fbpx

Beste keukenverlichting

Laatste update: 15.10.19

 

Keukenverlichtingen test van 2019

 

Keukenverlichting maakt een keuken niet alleen functioneel maar kan deze ook veel gezelliger doen ogen. En omdat steeds meer personen ook belang gaan hechten aan het design, wordt de keuze op het gebied van keukenverlichting alleen maar groter. Maar wat is nu de beste keukenverlichting? Kies je voor onderbouw of niet? En wil je graag led-keukenverlichting of niet? Bij twijfel kan het handig zijn ook even een kijkje te nemen tussen de verschillende online reviews en rekening te houden met het advies van de klanten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Vizioni Onderbouw verlichting

 

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te moeten maken uit het ruime assortiment keukenverlichtingen. Als je met keukenverlichting in onderbouw wilt werken dan kun je alvast even dit product bekijken. De keukenverlichting wordt geleverd door het merk Vizioni en kan vast en zeker tot de goedkope keukenverlichtingen worden gerekend.

De lamp heeft een totale afmeting van maar liefst 57,9 x 3,5 x 7,8 cm en is voorzien van een lampsterkte van ruim 10 Watt. Dit komt overeen met een lichtsterkte van ruim 700 Lumen. Je zult merken dat het product geleverd wordt in combinatie met een 1,8 meter lange stekker kabel en een 15 cm lange connectiekabel. Je kun de keukenverlichting bovendien makkelijk en zonder problemen aan- en uitschakelen.

De keukenverlichting is voorzien van een bijzonder krachtige ledlamp en is zwenkbaar. Het zal dan ook niet verwonderen dat de meeste kopers duidelijk positief reageren op deze keukenverlichting. Slechts één enkele klant blijkt niet helemaal overtuigd.

 

Koop bij bol.com (€27.95)

 

 

 

 

Led Driehoekspot

 

Ben je op zoek naar een unieke keukenverlichting die bovendien ook betaalbaar is van prijs? Dan loont het vast en zeker de moeite om dit product van het bekende merk Nova even grondig te bekijken. In vergelijking met sommige andere producten lijkt het hier wel om een keukenverlichting aanbieding te gaan.

Het product is beschikbaar in 2 verschillende kleuren en is maar liefst 115 mm lang, 123 mm breed en zo’n 37 mm hoog. Deze unieke led driehoekspot is vervaardigd uit duurzaam geborsteld RVS en heeft een totaal vermogen van ruim 4 Watt. De ledlamp is duurzaam en kan makkelijk tot wel 20.000 uren lang meegaan. Verder geniet je van een lichtsterkte van 320 Lumen.

Tot op heden zijn er nog maar 2 beoordelingen bij het product geplaatst. Toch geven beide kopers een maximale score van ruim 5 sterren. Het lijkt hier dus wel om een topproduct te gaan.

 

Koop bij bol.com (€17.99)

 

 

 

 

Smartwares ISL-60015

 

Met deze unieke led-keukenverlichting mag je, volgens de klanten, zeker zijn van een kwalitatief en duurzaam product. De keukenverlichting wordt geleverd door het bekende merk Smartwares en telt maar liefst 3 stuks.

Het is de ideale keukenverlichting om in onderbouw te plaatsen. De led spotjes hebben een maximaal vermogen van maar liefst 7 Watt en kunnen makkelijk een lichtsterkte van 120 Lumen produceren. Toch hoef je je geen zorgen te maken over het energieverbruik. Het energielabel A toont aan dat de keukenverlichting behoorlijk energiezuinig te werk gaat en dat is altijd handig.

Verder is de keukenverlichting ook voorzien van een handige bewegingssensor. Zodra je je hand eventjes onder de keukenverlichting gaat houden, dan kun je het licht makkelijk dimmen. Kopers blijken niet alleen tevreden te zijn over de uitstekende kwaliteit van het product maar ook over het fraaie design ervan.

 

Koop bij bol.com (€26.79)

 

 

 

 

Aemluk LedSpot

 

Mag het toch allemaal net iets meer zijn dan kun je ook altijd opteren voor deze keukenverlichting van het merk Aemluk. Je zult meteen kunnen vaststellen dat dit product, in vergelijking met de voorgaande keukenverlichtingen, niet meteen in de goedkope prijsklasse te vinden zal zijn.

Deze keukenverlichting kun je makkelijk en zonder problemen als onderbouw keukenverlichting plaatsen. Het gaat om meerdere led spots die over een vrij groot vermogen beschikken maar tegelijk toch heel energiezuinig te werk gaan. Dat wordt ook aangeduid met het energielabel A+. Verder is het mogelijk om de kleur van de spots te wijzigen. Zo kun je makkelijk van een koud wit licht overgaan naar een iets warmer wit licht dat ook veel gezelliger oogt.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. Daardoor is het voor ons bijzonder moeilijk om jou verder advies te geven over deze unieke keukenverlichting.

 

Koop bij bol.com (€88)

 

 

 

 

Domus line

 

Tenslotte wordt het rijtje afgesloten met de keukenverlichting van het bekende merk Domus line. Het is niet meteen één van de duurste keukenverlichtingen maar ook alvast niet meteen het goedkoopste alternatief.

Deze unieke keukenverlichting wordt niet alleen gekenmerkt door het prachtige warme licht maar ook door het strakke design. Het design van de keukenverlichting is van Italiaanse makelij en wordt gekenmerkt door 3 led spots met een afzonderlijk vermogen van 1,2 Watt. De keukenverlichting heeft een breedte van 75 mm, is 54 mm diep en zo’n 54 mm hoog. De lichtsterkte bedraagt ongeveer 130 Lumen en dit telkens pre spot.

Opnieuw stellen we vast dat er nog helemaal geen online beoordelingen zijn geplaatst. Het is best mogelijk dat het hier om een vrij recent product gaat. Neem alvast een kijkje want misschien is dit wel de keukenverlichting waar jij naar op zoek bent.

 

Koop bij bol.com (€54.9)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status