fbpx

Beste inbouw combimagnetron

Laatste update: 15.10.19

 

Inbouw combimagnetrons test van 2019

 

Een inbouw combimagnetron is altijd wel handig als je het in huis hebt. kunnen je kiezen voor één van de goedkope inbouw combimagnetrons maar je kunt ook opteren voor een apparaat met iets meer opties en mogelijkheden. Wij hebben een top 5 samengesteld waarbij we niet alleen rekening hebben gehouden met de verschillende online reviews van klanten maar ook met het advies en de gebruikerservaring van de kopers. Neem rustig je tijd om deze producten te bekijken en kies er vervolgens de voor jou beste inbouw combimagnetron uit. Voor sommigen zal dat een Samsung inbouw combimagnetron zijn terwijl andere gebruikers liever een Whirlpool inbouw combimagnetron hebben.

 

 

Exquisit EMW2546HI

 

Indien je op zoek bent naar een inbouw combimagnetron aanbieding dan zou dit toestel eventueel een goede aanbeveling kunnen zijn. Het apparaat behoort tot het merk Exquisit en krijgt bovendien ook heel wat positieve online beoordelingen van klanten.

Dit toestel heeft een totaal vermogen van maar liefst 900 Watt en een maximaal volume van ruim 25 liter. Verder is het toestel niet alleen voorzien van een handigte heteluchtfunctie maar bovenal ook van een ontdooifunctie en zelfs grillfunctie. Kortom het biedt werkelijk heel wat mogelijkheden en verder is het toestel ook makkelijk te onderhouden.

We kunnen op dit moment alleen maar vaststellen dat de kopers niet alleen een positief advies geven over de uitstekende kwaliteit maar ook over de correcte prijs van deze inbouw combimagnetron. Verder is het toestel bijzonder makkelijk te onderhoud en gebruiksvriendelijk.

 

Koop bij bol.com (€280)

 

 

 

 

Siemens CM585AMS0 iQ500

 

Je kunt natuurlijk ook altijd voor deze Siemens inbouw combimagnetron kiezen. Toch zul je voor dit apparaat net iets duurder moeten betalen. Ondanks de hoge prijs lijken de meeste kopers dit helemaal niet zo storend te vinden.

Opnieuw hebben we te maken met een krachtige inbouw combimagnetron met een totaal vermogen van wel 900 Watt. Verder heeft het toestel een totale inhoud van maar liefst 44 liter en daarmee behoort deze combimagnetron tot de grotere apparaten. Het toestel is uitgerust met een handige ontdooifunctie en heteluchtfunctie.

Momenteel hebben er nog maar 3 gebruikers een online beoordeling geplaatst maar deze is volledig positief. Zo zijn ze niet alleen tevreden over de uitstekende kwaliteit maar vinden ze ook het prijskaartje zeker correct. Toch vermoeden we dat de prijs misschien voor andere potentiële kopers toch net iets te hoog zal zijn.

 

Koop bij bol.com (€529)

 

 

 

 

Etna CM544RVS

 

Indien je niet alleen op zoek bent naar een degelijke inbouw combimagnetron maar ook belang hecht aan het design dan is dit apparaat precies wat je zoekt. Toch moet je er rekening mee houden dat je deze Etna inbouw combimagnetron niet meteen tussen de goedkope apparaten zult kunnen vinden.

Het apparaat is vrij krachtig met een totaal vermogen van 900 Watt. Verder beschikt het toestel over een volume van maar liefst 44 liter. Zodra je de combimagnetron opent dan zul je merken dat het toestel over 2 insteekniveaus beschikt. Dit is uiteraard extra handig voor grote gezinnen. Verder is er ook een ontdooifunctie, een grillfunctie en zelfs een heteluchtfunctie aanwezig.

De kopers zijn het er allemaal over een dat het apparaat over een uitstekende kwaliteit beschikt en handig is in gebruik. Toch is het altijd mogelijk dat andere klanten toch wel wat problemen hebben met de hoge vraagprijs van het product.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Whirlpool AMW 835 IXL

 

Deze Whirlpool inbouw combimagnetron zul je niet meteen in de categorie van de goedkope apparaten hoeven te verwachten. Toch merken we dat de koper echt heel tevreden is over dit toestel.

Het is een krachtig toestel dat over een totaal vermogen van maar liefst 900 Watt beschikt. Het is een elektrisch apparaat met een maximale netbelasting van ongeveer 2800 Watt. Daarnaast is het toestel voorzien van een totaal volume van ruim 40 liter heeft. Verder is er niet alleen een handige heteluchtfunctie aanwezig maar ook een grillfunctie en zelfs een ontdooifunctie.

Op dit moment heeft er nog maar één enkele klant een reactie geplaatst bij dit apparaat. Toch is deze koper volledig overtuigd van de voordelen. Het toestel is voorzien van een uitstekende kwaliteit en is gemakkelijk te installeren. Toch vermoeden we dat het prijskaartje misschien voor andere gebruikers een struikelblok zou kunnen zijn.

 

Koop bij bol.com (€539)

 

 

 

 

Samsung MC28H5013AS/EN

 

Indien je toch liever niet zoveel geld wenst te spenderen aan een degelijke inbouw combimagnetron dan lijkt dit apparaat wel iets voor jou. Het toestel is afkomstig van het bekende en sterk gewaardeerd merk Samsung en lijkt echt een koopje te zijn.

Het is een krachtig toestel dat over een maximaal vermogen van maar liefst 900 Watt beschikt en een inhoud van 28 liter. Het is dus misschien iets compacter en ideaal om in een appartementje te plaatsen. Toch biedt deze inbouw combimagnetron heel wat handige functies. Zo is er niet alleen een grillfunctie aanwezig maar bovendien ook een ontdooifunctie, een heteluchtfunctie en zelfs een stoomfunctie.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over dit apparaat. Dit heeft vooral te maken met het feit dat er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. Laat je hierdoor echter niet afschrikken en neem even een kijkje naar dit toestel.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status