n n
n
n
ᐅ Beste fotoprinter. Vergelijking en goedkope prijzen

Beste Fotoprinters

Laatste update: 10.12.19

 

Fotoprinters test van 2019

 

 

Tegenwoordig worden er heel wat goedkope fotoprinters op de markt aangeboden waaruit je een keuze kunt maken. Indien je toch specifiek op zoek bent naar wat meer mogelijkheden en opties dan zul je vaak nog net iets meer hoeven te betalen. Wij hebben alvast even voor je uitgezocht welke fotoprinters de moeite waard zijn. Zo hebben we op basis van de online reviews en het advies van de klanten, een opsomming kunnen maken van 5 topproducten. Neem rustig je tijd om de producten even te bekijken en kies er dan voor jezelf de beste fotoprinter uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Epson Expression Home XP-352

 

Ben je op zoek naar een duurzame fotoprinter? Dan loont het, volgens verschillende klanten, de moeite om dit product van Epson even onder de loep te nemen. We hebben hier te maken met een degelijke all-in-one printer die garant staat voor heel wat mogelijkheden en opties.

Ondanks het feit dat je hier niet te maken hebt met een mini fotoprinter mag je toch zeker zijn van een vrij compact toestel. Je kunt het dus makkelijk even gaan verplaatsen indien nodig. Het is een krachtig apparaat waarbij de printsnelheid tot wel 25 pagina’s bedraagt en dit telkens per minuut. Het maakt hierbij niet uit of je in kleur of in zwart/wit aan het printen bent.

Naast het printen van foto’s en documenten kun je ook besluiten om te gaan scannen of zelfs kopiëren.  De printer is voorzien van een duidelijk leesbaar LCD scherm en een vrij grote geheugencapaciteit. Bovendien wordt dit alles aangeboden tegen een mooi prijskaartje waardoor het hier wel eens om een fotoprinter aanbieding zou kunnen gaan.

 

Koop bij bol.com (€42.94)

 

 

 

 

HP Envy Photo 6230

 

Door te kiezen voor deze HP fotoprinter kies je opnieuw voor een all-in-one toestel. Je kunt er dus niet alleen mee printen maar ook documenten of afbeelden mee scannen en kopiëren. Bovendien is het een vrij krachtig toestel met een uitermate hoge printsnelheid. Of je nu documenten in kleur of in zwart/wit wilt printen, je mag zeker zijn van maximaal 25 pagina’s per minuut.

De compactheid van het toestel zorgt ervoor dat het bijzonder eenvoudig is om deze printer te verplaatsen indien je dit wenst. Bovendien kun je met dit apparaat ook prints gaan uitvoeren vanop een afstand. Door de bijbehorende HP app te downloaden kun je bijvoorbeeld de opdracht vanaf je tablet of smartphone gaan versturen.

Een blik op de verschillende online beoordelingen leert ons dat de meerderheid van de klanten duidelijk bijzonder tevreden is met de kwaliteit en de prijs. Echter is een enkele koper niet helemaal overtuigd van de gebruiksvriendelijkheid van het toestel.

 

Koop bij bol.com (€42.94)

 

 

 

 

Epson Expression Home XP-255

 

Net zoals één van de vorige apparaten zul je merken dat ook deze fotoprinter geleverd wordt door het bekende en sterk gewaardeerde merk Epson. Opnieuw hebben we te maken met een multifunctionele en degelijke all-in-one printer waarmee je dus ook kunt scannen en zelfs kunt kopiëren.

Het is een vrij compact apparaat dat je makkelijk kunt verplaatsen. Ondanks de compactheid van het toestel is het toch bijzonder krachtig. Zo kun je rekenen op een maximale printsnelheid van maar liefst 25 pagina’s per minuut. Bovendien is de printresolutie zo hoog dat het je ook toelaat om foto’s en afbeeldingen aan hoge kwaliteit te printen. Verder hoef je alleen maar de inktcartridges te vervangen van de kleur die volledig is opgebruikt. Bij sommige toestellen zou je dan bijvoorbeeld het volledige kleurenpalet hoeven te vervangen.

Ondanks de vele positieve punten merken we toch dat een bijzonder kleine minderheid van de klanten wat vragen heeft over de kwaliteit van het toestel. Echter zijn de meeste kopers ervan overtuigd dat het om een topproduct gaat.

 

Koop bij bol.com (€42.94)

 

 

 

 

Canon Pixma TS6151

 

Uiteraard kun je ook altijd opteren voor de Canon fotoprinter. Dit apparaat behoort tot de degelijke Canon PIXMA serie en biedt naast printen ook de mogelijkheid aan om documenten te kopiëren en te scannen. Kortom, het is een multifunctionele all-in-one printer.

Het is een krachtig apparaat met een bijzonder hoge printsnelheid. Zo kun je maximaal 15 pagina’s per minuut in zwart/wit uitprinten, en een totaal van maar liefst 10 pagina’s in kleur. Dankzij de hoge resolutie van wel 4800 x 1200 pixels, is het geen enkel probleem om foto’s of afbeeldingen te printen. Of je nu met fotopapier of gewoon standaard papier wilt werken; ook dat is geen enkel probleem voor dit toestel. Bovendien kun je de printopdracht ook vanaf je smartphone of je tablet gaan versturen.

De meeste kopers geven niet alleen een positief advies over de kwaliteit en de duurzaamheid van deze fotoprinter maar raden het toestel ook meteen aan. Echter is een beperkt aantal klanten niet overtuigd van de gebruiksvriendelijkheid van deze all-in-one printer. En dat is uiteraard best wel jammer.

 

Koop bij bol.com (€42.94)

 

 

 

 

HP Sprocket

 

Ben je op zoek naar een mobiele fotoprinter? Dan hoef je alleen maar even de beschrijving van dit product te bekijken. Deze mobiele fotoprinter wordt geleverd door het bekende merk HP en kun je bekomen in 3 verschillende kleuren. Zo kies je tussen een wit, een zwart of een rood exemplaar.

Het is een handig apparaatje dat je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien is het mogelijk om de printopdrachten uit te voeren vanaf je smartphone of je tablet. Dit doe je door gebruik te maken van de 3.0 bluetooth functie. Verder is er een micro-USB B poort voorzien en is het toestel uitgerust met een vrij krachtige batterij die in slechts anderhalf uur helemaal is opgeladen.

Kopers geven niet alleen een positief advies over de kwaliteit en de degelijkheid van het toestel maar ook over de mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid. Echter vinden sommige klanten het product toch net iets te prijzig in verhouding met de geleverde kwaliteit.

 

Koop bij bol.com (€42.94)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status