Beste gereedschapskar

Laatste update: 27.05.20

 

Gereedschapskarren test van 2020

 

Heb je in de loop der jaren al heel wat verschillende stukken gereedschap verzameld? Dan kan het misschien een goed idee zijn om een gereedschapskar in overweging te nemen. Zo een gereedschapskar is een handig instrument om je verschillende stukken gereedschap in te bewaren. Toch is het niet altijd makkelijk om te weten te komen wat nu precies de beste gereedschapskar is. In onze koopgids proberen we jou hierover wat meer advies en tips te geven. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon de top 3 raadplegen. Zo blijkt de Kreator KRT653002 alvast een schot in de roos te zijn. Dit product is vervaardigd uit bijzonder duurzaam metaal en kan daardoor vast wel tegen een stootje. Ook met de Maxx 345-Delig gereedschapskar kun je rekenen op een evenwaardig alternatief. Zo is de kar niet alleen vervaardigd uit duurzame materialen maar is er bovendien ook nagedacht over het comfort.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Gereedschapskarren koopgids

 

Een gereedschapskar is een handig middel om al je verschillende stukken gereedschap in te bewaren. Je kunt natuurlijk ook meteen een volle gereedschapskar kopen als je nog niet over je eigen gereedschap beschikt. Je kunt verder nog letten op het formaat van de kar, de verplaatsbaarheid, het gewicht, het aantal lades en de veiligheid. We bespreken deze informatie zodat je eenvoudig op zoek kunt gaan naar de beste gereedschapskarren.

Gevuld of leeg?

 

Tegenwoordig is het makkelijk om een gevulde gereedschapskar te kopen. Deze karren bevatten al het nodige gereedschap om de meeste klussen uit te voeren. Toch zijn er ook nadelen verbonden aan het kopen van een gereedschapskar aanbieding die al gevuld is. Het grootste nadeel is dat je zelf niet kunt kiezen welk gereedschap je in de kar wilt plaatsen. Het gereedschap die er al inzit is niet altijd hetgeen je nodig hebt en is bovendien van een onbekend merk waardoor de kwaliteit niet altijd even goed is.

Voor personen die graag werken met gereedschap van een gerenommeerd merk is het een aanbeveling om een lege gereedschapskar te kopen. Kopers die op zoek zijn naar goedkope gereedschapskarren zullen sowieso eerder kiezen voor een leeg model. Zo kun je zelf het gereedschap kopen die je nodig hebt en blijf je niet achter met stukken die je nooit zult gebruiken.

 

 

Formaat en gewicht

 

Deze punten spreken voor zich. Het formaat van een gereedschapskist hangt af van de hoeveelheid gereedschap die je in je bezit hebt en die je in het product wilt bewaren. Je moet natuurlijk ook over ruimte beschikken om de gereedschapskar te kunnen plaatsen. Zorg er dus voor dat de kar niet te groot is zodat het onnodig veel ruimte zal innemen.

Sommige kopers zullen een gereedschapskar moeten zoeken die genoeg ruimte bevat voor al hun gereedschap en die ze tegelijkertijd makkelijk in de garage of werkruimte kunnen plaatsen. Gelukkig bestaan er verschillende vormen, als je weinig plaats hebt in de breedte kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoge gereedschapskar.

Het is logisch dat een grote gereedschapskar zwaarder is dan een klein model. Dit hangt echter ook af van het materiaal waarvan de gereedschapskar gemaakt is. Je kunt een product van plastic niet vergelijken met een metalen kar. De kar die gemaakt is van metaal is veel zwaarder maar tegelijk ook veel steviger.

 

 

Verplaatsbaarheid en veiligheid

 

Een gereedschapskar is meestal voorzien van wielen aan de onderkant zodat je het product eenvoudig kunt verrijden naar een andere ruimte. Er zijn echter ook kleinere gereedschapskisten die enkel over een handvat beschikken en die je makkelijk kunt meedragen. Vanwege het kleine formaat wegen ze ook een stuk minder maar je kunt er natuurlijk ook minder gereedschap in meenemen.

Het is belangrijk dat de wielen goed geplaatst zijn zodat de kar niet kan omvallen om ongelukken te voorkomen. Soms is er een soort van omvalbeveiliging voorzien op de gereedschapskar. Meestal kun je de wielen ook vastzetten zodat de kar niet teveel beweegt wanneer je naar gereedschap aan het zoeken bent. Zorg er ook voor dat de wielen tenminste een rubberen laag hebben zodat ze de vloer niet kunnen beschadigen wanneer je de kar naar een andere ruimte verplaatst.

Kies voor een kar met een slot zodat je de lades kunt sluiten met een sleutel. Zo kunnen kinderen het gereedschap niet pakken en worden ongevallen vermeden.

Lades of bakken

 

Een gereedschapskar bevat lades om het gereedschap in te bewaren. Het aantal lades van de kar hangt af van het formaat van de kar, hoe groter de kar, hoe meer lades het kan bevatten. De lades kunnen natuurlijk ook van een verschillende grootte zijn.

Het is ook mogelijk dat de kar over een opbergvak beschikt waar je grotere stukken gereedschap in kunt bewaren. Dit opbergvak is geschikt voor materiaal zoals een boormachine. Als je echter niet van plan bent om grote stukken gereedschap in de kar te bewaren dan is het ook niet nodig om een model met een opbergvak te kopen.

Let erop of je de lades volledig kunt opentrekken. Als dit niet mogelijk is dan zul je niet aan het gereedschap kunnen dat achteraan ligt. Sommige lades beschikken over speciale vellen waarin je klein materiaal zoals schroevendraaiers of schroeven kunt sorteren.

Tenslotte kun je nog een opzetkist op de gereedschapskar hebben. Dit is een kist die je makkelijk van de kar kunt nemen en vullen met het gereedschap die je nodig hebt voor een bepaalde klus. Zo hoef je de ganse kar niet mee te nemen.

Er zijn verschillende aanbiedingen die je online kunt terugvinden die over al deze kenmerken beschikken.

 

 

Gereedschapskar reviews – top 5

 

 

Ben jij ook diegene die alle klusjes in huis opknapt? Heb je teveel gereedschap maar geen plaats om het op te bergen? Koop dan een goede gereedschapskar voor jezelf, zo kun je al het gereedschap in één ruimte opbergen en het zelfs nog gemakkelijk meenemen op verplaatsing. Hieronder zul je verschillende topproducten vinden die we voor jou opgezocht hebben, je moet er enkel nog de beste gereedschapskar uitkiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Kreator KRT653002

 

Deze gereedschapskar wordt leeg geleverd zonder gereedschap maar je beschikt over veel ruimte om je gereedschap in op te bergen. Het product beschikt over een onder- en bovenkast en je kunt de bovenkast zelfs in je onderkast zetten om plaats te besparen. De kar is gemaakt van metaal en is stevig.

De gereedschapskar is voorzien van twee vaste en twee zwenkwielen zodat je het makkelijk kunt verplaatsen. Het beschikt zelfs over een rem om de kar vast te zetten. Dit artikel is verder nog beveiligd met een slot zodat je gereedschap veilig zit en beschikt over 8 lades, 2 opbergvakken en 4 verstelbare zijhaken.

De reviews tonen aan dat de kopers heel tevreden zijn over dit product. De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is top en je beschikt over veel opbergruimte. Het is handig in gebruik want de kar is niet te groot en is makkelijk te verplaatsen dankzij de wielen.

Een degelijke gereedschapskar is vaak onmisbaar. Of je nu een professionele klusser bent of een echte doe-het-zelver. Het biedt je de mogelijkheid om al je gereedschap op een veilige plaats op te bergen. Je kunt alvast even deze gereedschapskar van het bekende en misschien ook wel het beste merk Kreator bekijken.

Voordelen
Opbergruimte:

het product bestaat uit 2 grote delen namelijk een onderkast en een bovenkast. Beide delen beschikken over voldoende opbergruimte om al je gereedschap in te bewaren.

Materiaal:

je zult merken dat deze gereedschapskar volledig vervaardigd is uit duurzaam metaal en dus ook best wel tegen een stootje kan.

Transportwieltjes:

de kar beschikt over 4 wieltjes waaronder 2 zwenkwieltjes en 2 gewone vaste wieltjes. Daardoor wordt het makkelijker om de kar te verplaatsen en te vergrendelen.

Nadelen
Geen gereedschap:

houd er wel rekening mee dat je er bij de aankoop van het product helemaal geen gereedschap bij krijgt.

Prijskaartje:

het is niet meteen het toestel met de laagste prijs en dat zou als een minpuntje kunnen ervaren worden door sommige klanten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Maxx 345-Delig

 

Deze gereedschapskar aanbieding van Maxxtools is gevuld met 345 stukken gereedschap. Het product is voorzien van 7 laden waarvan er 5 volledig gevuld zijn en je kunt de kar makkelijk sluiten met het cilinderslot. Verder beschikt dit artikel over een stuurgreep en 4 wielen om het makkelijk te verplaatsen.

De 2 zwenkwielen kun je op rem zetten zodat de wagen blijft staan terwijl je aan het klussen bent. Dankzij de lade interlock functie blijven je laden gesloten tijdens beweging en kan je gereedschap er dus niet uitvallen. Deze gereedschapskar heeft een totaal gewicht van 60 kg en aan de bovenkant is er een plastic werkplaat.

De gebruikers geven goed advies over de stevigheid van dit product. Je kunt je gereedschap ook makkelijk sorteren in deze kar en het is eenvoudig om te verrijden. De prijs ligt een stuk hoger maar je hoeft zelf geen gereedschap meer te kopen.

Ben je toch op zoek naar een gereedschapskar waarbij er ook gereedschap wordt geleverd? Dan kunnen we jou aanraden om de Maxx 345-Delig kar even rustig te bekijken. Zo zul je al snel kunnen vaststellen dat de kar geleverd wordt met maar liefst 345 stukken gereedschap. Zo kun je al heel wat diverse klusjes uitvoeren.

Voordelen
Comfort:

de combinatie van de 4 handige transportwieltjes en de stuurgreep, zorgen voor net iets meer comfort.

Handig in gebruik:

je zult merken dat de kar overe maar liefst 7 laden beschikt waarvan 5 laden helemaal zijn opgevuld met allerlei diverse stukken gereedschap. Zo kom je aan een totaal van maar liefst 345 verschillende stukken gereedschap.

Lade interlock:

er is een lade interlock functie aanwezig. Deze functie zorgt ervoor dat de laden van de kar niet kunnen openvallen op het moment dat de kar in beweging gezet wordt. Daardoor zou het wel eens één van de populairste toestellen uit deze lijst kunnen zijn.

Nadelen
Budget:

jammer genoeg zul je toch net iets meer budget moeten voorzien voor dit product.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Stanley FatMax

 

De gereedschapskar van het merk Stanley is gemaakt van kunststof en bestaat uit 3 delen om gereedschap in op te bergen. Aan de bovenkant beschik je over een gereedschapskoffer om het kleine gereedschap in te bewaren, in het midden kun je kleine onderdelen makkelijk indelen en in de onderste bak heb je plaats voor de grote stukken.

De kar is voorzien van een uitschuifbare handgreep zodat je het makkelijk kunt verplaatsen en aan de zijkanten zijn er ook handgrepen. Het deksel beschikt over een V-groef en de wagen weegt 10 kg zonder gereedschap.

De gereedschapskar is ruim en is handig in gebruik dankzij de overzichtelijke indeling. De kopers geven ook positief advies over de goedkope prijs maar vinden de kar niet stevig genoeg om zwaar materiaal mee te verplaatsen. Deze kar is perfect voor mensen die op zoek zijn naar goedkope gereedschapskarren.

Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor de gereedschapskar van het bekende merk Stanley. Om te weten of dit product echt wel iets voor jou is, is het misschien handig om even op zoek te gaan naar de voordelen en de nadelen ervan.

Voordelen
Materiaal en ontwerp:

het product is volledig vervaardigd uit duurzaam en degelijk kunststof en kan best wel tegen een stootje. Verder telt het maar liefst 3 handige opbergcompartimenten.

Comfort:

de gereedschapskar is niet alleen voorzien van een bijzonder handige handgreep maar beschikt daarnaast ook over degelijke transportwieltjes.

Prijskaartje:

indien je liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan een degelijke gereedschapskar, of over een beperkt budget beschikt, dan is dit product werkelijk ideaal voor jou.

Nadelen
Niet stevig:

een kleine minderheid van de klanten is er echter van overtuigd dat de kar helemaal niet zo stevig en stabiel is.

Koop bij bol.com (€99)

 

 

 

 

TecTake 402142

 

Deze gereedschapskar beschikt over vijf ruime lades die je kunt vergrendelen. De lades schuiven makkelijk open en zitten stevig dankzij de kogelgelagerde glijrails. De binnenkant van de lades en het bovenvlak van de kar zijn voorzien van een antisliplaag.

Je kunt de gereedschapskar makkelijk verrijden dankzij de vier wielen aan de onderkant waarvan er twee stuurbaar zijn. De wielen beschikken ook over remmen om de kar vast te zetten. De kar weegt 22,5 kg en bij de levering krijg je twee sleutels waarmee je de lades kunt sluiten.

Deze gereedschapskar aanbieding heeft nog maar één beoordeling ontvangen maar deze is overwegend positief. De lades zijn diep en hoog genoeg en de kar is gemaakt van stevig materiaal.

Ben je op zoek naar een degelijke gereedschapskar die niet alleen kwalitatief heel sterk is maar er ook designvol uitziet? Dan is dit exemplaar van TecTake misschien wel iets voor jou. De opvallende rode kleur zorgt er meteen voor dat je met een echte blikvanger naar huis gaat.

Voordelen
Lades:

de kar telt maar liefst 5 duurzame degelijke lades die elk afzonderlijk van een handige antisliplaag voorzien zijn. Verder zul je merken dat de lades makkelijk openschuiven ondanks het feit dat ze ook wel goed vastzitten.

Transportwieltjes:

de wieltjes maken het makkelijk om de kar van de ene ruimte naar de andere te verplaatsen. Zo zijn er 2 vaste wieltjes voorzien en 2 zwenkwieltjes. Verder zijn de wielen zelfs voorzien van remmen.

Nadelen

Tot op heden is er nog maar één enkele online beoordeling bij de kar geplaatst. Toch is de koper helemaal positief over dit product.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Facom Metaal & Kunststof

 

De Facom gereedschapskar wordt geleverd zonder gereedschap en is gemaakt van kunststof met metalen sluitingen. Je beschikt over een ruime vakverdeling zodat je je gereedschap overzichtelijk kunt opbergen.

De koffer beschikt over een handvat aan de bovenkant zodat je het makkelijk kunt meenemen op verplaatsing. Aan beide kanten van het handvat zitten er kleine opbergruimtes om bits en schroeven in te bewaren. Deze gereedschapskar is klein van formaat dus het is beter geschikt om lichter gereedschap mee te nemen voor makkelijke klussen.

Bij dit product zijn er nog geen reviews geplaatst. Wegens gebrek aan een beoordeling kunnen wij je geen advies geven over deze gereedschapskar aanbieding.

De top 5 wordt uiteindelijk afgesloten met deze Facom gereedschapskar. Het is een vrij compacte kar in vergelijking met de vorige apparaten, maar toch beschikt het nog steeds over voldoende opbergruimte. Laten we even op zoek gaan naar de voordelen en de nadelen ervan.

Voordelen
Materiaal:

je zult merken dat deze gereedschapskar volledig vervaardigd is uit duurzaam en degelijk kunststof. De sluitingen echter zijn helemaal gemaakt uit stevig metaal.

Comfort:

zodra je de kar open doet zul je merken dat er heel wat opbergruimte is, en dat je je gereedschap bovendien op een overzichtelijke manier kunt rangschikken. Er is ook een degelijk handvat voorzien.

Gebruiksgemak:

aan de bovenkant, juist naast het handvat, bevinden er zich ook nog eens 2 compacte opbergruimtes. Ideaal om schroeven en dergelijke in te bewaren.

Nadelen
Geen reviews:

jammer genoeg zijn er tot op heden nog helemaal geen online reviews bij deze gereedschapskar genoteerd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status