zijn van een verlichting zodat je het apparaat ook makkelijk in het donker kunt gebruiken.

Vaak zal de voetenwarmer ook uitgerust zijn met een aparte knop om de voetenwarmte in te stellen. Dit brengt vele voordelen met zich mee want je kunt zelf je ideale temperatuur kiezen zonder je zorgen te maken dat je voeten te warm of te koud zullen hebben. Er bestaan ook modellen waar je de schakelaar er zelfs kunt afnemen zodat het niet in de weg zit.

Er zijn producten die uitgerust zijn met een beveiliging tegen oververhitting. Zo loop je het risico niet dat je voeten oververhit raken. Maak natuurlijk ook dat je een voetenwarmer koopt die groot genoeg is voor jouw voeten, want iedereen heeft natuurlijk niet dezelfde maat.

 

 

Gebruiksgemak van het product

 

Hoe gemakkelijk zijn voetenwarmers nu om te gebruiken. Eerst en vooral moet je er rekening houden dat deze voetenzakken op elektriciteit werken dus je moet in de buurt zijn van een stopcontact.

Sommige modellen beschikken over een timer die je kunt instellen zodat de voetenwarmer na een bepaalde tijd automatisch afslaat. Dit kan nuttig zijn als jij vlug in slaap valt terwijl je het product gebruikt.

Een groot voordeel van een voetenwarmer is de draagbaarheid van het apparaat. Je kunt dit toestel makkelijk verplaatsen om het te gebruiken in de ruimte van jouw keuze. Zit je voor televisie of ben je aan het eten, vergeet je voeten niet warm te houden!

Zowel we voordien vermeld hebben beschikken sommige apparaten over verschillende temperatuurstanden. Dit draagt zeker bij tot het gebruiksgemak van een voetenwarmer want je bent niet gebonden aan slechts één temperatuur.

Een voetenwarmer schoonmaken

 

Jammer genoeg zijn niet alle voetenwarmer geschikt om te wassen in de wasmachine. Als het niet vermeld is in de handleiding dan kun je het beter ook niet proberen. Je kunt je voetenzak dan enkel met de hand wassen. Controleer best eerst dat je niet meer aangesloten bent op het stopcontact. Sowieso is het aanbevolen om de veiligheidsvoorschriften te lezen.

De binnenvoering van een voetenwarmer is meestal gemaakt van teddy, katoen of polyester. Teddy wordt veel gebruikt vanwege z’n zachtheid. Ga even na bij je aankoop als je de binnenvoering van je product kunt verwijderen om het schoon te maken, dat is een pluspunt. Deze binnenvoeringen kun je meestal gewoon in de wasmachine stoppen om het te reinigen en als het droog is kun je het terug in de voetenzak plaatsen.

Al deze punten zijn belangrijk maar andere mensen hebben misschien andere eisen. De prijs zal voor iedereen wel belangrijk zijn, gelukkig kun je tegenwoordig vele mooie aanbiedingen vergelijking op verschillende websites voordat je een beslissing neemt.

 

 

Elektrische voetenwarmer reviews – top 5

 

 

Woon je in een koud land, dan is het handig om een elektrische voetenwarmer in huis te hebben. Met zo een apparaat hoef je geen warm water in een emmer of een bak meer te gebruiken om je voeten warm te krijgen. Geen natte voeten meer en geen warm water dat na verloop van tijd afkoelt. Met een elektrische voetenwarmer houd jij je voeten warm zolang als jij maar wilt. Kies uit de onderstaande opties de beste elektrische voetenwarmer voor jou.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Medisana FWS

 

De Medisana Voetenwarmer FWS Ökotex heeft 3 temperatuurstanden waaruit je kunt kiezen. Deze elektrische voetenwarmer heeft turbo verwarming, waardoor het snel opwarmt.

Hierdoor hoef je dus niet lang meer te wachten om je voeten warm te krijgen. Daarnaast heeft het ook een oververhittingsbeveiliging, die jouw voeten beschermen.

Dit product heeft een uitneembare voeten kern van microvezel, dat lekker zacht is en genoeg ruimte biedt voor de voeten. De meeste kopers zijn tevreden met dit product. Het is van goede kwaliteit, warmt snel op en is eenvoudig te gebruiken. Door de uitneembare kous is het gemakkelijk schoon te maken.

Je kunt het wassen en weer plaatsen. Dit product ziet er ook nog mooi uit en is een aanwinst voor je huis. Voor andere kopers is dit product niet van goede kwaliteit, want het warmt niet snel of genoeg op. Voor hen is dit dus geen top product.

De voetenwarmer van Medisana is het populairste product van deze lijst. Medisana wordt dus waarschijnlijk door vele kopers als het beste merk aanvaard. Je kunt kiezen tussen drie temperatuurstanden en het toestel is beveiligd tegen oververhitting. De kern van het product kun je verwijderen om het schoon te maken.

Voordelen
Snelle werking:

dankzij de turboverwarming wordt dit apparaat heel snel warm zodat je meteen van warme voeten kunt genieten. Daarna kun je kiezen tussen drie verschillende warmtestanden.

Veilig:

het toestel is beveiligd tegen oververhitting. Op die manier loop je niet het risico om je voeten te verbranden.

Kern:

de zachte kern is gemaakt van micropluchevezel en kun je verwijderen om het schoon te maken. Dit maakt het apparaat veel hygiënischer en makkelijker in gebruik.

Nadelen
Geschiktheid:

voor grote mensen had het apparaat gerust is groter mogen zijn.

Koop bij bol.com (€44.99)

 

 

 

 

Camry CR 7411

 

Met de Camry CR 7411 Elektrische voetenwarmer kun je niet alleen je voeten verwarmen, maar dit product is ook geschikt voor een voetmassage.

Dit product is geschikt voor mensen met een lage bloeddruk, want het stimuleert en verbetert de bloedsomloop. Het kan ook nuttig zijn voor mensen met reumatische klachten.

De voetenwarmer heeft 4 zelfstandige werkende functies. Het heeft verder nog zachte binnenvoering en een uitneembare pad die je kunt wassen, wat het dus gemakkelijk maakt om dit product te onderhouden.

Tot nu toe heeft maar 1 koper zijn of haar ervaring gedeeld over dit product. Deze koper is wel tevreden met het product, want het voldoet aan de verwachtingen en is van goede kwaliteit.

Daarnaast komt de kleur ervan overeen zoals het op de foto is afgebeeld en is deze elektrische voetenwarmer mooi en keurig afgewerkt.

Deze voetenwarmer kun je ook gebruiken om je voeten een ontspannende massage te geven. Op die manier kun je de bloedsomloop stimuleren. De binnenkant van het product is uitneembaar om het schoon te maken.

Voordelen
Functies:

naast het verwarmen van de voeten kan dit apparaat ook zorgen voor een massage. De massage stimuleert de bloedsomloop van de voeten en is geschikt voor mensen die last hebben van reuma.

Hygiënisch:

het zachte kussen aan de binnenkant kun je eenvoudig verwijderen om het te wassen. Zo blijft het apparaat proper en de hygiëne optimaal.

Functies:

je kunt tussen vier verschillende functies kiezen en je kunt de intensiteit van de massage of de temperatuur van de verwarming veranderen.

Garantie:

de fabrikant biedt een garantieduur van 2 jaar aan indien er iets zou fout gaan met het toestel.

Nadelen

Momenteel zijn er nog geen minpunten bekend van dit apparaat.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Beurer FWM 45

 

De Beurer FWM 45 15W Grijs, Wit elektrische voetverwarmer kan de oplossing zijn voor jou als je geen koude voeten meer wilt hebben.

Deze voetenwarmer heeft verschillende warmtestanden, waardoor je de juiste temperatuur voor jezelf kunt kiezen. Natuurlijk wil je ook een voetenwarmer die er mooi uit ziet en dat heb je met dit product.

Het ziet er mooi uit en past uitstekend in je woonkamer of je studeerkamer.

Voor dit product zijn er nog geen reviews online te lezen en kan er dus nog geen advies worden gegeven voor deze elektrische voetenwarmer.

Het zou best wel kunnen dat het met de prijs van dit product te maken heeft, want deze voetenwarmer behoort niet tot de categorie van goedkope elektrische voetenwarmers.

Het product van Beurer heeft verschillende warmtestanden waaruit je kunt kiezen. Ook dit apparaat is geschikt voor een voetmassage. Je kunt het toestel eenvoudig inschakelen met de afstandsbediening die aan het product hangt.

Voordelen
Warmte en massage:

terwijl je voeten worden verwarmd kun je er ook voor kiezen dat ze gemasseerd worden. Je hebt de keuze tussen een ontspannende of een verkwikkende massage. Beide functies kunnen apart gebruikt worden.

Hygiënisch:

de zachte teddyvoering aan de binnenkant zorgt voor extra comfort en kun je eenvoudig verwijderen om het te wassen. Zo blijft de hygiëne van het product optimaal. Je hoeft het wel met de hand te wassen.

Temperatuur:

je kunt kiezen tussen twee verschillende temperatuurinstellingen om je voeten te verwarmen. Het toestel is ook geschikt voor grote schoenmaten.

Nadelen
Laag vermogen:

het vermogen van het apparaat is voor sommigen niet hoog genoeg en daardoor geeft het toestel niet genoeg warmte af, zelfs op de hoogste stand.

Koop bij bol.com (€50.95)

 

 

 

 

Lanaform Foot Warmer

 

Met de Lanaform Foot Warmer – Elektrische voetenverwarmer kunnen je voeten snel opgewarmd worden. Je kunt dus gerust een boek lezen of een dutje nemen en genieten van deze voetenwarmer.

Dit product heeft een vermogen van 100 Watt en biedt veel ruimte voor je voeten. De binnenkant van de elektrische voetenwarmer is zodanig gemaakt dat het je comfort kan aanbieden.

Volgens de beschrijving van dit product is de binnenkant van de voetenwarmer lekker zacht. Dit product lijkt een beetje op het vorig product en is toch wel goedkoper.

Deze elektrische voetenwarmer ziet er mooi en trendy uit en het valt zeker op. Het kan daarom je woonkamer of slaapkamer er beter laten uitzien.

Dit is ook een product waarvan er nog geen reviews te lezen zijn, waardoor er niet gezegd kan worden of het een top product is of niet.

Met dit apparaat kun je je voeten warm houden op een koude winterdag. Je kunt de temperatuur van het toestel instellen naar je eigen voorkeur. Een voetenwarmer is heel geschikt voor oudere mensen die vlug de koude voelen.

Voordelen
Hygiënisch:

de binnenvoering van de voetenwarmer kun je verwijderen en in de wasmachine wassen op maximaal 30 graden. Zo kun je eventuele geurtjes en vuil makkelijk verwijderen.

Gebruiksgemak:

je kunt de voetenwarmer makkelijk bedienen via de afstandsbediening en je hebt de keuze uit drie verschillende intensiteitsniveaus voor de verwarming.

Veilig:

het apparaat is beveiligd tegen oververhitting zodat je je voeten niet kunt verbranden. Bovendien schakelt het toestel zichzelf automatisch uit na een gebruiksduur van 90 minuten.

Nadelen
Trage werking:

het apparaat komt heel traag op gang en verwarmt volgens de kopers ook niet genoeg. Als je veel last hebt van ijskoude voeten dan is dit apparaat niet geschikt voor jou.

Koop bij bol.com (€35.2)

 

 

 

 

Cresta KTS966

 

De Cresta KTS966 voetenwarmer met massage is een 2 in 1 apparaat. Dit product verwarmt dus niet alleen je voeten, maar je kunt ook je voeten laten masseren ermee. Dat kan ook nog in twee verschillende standen. Na een voorverwarming van ongeveer 10 minuten kun jij je voeten lekker warm laten worden.

Dat is erg handig en energiebesparend, want je hoeft niet de hele verwarming aan te doen als je het koud hebt. Meestal wordt je automatisch lekker warm, als je voeten ook warm zijn.

De afmeting van deze voetenwarmer is ruim, waardoor er genoeg ruimte is voor je voeten. De binnenkant van dit product heeft een hoes die uitneembaar is, wat het gemakkelijk maakt om het te wassen en terug te plaatsen.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product. Het is van goede kwaliteit en is gemakkelijk om te gebruiken. Sommige kopers vinden dat dit product niet voldoet aan de verwachtingen.

De Cresta KTS966 heeft de laagste prijs van onze lijst waardoor het uitermate geschikt is voor kopers die op zoek zijn naar goedkope voetenwarmers. Je kunt met dit apparaat ook je voeten masseren. De binnenkant van het toestel kun je verwijderen om het schoon te maken.

Voordelen
Massage en warmte:

het apparaat beschikt over twee massagestanden om je voeten te masseren. Je kunt ook kiezen tussen twee verschillende warmtestanden om je voeten tijdens het masseren op te warmen. Het apparaat moet wel 10 minuten lang voorverwarmen.

Hygiënisch:

de binnenvoering is gemaakt van polyestervezel en kun je eenvoudig uitnemen om in de wasmachine te stoppen. Zo kun je vuil en eventuele geurtjes verwijderen.

Energiezuinig:

je hoeft de centrale verwarming niet hoger te zetten want je kunt dit apparaat gebruiken om je voeten te verwarmen.

Nadelen
Warmtefunctie:

het toestel wordt niet warm genoeg. Het is wel geschikt om je voeten te masseren maar niet echt ideaal om je voeten te verwarmen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status