5 Beste Gaming Laptops Test van 2022

Laatste update: 29.06.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Gaming Laptops – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Als je vaak en vooral bijzonder graag gamet dan is een degelijke gaming laptop uiteraard geen overbodige luxe. Toch is het niet altijd makkelijk om te weten welk apparaat nu precies de beste gaming laptop zou kunnen zijn. Om het voor jou alvast wat makkelijker te maken, zijn we op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde toestellen. Zo kies je met de Hacer Nitro 5 AN515-52-7781 voor een krachtige gaming laptop met een beeldscherm van 15.6 inches groot. Daarnaast blijkt ook de HP Omen 15-dh0750nd gaming laptop een goede optie met z’n beeldverversing van maar liefst 144 Hz.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Gaming laptops koopgids

 

Als fervente gamer heb je een krachtige gaming laptop nodig om de nieuwste games te kunnen spelen. Je kunt deze laptop eenvoudig meenemen naar de woning van vrienden om samen te gamen. Een gaming laptop heeft andere kenmerken die belangrijk zijn dan een gewone laptop. Zo hoef je meer aandacht te besteden aan de processor, de grafische kaart, het beeldscherm en de harde schijf.

 

 

Processor van een gaming laptop

De processor van een laptop kun je vergelijken met het brein van een mens. Een processor voert de verschillende taken van een computer is en hoe beter deze processor, hoe vlugger de computer kan werken.

De meeste gewone laptops beschikken minimum over een dual core processor die twee kernen bevat. Hoe meer kernen er in een processor zitten, hoe meer taken de processor tegelijk kan uitvoeren. Voor een gaming laptop is het echter een aanbeveling om een model te kiezen met een quad core processor. Zorg echter voor een goede combinatie van processor en videokaart. De twee grote merken van processors zijn Intel en AMD, het hangt van je eigen voorkeur af welk merk je verkiest.

Om een voorbeeld te geven, koop een gaming laptop met tenminste een Intel Core i5 processor en een goede videokaart om de meeste games te kunnen spelen. Het nadeel is natuurlijk dat een computer met een krachtige processor ook duurder is.

 

Grafische kaart

Dit is het belangrijkste onderdeel van een gaming laptop. Hoe sterker en beter de grafische kaart, hoe hoger de resolutie waarop je kunt spelen. Een belangrijk merk van grafische kaart is NVIDIA. De NVIDIA GeForce is bekend bij gamers en is geschikt om de meeste spellen mee te spelen.

Vooral als je games op Full HD wilt spelen dan heb je een krachtige kaart nodig die genoeg frames per seconde kan afspelen. Als dit niet het geval is dan zal je game af en toe haperen of kun je bepaalde games zelfs niet eens spelen.

Als je van plan bent om virtual reality games te spelen met een Oculus Rift of andere VR bril dan is het heel belangrijk dat je een sterke grafische kaart in je laptop hebt. Een geschikte kaart is bijvoorbeeld de NVIDIA GeForce GTX 1080. Met deze grafische kaart kun je alle spellen op 4K kwaliteit spelen en het is ook geschikt voor virtual reality.

Beeldscherm

Er zijn twee punten die van belang zijn bij het kiezen van het beeldscherm: de grootte van het beeldscherm en de resolutie. De resolutie is een stuk belangrijker dan de grootte. Voor veel mensen is het leuker om een game te kunnen spelen op een groot scherm maar bij bepaalde toepassingen zoals virtual reality is dit niet zo belangrijk want je gebruikt dan een VR bril om je game te spelen.

Denk er ook aan dat een laptop met een groter scherm zwaarder en groter is. Dit maakt het minder makkelijk om de laptop mee te nemen op verplaatsing.

De resolutie van het beeldscherm is heel belangrijk want een hoge resolutie zorgt voor mooiere beelden. Als je een videokaart in je laptop hebt die geschikt is voor 4K games maar je beeldscherm is enkel HD kwaliteit dan haal je niet het beste uit je gaming laptop.

Voor gamen is het aanbevolen om een scherm met een minimale resolutie van 1920×1080 te kopen (Full HD). Zorg er ook voor dat het scherm niet te veel zonlicht of ander licht reflecteert, koop een laptop met een anti-glare beeldscherm zodat je ook in fel verlichte ruimtes kunt gamen.

Je kunt kiezen voor een gaming laptop met G Sync technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je monitor even vlug loopt als het aantal frames per seconde van je videokaart. Zo kun je haperingen tijdens het gamen vermijden. De verversing van het beeld wordt aangeduid in Hz. Kies voor een beeldscherm met een hoge frequentie zoals 120 Hz, op die manier geniet je van een vloeiende gameplay.

 

 

Harde schijf

Je kunt twee soorten harde schijven kiezen namelijk een HDD of een SSD. Een HDD is goedkoper maar dat is ook één van de weinige voordelen. Een SSD werkt veel vlugger dan een HDD waardoor je game vlugger zal opstarten en minder lange laadtijden nodig heeft tussen levels. Er bestaan ook laptops die over beide harde schijven beschikken.

Zorg er alleszins voor dat je over genoeg opslagruimte beschikt zodat je de nieuwste spellen kunt installeren. Je kunt tegenwoordig al laptops kopen met een opslagcapaciteit van 1 TB, maar dit gaat meestal over een model met een HDD. Een SSD beschikt over minder opslagcapaciteit maar het is mogelijk om een laptop te kopen met RAID 0. Dit betekent dat de laptop twee SSD’s bevat die het werkt verdelen om zo sneller te kunnen werken.

 

5 Beste Gaming Laptops (Reviews) van 2022

 

Voor gamers is het belangrijk om een goede computer of laptop te hebben die de grafische sterkte van de nieuwste spellen aankan. Koop daarom een gaming laptop van topkwaliteit zodat je spel niet vastloopt omdat je computer het niet aankan. De volgende vijf laptops zijn van topkwaliteit, kies er zelf de beste gaming laptop uit.

 

1. Hacer Nitro 5 AN515-52-7781 Gaming Laptop 15.6 Inch

 

Fervente gamers zullen het nut van een degelijke gaming laptop alvast begrijpen. Toch moet je er vaak heel wat geld tegenaan gooien om met een kwalitatieve gaming laptop huiswaarts te keren. Neem nu bijvoorbeeld deze unieke laptop, jou aangeboden door Acer en afkomstig uit de bekende Acer Nitro serie. Dankzij het gebruik van één van de meeste krachtige grafische kaarten, de NVIDIA GeForce GTX 1060 om precies te zijn, wordt hij beschouwd als één van de betere gaming laptops, maar dan wel met een prijskaartje.

Verder blijkt hij voorzien van een ruim 15.6 inch Full HD display in combinatie met een RAM geheugen van wel 8 GB en een totale opslagcapaciteit van 1256 GB. Dit laatste wordt verdeeld over een HDD en SSD kaart en draagt niet alleen bij aan de opslagkwaliteit maar ook aan de reactiesnelheid. Daarnaast blijkt de Acer Nitro ook voorzien van één van de krachtige hedendaagse processors namelijk de Intel Core i7 met een snelheid van maximaal 4,1 GHz.

Tevens geniet je ook bluetooth, ethernet, wifi, het Windows 10 besturingssysteem en tal van USB 2.0 en 3.0 poorten. Klanten blijken dan ook voornamelijk positief te reageren alhoewel de batterijcapaciteit van deze gaming laptop iets beter had mogen zijn. Zo kent de laptop volgens sommige gebruikers een veel te korte batterijduur van amper 5,5 uren.

Voordelen
Beeldscherm:

de gaming laptop is voorzien van een IPS 15,6 inch beeldscherm dat bovendien kantelbaar is en voorzien van een totale resolutie van 1920 x 1080 pixels. Verder geniet je een beeldverversing van maar liefst 60 Hz.

RAM geheugen:

het RAM of interne geheugen kent een totale capaciteit van 8 GB maar kan makkelijk worden uitgebreid tot maximaal 32 GB.

Opslagcapaciteit:

het RAM geheugen wordt aangevuld met een totale opslagcapaciteit waarvan 1000 GB op de HDD schijf en 256 GB als SSD/ Flash geheugen. De harde schijf werkt aan bovendien aan een maximale snelheid van 7200 RPM.

Nadelen
Accuduur:

de oplaadbare accu kent een capaciteit van 48 Wh waardoor slechts een korte accuduur van amper 5,5 uren kan worden gegarandeerd. Heel wat gamers vinden dat te weinig.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. HP Omen 15-dh0750nd Gaming Laptop 15.6 Inch 144 Hz

 

Min of meer in dezelfde prijscategorie zul je deze gaming laptop van HP, uit de Omen by HP serie, mogen verwachten. Zo is de laptop uitgerust met een krachtige Intel Core i7 processor die werkt aan een kloksnelheid van minimum 2,6 en maximum 4,5 GHz. Dit wordt aangevuld met een ruim intern geheugen van wel 16 GB, uitbreidbaar tot maximaal 32 GB wat evenzeer bijdraagt aan de reactiesnelheid van de laptop.

Naast het ruime werkgeheugen, geniet je een totale opslagcapaciteit van maar liefst 1256 GB  verdeeld over een HDD en SSD schijf. Hij wordt verder aangevuld met een NVIDIA GeForce RTX 2070 Max-Q videokaart met een totaal geheugen van 8192 MB, wat behoorlijk veel is. De laptop blijkt verder voorzien van een IPS kantelbaar display van 15,6 inches groot met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een verversingssnelheid van wel 144 Hz.

Je bent tevens verzekerd van het Windows 10 besturingssysteem, diverse USB aansluitingen, wifi, ethernet en een bluetooth 5.0 functie. Tot slot is de laptop evenzeer uitgerust met een toetsenbord verlichting, een numeriek keypad en een stel krachtige luidsprekers. We zien dan ook dat klanten duidelijk tevreden zijn en het product met 4,6 sterren belonen.

Voordelen
Handig in gebruik:

je zult zien dat de gaming laptop over heel wat technische snufjes beschikt. Zo zijn er niet alleen meerdere USB poorten maar is er ook sprake van een ingebouwde webcam en microfoon, luidsprekers en toetsenbord verlichting.

Netwerkverbinding:

je kunt de gaming laptop bedraad via het ethernet verbinden of draadloos door middel van de wifi of bluetooth 5.0 functie.

Opslagcapaciteit:

je geniet een bijzonder ruime opslagcapaciteit van maar liefst 1256 GB waarvan minstens 256 GB aan de krachtige en snelle SSD schijf wordt toegekend.

Videokaart:

de gaming laptop maakt gebruik van een krachtige NVIDIA GeForce RTX 2070 Max-Q videokaart met een ruim geheugen van wel 8192 MB.

Nadelen
Prijzig:

indien er toch een klein puntje van kritiek mag worden vermeld dan kan dit mogelijks met het prijskaartje te maken hebben.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Medion Erazer P15601 Notebook 15.6” Intel 9ste generatie Core i5

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen maar tegelijk zeker zijn van kwaliteit en degelijkheid? Dan raden wij jou aan om deze gaming laptop van Medion Erazer even onder de loep te nemen. De laptop wordt gekenmerkt door een IPS Full HD display van 15,6 inch met een totale resolutie van 1920 x 1080 pixels en een verversingssnelheid van 60 Hz.

Dit wordt aangevuld met een ruim werkgeheugen van 8 GB, uitbreidbaar tot maximaal 16 GB en een totale opslagcapaciteit van 512 GB volledig op toegekend aan het SSD/ Flash geheugen. Verder zorgt de combinatie van de Intel Core i5 processor, met een kloksnelheid variërend van 2,4 tot maximaal 4,1 GHz, NVIDIA GeForce GTX 1050 videokaart, met een geheugen van 3072 MB voor een krachtige en snelle gaming laptop.

De laptop beschikt verder over het Windows 10 besturingssysteem, bluetooth 5.0, wifi, HDMI en diverse USB poorten. Echter blijkt hij niet voor van een VGA aansluiting. Jammer genoeg kunnen wij jou geen verdere informatie verschaffen door het ontbreken van online reviews.

Voordelen
Handig in gebruik:

de laptop is niet alleen voorzien van een ingebouwde microfoon maar is tevens ook uitgerust met luidsprekers, een numeriek keypad en toetsenbord verlichting.

Aansluitingen:

naast de mogelijkheid van een HDI en DisplayPort aansluiting, beschikt de gaming laptop tevens ook over meerdere USB poorten.

Budgetvriendelijk:

in vergelijking met sommige andere gaming laptops uit dit rijtje, blijkt het prijskaartje echter goed mee te vallen.

Nadelen
Geen VGA:

indien je overweegt om deze gaming laptop aan te kopen, bedenk dan of je een VGA aansluiting belangrijk vindt of niet.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. MSI Gaming GF63 10SCXR-662NL Thin Notebook Intel 10de generatie Core i7

 

Met de MSI gaming laptop kies je voor een exemplaar dat is uitgerust met een krachtige Intel Core i7 processor die een kloksnelheid garandeert van minimum 2,6 en maximum 5 GHz. Dit wordt aangevuld met een ruim werkgeheugen van 16 GB dat je makkelijk kunt uitbreiden tot wel 64 GB.

Verder blijkt de gaming laptop tevens voorzien van een ruime opslagcapaciteit van 512 GB die volledig op de SSD schijf staat. Aangezien een SSD schijf veel sneller werkt dan een HDD, draagt dit bij aan de uiteindelijke reactiesnelheid bij het openen van bestanden en applicaties. Je geniet hier meteen ook van een IPS beeldscherm van 15,6 inch met een maximale resolutie van 1920 x 1080 pixels en een verversingssnelheid van 144 Hz.

De laptop blijkt eveneens uitgerust met een betrouwbare NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q videokaart met een geheugen van maximaal 4096 MB. Qua netwerkverbindingen mag je zeker zijn van bluetooth, wifi en ethernet in combinatie met diverse aansluitingsmogelijkheden en het Windows 10 besturingssysteem. Kortom, een degelijke gaming laptop maar wel eentje met een prijskaartje.

Voordelen
Netwerkverbinding:

de gaming laptop blijkt niet alleen voorzien van een ingebouwde wifi én bluetooth functie maar biedt ook de mogelijkheid tot een bedrade ethernetverbinding tot maximaal 1000 Mbps.

Aansluitingen:

de laptop is voorzien van maar liefst 4 USB poorten in combinatie met een HDMI ingang.

Gebruiksgemak:

naast het bekende QWERTY toetsenbord, inclusief toetsenbord verlichting en numeriek keypad, ben je ook verzekerd van krachtige speakers alsook een ingebouwde microfoon en webcam.

Nadelen
Niet budgetvriendelijk:

jammer genoeg blijkt deze laptop niet voorzien van het laagste prijskaartje.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Asus Tuf Gaming FX505DT-BQ613T Gaming Laptop 15.6 Inch

 

We kunnen het rijtje van de 5 topproducten afsluiten met deze unieke gaming laptop van Asus, uit de bekende Asus Tuf serie. Zo is de gaming laptop, net zoals de vorige producten uit deze lijst, voorzien van een IPS beeldscherm van 15,6 inches groot in combinatie met een maximale resolutie van 1920 x 1080 pixels en een verversingssnelheid van 60 Hz.

Qua geheugen ben je verzekerd van 8 GB aan RAM geheugen dat tevens uitbreidbaar is tot maximaal 32 GB én een totale opslagcapaciteit van 512 GB op de SSD schijf. In tegenstelling tot de vorige gaming laptops, maakt dit exemplaar niet gebruik van een Intel Core processor maar wel van een AMD Ryzen 7 processor met een snelheid van 2,3 tot maximaal 4,2 GHz. Dit wordt aangevuld met een NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart inclusief een geheugen van 4096 MB.

De gaming laptop blijkt ook uitgerust met het Windows 10 besturingssysteem, 4 USB poorten, 1 HDMI poort, toetsenbordverlichting, luidsprekers en een numeriek keypad. Ondanks de vele positieve reacties blijkt één koper jammer genoeg niet helemaal overtuigd van de aangeboden kwaliteit.

Voordelen
Videokaart:

de laptop maakt gebruik van een NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart die over een totaal geheugen van 4096 MB beschikt.

Opslagcapaciteit:

de gaming laptop blijkt uitgerust met een ruime opslagcapaciteit van maar liefst 512 GB die volledig aan de SSD schijf werd toegekend.

Processor:

hij is voorzien van de bekende AMD Ryzen 7 processor die werkt aan een minimale kloksnelheid van 2,3 GHz en maximaal 4,2 GHz kan behalen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

op kwalitatief vlak blijkt de gaming laptop jammer genoeg niet aan de wensen van één koper te voldoen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Omen by HP 15-ax210nb Gaming Laptop 15.6 Inch

 

Als je op zoek bent naar goedkope gaming laptops dan is de OMEN van HP zeker iets voor jou. Deze computer is uitgerust met krachtige hardware en het design sprint zeker in het oog. De laptop is voorzien van NVIDIA GTX graphics en een quad-core Intel Core processor om de zwaarste en nieuwste games aan te kunnen.

De laptop produceert geluid van uitstekende kwaliteit om je te vergezellen bij je games en het toetsenbord is verlicht zodat je beter de knoppen kunt zien in het donker. Daarnaast heb je toegang tot exclusief materiaal en muziek van HP.

De meeste kopers vinden deze gaming laptop aanbieding een voordelige koop. Je krijgt een krachtige computer tegen een scherpe prijs. De laptop werkt snel en beschikt over een goede videokaart. De batterij gaat wel niet zo lang mee als aangegeven en het geluid kan volgens sommige gebruikers een stuk beter.

Wanneer je op zoek bent naar een degelijke gaming laptop die je ook nog eens aan een betaalbare prijs kunt aankopen dan is dit model van Omen zeker een aanbeveling. Het toestel is misschien niet meteen voorzien van de laagste prijs maar toch zul je het wel eens tussen de goedkope gaming laptop toestellen kunnen spotten.

Voordelen
Kracht:

het is een krachtig apparaat dat niet alleen is uitgerust met een quad-core Intel Core processor maar ook met een degelijke NVIDIA GTX graphics functie. Op die manier is het mogelijk om met dit apparaat de krachtigste en zwaarste game spelletjes te spelen.

Toetsenbord:

indien je ’s avonds laat ook nog wilt gamen dan is dit vanaf nu geen enkel probleem meer. Je zult meteen merken dat het toetsenbord voorzien is van verlichting.

Budget:

het is zeker één van de goedkopere en daardoor misschien populairste toestellen. Ideaal wanneer je een beperkt budget hebt of gewoon niet zoveel geld wenst te spenderen.

Nadelen
Batterij:

een kleine minderheid van de gebruikers laat weten dat de batterij toch niet zo krachtig blijkt te zijn als in de beschrijving vermeld wordt.

 

 

Asus GL753VD-GC100T Gaming Laptop 17.3 Inch

 

Deze gaming laptop van Asus heeft een 17.3 inch scherm en is uitgerust met een Intel Core i7-7700HQ processor en de NVIDIA GeForce GTX 1050 videokaart. Je kunt de meeste games op de hoogste instellingen spelen want de details komen volledig tot hun recht op het Full HD beeldscherm.

Natuurlijk kun je deze laptop ook gebruiken om multimedia op te bekijken zoals films of foto’s. Het scherm is bewerkt met een matte coating zodat het niet reflecteert. Het apparaat heeft een geheugen van 8 GB, een harde schijf van 1 TB en een SSD van 128 GB. Het is een snelle laptop met een verlicht toetsenbord en een DVD brander.

De gebruikers zijn tevreden over hun aankoop en geven vooral goed advies over de snelle processor en de SSD die de computer nog sneller maakt. De prijs en de kwaliteit van het product hebben een goede verhouding maar het heeft toch één minpunt: de behuizing is gedeeltelijk van plastic tot ongenoegen van sommige kopers.

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor deze gaming laptop van het bekende en sterk geprezen merk Asus. Dit model beschikt over een vrij groot scherm van maar liefst 17,3 inch. Dit zorgt er alleen maar voor dat de beleving van het gamen nog intenser en realistischer wordt. Laten we dan ook even de voor- en nadelen op een rijtje plaatsen.

Voordelen
Scherm:

je kunt genieten van het Full HD display waarop alle details mooi tot hun recht komen. Daarnaast is het scherm afgewerkt met een soort van matte coating. Op die manier is er geen reflectie mogelijk en kun je je scherm altijd duidelijk blijven zien.

Geheugen:

het toestel is voorzien van heel wat geheugen. Zo beschikt deze gaming laptop over een intern geheugen van maar liefst 8 GB. Daarnaast is er ook nog een 1 TB harde schijf voorzien en zelfs een krachtige SSD van wel 128 GB.

Nadelen
Behuizing:

het is belangrijk om er rekening mee te houden dat een beperkt gedeelte van de behuizing uit duurzaam plastic is gemaakt. Toch vinden enkele kopers dit best wel jammer.

 

 

Omen by HP 15-ax200nb Gaming Laptop 15.6 Inch

 

Deze Omen 15-ax200nb is een iets oudere versie van de Omen 15-ax210nb maar doet zeker niet onder voor z’n nieuwe broertje.

Dankzij de krachtige hardware, de NVIDIA GTX videokaart en de Intel Core processor kun je nog altijd de nieuwste games spelen op deze gaming laptop.

Het toetsenbord is verlicht zodat je in het donker altijd de knoppen terugvindt en het apparaat is uitgerust met Bang & Olufsen luidsprekers voor een optimaal geluid. Per game kun je speciale gametoetsen programmeren.

Volgens de kopers is deze laptop van topkwaliteit en is het een voordelige koop. Toch is er één gebruiker die de prijs nog te hoog vindt. De ventilatie van de computer werkt goed en de batterij heeft een redelijke levensduur. Voor sommigen is het toestel niet stevig genoeg.

Net zoals het eerste apparaat is ook deze gaming laptop afkomstig van het merk Omen. Dit doet vermoeden dat het op het gebied van gaming laptops misschien wel eens het beste merk zou kunnen zijn. Toch is het altijd aangewezen om een kijkje te nemen naar de verschillende eigenschappen die het toestel kenmerken.

Voordelen
Handig in gebruik:

dankzij de combinatie van de Intel Core processor en de NVIDIA GTX videokaart is het mogelijk om zelfs bijzonder krachtige en sterke games te spelen.

Toetsenbord:

het is een handig toetsenbord dat bovendien ook voorzien is van extra verlichting. Op die manier is het ook mogelijk om te gamen wanneer het al donker wordt.

Comfort:

verder is deze gaming laptop ook nog eens voorzien van krachtige luidsprekers om het game gevoel nog intenser te maken.

Nadelen
Prijskaartje:

een kleine minderheid van de gebruikers is echter van mening dat het prijskaartje van dit toestel toch een tikkeltje te hoog is.

 

 

MSI GE72 6QD-019NL Gaming Laptop

 

De GE72 van MSI is uitgerust met een Intel Core i7-6700 HQ processor, een harde schijf met een ruimte van 1 TB en een geheugen van 8 GB.

Je kunt genieten van de nieuwste games dankzij de NVIDIA GeForce GTX 960M en het geluid wordt voorzien door de Dynaudio luidsprekers.

Het toetsenbord is verlicht en is speciaal ontworpen om beter te kunnen gamen. Je ervaart een uitstekende geluidskwaliteit dankzij de Nahimic Audio Enhancer en dankzij de steun van het DDR4-2133 geheugen kun je hoge snelheden bereiken van 2,9 GB per seconde tijdens lezen en 3,5 GB per seconde tijdens schrijven.

De kopers van dit apparaat geven een goed advies over de prijs/kwaliteit verhouding en zijn tevreden over de snelle processor. De DVD speler is voor sommige gebruikers te traag en de batterij gaat snel leeg.

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor de MSI GE72 6QD-019NL gaming laptop. Dit apparaat is niet alleen krachtig maar beschikt ook over heel wat geheugen. Zo is het toestel voorzien van een intern geheugen van maar liefst 8 GB in combinatie met een krachtige 1 TB harde schijf.

Voordelen
Geluid:

je kunt genieten van een krachtig en sterk geluid dankzij de daarvoor voorziene Dynaudio luidsprekers.

Toetsenbord:

het toetsenbord is lichtjes anders dan een normaal standaard model. Het is namelijk helemaal ontworpen voor mensen die graag en vooral vaak gamen. Bovendien wordt het toetsenbord ook nog eens verlicht.

Nadelen
Batterij:

volgens sommige gebruikers gaat de batterij van het toestel behoorlijk snel leeg.

DVD speler:

een andere koper is dan weer van mening dat de DVD speler van dit toestel net iets te traag functioneert.

 

 

Acer Predator 17 G9-793-784F Gaming Laptop 17.3 Inch

 

De Acer Predator is uitgerust met een NVIDIA Geforce GTX 1070 videokaart en beschikt over een geheugen van 8 GB.

Het beeldscherm heeft een grootte van 17.3 inch en het toestel is voorzien van een krachtige Intel Core i7-7700HQ processor. De harde schijf heeft een opslagruimte van 1 TB en dankzij de SSD van 512 GB kun je bijna iedere game spelen.

De Predator produceert geluid van topkwaliteit dankzij de luidsprekers en krachtige subwoofer. Het toestel beschikt over Cooler Master om de temperatuur van je laptop omlaag te houden.

Het enige minpunt van deze gaming laptop aanbieding is de hoge prijs. Voor de rest is de koper heel tevreden over de goede kwaliteit van het apparaat. Het toestel is een beetje zwaar maar is supersnel en is ideaal om te gamen of te werken.

Tot slot is er dan ook nog de gaming laptop van Acer waarvoor je kunt kiezen. Het toestel is bijzonder krachtig en voorzien van voldoende geheugen. Daardoor zou het misschien mogelijks niet meteen tot de goedkope apparaten behoren. Laten we alvast even kijken naar de eigenschappen van het toestel.

Voordelen
Beeldscherm:

je zult merken dat je met deze gaming laptop van een groot scherm kunt genieten. Het scherm heeft een grootte van ruim 17 inch en zorgt voor een mooi en duidelijk beeld.

Geluid:

het apparaat is voorzien van een paar krachtige luidsprekers in combinatie met een sterke en duurzame subwoofer.

Cooler Master:

dankzij de aanwezigheid van de Cooler Master functie is het mogelijk om de temperatuur van deze gaming laptop onder controle te houden.

Nadelen
Budget:

het hogere prijskaartje is voor sommige kopers echter wel een klein struikelblok.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status