fbpx

Beste gin

Laatste update: 15.10.19

 

Gins test van 2019

 

Sommige mensen zijn dol op een glaasje heerlijke whiskey terwijl anderen toch liever genieten van een lekkere gin. Maar wat is nu de beste gin? Dat is uiteraard een persoonlijke keuze aangezien smaken kunnen verschillen. Toch willen wij jou even 5 topproducten voorstellen. Deze werden geselecteerd op basis van het advies en de ervaringen van kopers. Zo kun je kiezen tussen heel wat soorten gins zoals Tanqueray, Beefeater, Fizz, Bombay en Hendricks. Neem de 5 opties even rustig door en kies er vervolgens je favoriete gin uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Hendrick’s Gin

 

In je zoektocht naar de perfecte gin zul je heel wat producten spotten van het bekende merk Hendrick’s. We kunnen niet zeggen dat het hier om een gin aanbieding gaat maar anderzijds is het ook niet meteen een dure aankoop.

De fles heeft een totale inhoud van maar liefst 70 cl en een maximaal alcoholpercentage van ruim 41,4%. Op een koude winteravond zul je het dan ook beslist warm krijgen na enkele glaasjes van deze gin. Dit type gin wordt hoofdzakelijk geproduceerd in Schotland, meer bepaald tegen de zuid westkust aan. De gin staat bekend omwille van het zachte karakter in combinatie met een subtiele smaakbalans.

Een blik op de verschillende online reviews doet vermoeden dat het hier om een topproduct gaat. Werkelijk alle kopers hebben deze gin beoordeeld met een maximumscore van 5 sterren. Het loont dan ook de moeite om dit product even grondig te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€15.29)

 

 

 

 

Filliers Dry

 

Filliers is een bijzonder bekend merk op het gebied van gin producten. Het zal dan ook niet verwonderen dat deze reeks een topproduct van Filliers bevat. Bovendien zul je dit product zomaar tussen de goedkope gins kunnen verwachten vanwege het betaalbare prijskaartje ervan.

De verpakking bevat 1 fles gin met een maximale inhoud van ruim 50 cl. Bovendien kun je genieten van een bijzonder hoog alcoholgehalte van maar liefst 46%. Dit type gin wordt vooral geproduceerd in de buurt van Deinze, België en staat bekend omwille van zijn kenmerkende smaak. We hebben hier te maken met een klassiek gedistilleerde gin met een ruim kruidenpalet van, onder andere koriander, Belgische hop en jeneverbes.

Top op heden heeft er nog maar één enkele koper een reactie geplaatst bij dit product. Toch is de klant duidelijk bijzonder tevreden en dat zie je ook aan de maximumscore van 5 bedjes. Een uniek product met een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€15.29)

 

 

 

 

Bombay Sapphire East

 

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor deze unieke East gin geleverd door het bekende merk Bombay Sapphire. De gin wordt niet alleen gekenmerkt door zijn unieke kwaliteit maar ook door het opvallende design van de fles.

De verpakking telt 1 fles Bombay Sapphire gin met een maximale inhoud van maar liefst 70 cl. Bovendien kun je genieten van een maximaal alcoholpercentage van ruim 42%. Deze premium gin wordt niet alleen gekenmerkt door citroengras smaken maar ook door smaken van onder andere Toscaanse jeneverbes en zwarte peper.

Een blik op de online beoordelingen leert ons dat er tot op heden nog geen enkele koper heeft gereageerd. Dat is natuurlijk jammer maar het doet vermoeden dat het hier misschien wel om een vrij nieuw product kan gaan. Laat je hierdoor echter niet meteen afschrikken.

 

Koop bij bol.com (€15.29)

 

 

 

 

Tanqueray Ten

 

Door te kiezen voor de Tanqueray gin kies je voor kwaliteit en design. Het oog wil nu eenmaal ook wat. De verpakking telt 1 grote fles Tanqueray gin met een maximale inhoud van 100 cl en een totaal alcoholpercentage van maar liefst 47,3%.

We hebben hier te maken met een klassieke en unieke Engelse gin die tot wel 4 keer gedistilleerd wordt. De gin wordt bovendien gekenmerkt door de toevoegingen van onder andere Kamille, koriander, citroen en natuurlijk ook jeneverbes. Daardoor wordt een zachte bloemige gin bereikt die aangenaam en toegankelijk is om te drinken.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over dit product aangezien er tot op heden nog helemaal geen reacties zijn geplaatst. Het is echter mogelijk dat sommige klanten de gin al hebben aangekocht maar nog niet de tijd hebben genomen om een reactie te plaatsen.

 

Koop bij bol.com (€15.29)

 

 

 

 

Beefeater London Dry

 

Tenslotte wordt het rijtje afgesloten met de Beefeater London Dry gin. In vergelijking met de vorige producten zul je merken dat je voor deze gin toch net iets meer budget zult moeten voorzien. Daartegenover staat echter wel heel wat kwaliteit en een verpakking die maar liefst 3 flessen gin telt. Elke fles heeft een maximale inhoud van ruim 70 cl.

Opnieuw hebben we hier te maken met één van de meeste klassieke Engelse gins. De gin wordt gekenmerkt door een krachtige en bijzonder gearomatiseerde smaak en een maximaal alcoholpercentage van 40%. We raden aan om deze gin op een koele en vooral droge plek te bewaren en het liefst uit de zon te houden.

Ook hier moeten we verdere informatie verschuldigd blijven doordat we ons niet kunnen baseren op online beoordelingen. Indien je besluit om dit product aan te kopen, neem dan rustig te tijd om ons je mening hierover te laten weten.

 

Koop bij bol.com (€15.29)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status