5 Beste Eyeliners Test van 2021

Laatste update: 17.04.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Eyeliners – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Er zijn tegenwoordig heel wat soorten eyeliners op de markt gebracht waardoor het niet altijd makkelijk is om een keuze te maken. Zo kun je kiezen tussen verschillende texturen, borsteltjes en kleuren. Om het voor jou allemaal net dat tikkeltje makkelijker te maken, zijn we zo vrij geweest om alvast op zoek te gaan naar de 3 best beoordeelde eyeliners. Zo zijn we onder andere uitgekomen bij de Lancôme Artliner Zwart eyeliner. Zoal je al kunt vermoeden, kies je met dit product voor een natuurlijk zwarte eyeliner die jou wordt geleverd door één van de bekende merken Lancôme. Door te kiezen voor de Rimmel London Exaggerate Full Colour Eyeliner kies je niet alleen voor een kwalitatief en bekend merk, maar kies je meteen voor een echte aanbieding.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Eyeliners koopgids

 

Of je nu op zoek bent naar de beste make-upkwasten of duurzame eyeliner producten, het assortiment is bijzonder uitgebreid en de keuze daardoor niet altijd makkelijk. Het is alvast een goede aanbeveling om zoveel mogelijk producten te vergelijken en hierbij de aanbiedingen niet uit het oog te verliezen. Als je de beste eyeliners met elkaar gaat vergelijken, probeer dan ook even te letten op het nut, de kostprijs, de kleur, het design en de dikte . En wie weet kom jij zelfs nog een aantrekkelijke eyeliner aanbieding tegen.

 

 

Wat is eyeliner en het nut ervan

Je zult misschien wel al eens van “eyeliner” gehoord hebben. En indien dit niet het geval is, dan zul je vast en zeker weten wat een oogpotlood is. Eigenlijk zijn het twee producten die hetzelfde doel voor ogen hebben. Zowel een eyeliner alsook een oogpotlood zijn dus eigenlijk bedoeld om lijntjes rondom je ogen te trekken. Het maakt niet uit of je enkel lijntjes boven je ogen trekt of alleen maar onder je ogen aanbrengt. Het is zoals je zelf wilt. De bedoeling van deze lijntjes is om je ogen en dus je gezicht net iets meer expressie te geven.

Je beslist zelf of je een dun of dikker lijntje wilt, net zoals je zelf ook de vorm van het lijntje kunt bepalen. Op basis daarvan kun je een goede keuze maken om tot de voor jou beste eyeliner te komen. Wil je graag een zwart lijntje of zie je toch liever groen of blauw? Werkelijk alles is mogelijk en juist daarom is het ook logisch dat er wel verschillende prijskaartjes kunnen optreden. In elk geval, probeer nog niet te panikeren en neem even rustig de tijd om de verschillende producten te bekijken.

 

Het verschil tussen eyeliner en oogpotlood

Eigenlijk is er amper verschil tussen een eyeliner en een oogpotlood. Beide producten beogen namelijk één en hetzelfde doel, namelijk je gezicht en je ogen expressiever maken. Hierbij is de algemene regel dat wanneer je gebruik maakt van dikke en donkere lijntjes, je ogen een veel dramatischer look zullen bekomen. Denk maar aan de Gothic look waar heel wat mensen zich goed bij voelen. Hoe donkerder en dikker je gaat, hoe meer drama je ogen zullen uiten. Je kiest uiteraard helemaal zelf hoe je de lijntjes wilt hebben.

Om dan toch een klein verschil te kunnen waarnemen dan moeten we vooral kijken naar het ontwerp. Zo zul je merken dat een oogpotlood werkelijk een potlood is dat je ongeveer zou kunnen vergelijken met een normaal kleurpotlood. Een eyeliner is net hetzelfde maar dan wel de vloeibare variant ervan. Doordat eyeliner vloeibaar is, vinden heel wat kopers het ook makkelijker om een lijntje te trekken. Tegenwoordig bestaan er echter ook stiften op de markt, die de voordelen van oogpotloden en eyeliner zoveel mogelijk combineren.

 

Mogelijke kostprijs

Een eyeliner hoeft helemaal niet zo duur te zijn in de aankoop. Zo kun je al heel wat goedkope eyeliners op de markt vinden. Het is maar wat je zelf bereid bent om eraan te spenderen. Toch zul je merken dat het prijskaartje door een aantal bepalende factors in meer of mindere mate kan worden beïnvloedt. 

Zo kan het merk alvast een belangrijke rol spelen. Een eyeliner van Chanel of Dior zal jammer genoeg vaak iets meer budget vragen dan wanneer je in de supermarkt eentje aankoopt. Is de kwaliteit daarom beter? Soms wel en soms niet. Veel is ook afhankelijk van persoon tot persoon.

Sommige personen zweren bij Chanel terwijl anderen daar absoluut niet tevreden over zijn. Kortom, het is vooral een persoonlijke keuze en dus bij iedereen verschillend. Daarnaast zal ook het kleurtje een bepaalde invloed op de prijsbepaling kunnen hebben. Ook het feit of de eyeliner medisch getest en goedgekeurd is, kan het prijskaartje toch wel net iets duurder maken.

Indien je echter mocht twijfelen tussen verschillende eyeliners dan kan het misschien wel een goede hulp zijn om ook eventjes de verschillende online beoordelingen door te nemen. Daarin geven diverse kopers een positief of negatief advies over een bepaalde eyeliner. Zo weet jij of een bepaalde eyeliner al dan niet iets voor jou kan zijn.

 

 

Kleur, design en dikte

Je zult merken dat er heel wat onderscheid is tussen de verschillende eyeliners. Eerst en vooral op basis van de kleur. De meest voorkomende eyeliner is uiteraard de zwarte eyeliner. Toch kun je tegenwoordig ook kiezen voor heel wat andere kleurtjes zoals blauw, paars en groen. Welke kleur je aankoopt, is uiteraard een persoonlijke keuze.

Houd verder ook even rekening met de dikte van de eyeliner. Zo kun je kiezen voor een eyeliner met een dunne of fijne punt, terwijl er ook exemplaren zijn waarvan de punt iets dikker is. Welke dikte ideaal is, is afhankelijk van het lijntje dat jij wilt aanbrengen. Wil je liever een dun lijntje of een toch liever een dikker lijntje. Bovendien zul je merken dat tal van verschillende merken verschillende eyeliners aanbieden. Keuze zat dus!

 

5 Beste Eyeliners (Reviews) van 2021

 

De perfecte eyeliner kan ervoor zorgen dat je ogen nog net dat tikkeltje meer uitgesproken zijn. Toch is het niet gemakkelijk om er de voor jou beste eyeliner uit te halen omwille van de enorme keuzemogelijkheden. Zo heb je de eyeliner wing of modellen met glitter. Door rekening te houden met verschillende factoren zoals het advies en de reviews van klanten, waren wij in staat om een top 5 samen te stellen. Deze kun je hieronder eens rustig bekijken en wie weet zit er ergens wel een leuke eyeliner aanbieding tussen.

 

 

1. Lancôme Artliner Zwart

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke eyeliner dan kun je altijd dit product van het bekende en gewaardeerde merk Lancôme eens bekijken. Houd er wel rekening mee dat het niet meteen tussen de goedkope eyeliners zal te vinden zijn.

Deze eyeliner van Lancôme is helemaal vloeibaar en dit wordt door heel wat kopers gewaardeerd. Veel vrouwen vinden het namelijk iets eenvoudiger om een mooi lijntje te trekken met een vloeibare eyeliner. Dit product is beschikbaar in meerdere kleuren en is bovendien ook dermatologisch getest.

Enkele kopers vinden de prijs van het product toch wel een tikkeltje te hoog. Toch is de meerderheid van de gebruikers wel overtuigd van de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid van deze eyeliner. Daarnaast blijft het lijntje volgens heel wat gebruikers ook mooi en lang aanwezig.

 

Koop bij bol.com (€27.99)

 

 

 

 

2. Rimmel London Exaggerate Full Colour Eyeliner 

 

Zodra je de prijs van deze eyeliner bekijkt dan zul je het idee krijgen dat het hier wel eens om een eyeliner aanbieding gaat. Deze eyeliner is afkomstig van Rimmel London dat vrij bekend is bij het grote publiek.

Deze eyeliner heeft een emerald groene kleur maar kun je daarnaast ook nog in 3 andere kleuren bekomen. Het gaat hier om een watervaste eyeliner die ook nog eens dermatologisch getest is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over eventuele irritaties of pijnlijke ogen.

Ondanks de lage prijs van dit product vindt één enkele gebruiker het prijskaartje nog steeds te hoog. Gelukkig blijken de meeste kopers dit helemaal tegen te spreken. Zo vinden zij deze eyeliner niet alleen kwalitatief heel erg sterk maar ook voordelig van prijs. Haast je dus zeker naar de winkel en oordeel vooral zelf.

 

Koop bij bol.com (€11.95)

 

 

 

 

3. L’Oréal Paris Super Liner Perfect Slim Eyeliner 

 

Met deze Perfect Slim Eyeliner van het bekende merk L’Oréal Paris haal je volgens heel wat klanten een degelijk product in huis. Bovendien vinden de meeste kopers dat het prijskaartje zeker goed meevalt voor deze L’Oréal eyeliner.

Net zoals de meeste andere producten uit onze lijst, is ook deze eyeliner helemaal vloeibaar. Bovendien is de eyeliner voorzien van een speciale stiftapplicator. Deze zorgt ervoor dat het vanaf nu een koud kunstje wordt om een mooi lijntje aan te brengen.

We merken toch wel op dat de meningen bij dit product vrij verdeeld zijn. Toch zijn de meeste kopers wel overtuigd van de uitstekende kwaliteit en de voordelige prijs van deze eyeliner. Voor de rest lijkt het ons een goed idee mocht je dit product eens grondig bekijken. Wie weet is het wel de eyeliner waar jij al zo lang naar op zoek bent.

 

Koop bij bol.com (€9.95)

 

 

 

 

4. Extreme Sparkle Eyeliner 106

 

Je mag erop vertrouwen dat je met deze eyeliner van Golden Rose zeker en vast de blikvanger van elk feestje wordt. Bovendien valt volgens de meeste kopers de prijs ook nog bijzonder goed mee. De eyeliner is namelijk voorzien van een goede dosis glitters waardoor je deze typische glamour look kunt bekomen.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende tinten blauw die zorgen voor een betoverend mooi effect. Je hoeft je daarnaast ook geen zorgen te maken over eventuele irritaties of jeukende en pijnlijke ogen. De eyeliner is namelijk dermatologisch getest en helemaal goedgekeurd.

Op dit moment kunnen we helemaal geen negatieve online beoordelingen waarnemen. We merken dus dat alle kopers wel degelijk razend enthousiast zijn over deze eyeliner en het product dan ook sterk aanraden. Het is niet alleen handig in gebruik maar het is ook vooral bijzonder duurzaam.

 

Koop bij bol.com (€11.95)

 

 

 

 

5. MAC Cosmetics Eyeliner Brushbrown

 

Met deze Mac eyeliner mag je er zeker van zijn dat je een degelijk product in huis haalt. Mac Cosmetics is namelijk één van de bekende namen op het gebied van cosmetica producten.

Deze eyeliner heeft een mooie aparte bruine tint die je look helemaal kan afmaken. Ideaal wanneer jij binnenkort naar een leuk feestje of een evenement moet gaan. Het uiteinde van de eyeliner is vrij puntig waardoor je heel nauwkeurig te werk kunt gaan. Bovendien blijft de eyeliner heel lang en mooi zitten.

Toch kan de hoge prijs wat roet in het eten gooien. Dit zou eventueel kunnen verklaren waarom er nog steeds geen online reviews zijn geplaatst. Laat je hierdoor echter helemaal niet afleiden want wie weet is dit wel de eyeliner die helemaal aan jouw verwachtingspatroon voldoet.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status