5 Beste Gasfornuizen Test van 2022

Laatste update: 26.09.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Gasfornuizen – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Een gasfornuis is echt wel handig indien je snel nog even een gerechtje wilt klaarmaken of opwarmen. Toch is het niet altijd gemakkelijk om meteen een goede keuze te maken uit de modellen die vandaag de dag ter beschikking staan. Onze koopgids kan je dan ook een aantal richtlijnen geven van waar je zoal het beste rekening mee houdt. In onze top 3 hieronder geven wij jou verder ook graag even de 3 beste gasfornuis toestellen van het moment weer. Zo wordt het Bosch HGD445150N Serie 2 apparaat door heel wat kopers aangeraden. Het is een energiezuinig toestel aangezien het over het energielabel klasse A beschikt. Verder lijkt ook de Bosch HXN391H20N een goede aanbeveling te zijn. Bovendien kun je hem makkelijk op 1 fase tot 3,7 kW, aansluiten.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Gasfornuizen koopgids

 

Een gasfornuis kun je laten inbouwen in je keuken of losstaand plaatsen. Velen verkiezen gas boven elektriciteit of inductie om te koken dus als jij tot die groep behoort, dan zul je hier extra informatie vinden over de factoren waar je moet op letten bij het kopen van een gasfornuis. Denk maar aan de grootte van het fornuis, het aantal kookplaten, de oven en de functies en natuurlijk de prijs.

 

 

Grootte en kookplaten

De grootte is duidelijk een belangrijk punt want je moet weten hoeveel plaats je vrij hebt in je keuken om een gasfornuis te zetten. Toch is het beter om een zo groot mogelijk gasfornuis te kopen zodat je genoeg plaats hebt om te koken. Zorg voor een fornuis met tenminste 4 kookplaten zodat je dagelijk voedsel kunt bereiden.

Tegenwoordig zijn er al vele modellen te koop met 5 of 6 gasbranders waarvan er één geschikt is als wokbrander. Een gemiddeld fornuis heeft een afmeting van 85 cm hoog, 60 cm breed en 60 cm diep. Dit is de normale grootte voor een fornuis van 4 kookzones met een oven. Het fornuis moet ook op dezelfde hoogte komen als je aanrecht, je kunt dan kiezen voor een gasfornuis dat in de hoogte verstelbaar is.

Als je niet wilt dat je ganse huis naar eten zal ruiken of dat het volhangt met rook dan kun je ook een afzuigkap aanschaffen. Houd er rekening mee dat je deze afzuigkap minimum 60 cm hoger dan je kookplaten moet hangen om genoeg ruimte te hebben om te koken.

De branders van de verschillende kookzones hebben verschillende sterktes en groottes zodat je grote of kleine pannen kunt gebruiken. Naast de wokbrander kun je andere speciale branders hebben zoals een visbrander of zelfs een braadzone.

 

Oven

Een gasfornuis bevat normaal gezien een gasoven maar er bestaan ook nieuwe modellen waarbij je de kookzones met gas kunt gebruiken en de oven op elektriciteit. De gasoven laat het vocht beter zitten in je eten maar het is niet makkelijk om de hittegraad te regelen.

Het is dus beter om een gasfornuis met een elektrische oven te kopen. Deze zijn in twee versies beschikbaar: een heteluchtoven of een conventionele oven. De conventionele oven warmt de boven- of de onderwand of allebei op om voedsel klaar te maken. Als je eerder op zoek bent naar een oven met een gelijkmatige temperatuur dan kies je beter voor een heteluchtoven. De ventilator van dit model blaast hete lucht in de ovenruimte.

Een oven kan daarbovenop nog over vele extra functies beschikken. Zo kun je een grillfunctie hebben om je eten een krokant korstje te geven of zelfs een ontdooifunctie om bevroren voedsel te ontdooien. In sommige modellen kun je een draaispit gebruiken om gebraden vlees of kip mee te bereiden.

Kijk ook of de oven een kinderbeveiliging heeft, zo kunnen je kinderen de oven niet open doen tijdens gebruik en lopen ze geen brandwonden op. Als de oven uitgerust is met een koelventilator dan kun je het snel afkoelen na gebruik. De oven kan zo ook niet oververhitten.

Extra functies, schoonmaak en prijs

Voordien hebben we al gepraat over een wokbrander als extra functie op je gasfornuis. Er zijn echter ook modellen waar je verschillende apparaten in kunt bouwen zoals een friteuse of een barbecue grill. Een afdekplaat is ook een leuke extra, zo kun je het fornuis afdekken als je het niet gebruikt.

Het schoonmaken van je fornuis kan een ganse klus zijn en niemand is daar graag te lang mee bezig. Nieuwere modellen beschikken over een ondergrond die gemaakt is van glaskeramiek. Het eten brandt trager in op deze ondergrond en je kunt het ook makkelijker reinigen.

Toch blijven vele personen kiezen voor een gasfornuis omdat je er precies mee kunt koken. Je kunt de temperatuur veel vlugger regelen, met uitzondering van de gasoven, en je bereikt zo een optimaal resultaat tijdens het koken.

Voordat je een beslissing neemt kun je best eerst verschillende fornuizen online of in de plaatselijke winkel vergelijken. Wees er zeker van dat je de juiste grootte kiest en dat het model alle functies bevat die je nodig hebt. Daarna kun je op zoek gaan naar de beste aanbieding. Je kunt je baseren op de aanbevelingen van andere kopers. Op het internet kun je vele beoordelingen van andere gebruikers terugvinden waarin ze zowel de negatieve als de positieve kenmerken van elk model bespreken. Dit kan heel handig zijn om eventuele twijfels weg te nemen.

 

5 Beste Gasfornuizen (Reviews) van 2022

 

Iedereen moet eten dus heb je natuurlijk ook iets nodig om eten klaar te maken. Een gasfornuis kan je daar bij helpen. Kies voor een mooi design gasfornuis of een simpel gasfornuis zonder oven. De keuze ligt volledig bij jezelf. Wij hebben wel vijf verschillende gasfornuizen opgezocht en vergeleken op basis van online reviews. Als je hulp nodig hebt bij de beslissing van je aankoop lees dan gerust verder en beslis zelf welke het beste gasfornuis is.

 

1. Bosch HGD445150N Serie 2 Gas Fornuis RVS

 

Dit fornuis beschikt over 4 verwarmingssystemen en een gaskookplaat. Met het display kun je de dagtijd aflezen en hij verbruikt weinig energie dankzij zijn energieklasse A.

De oven kun je eenvoudig openen en sluiten met de klapdeur. Hij wordt geleverd met een glazen afdekplaat.

Het product wordt wel zonder gasslang geleverd. In de oven kun je kiezen tussen boven- en onderwarmte, onderwarmte, variabele groot- of kleinvlakgrill. Hij beschikt ook over een geïntegreerde vonkontsteking zodat je zelf niet meer moet zoeken naar een lucifer of aansteker.

De online reviews geven een positief advies voor dit product. Hij werkt goed en behoort tot de goedkope gasfornuizen.

De vonkontsteking is een pluspunt voor vele mensen en hij is heel eenvoudig te bedienen. Het enige minpuntje is dat de oven geen heteluchtfunctie heeft.

Als je op zoek bent naar een product van het beste merk dan kun je dit gasfornuis van Bosch overwegen. Het apparaat is voorzien van 4 kookzones en een oven. Het is een energiezuinig toestel met een ingebouwde vonkontsteking.

Voordelen
Energiezuinige oven:

de oven warmt 30% sneller op en verbruikt weinig energie. De warmte wordt optimaal verdeeld over de drie niveaus zodat je meerdere soorten voedsel tegelijk kunt klaarmaken.

Gaskookplaten:

je beschikt over 4 kookzones namelijk 2 normale, 1 sterk- en 1 sudderbrander. Bovendien kun je de ingebouwde vonkontsteking gebruiken zodat je geen lucifers of een aansteker nodig hebt.

Veilig:

het gaskookgedeelte is uitgerust met een thermo-elektrische beveiliging, dit wil zeggen dat het gas niet aangevoerd wordt als er geen vlam is. Het toestel beschikt ook over een kinderbeveiliging via een sleutelfunctie.

Nadelen
Heteluchtoven:

volgens één koper kun je het product zowel met als zonder heteluchtoven kopen, let daarop bij de aankoop.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Wiggo WO-E905R Gasfornuis Aansluiting op 1 fase

 

Het is misschien niet meteen het gasfornuis met de laagste prijs maar toch lijkt het op het eerste zicht 1 van de goedkopere uit het lijstje te zijn. De moeite waard dus om hem even wat grondiger onder de loep te nemen. Zo zul je zien dat dit gasfornuis inclusief oven, geleverd wordt door het bekende merk Wiggo en gekenmerkt wordt door een 98 liter ruime elektrische oven en maar liefst 5 kookzones op gas.

Wat de kookzones betreft kunnen we een onderscheid maken tussen een sudderbrander, een sterkbrander, een wokbrander en 2 normaalbranders. Kijken we naar het ovengedeelte dan kunnen we maar liefst 7 ovensystemen detecteren. Denk bijvoorbeeld maar aan onderwarmte, hetelucht, circulatiegrillen en boven- en onderwarmte. Je kunt dit vrijstaande gasfornuis eenvoudig aansluiting op 1 fase met een aansluitwaarde van maar liefst 3200 Watt.

Ondanks het ruime vermogen mag je echter wel zeker zijn van een behoorlijk energiezuinig product, wat ook wordt aangeduid dankzij het energielabel A. Bij aankoop worden tevens ook een bakrooster, een bakplaat en een informatieve handleiding meegeleverd. We zien dat klanten verrast reageren op dit product en hem dan ook belonen met maar liefst 4,7 sterren. Besef wel dat er geen gasslang wordt meegeleverd op het moment van aankoop.

Voordelen
Gebruiksgemak:

door te kiezen voor dit unieke gasfornuis ben je verzekerd van een ruime oven met een inhoud van 98 liter aangevuld met 5 afzonderlijke kookzones.

Installatie:

dit gasfornuis met oven is vrijwel eenvoudig te installeren en dit gebeurt met een aansluiting op 1 fase.

Oven:

naast de ruime capaciteit biedt de oven een ruim vermogen aan en de mogelijkheid om gebruik te maken van maar liefst 7 verschillende ovensystemen.

Kookzones:

het kookgedeelte kan worden onderverdeeld in een sudderbrander, een wokbrander, een sterkbrander en maar liefst 2 normaalbranders.

Nadelen
Geen gasslang:

ben je van plan om dit apparaat aan te kopen, besef dan wel dat je zelf nog op zoek moet naar een geschikte gasslang.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Bosch HXN391H20N Serie 4 Gas fornuis Aansluiting op 1 fase

 

Ben je niet alleen op zoek naar een betaalbaar product maar mag het tevens ook wat compacter zijn ten opzichte van het vorige gasfornuis met oven? Dan lijkt dit apparaat van Bosch misschien wel aan de verwachtingen te voldoen. Het HXN391H20N gasfornuis met oven behoort tot de Serie 4 en wordt gekenmerkt door een neutrale doch opvallende witte kleur.

Bosch staat hierbij niet alleen garant voor de kwaliteit en degelijkheid maar biedt tevens ook een energiezuinig product aan, vandaar het energielabel A. Net zoals het vorige fornuis geniet je ook hier een eenvoudige aansluiting op 1 fase tot maximaal 3,7 kW. Besef wel dat de je de gasslang er jammer genoeg niet bij krijgt. Wat het gaskookgedeelte betreft kun je maar liefst 4 kookzones waarnemen waaronder 2 normaalbranders, 1 sudderbrander en 1 wokbrander. De oven met een inhoud van 66 liter biedt dan weer 7 diverse ovensystemen aan.

De inhangroosters in de oven kun je er bovendien ook makkelijk uitnemen wat het schoonmaken aanzienlijk bevordert. Kortom, een topproduct en ook nog eens met een mooi en vriendelijk prijskaartje. Wat wil je nog meer?

Voordelen
Budgetvriendelijk:

je zult wel degelijk aangenaam verrast worden door het betaalbare prijskaartje.

Installatie:

ook hier is het mogelijk om het gasfornuis op 1 fase te gaan aansluiten. Handig en makkelijk zelf uitvoerbaar.

Gebruiksgemak:

door te kiezen voor dit apparaat mag je zeker zijn van 4 afzonderlijke kookzones in combinatie met een compacte oven van ongeveer 66 liter inhoud.

Onderhoud:

je hoeft je alvast geen zorgen te maken aangezien de kookzones makkelijk met een vochtig doekje zijn schoon te maken. Daarnaast is de oven voorzien van uitneembare inhangroosters wat het onderhoud aanzienlijk bevordert.

Nadelen
Compact:

voor grote gezinnen zou dit gasfornuis misschien wel eens te compact kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Etns GF860ZT Gasfornuis met oven Met wokbrander

 

Indien het allemaal net dat tikkeltje meer mag zijn, dan lijkt het Etna gasfornuis met oven én met wokbrander misschien wel wat voor jou te zijn. Net zoals het vorige product, zul je zien dat ook dit gasfornuis net een tikkeltje compacter is en ongeveer 60 cm breed. Dit maakt hem makkelijk te installeren op bovendien een aansluiting van 1 fase tot maximaal 3,7 kW. Ook hier moeten we er jammer genoeg bij vermelden dat de gasslang er niet standaard wordt bij gegeven.

Je zult vaststellen dat het gasfornuis is uitgerust met maar liefst 4 afzonderlijke kookzones die voorzien zijn van een geïntegreerde vonkonsteking. De oven daarentegen, mag dan wel compact zijn maar is evenzeer van alle markten thuis en biedt 7 ovensystemen aan. Denk onder andere maar aan de traditionele hetelucht functie alsook de boven- en onderwarmte, ventilatie en grillfunctie.

Op het moment van aankoop zul je zien dat er meteen een ovenrooster wordt meegeleverd alsook een geëmailleerde braadslede en 4 RVS stelpoten. Bovendien is dit unieke gasfornuis met z’n 55 liter ruime oven eveneens geschikt voor tussenbouw. Kortom, een goede aanbeveling maar wel eentje met een prijskaartje.

Voordelen
Compact:

het is een vrij compact gasfornuis met oven dat overigens ruimtebesparend werkt en eenvoudig te installeren is.

Toebehoren:

zodra je besluit om dit apparaat aan te kopen worden meteen een geëmailleerde braadslede meegeleverd alsook een ovenrooster en maar liefst 4 afzonderlijke stelpoten uit RVS materiaal.

Installatie:

ook hier mag je zeker zijn van een installatie op 1 fase en is het zelfs mogelijk om dit toestel als tussenbouw te installeren.

Nadelen
Prijzig:

jammer genoeg blijkt hij niet meteen voorzien te zijn van de laagste prijs.

Geen gasslang:

indien we dan toch een puntje van kritiek mogen uiten dan heeft dat voornamelijk te maken met het gebrek aan een meegeleverde gasslang.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Smet TR4110RO gasfornuis Vrijstaand fornuis

 

Tenslotte is er altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor dit gasfornuis met oven dat jou wordt aanbevolen door Smeg. In vergelijking met de voorgaande producten uit ons lijstje, zul je zien dat dit apparaat met een breedte van 110 cm duidelijk veel groter is en bovendien gekenmerkt wordt door een opvallende roze kleur. Echter kun je hem ook bestellen in een neutrale zwarte, staalgrijze, beige of donker paarse kleur.

Dit vrijstaande gasfornuis biedt maar liefst 7 kookzones aan inclusief 3 verschillende ovens variërend van 41 tot 68 liter. Kortom, het ideale product om bij grote huishoudens te installeren. Het product is eenvoudig te bedienen dankzij de daarvoor voorziene knoppen en biedt uiteraard heel wat comfort en veiligheid aan. Zo is er onder andere een digitale timer voorzien alsook een ruim thermostaatbereik van minimaal 50 tot maximaal 300 graden Celsius.

Ondanks de grootte van het apparaat inclusief het ruime vermogen, mag je toch zeker zijn van een aanvaardbaar energieverbruik. Dit wordt ook bevestigd dankzij het energielabel A. Kortom, hij lijkt echt wel de moeite waard alhoewel je er duidelijk iets meer budget voor opzij zult moeten zetten.

Voordelen
Energiezuinig:

ondanks het ruime vermogen en de verschillende systemen en functies, wordt dit apparaat toch voorzien van een energielabel A.

Gebruiksgemak:

het is een behoorlijk ruim apparaat waarbij je beschikt over wel 7 verschillende kookzones en 3 compacte ovens met een capaciteit van 41 tot maximaal 68 liter.

Formaat:

het is één van de grotere gasfornuizen met ovens uit ons lijstje dat gekenmerkt wordt door een breedte van maar liefst 110 cm.

Nadelen
Design:

het apparaat is afgewerkt in een opvallende roze kleur die jammer genoeg niet bij iedereen in de smaak zal vallen.

Prijzig:

ook het hogere prijskaartje zou wel eens een addertje onder het gras kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Bestron LT85C41NC Gasfornuis

 

De Bestron is 80 cm breed en heeft maar liefst 5 branders, waarvan er 1 een wokbrander is. Hij is gemaakt van roestvrij stalen materiaal en heeft een grill, draaispit en een elektrische oven.

Hij heeft een glazen afdekplaat en de ovendeur is gemaakt van dubbel glas en is warmtewerend.

Je kunt de poten in hoogte verstellen tussen 85 eb 92 cm. De oven heeft boven en onderwarmte en verlichting. Hij heeft ook nog een mechanische timer. Hij wordt wel geleverd zonder de gasslang.

De online reviews over deze gasfornuis aanbieding zijn enkel maar positief. Gebruikers vinden hem echt top. De aanwezigheid van een wokbrander en van de draaispit zijn voor vele mensen een pluspunt.

De oven komt ook snel op temperatuur en het fornuis werkt in zijn geheel goed. Je hoort wel een hard geluid als het gas vrijkomt.

Dit gasfornuis van Bestron beschikt over maar liefst 5 kookzones waarvan één een wokbrander is. De oven kun je voor verschillende toepassingen gebruiken en de ovendeur is warmtewerend. Je kunt het apparaat in de hoogte verstellen om het aan te passen aan de hoogte van je keuken.

Voordelen
Kookzones:

de vijf kookzones waaronder een wokbrander maken het mogelijk om grote hoeveelheden voedsel tegelijk klaar te maken. Bovendien zijn ze voorzien van een thermo-elektrische beveiliging, geen vlam is geen gas.

Verstelbaar:

je kunt het toestel instellen op een minimale hoogte van 85 cm en een maximale hoogte van 92 cm. Zo kun je het aanpassen aan de hoogte van je keuken.

Ovenfuncties:

de elektrische oven beschikt over een grillfunctie en zelfs een draaispit zodat je eventueel een kip kunt laten roosteren.

Nadelen
Gasslang:

het toestel wordt geleverd zonder een gasslang. Je hoeft dit dus zelf nog aan te kopen om het apparaat aan te sluiten op aardgas.

 

 

Wiggo WO-E905R Serie 5 Gasfornuis Rvs

 

Het Wiggo fornuis werkt op gas en de oven met elektrische aansluiting. Je beschikt over 5 kookzones om al je lekkers op klaar te maken.

De oven is multifunctioneel en is voorzien van 7 ovensystemen: boven- en onderwarmte, onderwarmte, 3D hetelucht plus, circulatie grillen, ontdooien, boven- en onderwarmte met circulatie en onderwarmte met circulatie.

In het midden heeft hij een wokbrander. Verder heeft hij nog een glazen afdekplaat en een dubbele glazen deur voor de oven. De oven heeft ook nog verlichting binnenin.

De online meningen van kopers geven een positief advies voor dit product. Ze vinden hem echt top. Hij is eenvoudig in gebruik en je krijgt kwaliteit voor de prijs die je betaalt. De oven is ook heel snel voorverwarmd dus je hoeft niet lang te wachten. Hij ligt wel al in een duurdere prijsklasse dus hij behoort niet meer tot de goedkope gasfornuizen.

Het populairste gasfornuis is dit toestel van het merk Wiggo. We kunnen merken aan de reviews dat veel kopers dit product hebben gekocht. De kookzones van het apparaat werken op gas en de oven op elektriciteit. Dankzij de 5 kookzones beschikt je over ruime kookgelegenheden en de oven beschikt ook over meerdere functies.

Voordelen
Aantal kookzones:

omdat het apparaat over vijf kookzones beschikt kun je een grote hoeveelheid voedsel bereiden. Eén van de kookzones is een wokbrander zodat je ook Aziatische lekkernijen kunt bereiden.

Vonkontsteking:

de kookplaten beschikken over een automatische vonkontsteking zodat je geen lucifers of een aansteker nodig hebt. Bovendien zijn de kookplaten thermo-elektrische beveiligd om gaslekken te voorkomen.

Multifunctionele oven:

de oven kun je op zeven verschillende manieren instellen om voedsel te bereiden. Denk maar aan grillen, hetelucht, boven- of onderwarmte, enzovoort. Bovendien verbruikt de oven weinig energie.

Nadelen
Grill:

met de grillfunctie duurt het nogal lang eer dat de oven opgewarmd is.

 

 

Siemens HX423211N gas fornuis

 

De Siemens beschikt over 4 kookzones en heeft een oven met een inhoud van 71 liter. De oven bereikt een temperatuur tot 180 graden Celsius en de glasdeur wordt tot 40 graden warm Hij beschikt over ovenverlichting en uitneembare roosters.

De kookzones kun je gebruiken mits de elektrische vonkontsteking en hij heeft een thermo-elektrische beveiliging: geen vlam is geen gas. Hij beschikt over stalen pannendragers boven de gasbranders en heeft energieklasse A.

Er is nog maar één review geschreven over deze gasfornuis aanbieding maar deze geeft wel positief advies. De koper vindt het een mooi ontwerp en de kookplaten zijn ook groot genoeg. De oven beschikt ook over de basismogelijkheden die je nodig hebt. Er wordt wel geen gasslang meegeleverd en het geëmailleerde blik kan wel deuken, dat vindt de koper wel iets minder.

Sommige kopers hebben een beperkt budget en willen daarom het product kopen met de laagste prijs. Dit gasfornuis van Siemens is het ideale product voor deze kopers. Het apparaat heeft 4 kookzones en een oven om voedsel te bereiden. Het toestel is energiezuinig en is voorzien van een ingebouwde vonkontsteking.

Voordelen
Goedkoop:

het toestel kost weinig geld en is daardoor geschikt voor personen die een beperkt budget hebben. Je krijgt er een product voor terug van goede kwaliteit.

Vonkontsteking:

net zoals de andere apparaten is dit gasfornuis voorzien van een ingebouwde vonkontsteking zodat je geen lucifers of een aansteker nodig hebt om de kookplaten aan te steken.

Veilig:

dankzij de thermo-elektrische beveiliging worden gaslekken vermeden want het gas wordt niet aangevoerd als er geen vlam is.

Nadelen
Oventemperatuur:

de oven haalt slechts een maximale temperatuur van 180º Celsius. Voor sommige kopers zal dit te weinig zijn.

Gasslang:

de gasslang wordt niet meegeleverd dus je zult dit onderdeel zelf nog moeten aankopen.

 

 

Boretti Fornuis VT-96 IX

 

De Boretti is een gasfornuis met een stevige RVS uitvoering en gietijzeren pandragers. Hij beschikt over 6 gasbranders en een oven. De gasbranders kun je allemaal tegelijk gebruiken indien je moet koken voor vele mensen.

Je kunt er één als wokbrander gebruiken en 1 als Teppanyaki kookplaat voor de bereiding van vis, brochettes of groenten. Zo kun je ook makkelijk op de Japanse manier grillen.

Over dit product zijn momenteel nog geen reviews geschreven door kopers.

Het kan zijn dat sommigen deze gasfornuis aanbieding al gekocht hebben maar er geen mening over geschreven hebben. Op basis daarvan kunnen we je geen advies geven over dit product.

Het gasfornuis van Boretti is geschikt voor personen die graag uitvoerig koken. Het apparaat is voorzien van 6 kookzones en een oven. Eén van de kookzones is een wokbrander en een andere zone kun je gebruiken om te grillen.

Voordelen
Aantal kookzones:

dit toestel is voorzien van wel 6 kookzones. Dit maakt het een ideaal product voor personen die graag en veel koken want je kunt een enorme hoeveelheid voedsel tegelijkertijd klaarmaken.

Oven:

de grote oven heeft een inhoud van 76 liter en is bovendien ook nog eens energiezuinig.

Nadelen
Gebruik:

dit product is niet geschikt voor gebruik in België vanwege het verschil in de samenstelling en de druk van het gas.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status