fbpx

Beste foamroller

Laatste update: 15.10.19

 

Foamrollers test van 2019

 

 

Op zoek naar een eenvoudige maar doeltreffende manier om je spieren los te maken en te ontspannen? Dan is een triggerpoint foamroller bij uitstek geschikt voor jou. Wij hebben een vijftal producten geselecteerd op basis van het advies van onze klanten. Zo kun je op eenvoudige wijze de voor jou beste foamroller zoeken die voldoet aan jouw eisen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

The Grid X

 

Deze triggerpoint foamroller heeft een rastersysteem met verschillende breedtes. Hiermee krijg je het gevoel dat je spieren ook echt door handen gemasseerd worden. Met de mogelijkheid de positie van de grid in te stellen kun je de intensiteit van de massage bepalen.

Deze the grid foamroller heeft een lengte van 180 cm en een doorsnede van 13 cm. Met zijn lengte is hij ook uitstekend geschikt voor de behandeling van je rug. Het is een vrij stevige roller die ook zal zorgen voor een prima doorbloeding van je spieren. Hij is vervaardigd uit mat foam.

In de review wordt gesproken over een top product. Het is een stevige roller die ook heel goed is voor behandeling van de rugspieren. Hoewel hij niet behoort tot de categorie goedkope foamrollers is de prijs-kwaliteitverhouding prima.

 

Koop bij bol.com (€47.5)

 

 

 

 

Matchu Sports

 

Deze foamroller is wat minder hard dus heel goed te gebruiken bij wat meer gevoelige spieren. Heel geschikt om te masseren tijdens je warming-up voordat je gaat sporten. Hij zal je helpen bij het verwijderen van de spierknopen en daarnaast voor een goede doorbloeding zorgen.

Deze foamroller heeft een gemiddelde tot hoge hardheid. Met zijn extra massagepunten geeft hij meer stimulans aan je spieren. Doe je veel balansoefeningen? Ook dan is dit een handig hulpje. Hij is vervaardigd uit EVA foam. Hij is 32 cm lang en heeft een doorsnede van 13 cm. Met zijn lichte gewicht van 360 gram is hij ook heel handzaam.

In de beoordeling door klanten wordt hij met maar liefst 5 sterren gewaardeerd. Voor een heel redelijke prijs krijg je een goede, stevige foamroller. Hiermee kun je ook de wat dieper liggende spierlagen bereiken. Zeker een aanrader!

 

Koop bij bol.com (€19.95)

 

 

 

 

Gladiator Zwart

 

Deze triggerpoint massageroller kwam als één van de beste uit de consumententest. Het is een prima hulpmiddel tegen spierpijn. Als je naar de vriendelijke prijs van deze roller kijkt, krijg je het gevoel met een foamroller aanbieding te maken te hebben.

Het is een stevige roller die al je vastzittende spieren los zal maken. Het is een ideale aanvulling op al je sporttrainingen. Hij heeft een handig formaat van 33 x 13 cm en een gewicht van slechts 575 gr. Je neemt hem dus makkelijk mee in het handige tasje dat met deze roller wordt meegeleverd.

Door onze klanten wordt dit product zeker aangeraden. De prijs-kwaliteitverhouding is super. Prima duurzame kwaliteit en de roller glijdt niet weg. Een echte ontspanning na geleverde inspanning.

 

Koop bij bol.com (€18.95)

 

 

 

 

Tunturi Blauw

 

Ben je een liefhebber van yoga en/of pilates? Dan is dit bijna een onmisbare hulp voor een gelijkmatige verdeling van de krachten op je rug. Hij is niet echt geschikt als massageroller. Hij biedt echter wel ondersteuning van je onderrugspieren bij de verschillende oefeningen.

Hij is vervaardigd uit soepel en zacht EVA foam. Hij heeft een lengte van 40 cm en een doorsnede van 15 cm. Wanneer je een ondersteuning zoekt voor de gehele rug, dan kun je beter een wat langere foamrol kiezen. Dit formaat is natuurlijk wel wat handzamer om mee te nemen of op te bergen.

In de beoordeling door klanten wordt lovend gesproken. Als kanttekening wordt opgemerkt dat deze foamroller minder geschikt is voor massage. Maar hij is stevig genoeg om goede rugoefeningen mee te doen. Hier kan zeker gesproken worden van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€22.95)

 

 

 

 

Grid STK Contour

 

Je bent op zoek naar een roller voor een snelle dagelijkse verwenning van je spieren. Dan is dit de beste foamroller voor jou. Hij heeft een flexibel zandloper model dat soepel om je spieren rolt. Zeker als je regelmatig vastzittende spieren even wilt behandelen, dan is deze daarvoor zeer geschikt.

Met de handige breedte van de stok van 50 cm kun je een heel groot deel van je spieren bereiken. Door de vormgeving van de roller krijg je het gevoel dat je spieren werkelijk door duimen worden gemasseerd. Ook zorgt hij goed voor je schouder-  en nekspieren.

Kopers die je voorgingen zijn zeker enthousiast over dit artikel. Het is van goede kwaliteit en hier is zeker ook sprake van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hij is heel praktisch, eenvoudig en prima geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Koop bij bol.com (€30)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status