fbpx

Beste kinderautostoel

Laatste update: 15.10.19

 

Kinderautostoelen test van 2019

 

 

Je kind is natuurlijk je meest kostbare bezit en daar zorg je goed voor. Je wilt dat je kind opgroeit in een veilige omgeving. Ook in de auto. Alleen een autogordel is niet veilig genoeg. Het is zelfs verplicht om kinderen tot 1,35 meter te vervoeren in een kinderautostoel. Wij gingen voor jou op zoek naar de top 5 van de kinderautostoelen. Dat hoeft niet meteen de duurste te zijn. Er zijn ook goedkope kinderautostoelen. Voor ons zijn het advies en de reviews van gebruikers van kinderautostoelen daarbij heel belangrijk.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Maxi-Cosi RodiFix Air Protect autostoel Sparkling Blue

 

Deze kinderautostoel maxi cosi is niet de goedkoopste, maar is wel de meest veilige in zijn klasse. Zoek je een veilige, degelijke en comfortabele kinderautostoel voor je kind. Dan kan dit het topmodel zijn. Bovendien groeit hij met je kind mee en is daarnaast makkelijk verplaatsbaar.

Deze kinderautostoel beschikt over een relaxstand waarmee je kind lekker in de auto kan slapen. Deze kinderstoel maxi cosi is geschikt voor kinderen van 15-36 kg (3,5 – 12 jaar). De rugsteun is zowel in lengte als in breedte aan te passen aan de grootte van je kind.

Gebruikers laten in hun review weten deze kinderautostoel maxi cosi aan te bevelen omdat het een comfortabele zit- en slaapplaats is voor je kind. Hij is ook makkelijk verplaatsbaar van de ene naar de andere auto door zijn geringe gewicht.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

 

Maxi Cosi Axiss Autostoel – Black Grid

 

Ben je  op zoek naar een kinderstoel maxi cosi voor je peuter, dan is dit mogelijk de beste kinderautostoel voor jou. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 4 jaar (9 -18 kg.) De stevige hoofdsteun en harnasgordels zijn gelijktijdig in hoogte verstelbaar. Zo groeit deze Axiss kinderstoel maxi cosi met uw peuter mee.

Deze Axiss kinderautostoel kan 90 graden rechtsom of linksom draaien. Dit is handig als je kindje wat zwaarder wordt bij het inzetten of uitnemen. De gewatteerde bekleding is makkelijk afneembaar en wasbaar. Daarnaast beschikt deze kinderstoel maxi cosi over maar liefst 8 zit- en slaapstanden.

Klanten beoordelen deze kinderautostoel als een aanrader en top product. Deze kinderautostoel is niet alleen comfortabel voor het kind, maar ook voor de ouder door de draaimogelijkheid. Een goed advies van gebruikers, zeker wanneer je te maken hebt met rugklachten. Hij heeft een fraai design, is makkelijk te monteren en van duurzame kwaliteit.

 

Koop bij bol.com (€179)

 

 

 

 

Safety 1st Road safe

 

Zoek je een comfortabele, degelijke kinderautostoel voor je kind tegen een redelijke prijs. Dan zou je voor deze Safety 1st Road safe kinderautostoel kunnen gaan. Ook deze kinderautostoel groeit met je kindje mee en is geschikt voor de leeftijd van 3 – 12  jaar (15 – 36 kg.)

De kinderautostoel is makkelijk te bevestigen. De bekleding is eenvoudig afneembaar en wasbaar. De hoofdsteun is verstelbaar in 6 hoogtes. De rugleuning kan in twee posities worden geplaatst.

Deze kinderautostoel wordt door klanten aanbevolen om het comfort. Het is een stevige, stabiele kinderautostoel met een fraai design. Je krijgt waar voor je geld. Je hebt het gevoel dat het hier wel eens kan gaan om een kinderautostoel aanbieding.

 

Koop bij bol.com (€35.95)

 

 

 

 

Disney Autostoel iMax Frozen

 

Als je kindje mee kan beslissen over de aankoop van een kinderautostoel, dan zou hij of zij zeker gaan voor deze kinderautostoel met zo’n leuke Disney afbeelding. Daarin gaat hij of zij zeker graag mee in de auto.

Deze kinderautostoel is niet alleen leuk om te zien, maar biedt ook een geweldige zijwaartse bescherming in het geval van een zijwaartse aanrijding. Deze meegroei kinderautostoel is geschikt voor kinderen van 1-12 jaar (9 – 36 kg.). Het inklapbare armsteuntje is handig als je kind zelf kan in- en uitstappen.

Deze kinderautostoel wordt door klanten niet alleen aanbevolen vanwege zijn fraaie design. Ook de meegeleverde hoofd- en verkleinkussentjes worden als praktisch ervaren De kinderautostoel is handig in gebruik en comfortabel voor je kind.

 

Koop bij bol.com (€89)

 

 

 

 

Britax Römer Kidfix SL Autostoel

 

Beschik je over meer dan één auto en ben je op zoek naar een makkelijk verplaatsbare kinderautostoel? Dan is deze Britax Römer Kidfix SL de geschikte kinderautostoel voor jou. De kinderautostoel beschikt over flexibele installatie opties, waarmee hij eenvoudig geschikt gemaakt kan worden voor elk type auto.

Deze lichtgewicht kinderautostoel is rondom verstelbaar, waardoor hij makkelijk verplaatst kan worden van de ene auto naar de andere. Het speciale ontwerp voorkomt verkeerd gebruik. De V-vormige rugleuning is aangepast aan de lichaamsvorm van je opgroeiende kind. Geschikt voor de leeftijd van 1-12 jaar (15 – 36 kg.)

Klanten die deze kinderautostoel eerder kochten zijn zeer tevreden over deze aankoop. Deze kinderautostoel heeft een fraai design. Hij is comfortabel voor kind en ouders en handig in gebruik. De Consumentenbond heeft deze kinderautostoel aangemerkt als “beste koop”.

 

Koop bij bol.com (€159)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status