fbpx

Beste ergometer

Laatste update: 15.10.19

 

Ergometers test van 2019

 

 

Ben je op zoek naar een degelijke en duurzame ergometer maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan niet langer getreurd want wij zijn er om jou even op weg te helpen. We hebben ons laten leiden door de verschillende online reviews en het positieve en negatieve advies van klanten. Op basis daarvan hebben we een selectie gemaakt van 5 topproducten. Bekijk deze 5 producten even rustig en wie weet zit er wel een aantrekkelijke ergometer aanbieding tussen die helemaal aan jouw verwachtingspatroon voldoet.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Virtufit HTR

 

Met deze ergometer van het bekende merk Virtufit haal je niet alleen een degelijk apparaat maar degelijk ook een duurzaam toestel in huis. Het is een lichtgewicht apparaat dat bijzonder ideaal is voor een typische „low intensity training”. Dat wil dus zeggen dat de intensiteit van de training laag tot gemiddeld wordt gehouden zodanig dat je werkt aan je uithouding en vetverbranding.

Indien je niet veel tijd hebt om na het werk nog even naar de fitness te rennen, dan is dit product misschien voor jou wel de beste ergometer. Het toestel is ergonomisch ontworpen en zorgt voor een comfortabele houding. Verder is het belastbaar met een gewicht van maximaal 150 kg. Verder kun je zowel het zadel alsook het stuur lichtjes gaan aanpassen zodanig dat je de ultieme zitpositie bereikt.

Een blik op de online reviews leert ons dat de meeste kopers duidelijk bijzonder tevreden zijn over de kwaliteit en de duurzaamheid van dit apparaat. Het voldoet voor hen dan ook volledig aan alle verwachtingen.

 

Koop bij bol.com (€299)

 

 

 

 

Tunturi Star Fit E100

 

Tussen de goedkope ergometers zul je vast en zeker dit product kunnen spotten. Dit toestel wordt geleverd door het bekende merk Tunturi en is voor velen veruit de beste hometrainer. Het is een handig apparaat dat bijzonder eenvoudig te bedienen is.

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen maar liefst 20 verschillende trainingsprogramma’s. Daarbij heb je de keuze om te intensiteit te verhogen of te verlagen waardoor een training moeilijker of makkelijker wordt. Je kunt hierbij kiezen uit wel 24 verschillende weerstandsniveaus. Verder kun je genieten van de aanwezige hartslagsensoren, de elektronische weerstand bediening en het comfort. Zo kun je het zadel naar wens gaan verstellen.

Deze ergometer is verder ook uitgerust met een handige bidonhouder en een praktische tablethouder. Het is een duurzaam toestel dat door de kopers positief onthaald wordt. Zo geven velen niet alleen een positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding maar verder ook over de gebruiksvriendelijkheid van het toestel.

 

Koop bij bol.com (€289)

 

 

 

 

Virtufit Semi-Pro

 

Net zoals het eerste apparaat zul je merken dat ook deze ergometer wordt aangeboden door het bekende merk Virtufit. Deze roeitrainer is voorzien van verschillende functies en mogelijkheden. Bovendien kun je de roeitrainer na gebruik gewoon in elkaar klappen waardoor je meteen heel wat ruimte kunt besparen.

Het toestel is verder vervaardigd uit bijzonder degelijke en duurzame materialen. Zo zijn de rails gemaakt uit bijzonder kwalitatief en licht aluminium. Het zitje is dan weer gemaakt uit duurzaam PU Foam. Dit voelt zacht aan en zorgt voor een comfortabele zithouding. Doordat de aluminium rails voldoende lang zijn, is dit toestel ook voor iets grotere personen een goede aanbeveling.

Ondanks de lage weerstand volgens één enkele koper, zijn de meeste klanten wel degelijk positief over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid ervan. Verder geven sommigen ook een positief advies over de installatie en de mogelijkheden.

 

Koop bij bol.com (€599)

 

 

 

 

SportPlus SP-ET-9600-iE

 

Je hebt uiteraard ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor de SportPlus ergometer. Als we de koper mogen geloven dan hebben we hier werkelijk te maken met een topproduct. Het toestel biedt je de mogelijkheid om te kiezen tussen maar liefst 24 verschillende trainingsprogramma’s en 24 verschillende weerstandsniveaus. Je kunt dus zelf bepalen hoe zwaar of hoe intensief je de training wilt maken.

Het apparaat biedt je verder meer informatie over je hartslagfunctie en het is mogelijk om gebruik te maken van een borstband. Het is een degelijke crosstrainer die gebruik maakt van een daarvoor ontworpen app.

Tot op heden heeft er nog maar één enkele gebruiker een reactie geplaatst bij dit product. De koper is echter helemaal overtuigd van de kwaliteit van deze ergometer en de gebruiksvriendelijkheid ervan. Kortom, deze ergometer voldoet vrijwel volledig aan de verwachtingen van deze gebruiker.

 

Koop bij bol.com (€399.99)

 

 

 

 

FitBike Senator iPlus

 

Tenslotte sluiten we het rijtje af met de FitBike ergometer. Het is een degelijk toestel dat is uitgerust met een bijzonder stevig en duurzaam frame in combinatie met een zwaar vliegwiel. Op die manier worden de gewrichten zo min mogelijk belast. Verder kun je genieten van een lage instap en is er een ruimte voorzien om je tablet te bevestigen.

Je kunt verder ook gebruik maken van de handige bluetooth functie zodat het mogelijk om muziek van je smartphone of tablet te streamen. Of je nu even lekker wilt sporten of moet revalideren na een ongeval, deze ergometer is daarvoor alvast de ideale aanbeveling.

Op dit moment heeft er nog maar één enkele koper een online review bij dit product geplaatst. Jammer genoeg is de mening lichtjes verdeeld. Dat hoeft uiteraard niet negatief te zijn aangezien het ruimte biedt tot verbetering. Laat je hierdoor dus zeker niet afschrikken en bekijk even of deze ergometer al dan niet iets voor jou is.

 

Koop bij bol.com (€649)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status