fbpx

Beste gasfornuizen

Laatste update: 20.07.19

 

Gasfornuis test van 2019

 

 

Door het ruime assortiment is het niet altijd eenvoudig om er het beste gasfornuis uit te kiezen. Zo heb je heel wat compacte toestellen net zoals er tegenwoordig ook een 5 pits gasfornuis of een 6 pits gasfornuis bestaat. Wanneer je verschillende toestellen bekijkt, kun je altijd rekening houden met het advies dat kopers geven in de online reviews. Dit kan het iets eenvoudiger maken om bijvoorbeeld een keuze te maken tussen een Bosch gasfornuis en een Smeg gasfornuis. Hieronder kun je alvast de 5 topproducten op een rijtje zien.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Wiggo WO-E905R(CX) Serie 5

 

Het is niet altijd gemakkelijk om een goede keuze te maken uit het ruime assortiment aan gasfornuizen. Dit model is bijvoorbeeld afkomstig van het bekende merk Wiggo en zul je niet meteen tussen de goedkope gasfornuizen hoeven te zoeken.

Dit gasfornuis met oven heeft een breedte van 90 cm en is voorzien van maar liefst 5 kookzones. De oven heeft dan weer een inhoud van 98 liter. De oven biedt je de mogelijkheid om gebruik te maken van boven- en onderwarmte maar ook van een hetelucht- of grillfunctie. Het is mogelijk om de hoogte van dit vrijstaande gasfornuis aan te passen indien je dit wenst.

De kookplaten werken uiteraard op gas terwijl de oven elektrisch functioneert. Toch hoef je geen schrik te hebben van het energieverbruik aangezien dit apparaat tot de energieklasse A behoort. Het is duidelijk dat deze oven voor heel wat kopers dan ook een topproduct blijkt te zijn.

 

Koop bij bol.com (€579)

 

 

 

 

Wiggo WO-E969R(BB) Serie 9

 

Net zoals het voorgaande model, zul je merken dat ook dit gasfornuis afkomstig is van het bekende merk Wiggo. Het prijskaartje is misschien niet meteen laag maar toch lijkt de koper zich daar niet aan te storen.

Net zoals ook het voorgaande gasfornuis is ook dit model maar liefst 90 cm breed. Bovendien heb je hier de mogelijkheid om gebruik te maken van 6 kookplaten. Het gasfornuis is uitgerust met een handige elektrische oven met een capaciteit van 98 liter. Je kunt hierbij gebruik maken van verschillende bakfuncties zoals bijvoorbeeld convectie en grillfunctie.

We durven stellen dat dit gasfornuis voor deze koper zeker en vast een topproduct is. De klant is niet alleen tevreden over de hoogstaande kwaliteit van het fornuis maar ook over de correcte prijs.

 

Koop bij bol.com (€749)

 

 

 

 

Etna FGV560WIT

 

Met dit Etna gasfornuis mag je volgens de koper zeker zijn van een degelijk en duurzaam product. Bovendien zul je ook meteen versteld staan van het aantrekkelijke prijskaartje in vergelijking met sommige andere modellen. Deze gasfornuis aanbieding heeft een mooie witte kleur maar is ook in andere kleuren te bekomen.

In tegenstelling tot de voorgaande toestellen is dit model iets compacter. Het heeft een breedte van 60 cm en beschikt over 4 verschillende kookzones. Daarnaast is er ook nog een handige oven voorzien waarbij de maximale temperatuur 250 graden Celsius bedraagt. Het fornuis is niet alleen voorzien van een stevige klepdeur maar beschikt ook over een digitale timer.

Doordat het apparaat tot de energieklasse A behoort, hoef je je geen zorgen te maken over een hoog energieverbruik. En dit kan de gebruiker dan ook ten zeerste waarderen. Daarnaast is de koper ook laaiend enthousiast over de uitstekende kwaliteit en de correcte prijs van dit gasfornuis.

 

Koop bij bol.com (€359)

 

 

 

 

Bosch HGD745250

 

Je kunt natuurlijk ook altijd de tijd nemen om dit gasfornuis van Bosch even te bekijken. Het is een vrijstaand model dat hoofdzakelijk vervaardigds is uit roestvrijstaal. Dit maakt het gemakkelijker om schoon te maken en dus eenvoudig in onderhoud.

Het toestel heeft een breedte van 60 cm en is voorzien van verschillende kookzones en een multifunctionele oven. Het gasfornuis is daarnaast ook nog uitgerust met een handige display waarop je elementen zoals de temperatuur en de tijd probleemloos kunt aflezen. Doordat het tot de energieklasse A behoort, mag je er zeker van zijn dat dit gasfornuis niet onnodig energie zal verbruiken.

Doordat er op dit moment nog geen online beoordelingen zijn geplaatst, is het niet eenvoudig voor ons om jou verder advies te geven omtrent dit product. Laat je hierdoor echter niet afschrikken want het is altijd mogelijk dat dit gasfornuis precies is waar jij naar op zoek bent.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Smeg C6GMX8 Vrijstaand

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor dit vrijstaand model van het bekende merk Smeg. In tegenstelling tot de voorgaande apparaten uit deze lijst, zul je voor dit gasfornuis toch net iets meer budget hoeven te voorzien.

Het gasfornuis meet net geen 60 cm in de breedte en is dus vrij compact. Dit maakt het gemakkelijk om te plaatsen in een appartement of bijvoorbeeld een kampeerwagen. De kookzones bestaan uit gietijzeren roosters waarvan de elektronische ontsteking in de knoppen zit. Verder beschikt het toestel ook over een handige elektrische oven waarbij je kunt kiezen uit 9 verschillende functies.

Het is mogelijk dat de hoge prijs een verklaring biedt voor het ontbreken van online beoordelingen. Het kan natuurlijk ook altijd zijn dat het om een vrij nieuw gasfornuis gaat. Laat je hierdoor dan ook niet afschrikken en bekijk dit gasfornuis eens grondig.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status