n n
n
n
ᐅ Beste HDMI switches. Vergelijking en goedkope prijzen

5 Beste HDMI switches Test Van 2019

Laatste update: 11.12.19

 

5 Beste HDMI switches (Reviews) van 2019

 

Er zijn tegenwoordig heel wat verschillende HDMI switches op de markt gebracht waardoor het niet altijd makkelijk is om er de beste HDMI switch uit te kiezen. Daarom hebben wij 5 opties geselecteerd. Producten die goed beoordeeld werden door de klant en die dan ook een plekje in de top 5 hebben gekregen. Neem rustig de tijd om deze even te bekijken en kies zelf of je op zoek bent naar een 4k HDMI switch of een automatische switcht. En kies je voor het merk Saturn of toch liever niet. Houd ook het advies van de klanten mee in het achterhoofd.

 

 

1.  Hama HDMI Switch 2 ingangen één HDMI poort HDCP compatibel

 

In vergelijking met sommige andere HDMI switch apparaten zou je kunnen stellen dat dit product misschien wel tot de goedkope HDMI switches behoort. Het is een bijzonder handig product waarmee je makkelijk 2 verschillende externe apparaten op 1 en dezelfde HDMI poort kunt aansluiten. De HDMI switch wordt jou bovendien aanbevolen door het bijzonder bekende merk Hama.

Je geniet van een bijzonder snelle en bovenal veilige overdracht dankzij de vergulde stekker. Die zorgt er namelijk voor dat de overgangsweerstanden net een tikkeltje lager zijn. Daarnaast blijkt deze unieke HDMI switch ook nog eens HDCP compatibel te zijn en worden hierbij bijzonder hoge resoluties zonder problemen ondersteund. Op de bovenkant van de HDMI switch zul je een schakelaartje vaststellen waarmee het signaal kan worden omgeschakeld.

Een blik op de online reviews, leert ons dat de overgrote meerderheid van de klanten duidelijk positief reageert op het product. Echter zijn er ook enkele gebruikers die niet helemaal overtuigd zijn van de kwaliteit en de duurzaamheid van deze HDMI switch.

 

Koop bij bol.com (€20.99)

 

 

 

 

2.  Eminent AB7819 HDMI video switch 5 HDMI ingangen

 

In vergelijking met het vorige product zul je voor deze HDMI switch net iets meer hoeven te betalen waardoor het niet meteen om een HDMI switch aanbieding lijkt te gaan. Toch is het een degelijk product dat het bekijken waard is. De HDMI switch wordt geleverd door het, al dan niet bekende merk Eminent.

Deze unieke HDMI switch is voorzien van 5 HDMI ingangen en 1 HDMI uitgang. Dat wil dus zeggen dat het mogelijk is om maar liefst 5 externe apparaten op één enkele HDMI uitgang aan te sluiten. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening kun je makkelijk tussen de verschillende schermen of bronnen gaan schakelen. De „auto input sensing” zorgt er dan weer voor dat de HDMI switch geheel automatisch naar het eerst beschikbare apparaat schakelt.

Verder zul je merken dat de HDMI switch ook voorzien is van een interne infrarood ontvanger en dat de totale 3D resolutie maar liefst 1080 pixels bedraagt. Kopers reageren vooral bijzonder positief op de uitstekende kwaliteit en de verhouding met de prijs van het apparaat.

 

Koop bij bol.com (€52.5)

 

 

 

 

  3.  Techtube Pro 2-Poorts HDMI splitter 2 HDMI uitgangen

 

Ook Techtube Pro behoort tot de bekende en populaire merken wanneer we op zoek moeten naar een degelijke HDMI switch. Techtube Pro biedt je hier meteen een 2-poorts HDMI switch aan zodanig dat het mogelijk wordt om zonder problemen 2 externe apparaten op de splitter aan te sluiten.

Het apparaat is voorzien van een ingebouwde versterkerfunctie en beschikt daarnaast ook nog eens over 3D ondersteuning. De HDMI switch wordt gekenmerkt door één enkele HDMI ingang en maar liefst 2 HDMI uitgangen aangeduid door „out 1” en „out 2”. Daarnaast geniet je ook nog van een DC 5V aansluiting.

Wanneer we de verschillende online beoordelingen bekijken dan stellen we vooral heel wat positieve reacties vast. Zo zijn er heel wat klanten die een positief advies hebben gegeven over de uitstekende kwaliteit. Anderen vinden ook dat de gebruiksvriendelijkheid bijzonder uitstekende is net zoals de duurzaamheid van het apparaat.

 

Koop bij bol.com (€30.22)

 

 

 

 

4. Merkloos HDMI Switch 4K 3-1 met afstandsbediening Ultra HD

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen maar toch zeker zijn van een degelijke HDMI switch? Dan kun je ook nog altijd opteren voor dit unieke apparaat. De lage prijs maakt het bijzonder toegankelijk voor heel wat kopers. Dat is altijd een pluspunt ook wanneer je bijvoorbeeld over een beperkter budget beschikt.

Het apparaat wordt gekenmerkt door slechts één enkele HDMI uitgang en maar liefst 3 HDMI ingangen. De meegeleverde afstandsbediening maakt het bovendien mogelijk om op een eenvoudige manier tussen de verschillende aangesloten apparaten te schakelen. Maak je echter gebruik van de „intelligent switchen” functie dan zul je merken dat er automatisch wordt geschakeld naar het actieve signaal.

Het is een degelijke en krachtige HDMI switch die je de mogelijkheid biedt om maximaal 3 externe apparaten aan te sluiten. Daarnaast geniet je ook van Ultra HD beeldkwaliteit. Jammer genoeg zijn niet alle kopers tevreden en zijn er enkele die het product iets te kwetsbaar vinden.

 

Koop bij bol.com (€11.99)

 

 

 

 

5. Evertech 3 Poorts Automatisch HDMI Switch Plug & Play

 

Het rijtje wordt vervolgens afgesloten met deze unieke HDMI switch van het gewaardeerde merk Evertech. Ook hier zul je meteen kunnen vaststellen dat het prijskaartje bijzonder goed lijkt mee te vallen. Een pluspunt dus voor mensen met een beperkter budget of wanneer je gewoon niet zoveel geld wenst te betalen voor een goed werkende HDMI switch.

Het apparaat is voorzien van één enkele HDMI uitgang en maar liefst 3 verschillende HDMI ingangen. Daardoor is het dus mogelijk om maximaal 3 externe apparaten op de HDMI switch aan te sluiten. Je kunt ofwel automatisch ofwel geheel manueel tussen de verschillende apparaten schakelen. Daarnaast werkt de HDMI switch ook bijzonder goed in combinatie met een Xbox 36, Blu-Ray en PS3 of PS4.

Je geniet van een 3D ondersteuning en een videoresolutie van maximaal 1080 pixels. Een blik op de online beoordelingen leert ons dat de meningen echt wel verdeeld zijn. Zo zijn er heel wat klanten die helemaal overtuigd blijken te zijn van het product terwijl anderen toch wel wat twijfels hebben over de duurzaamheid en de kwaliteit.

 

Koop bij bol.com (€14.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status