Beste kofferset

Laatste update: 12.08.20

 

Koffersets test van 2020

 

Wanneer je binnenkort op reis vertrekt, dan is het vanzelfsprekend dat je beroep kunt doen op degelijke en duurzame koffers. Doordat er tegenwoordig heel wat onderscheid op de markt te vinden is, is het niet altijd eenvoudig om een beslissing te nemen. Om het jou iets gemakkelijker te maken, zijn we dan ook op zoek gegaan naar de 3 beste koffersets van dit moment. Zo zijn we eerst en vooral uitgekomen bij de Travelz 4 Delig. De set bestaat uit 4 koffers die elk een ander formaat hebben. Je kunt natuurlijk ook opteren voor de VidaXL 5 Delig kofferset. Zoals de naam het doet vermoeden bestaat deze set uit maar liefst 5 verschillende koffers. Ideaal wanneer je dus met het gezin op reis vertrekt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Koffersets koopgids

 

Voor het reizen naar welk land of werelddeel dan ook is het handig als je een goede kofferset bij de hand hebt. Er zijn tegenwoordig veel koffersets te vinden. Het is daarom een aanbeveling om de beste koffersets met elkaar te vergelijken, zodat het gemakkelijker wordt om een keus te maken.

 

 

Prijs

 

Als je het goed bekijkt, dan speelt de prijs van een product een heel grote rol bij het aanschaffen van een product. De prijs geeft eigenlijk aan of je wel of niet genoeg geld bij je hebt om het product aan te kunnen schaffen. In het geval van koffersets, dan kun je een vergelijking maken op basis van het aantal, kwaliteit en kleur.

De voordeligste set is dan voor jou als een kofferset aanbieding. Je zult dan niet schromen om het te kopen. Je hebt natuurlijk ook mensen die niet bang zijn om veel geld uit te geven aan koffersets die een bepaalde naam dragen.

Denk hierbij aan zakenlui die veel moeten reizen voor hun bedrijf of werk. Ze verkiezen merk en kwaliteit boven de prijs van andere goedkope koffersets, omdat ze vaak genoeg een hoge levensstandaard hebben en denken aan hun imago.

 

 

Type

 

Er zijn verschillende types koffers te vinden, omdat ze kunnen verschillen van het materiaal waarvan ze gemaakt worden. De twee types die je meestal kunt onderscheiden zijn de zachte koffers en de harde koffers.

Haast iedereen die koffers gaat aanschaffen, stelt deze vraag wel aan zichzelf: moet ik zachte koffers kopen of harde koffers? Beide typen hebben natuurlijk voor- en nadelen en het hangt helemaal ervan af wat je allemaal gaat meenemen erin. Een zachte koffer is niet zo ideaal om kwetsbare spullen in mee te nemen. Maar de voordelen zijn wel dat je deze koffers meestal kunt vergroten of dat het materiaal nog een beetje flexibel is.

Een ander voordeel is dat deze koffers meestal lichter zijn dan de harde koffers. Een harde koffer biedt wel degelijke bescherming tegen kwetsbare spullen, omdat het steviger is gebouwd.

 

 

Afmeting

 

Als je koffersets tegenkomt, dan moet je niet alleen kijken naar het aantal koffers dat je krijgt voor de prijs, maar je moet ook kijken naar het formaat. Stel je eens voor dat je binnenkort moet reizen, dan heb je weinig aan twee koffers van hetzelfde formaat. In dat geval kun je uitkijken naar een set die een handbagage heeft en een koffer.

Een handbagage heeft een afmeting tot en met 56 cm en je mag ongeveer 10 kilo erin meenemen. Dan heb je verschillende formaten koffers zoals de kleine tot middelgrote koffers, die een afmeting hebben van 57 cm tot 67 cm en is geschikt voor een inhoud van 10-15 kilo aan bagage. De middelgrote tot grote koffers hebben een afmeting van 68 tot 76 cm en je kunt er 15-20 kilo in kwijt. De grote koffers hebben een afmeting van 77 tot en met 88 cm en hierin kun je meer dan 20 kilo aan bagage meenemen.

 

 

Functies

 

Bij het kopen van koffers kun je op enkele punten letten die het gebruik van dit product kunnen vergemakkelijken. Let niet alleen op de eigenschappen die hierboven zijn aangegeven, maar let bijvoorbeeld ook op als de koffer voorzien is van een handvat of een paar handvatten. Is het voorzien van een uitschuifbare trekstang zodat je het gemakkelijk kunt meetrekken?

Het is ideaal om jouw spullen apart op te kunnen bergen, zodat je het gemakkelijk kunt vinden. Het is dus handig als een koffer voorzien is van een aantal ritsen. Je kunt koffers vinden die aan de buitenkant voorzien zijn van verschillende indelingen en ritsen.

De meeste koffers hebben ook aan de binnenkant extra ritsvakken, waarin je nog waardevolle spullen kunt zetten. Daarnaast is het altijd handig als je ook TSA sloten erbij krijgt voor jouw koffer. Op zo een manier is jouw koffer beveiligd en hoef je je niet druk te maken als je naar bepaalde landen moet reizen die zo een slot vereisen.

 

Kleur

 

Reizen kan heel erg leuk zijn, maar soms ook vermoeiend. Het laatste wat je wilt is dat je op een luchthaven staat te zoeken naar jouw koffers, omdat er zoveel andere koffers zijn die op jouw koffers lijken. Het is dus handig en ideaal als je koffers aanschaft die je gemakkelijk kunt vinden of herkennen vanwege de kleur die ze hebben.

Dat moet tegenwoordig geen probleem zijn met alle aanbiedingen die er op de markt zijn van koffers. Je kunt koffers in donkere en zakelijke kleuren vinden, maar je kunt tegenwoordig ook koffers in heel leuke en fleurige kleuren vinden.

Je kunt ook koffers vinden met verschillende afbeeldingen zoals de mooiste gebouwen in de wereld. Op zo een manier kun je je koffer gemakkelijk herkennen en kan reizen een stukje gemakkelijker worden gemaakt.

 

 

Kofferset reviews – top 5

 

 

Als je op reis gaat, dan wil je wel zeker zijn dat je met handige koffers van goede kwaliteit op reis gaat. Reizen kan soms best wel vermoeiend zijn, dus je moet zeker een kofferset hebben dat van alle gemakken is voorzien. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste kofferset.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Travelz 4 Delig

 

De Travelz – Kofferset is 4 delig, waardoor je dus genoeg keus hebt wanneer je op reis gaat. De koffers zijn voorzien van een handig trolley systeem met 4 wielen.

Hierdoor is het gemakkelijk om met de koffers te reizen, want ze zijn zeer wendbaar. De wielen kun je ook helemaal losmaken en de koffers in elkaar opbergen om ruimte te winnen.

De koffers passen zonder de wielen precies in elkaar. Heel erg handig en ruimtebesparend. Je kunt deze set in verschillende kleuren kopen.

Voor dit product zijn er tot nu toe alleen positieve reviews te lezen, want alle kopers zijn tevreden met dit product. Het is een kofferset dat van goede kwaliteit is en ook duurzaam is. Het is handig in gebruik en heeft zeker ook een goede prijs. Voor deze kopers is het dus een top product.

Wanneer je vaak op reis gaat dan is het belangrijk dat je al je spullen veilig kunt opbergen. Dan kunnen wij je aanraden deze kofferset van Travelz zeker eens te bekijken. Aan de vele reacties te zien zouden we zelfs durven vermoeden dat het misschien wel tot de populairste koffersets behoort.

Voordelen
Design:

de kofferset is beschikbaar in maar liefst 6 verschillende kleuren. Zo kies jij gewoon de koffers die jij het mooiste vindt en die het beste bij jouw persoonlijkheid passen.

Comfort:

de koffers zijn voorzien van wieltjes zodat jij de koffer heel gemakkelijk kunt verplaatsen zonder veel kracht te gebruiken. Ook het verstelbare handvat biedt extra comfort tijdens de reis.

Opbergmogelijkheid:

wanneer je niet reist, dan kun je de koffers op een heel eenvoudige manier opbergen. Door de wielen in te klappen, passen de koffers eenvoudigweg in elkaar. Zo bespaar jij heel wat plaats.

Nadelen
Kwetsbaar:

niet iedereen blijkt even enthousiast. Volgens één enkele koper gaan de wielen niet zo lang mee. Verder had er ook nog een extra opbergvak in de koffers mogen zitten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

VidaXL 5 Delig

 

Met de vidaXL – Kofferset 5-delig wordt reizen nu gemakkelijker dan ooit. Dit is een kofferset die je voor elke trip of vakantie kan gebruiken. Gaat u naar het buitenland, dan kunt u gebruik maken van de drie koffers die voorzien zijn van handige wielen. Op zo een manier kunt u comfortabel reizen.

Gaat u gewoon voor een weekendje weg, dan kunt u gebruikmaken van de weekendtas. Er is ook een handige toilettas erbij waarin u al uw toiletartikelen kunt zetten.

Een deel van de kopers is wel tevreden met dit product. Voor hen heeft dit product een goede kwaliteit en is het handig in gebruik, omdat het vooral verschillende maten heeft.

Het is verder ook licht van gewicht en de koffers zijn ruim. Sommige kopers vinden dat het een slechte kwaliteit heeft en dat dit product niet duurzaam is. De koffers zijn gemaakt van materiaal van slechte kwaliteit.

Deze kofferset van vidaXL bestaat maar liefst uit 5 verschillende delen. Zo kun je zonder problemen met het hele gezin op reis vertrekken. VidaXL is zeker één van de bekendere merken en misschien voor sommige personen ook wel het beste merk. Laten we dus even naar de voor- en nadelen van deze kofferset kijken.

Voordelen
Formaat:

deze kofferset bestaat uit maar liefst 5 verschillende delen. Dit maakt deze kofferset daarom geschikt om zowel tijdens een korte alsook langere reis te gebruiken.

Comfort:

het ontwerp van dit product is hoofdzakelijk gericht op comfort. Dankzij de wieltjes kun jij de koffers gemakkelijk overal verplaatsen. De uittrekbare handvatten bieden nog dat tikkeltje meer comfort.

Handig in gebruik:

bij de aankoop krijg je er meteen ook een toilettas en handige reistas bij. Daarnaast is het mogelijk om de koffers handig op te bergen door ze in elkaar te plaatsen.

Nadelen
Wielen:

de kofferset voldoet jammer genoeg niet aan de verwachtingen van alle kopers. De wieltjes vormen het grootste probleem doordat ze niet heel soepel zijn en sneller stuk gaan.

Koop bij bol.com (€83.99)

 

 

 

 

Tectake Kofferset

 

De Tectake – Kofferset zet er mooi uit en is een geweldig product. Deze set bestaat uit 3 koffers in de formaten XL, L en M. De binnenkant van de koffers heeft een handige indeling, zodat jij bepaalde spullen apart van elkaar kunt inpakken. Het heeft een spangordel en net om alle spullen op hun plek te houden.

Voor gemak heeft het aan twee zijden handgrepen die stevig zijn en van aluminium gemaakt zijn. Verder heeft het 4 rubberen wielen die je nauwelijks kunt horen en die 360 graden draaien.

Het overgrootste deel van de kopers is wel tevreden met dit product en zij geven er positief advies over. Het is een product van goede kwaliteit en het heeft ook een redelijke prijs.

Het is handig in gebruik en heeft een fraai design met een mooie kleur. De koffers zijn ook nog licht van gewicht. Enkele kopers vinden dat dit product van slechte kwaliteit is.

Met deze kofferset van het merk Tectake haal je zeker en vast een blikvanger in huis. De opvallende roze kleur maakt de set ideaal voor vrouwen en meisjes. Deze unieke en felle kleur zal er ook voor zorgen dat jij je bagage op de luchthaven veel sneller opmerkt.

Voordelen
3-delig:

deze kofferset bestaat uit maar liefst 3 verschillende delen. De 3 koffers hebben elk een andere maat namelijk M, L en XL. Dit maakt ze geschikt om zowel tijdens korte alsook lange reizen te gebruiken.

Handig in gebruik:

de koffers zijn gericht op het comfort van de gebruiker. De binnenkant van de 3 koffers is voorzien van een handige indeling. Zo is het gemakkelijker om je spullen op te bergen. Er is ook een spangordel en een net voorzien waardoor alle spullen tijdens de reis veilig en goed vast blijven zitten.

Comfort:

de handvatten maken het veel eenvoudiger om de koffers te verplaatsen. Dit comfort wordt nog extra verhoogd dankzij de 4 wielen uit rubber. Bovendien kun je de wielen tot 360 graden draaien.

Nadelen
Matige kwaliteit:

voor één enkele persoon zijn de koffers te kwetsbaar en dus van een matige kwaliteit.

Koop bij bol.com (€74.9)

 

 

 

 

Kofferset 3 Delig Reno

 

De Kofferset – 3 delig – Reno bestaat uit mooie en hardschalen koffers die rood en zwart van kleur zijn. Dit product is voorzien van 4 wielen en een uitschuifbare trekstang.

Hierdoor is dit product gemakkelijk om te gebruiken. Het is ook handig in gebruik doordat het aan de binnenkant spanbanden en een tussenschot met een rits heeft. Er is ook een aparte vak met rits voor kleine accessoires.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope koffersets. Voor dit product is er tot nu toe maar 1 review geplaatst.

Deze koper is tevreden met dit product. Het is een set van degelijke kwaliteit en het is handig in gebruik door de indeling dat het heeft. Het enige minpunt is dat er geen TSA slot aanwezig is, maar die kan voor weinig geld apart aangeschaft worden.

Deze 3 delige kofferset zul je niet meteen tussen de goedkope exemplaren hoeven te zoeken. Dit komt omdat deze kofferset van het merk Benzi helemaal niet over de laagste prijs beschikt. Toch biedt het heel wat mogelijkheden. Laten we deze even bekijken en afwegen tegenover de eventuele nadelen ervan.

Voordelen
Design:

de kofferset is beschikbaar in 3 verschillende kleuren. Je kunt dus kiezen voor de kleur die jij het liefste ziet.

Veiligheid:

de 3 koffers zijn allemaal voorzien van een ritssluiting waarmee je de koffer gemakkelijk kunt afsluiten. Verder zijn ze ook uitgerust met een extra cijferslot. Op die manier blijft de inhoud van je koffer extra beschermd.

Gebruiksgemak:

de wieltjes maken de koffers gemakkelijk verplaatsbaar en de uitschuifbare trekstang biedt net dat tikkeltje meer comfort. De koffers zijn binnenin ook uitgerust met tussenschotten en spanbanden.

Nadelen

Werkelijk alle gebruikers zijn helemaal enthousiast over deze kofferset en kunnen er helemaal geen minpuntjes aan ontdekken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Enrico Benetti

 

De Enrico Benetti kofferset is gemaakt van stof en is voorzien van een ritssluiting rondom. Deze ritssluiting kan dan gemakkelijk op slot gedaan worden met het losse slot, dat meegeleverd wordt.

Deze koffers zijn voorzien van twee wielen en twee ritsvakken aan de voorzijde. In de ritsvakken kun je al je spullen zetten, dat je gemakkelijk bij de hand wilt hebben.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel een kofferset aanbieding. Ook voor dit product is er maar 1 review te lezen. De koper is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het heeft een fraai design.

Daarnaast heeft het ook een goede prijs. Het enige minpunt is dat het geen praktisch design heeft. De grootste koffer is niet groot genoeg voor een koffer met een inhoud van 25 kg.

Ook het merk Enrico Benetti staat bekend omwille van zijn uitgebreide collectie aan bagage en koffers. Deze kofferset bestaat uit 3 verschillende delen die handig zijn tijdens een korte of lange reis. Laten we even de sterke en minder sterke punten ontdekken.

Voordelen
Veiligheid:

alle 3 de koffers zijn voorzien van een ritssluiting. Je kunt de koffers daarnaast nog extra op slot doen dankzij het handige sleutelslot. Dit sleutelslot wordt bij de aankoop ook meegeleverd.

Comfort:

de binnenkant van de koffers is uitgerust met een ritsvak en spanbanden. De handvatten en de wieltjes maken de koffers nog net dat tikkeltje comfortabeler.

Nadelen
Niet praktisch:

één enkele koper vindt het design van de koffers niet zo heel erg handig.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status