fbpx

Beste koortsthermometer

Laatste update: 15.10.19

 

Koortsthermometers test van 2019

 

 

Of je nu kiest voor een digitale koortsthermometer of niet, beide apparaten kunnen bijzonder handig en praktisch zijn. We begrijpen dat het ruime assortiment het niet altijd makkelijk maakt om te kiezen tussen de verschillende koortsthermometers. Daarom zijn we zelf alvast op zoek gegaan naar 5 topproducten door rekening te houden met het advies en de reviews van gebruikers. Neem rustig de tijd om de opties hieronder even te bekijken en kies er vervolgens de beste koortsthermometer uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Braun ThermoScan 7 IRT 6520

 

Met deze Braun koortsthermometer kun je in een mum van tijd te weten komen of je kindje koorts maakt en hoeveel. Het is de ideale lichaams- en oor koortsthermometer afkomstig van het bekende en gewaardeerde merk Braun.

Het is een handige digitale koortsthermometer die met gemak de 9 laatste temperatuurmetingen kan onthouden en bewaren. Bovendien hoef je dankzij de voorverwarmde punt, geen schrik te hebben van een onaangenaam temperatuurverschil. De wegwerp lensfilters zorgen er dan weer voor dat je de koortsthermometer zonder problemen door verschillende personen kunt laten gebruiken.

Verder kun je genieten van een duidelijk leesbaar display dat voorzien is van nachtverlichting. Verder zul je een duidelijk licht- en geluidssignaal ontvangen wanneer blijkt dat de koortsthermometer niet correct geplaatst is. De meeste kopers kunnen de kwaliteit duidelijk waarderen alhoewel een enkele klant de prijs toch nog te hoog vindt.

 

Koop bij bol.com (€36.95)

 

 

 

 

Nokia/Withings

 

Met deze lichaamsthermometer van het bekende merk Withings haal je niet meteen één van de goedkope koortsthermometers in huis. Toch lijken de meeste klanten zich niet meteen de ergeren aan het hoge prijskaartje.

De digitale koortsthermometer is in staat om koortsmetingen van maximaal 8 personen te gaan onthouden en bewaren. Het apparaat werkt in combinatie met een gratis app die je op je smartphone kunt downloaden. Vanaf dat moment gebeuren alle synchronisaties volledig automatisch. Het feit dat je geen contact moet maken met de huid, zorgt ervoor dat het product veilig en hygiënisch is wanneer het door meerdere personen gebruikt wordt.

Ondanks de hoge prijs, merken we toch vooral heel wat positieve online beoordelingen op. De meeste klanten geven niet alleen een positief advies over de uitstekende kwaliteit van de koortsthermometer maar ook over de gebruiksvriendelijkheid ervan.

 

Koop bij bol.com (€93.99)

 

 

 

 

Braun IRT 3030

 

Net zoals het eerste product zul je merken dat ook deze koortsthermometer geleverd wordt door het bekende merk Braun. In vergelijking met het vorige product, lijkt het hier wel om een koortsthermometer aanbieding te gaan vanwege het mooie prijskaartje. Het is de ideale oor- en lichaamsthermometer die bovendien volledig digitaal functioneert.

Deze infrarood koortsthermometer zorgt niet alleen voor nauwkeurige meetresultaten maar doet dit bovendien ook snel en efficiënt. Zo kun je in een mum van tijd te weten komen of je kindje al dan niet koorts heeft. Op het moment dat koorts gedetecteerd wordt, dan zul je dit merken aan de hand van een geluidssignaal.

Het is een degelijke koortsthermometer die makkelijk en snel te gebruiken is. Bovendien kun je makkelijk schakelen tussen Celsius en Fahrenheit en zal het product na 60 seconden volledig automatisch gaan uitschakelen. Kopers geven dan ook een positief advies over dit product alhoewel de kwaliteit voor sommigen iets beter had gekund.

 

Koop bij bol.com (€24.95)

 

 

 

 

Beurer FT90

 

In vergelijking met sommige andere koortsthermometers zul je dit apparaat vast en zeker in de categorie van de goedkope producten kunnen spotten. Het product wordt geleverd door het merk Beurer en is een degelijke digitale lichaamsthermometer.

De Beurer FT90 werkt op basis van infrarood waardoor je helemaal geen contact hoeft te maken met de huid. Dit maakt deze koortsthermometer niet alleen veilig maar ook een pak hygiënischer. De koortsthermometer is volledig kwikvrij en beschikt over maar liefst 60 geheugenplaatsen. Verder krijg je een signaal wanneer koorts waargenomen wordt en is het zelfs mogelijk om het volume van dit signaal te regelen.

Tot op heden kunnen we dan ook alleen maar positieve online beoordelingen van klanten op het product waarnemen. Zo zijn verschillende gebruikers niet alleen tevreden over de uitstekende kwaliteit maar ook over de duurzaamheid en de gebruiksvriendelijkheid van het product.

 

Koop bij bol.com (€49.99)

 

 

 

 

Webby Digital Contactloos Infrarood

 

Net zoals verschillende andere producten uit deze lijst, zul je merken dat ook deze koortsthermometer op basis van infrarood werkt. Daardoor hoeft er helemaal geen contact met de huid gemaakt te worden waardoor deze thermometer veilig en hygiënisch is.

De digitale koortsthermometer wordt geleverd door het merk Webby Digital en zorgt voor snelle en nauwkeurige meetresultaten. Ideaal om te gebruiken bij kinderen, baby’s, volwassen personen en zelfs bij huisdieren. Verder is het zelfs mogelijk om de temperatuur van bijvoorbeeld een flesje babyvoeding te maken. Kortom, een degelijke koortsthermometer met heel wat mogelijkheden en kenmerken.

Toch merken we heel wat verdeeldheid op wanneer we de verschillende online beoordelingen bekijken. Sommige klanten vinden het een topproduct terwijl anderen toch wel hun twijfels hebben over de kwaliteit en de nauwkeurigheid ervan.

 

Koop bij bol.com (€22.95)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status