Beste inbouw combimagnetron

Laatste update: 15.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Inbouw combimagnetrons test van 2021

 

Tegenwoordig zijn er steeds meer gezinnen die kiezen voor één van de betere inbouw combimagnetrons. Dergelijke apparaten bieden heel wat mogelijkheden en combineren de voordelen van een oven met de pluspunten van een magnetron. Bovendien is het best wel handig voor mensen die niet zo graag koken of die na een lange stressvolle werkdag nog snel even iets willen klaarmaken. Wij zijn voor jou alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde hedendaagse inbouw combimagnetrons. Zo zijn we onder andere uitgekomen bij de Exquisit EMW2546HI inbouw combimagnetron. Dergelijk apparaat combineert kwaliteit moeiteloos met design en gebruiksvriendelijkheid en wordt bovendien ook nog eens tegen een betaalbaar prijskaartje aangeboden. Door te kiezen voor de Siemens CM585AMS0 iQ500 inbouw combimagnetron, kies je opnieuw voor een krachtig toestel met een maximaal vermogen van maar liefst 900 Watt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Inbouw combimagnetrons koopgids

 

Wat zijn de beste inbouw combimagnetrons en met welk formaat dien je rekening te houden? Wat met het vermogen, de programma’s en eventuele functiekenmerken? En heeft dit alles een invloed op het uiteindelijke prijskaartje van de inbouw combimagnetron? We hebben het voor jou alvast uitgezocht. Het is daarom een goede aanbeveling om de koopgids hieronder grondig door te nemen alvorens je de verschillende apparaten gaat vergelijken. Let op eventuele aanbiedingen en promoties en wie weet spot je zo nog wel een inbouw combimagnetron aanbieding.

Wat is een inbouw combimagnetron en het gebruiksgemak

Een combimagnetron is een handig apparaatje dat de pluspunten van een oven en de pluspunten van een magnetron met elkaar verbindt. Vaak dus net iets duurder in vergelijking met een gewone standaard magnetron of standaard oven. Wanneer het dan nog eens gaat over een inbouw exemplaar, dan zul je merken dat de afvoer van warmte toch net een tikkeltje anders verloopt. En dit maakt ze ideaal om ze te kunnen inbouwen.

Toch raden wij jou aan om niet gelijk de eerste de beste inbouw combimagnetron aan te kopen. Neem rustig de tijd om de verschillende mogelijkheden te bekijken en houd hierbij vooral ook rekening met het formaat. Denk hierbij maar aan de hoogte, de diepte en natuurlijk ook de breedte van het apparaat. Bedenk welke functies en programma’s worden aangeboden en sta ook even stil bij het onderhoud ervan.

 

Hoogte, breedte en diepte van de inbouw combimagnetron

Je bent op zoek naar een degelijke inbouw combimagnetron. In dergelijke gevallen is het belangrijk om voldoende rekening te houden met de mogelijkheden op het gebied van formaat. Je zult dus moeten stil staan bij de hoogte, de breedte en de diepte van het apparaat. Zo is de nishoogte van de meeste inbouw combimagnetrons ruim 45 cm hoog. Houd hier dus rekening mee.

De breedte van een inbouw combimagnetron wordt dan weer geschat op ongeveer 56 cm maar kan natuurlijk lichtjes groter zijn ook. Voor de nisdiepte zul je toch wel moeten letten op ongeveer 55 cm. Alhoewel het ook hier in sommige gevallen een tikkeltje groter kan zijn. Bij het bepalen van het formaat, bedenk je dus maar beter waar je de inbouw combimagnetron precies wilt plaatsen.

Het formaat kan evengoed uitgedrukt worden in liters en dan hebben we het voornamelijk over de inhoud van de inbouw combimagnetron. Je kunt hierbij kiezen voor een vrij compact apparaat met een maximale capaciteit van ongeveer 40 liter. Maar ook grote inbouw combimagnetrons met ruim 70 liter of meer behoren tot de vele mogelijkheden.

 

Wat met het draaiplateau

Zodra je besluit een inbouw combimagnetron aan te kopen, is het handig om even stil te staan bij het gebruik van een draaiplateau. Hoe ziet het draaiplateau eruit en wat is de diameter ervan. Afhankelijk van de grootte van het draaiplateau kun je dus bepalen of je een ovenschaal, bord of pan in de inbouw combimagnetron kunt plaatsen.

Zo heb je bepaalde apparaten die geleverd worden zonder draaiplateau of die heel eenvoudig niet over een draaiplateau beschikken. Dat blijkt vooral handig te zijn op het gebied van onderhoud. En bovendien kun je in dergelijke inbouw combimagnetrons zonder problemen een rechthoekige schaal plaatsen.

Kies je voor een inbouw combimagnetron mét draaiplateau dan heb je nog de keuze tussen een klein, medium of groot draaiplateau. Een klein draaiplateau heeft een maximale diameter van ongeveer 25 cm. Een medium exemplaar gaat tot maximaal 30 cm en een groot draaiplateau heeft een minimale doorsnede van 30 cm.

 

Het vermogen van de inbouw combimagnetron

Ook het vermogen is niet onbelangrijk om even bij stil te staan. Het vermogen bepaalt de kracht van de combimagnetron en wordt steevast uitgedrukt in Watt. Zo kun je kiezen voor een inbouw combimagnetron met een beperkt vermogen van ongeveer 800 Watt. Ideaal voor kleine gezinnen, studenten of mensen die alleen wonen. Echter behoort ook een groter vermogen van 800 tot 1000 Watt of combimagnetrons van meer dan 1000 Watt tot de vele mogelijkheden.

Functies, programma’s en onderhoud

De zoektocht zal ook aantonen dat bepaalde inbouw combimagnetrons over net iets meer mogelijkheden en functies beschikken. Zo kan een hetelucht en/ of grillfunctie alvast een meerwaarde betekenen. Net zoals de aanwezigheid van boven- en onderwarmte en een eventuele functie om voedsel te ontdooien.

Sommige apparaten zijn ook voorzien van een handige pizzastand en voorgeprogrammeerde maaltijden functie. Een stoomfunctie, kinderbeveiliging en eventuele bediening op basis van een app behoren ook tot de vele extraatjes. Aan jou dus de keuze om te kijken wat je al dan niet belangrijk vindt.

Tenslotte raden wij ook aan om even stil te staan bij het onderhoud. Bepaalde inbouw combimagnetrons zijn voorzien van bepaalde automatische reinigingsfuncties. Bekijk of het mogelijk is om de plateaus en dergelijke eruit te halen en eventueel in de vaatwasmachine schoon te maken

 

Accessoires en budget

Tot slot zul je merken dat bepaalde inbouw combimagnetrons geleverd worden inclusief enkele handige accessoires en hulpstukken? Zo kan een draaispit best wel handig zijn net zoals een meegeleverde bakplaat, al dan niet voorzien van een antiaanbak coating. De meeste inbouw combimagnetrons worden geleverd inclusief een makkelijk te verwijderen en onderhouden grillrooster. Daarnaast kan ook de aanwezigheid van een stoombad en/ of crispplaat een meerwaarde zijn.

Houd er wel rekening mee dat dergelijke opzetstukken en accessoires het prijskaartje in meer of mindere mate kunnen beïnvloeden. Zo zullen sommige apparaten hierdoor jammer genoeg niet meer tussen de goedkope inbouw combimagnetrons te vinden zijn. Het prijskaartje kan dan ook makkelijk oplopen tot 400 euro of misschien wel meer. Bedenk daarom waar je naar op zoek bent en hoeveel geld je maximaal wilt en kunt spenderen hieraan.

 

Inbouw combimagnetron Reviews – Top 5

 

Een inbouw combimagnetron is altijd wel handig als je het in huis hebt. kunnen je kiezen voor één van de goedkope inbouw combimagnetrons maar je kunt ook opteren voor een apparaat met iets meer opties en mogelijkheden. Wij hebben een top 5 samengesteld waarbij we niet alleen rekening hebben gehouden met de verschillende online reviews van klanten maar ook met het advies en de gebruikerservaring van de kopers. Neem rustig je tijd om deze producten te bekijken en kies er vervolgens de voor jou beste inbouw combimagnetron uit. Voor sommigen zal dat een Samsung inbouw combimagnetron zijn terwijl andere gebruikers liever een Whirlpool inbouw combimagnetron hebben.

 

 

Exquisit EMW2546HI

 

Indien je op zoek bent naar een inbouw combimagnetron aanbieding dan zou dit toestel eventueel een goede aanbeveling kunnen zijn. Het apparaat behoort tot het merk Exquisit en krijgt bovendien ook heel wat positieve online beoordelingen van klanten.

Dit toestel heeft een totaal vermogen van maar liefst 900 Watt en een maximaal volume van ruim 25 liter. Verder is het toestel niet alleen voorzien van een handigte heteluchtfunctie maar bovenal ook van een ontdooifunctie en zelfs grillfunctie. Kortom het biedt werkelijk heel wat mogelijkheden en verder is het toestel ook makkelijk te onderhouden.

We kunnen op dit moment alleen maar vaststellen dat de kopers niet alleen een positief advies geven over de uitstekende kwaliteit maar ook over de correcte prijs van deze inbouw combimagnetron. Verder is het toestel bijzonder makkelijk te onderhoud en gebruiksvriendelijk.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Siemens CM585AMS0 iQ500

 

Je kunt natuurlijk ook altijd voor deze Siemens inbouw combimagnetron kiezen. Toch zul je voor dit apparaat net iets duurder moeten betalen. Ondanks de hoge prijs lijken de meeste kopers dit helemaal niet zo storend te vinden.

Opnieuw hebben we te maken met een krachtige inbouw combimagnetron met een totaal vermogen van wel 900 Watt. Verder heeft het toestel een totale inhoud van maar liefst 44 liter en daarmee behoort deze combimagnetron tot de grotere apparaten. Het toestel is uitgerust met een handige ontdooifunctie en heteluchtfunctie.

Momenteel hebben er nog maar 3 gebruikers een online beoordeling geplaatst maar deze is volledig positief. Zo zijn ze niet alleen tevreden over de uitstekende kwaliteit maar vinden ze ook het prijskaartje zeker correct. Toch vermoeden we dat de prijs misschien voor andere potentiële kopers toch net iets te hoog zal zijn.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Etna CM544RVS

 

Indien je niet alleen op zoek bent naar een degelijke inbouw combimagnetron maar ook belang hecht aan het design dan is dit apparaat precies wat je zoekt. Toch moet je er rekening mee houden dat je deze Etna inbouw combimagnetron niet meteen tussen de goedkope apparaten zult kunnen vinden.

Het apparaat is vrij krachtig met een totaal vermogen van 900 Watt. Verder beschikt het toestel over een volume van maar liefst 44 liter. Zodra je de combimagnetron opent dan zul je merken dat het toestel over 2 insteekniveaus beschikt. Dit is uiteraard extra handig voor grote gezinnen. Verder is er ook een ontdooifunctie, een grillfunctie en zelfs een heteluchtfunctie aanwezig.

De kopers zijn het er allemaal over een dat het apparaat over een uitstekende kwaliteit beschikt en handig is in gebruik. Toch is het altijd mogelijk dat andere klanten toch wel wat problemen hebben met de hoge vraagprijs van het product.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Whirlpool AMW 835 IXL

 

Deze Whirlpool inbouw combimagnetron zul je niet meteen in de categorie van de goedkope apparaten hoeven te verwachten. Toch merken we dat de koper echt heel tevreden is over dit toestel.

Het is een krachtig toestel dat over een totaal vermogen van maar liefst 900 Watt beschikt. Het is een elektrisch apparaat met een maximale netbelasting van ongeveer 2800 Watt. Daarnaast is het toestel voorzien van een totaal volume van ruim 40 liter heeft. Verder is er niet alleen een handige heteluchtfunctie aanwezig maar ook een grillfunctie en zelfs een ontdooifunctie.

Op dit moment heeft er nog maar één enkele klant een reactie geplaatst bij dit apparaat. Toch is deze koper volledig overtuigd van de voordelen. Het toestel is voorzien van een uitstekende kwaliteit en is gemakkelijk te installeren. Toch vermoeden we dat het prijskaartje misschien voor andere gebruikers een struikelblok zou kunnen zijn.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Samsung MC28H5013AS/EN

 

Indien je toch liever niet zoveel geld wenst te spenderen aan een degelijke inbouw combimagnetron dan lijkt dit apparaat wel iets voor jou. Het toestel is afkomstig van het bekende en sterk gewaardeerd merk Samsung en lijkt echt een koopje te zijn.

Het is een krachtig toestel dat over een maximaal vermogen van maar liefst 900 Watt beschikt en een inhoud van 28 liter. Het is dus misschien iets compacter en ideaal om in een appartementje te plaatsen. Toch biedt deze inbouw combimagnetron heel wat handige functies. Zo is er niet alleen een grillfunctie aanwezig maar bovendien ook een ontdooifunctie, een heteluchtfunctie en zelfs een stoomfunctie.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over dit apparaat. Dit heeft vooral te maken met het feit dat er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. Laat je hierdoor echter niet afschrikken en neem even een kijkje naar dit toestel.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status