fbpx

Beste keukenrolhouder

Laatste update: 20.08.19

 

Keukenrolhouders test van 2019

 

 

Keukenrolhouders koopgids

 

Zelfs wanneer je niet regelmatig in de keuken bezig bent, kan een keukenrolhouder echt wel een aanwinst zijn. Tegenwoordig is er een enorm ruim gamma op de markt gebracht waardoor het niet altijd eenvoudig is om een goede keuze te maken. Opdat jij toch voor één van de beste keukenrolhouders zou kunnen kiezen, hebben wij een aantal factoren verder uitgediept. Probeer dus zeker rekening te houden met het type, het materiaal, de opties en de prijs als je de modellen gaat vergelijken.

Het gebruiksgemak van een keukenrolhouder

 

Heel veel mensen zullen het nut van een keukenrolhouder alleen maar kunnen beamen. Als je vaak in de keuken bezig bent dan zul je maar wat blij zijn als er een keukenrolhouder binnen handbereik staat. Je zult het misschien wel herkennen. Je bent aan het koken en hebt gemorst met een beetje water of olie. Dankzij de keukenrolhouder heb je de redding nabij. Een doekje van de keukenrol en het probleem is volledig opgelost.

Bovendien kun je vandaag de dag een enorme verscheidenheid aan stijlen en kleuren opmerken. Op die manier hoef jij de keukenrolhouder niet altijd weg te zetten. Je kunt deze ook perfect op het aanrecht laten staan want het kan een meerwaarde geven aan de inrichting van je keuken. Naast de verschillende design mogelijkheden en de kleuren zul je ook een enorme diversiteit opmerken wat betreft de materiaalsoorten en de mogelijkheden ervan.

Het zal dus ook niet verwonderen dat je ook verschillende prijskaartjes zult tegenkomen. Zo zul je zeker goedkope keukenrolhouders kunnen opmerken. Net zoals er ook de iets duurdere modellen zijn. Het is zeker een goede aanbeveling om eventuele promoties in de gaten te houden. Op die manier kun je gemakkelijker een keukenrolhouder aanbieding spotten die misschien wel volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

 

 

Het type keukenrolhouder en het materiaal

 

Zoals in het voorgaande stukje reeds min of meer duidelijk werd, zijn er verschillende keukenrolhouders op de markt gebracht. Het is dus aan jou om er het model uit te pikken dat het meeste aan jouw verwachtingspatroon voldoet. Dit is zeker niet altijd gemakkelijk en daarom willen wij jou even op weg helpen. Eigenlijk kunnen we een onderscheid maken tussen 2 verschillende soorten keukenrolhouders.

Je hebt eerst en vooral de typische tafelkeukenrolhouder. Dit is een model dat je eigenlijk op gelijk welke plaats kunt neerzetten. Het is zeer licht van gewicht en is dus gemakkelijk van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. Maar je kunt ook kiezen voor een model dat je tegen de muur hoeft te bevestigen. Dit wordt ook wel de wandkeukenrolhouder genoemd. Deze kun je dus niet verplaatsen van bijvoorbeeld de keuken naar de woonkamer. De keukenrolhouder blijft dezelfde plaats aan de muur behouden.

Verder onderscheiden de keukenrolhouders zich vooral op basis van de gebruikte materiaalsoorten. Zo zijn er heel veel modellen die gemaakt zijn uit RVS of kunststof. Deze keukenrolhouders zijn in de eerste plaats heel stevig en bieden dus ook heel wat stabiliteit. Toch kun je tegenwoordig ook vaak modellen spotten die gemaakt zijn uit hout, katoen of zelfs aluminium. Het is dus aan jou om uit te maken waar jij naar op zoek bent en welke keukenrolhouder jij het liefste ziet.

De opties en de kostprijs van de keukenrolhouder

 

In het voorgaande stukje hebben we reeds vermeld dat er eigenlijk 2 groepen keukenrolhouders zijn. Zo zijn er de tafelkeukenrolhouders en de wandkeukenrolhouders. Elke categorie kan dan eventueel nog over extra opties en mogelijkheden beschikken. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om te kijken naar een stevige tafelkeukenrolhouder. Dit kan een model zijn uit RVS of aluminium. Maar je kunt ook kiezen voor een tafelkeukenrolhouder die voorzien is van een antisliplaag. Op die manier blijft de keukenrolhouder stevig en stabiel staan telkens jij een stukje keukenrol afscheurt.

Doordat de tafelkeukenrolhouders gemakkelijk te verplaatsen zijn, kun je ze eventueel ook als toiletrolhouder gebruiken. In plaats van er dan één of 2 keukenrollen in te plaatsen kun je er een drietal WC rollen op plaatsen. Als je een wandkeukenrolhouder kiest, dan kun je opteren voor een model waar je ook aluminiumfolie of huishoudfolie in kunt opbergen. Dan heb je eigenlijk een handig apparaatje dat je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken.

Uiteraard zal de ene keukenrolhouder dus iets prijziger zijn dan sommige andere modellen. Het is dan ook aan te raden om bijvoorbeeld eens een kijkje te nemen tussen de vele reacties die kopers geplaatst hebben. Vaak kun je daar nog heel bruikbare tips terugvinden en sommige gebruikers geven je ook iets meer advies. En houd verder zeker rekening met eventuele aanbiedingen.

 

 

Keukenrolhouder Reviews – Top 5

 

 

Een keukenrolhouder kan echt niet ontbreken in je keuken. Het is ideaal wanneer je eten aan het klaarmaken bent en even snel iets moet schoonmaken of afvegen. Opdat jij voor de beste keukenrolhouder zou gaan hebben wij even een top 5 voor jou samengesteld.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Wesco Lime Groen

 

Met de keukenrolhouder van Wesco haal je echt een goed product in huis. Het is namelijk niet alleen geschikt als keukenrolhouder maar je kunt het ook gebruiken als wc-papier houder. Het product is 30 cm hoog en biedt plaats voor één keukenrol of twee wc-rollen.

Het product is gemaakt uit roestvrij staal en is beschikbaar in verschillende kleuren. Op die manier kun je voor jezelf het kleur kiezen dat het beste in jouw interieur past. Het kan niet in de vaatwasser maar dit is geen probleem aangezien de keukenrolhouder gemakkelijk te reinigen is.

Uit de vele reviews bij dit product blijkt dat veel kopers een positief advies geven over de prijs-kwaliteitverhouding van het product. Het is niet alleen heel handig in gebruik, het beschikt ook nog eens over een fraai design. Kortom dit product is een echte keukenrolhouder aanbieding die geschikt is voor elk interieur.

 

Koop bij bol.com (€20.99)

 

 

 

 

Leifheit Parat Wit

 

De leifheit parat keukenrolhouder is een echte aanwinst voor wie graag plaats bespaart in de keuken. Dit product is namelijk de perfecte keukenrolhouder voor aan de muur aangezien je het probleemloos kunt ophangen.

Het product is gemaakt uit kunststof en heeft een witte kleur. Je kunt er ook aluminiumfolie en huishoudfolie in ophangen. Helemaal onderaan is er dan nog een extra houder waar je het keukenpapier kunt insteken. De messen zorgen er bovendien voor dat de folie nauwkeurig wordt afgesneden.

Jammer genoeg blijken niet alle kopers overtuigd van het product. Uit een enkele review blijkt dat het niet mogelijk is om de mesjes los van het toestel te kopen. Daarnaast blijkt het ook niet zo heel handig te zijn. Ondanks deze negatieve beoordelingen blijkt dat de meeste kopers toch overtuigd zijn van de goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken en beschikt het over een fraai design.

 

Koop bij bol.com (€18.99)

 

 

 

 

Simplehuman Tension Zilver

 

Met de zilverkleurige keukenrolhouder van simplehuman ben je er zeker van dat je een goed product aankoopt. Het product is volledig gemaakt uit roestvrij staal.

Bovendien kun je ervan op aan dat er telkens maar één velletje tegelijk afscheurt van de rol. Dit komt doordat de keukenrolhouder namelijk voldoende weerstand biedt. Daarnaast beschikt het product over een zwaardere onderkant. Hierdoor blijft de keukenrol altijd zeer stabiel staan.

Uit de beoordelingen die bij het product geschreven werden, kunnen we afleiden dat alle kopers tevreden zijn over het design. Het is een eenvoudig design dat past in elk interieur. Bovendien vinden alle kopers het ook een heel handig product doordat het zo stevig en stabiel is. Het is dus voor de meeste een kwalitatief product. Echter vinden enkele gebruikers dat het net iets te veel plaats inneemt.

 

Koop bij bol.com (€30.99)

 

 

 

 

Brabantia Brilliant Steel

 

Met deze keukenrolhouder van brabantia gemaakt uit roestvrij staal kun je vanaf nu je keukenrol gemakkelijk verplaatsen en meenemen naar de plek waar je het nodig hebt.

Dit product heeft een metaalachtige kleur die ervoor zorgt dat het in vrijwel elk interieur past. Bovendien beschikt dit product ook over een rolstop. Met deze rolstop kun jij op je beide oren slapen want het zorgt ervoor dat het papier er niet zomaar afrolt. Deze keukenrolhouder kun je perfect op een natte ondergrond zetten zonder dat het keukenpapier nat wordt. Ideaal dus als je bijvoorbeeld eens morst met water.

In vergelijking met de vorige drie producten behoort dit product tot de goedkope keukenrolhouders. Toch zijn niet alle kopers overtuigd van de goede prijs-kwaliteitverhouding. Doordat het niet voorzien is van rubberen pootjes is het voor een aantal gebruikers niet zo handig in gebruik. Toch koop je zeker en vast geen slecht product aan. Dit blijkt uit de reacties van de meeste kopers. Het is een kwalitatief goed product dat zeer gemakkelijk te reinigen is.

 

Koop bij bol.com (€19.75)

 

 

 

 

Riviera Maison Zilverkleurig

 

Met de riviera maison keukenrolhouder haal je een product in huis dat er heel elegant uitziet en daardoor gemakkelijk in elk interieur past.

De keukenrolhouder is gemaakt uit aluminium en is zilver van kleur. Hierdoor krijgt het product een elegante toets. Ideaal dus als je eens vrienden of familie op bezoek krijgt. Het is belangrijk dat je voldoende ruimte voorziet voor dit product aangezien het 40 cm hoog is en 15 cm breed. Je kunt het product wel vrij vlot verplaatsen aangezien het licht van gewicht is.

Uit de beoordelingen kunnen we opmaken dat heel wat kopers tevreden zijn over de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ondanks het feit dat het toch om een duur product gaat. Het fraaie design maakt dit namelijk allemaal goed. Echter vinden enkele kopers het product niet zo handig in gebruik doordat je de ring telkens moet losdraaien wanneer je er een keukenrol wilt opsteken.

 

Koop bij bol.com (€31.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status