fbpx

Beste krultangen

Laatste update: 15.10.19

 

Krultang test van 2019

 

Als je binnenkort naar een belangrijk evenement moet of misschien wel een trouwpartij op de planning hebt staan, dan wil je er natuurlijk op en top goed uitzien. Als je in het dagelijkse leven stijl haar hebt dan wil je misschien nu wel even iets anders. Wil je liever dunne of lange krullen? Met een degelijke krultang is alles nu ook effectief mogelijk. Bekijk hieronder alvast even de 3 best beoordeelde hedendaagse krultangen. Zo blijkt de BaByliss C1200E krultang alvast een meer dan goede aankoop te zijn. Bovendien is het een krachtig apparaat en zul je je haar in een mum van tijd omgetoverd hebben tot een kapsel met prachtige krullen. De Remington Ci95 krultang hoeft alvast helemaal niet onder te doen. Het is een degelijke en krachtige krultang die zelfs voorzien is van een duidelijk afleesbaar LCD display.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Krultangen koopgids

 

Elke vrouw is graag mooi uitgedost als ze naar een feest gaat of gewoon een avondje uitgaat met vrienden. Vanaf nu kun jij uitgaan met het mooiste golvende haar dankzij de krultang. Het is uiteraard belangrijk dat je gaat voor de beste krultangen. Houd daarom zeker rekening met het gebruiksgemak, de soorten, de temperatuur en de dikte van de krultang.

 

 

Gebruiksgemak

 

Wanneer je als vrouw een leuke date in het verschiet hebt of naar een trouwfeest of ander belangrijk evenement moet dan wil je er altijd piekfijn uitzien. Vrouwen die van nature golvend of krullend haar hebben willen dan stijl haar hebben. En vrouwen die van nature sluik haar hebben, willen er dan die ene avond goed uitzien met krullen.

Wanneer je op zoek gaat naar een krultang aanbieding probeer dan zoveel mogelijk uit te kijken naar toestellen die een dunne handgreep hebben. Hierdoor ligt de krultang namelijk veel beter in de hand. Ook het gewicht is belangrijk daar een toestel met een dunne handgreep en zwaar gewicht ook niet echt handig is. De modellen met een meedraaiend snoer zorgen dan weer voor meer bewegingsvrijheid. Je kunt bovendien ook gaan voor een snoerloos toestel dat je dan gewoon moet opladen.

Als je van nature nogal verstrooid of vergeetachtig bent, dan kun je ook voor een model gaan dat na een bepaalde tijd automatisch uitschakelt. Kijk ook zeker voor een toestel met een vergrendelknop waardoor je het altijd veilig kunt opbergen en veilig kunt meenemen op reis. Het is altijd aan te raden om zoveel mogelijk aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Besef echter wel dat meerdere opties zoals een automatische timer en een vergrendelingssysteem zullen leiden naar een duurder product dat niet meer tot de goedkope krultangen behoort.

 

 

Soorten krultangen

 

Uiteraard zijn er ook verschillende krultangen te spotten. Zo kun je bijvoorbeeld eerst en vooral kiezen tussen een krultang met een snoer of de snoerloze krultangen. Deze laatste kun je dan opladen waardoor je het de volgende keer zonder problemen kunt gebruiken.

Toch onderscheiden de krultangen zich hoofdzakelijk op een andere manier. Zo heb je bijvoorbeeld de krultang met klem waardoor je gemakkelijk plukken haar kunt gaan scheiden van elkaar. Op die manier kun je voorkomen dat je haar tijdens het krullen begint te klitten of in de war raakt. Doordat je plukken haar van elkaar gaat scheiden kun je de hitte ook veel beter over het haar verdelen en heb je minder kans op beschadiging. Bovendien is een krultang met klem geschikt voor verschillende haartypes.

Je hebt natuurlijk ook de krultang zonder klem. Hier kun je dus geen plukken haar van elkaar gaan scheiden en moet je dus misschien iets geconcentreerder te werk gaan. Langs de andere kant heb je met dit model dan weer wel meer vrijheid en kun je veel dichter tegen de haarwortel komen. Op die manier kun je veel meer kanten op en veel meer verschillende kapsels gaan uitproberen. Bovendien zullen je krullen ook veel natuurlijker overkomen met een krultang zonder klem. Kortom als je een creatief type bent dan is dit zeker een goede aanbeveling.

 

 

Temperatuur en dikte

 

Het lijkt misschien heel nutteloos maar toch is het belangrijk om ook even rekening te houden met de temperatuur en de dikte van de krultangen. Afhankelijk van je haartype zul je een bepaalde temperatuur gaan nodig hebben. Zo zullen mensen met dun en sluik haar een lagere temperatuur moeten gebruiken dan bijvoorbeeld personen met dik en goed krullend haar. Dit is belangrijk om te weten want anders zou je zomaar je haar kunnen verbranden en het dus beschadigen.

Voor iemand met heel dun haar dat bovendien ook nog eens heel sluik valt is een temperatuur van rond de 175 graden Celsius het meest ideale. Als deze personen een iets hogere temperatuur zouden nemen dan kun je het haar beschadigen. Voor iemand met dik haar is een temperatuur van rond de 300 graden Celsius ideaal. Je kunt uiteraard ook altijd een krultang aankopen waarbij je de temperatuur kunt gaan aanpassen. Maar zorg er toch voor dat je nooit boven de 300 graden Celsius gaat.

Het lijkt misschien banaal maar ook de dikte is iets om rekening mee te houden. De dikte van de krultang is namelijk afhankelijk van het type krullen dat je wilt bereiken en het haartype. Als je echt van die grote en losse krullen wilt dan is een dikke krultang ideaal voor jou. Ook voor mensen die dikker haar hebben is een dikke krultang het meest ideale. Een dunne krultang is dan weer goed voor mensen met dun haar.

 

 

Krultang Reviews – Top 5

 

 

Het hoeft helemaal niet veel tijd en moeite te kosten om er anders uit te zien. Als jij bijvoorbeeld sluik of glad haar hebt, dan kun je een goede krultang gebruiken om mooie krullen te maken in het haar. Dit kan je liever doen met de beste krultang die je kunt kiezen uit de alternatieven hieronder.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

BaByliss C1200E

 

De BaByliss C1200E Curl Secret is een geweldige krultang die zorgt voor de mooiste krullen. Met deze automatische krultang heb je binnen de kortste tijd jouw haar omgetoverd. Het heeft een speciale ionische functie en keramische coating om ervoor te zorgen dat je haar niet statisch wordt, maar dat je mooi en glanzend haar ervan overhoudt. Het is veilig om te gebruiken en heeft diverse timerfuncties waaruit je kunt kiezen.

Dat dit product niet 1 van de goedkope krultangen is kun je ook merken aan de reviews, want sommige kopers geven aan dat de prijs van dit product te hoog is. Het is ook nog kwetsbaar en niet comfortabel voor het kind.

Terwijl de meeste gebruikers juist een positieve ervaring hebben met dit product. Voor hen heeft het een goede kwaliteit en doet het wat het moet doen. Het werkt prima en maakt mooie krullen.

Als je binnenkort naar een belangrijk trouwfeest moet en er goed wilt uitzien dan kan deze krultang misschien wel iets voor jou zijn. De krultang is afkomstig van één van de bekende en misschien wel het beste merk BaByliss en biedt dan ook heel wat mogelijkheden aan. Laten we samen even een kijkje nemen.

Voordelen
Niet statisch:

dankzij de ionische functie in combinatie met de sterke keramische coating zul je niet hoeven te vrezen voor statisch haar.

Gebruiksgemak:

de krultang werkt volledig automatisch en daardoor zul je nooit lang hoeven te wachten op die mooie krullen.

Timerfunctie:

het toestel is voorzien van meerdere timerfuncties. Je kunt deze zelf regelen en er dus zelf uit gaan kiezen.

Nadelen
Prijskaartje:

het is niet meteen het toestel met de laagste prijs en dat merk je ook wel wanneer je de verschillende online beoordelingen bekijkt. Sommige kopers vinden het hoge prijskaartje best wel vervelend.

Kwetsbaar:

een kleine minderheid van de kopers vindt het apparaat ook bijzonder kwetsbaar.

Koop bij bol.com (€89.95)

 

 

 

 

Remington Ci95

 

Met de Remington Ci95 krultang maak jij snel en gemakkelijk prachtige krullen in het haar. Het is voorzien van een handig LCD display waarmee je de temperatuur kunt instellen.

Dit product heeft een speciale coating die ervoor zorgt dat de krullen mooi zullen glanzen. Het warmt in 30 seconden op en het heeft een draaibaar snoer van 3 meter lang. Je krijgt ook een leuke hittebestendige tas waarin je de krultang kunt opbergen.

Voor dit product zijn er ook veel reviews te lezen. Het overgrootste deel van de kopers heeft een positieve ervaring met dit product, want de kwaliteit van dit product is goed en de prijs is gunstig. Daarnaast is dit product ook gebruiksvriendelijk. Deze gebruikers geven daarom goed advies over dit product. Enkele kopers vinden dat dit product lastig is om te gebruiken en dat het een matige kwaliteit heeft.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor deze handige en trendy krultang van het bekende merk Remington. Net zoals het merk BaByliss behoort ook het merk Remington vast en zeker tot de populairste merken op het gebied van haarproducten. Hieronder kun je alvast even de eigenschappen van het toestel bekijken.

Voordelen
Gebruiksgemak:

het apparaat is niet alleen bijzonder krachtig maar wordt ook geleverd met heel wat handige accessoires. Zo krijg je er bijvoorbeeld een handige opbergtas bij die bovendien ook hittebestendig is.

LCD display:

deze krultang beschikt over een bijzonder handig en duidelijk LCD display. Daar kun je bijvoorbeeld verschillende gegevens zoals de temperatuur gaan instellen.

Glanzende krullen:

dankzij de speciale coating waarover dit apparaat beschikt, zul je merken dat je krullen ook een mooie glans krijgen en mooi in model blijven zitten.

Snoer:

het toestel is voorzien van een lang snoer met een totale lengte van maar liefst 3 meter. Zo heb je toch nog voldoende bewegingsvrijheid.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts een bijzonder kleine minderheid van de gebruikers is van mening dat de kwaliteit van het toestel niet zo uitstekend is.

Koop bij bol.com (€28.99)

 

 

 

 

BaByliss C332E

 

De BaByliss C332E krultang is het ideale product dat je kunt gebruiken om mooie en grote krullen in het haar te maken.

Krullen die bij elke beweging van je lichaam mee zullen bewegen vanwege hun flexibiliteit en volume en de hele dag hun vorm zullen behouden. Het is voorzien van een Sublim touch coating dat ervoor zorgt dat het haar beschermd wordt tegen oververhitting. Dit product warmt snel op en je hebt de keuze uit 10 verschillende temperatuurinstellingen.

Enkele gebruikers zijn niet tevreden met dit product want voor hen is het lastig om te gebruiken en de krullen behouden hun vorm niet. Het is een kwetsbaar product en het past ook niet optimaal. Voor de meeste gebruikers is dit product juist handig om te gebruiken en heeft het voor hen een goede kwaliteit. Het is een goede krultang waarbij je de temperatuur zelf kunt instellen.

Net zoals één van de vorige apparaten die we hierboven besproken hebben, is ook deze krultang afkomstig van het bekende merk BaByliss. Het is een degelijk apparaat volgens de meeste gebruikers en dus werkelijk ideaal wanneer je binnenkort naar een leuk feestje moet. Het loont de moeite om alvast even de eigenschappen van de krultang te bekijken.

Voordelen
Effect:

wil jij van die mooie en grote krullen bekomen? Dan is deze krultang van BaByliss precies waar jij naar op zoek bent.

Sublim touch coating:

dankzij de Sublim touch coating wordt je haar bovendien ook volledig beschermd tegen de gevaren van oververhitting.

Kracht:

het is een krachtig apparaat dat in amper een paar seconden helemaal is opgewarmd. Bovendien kun je verder ook nog eens kiezen uit meerdere temperatuurinstellingen.

Nadelen
Lastig in gebruik:

slechts een kleine minderheid van de kopers is van mening dat het apparaat niet zo handig is om te gebruiken.

Koop bij bol.com (€30.99)

 

 

 

 

Carmen CT4610 

 

Met de heel dunne krultang van Carmen CT4610 Chopstick Curler kun jij nu fijne krullen hebben in jouw haar. Dit product is gemakkelijk om te gebruiken, want het warmt snel op en het heeft een keramische coating. Binnen de kortste tijd heb jij mooie krullen in het haar die wel dagen lang zo blijven. Dit is het ideale product dat je kunt gebruiken om een nieuw kapsel te creëren.

Een krultang aanbieding is dit product zeker wel met zo een gunstige prijs. Dat kun je trouwens ook merken aan het aantal reviews dat er voor dit product geplaatst is. Dit product geniet veel reviews waarvan het overgrootste deel van de kopers het een goed en fantastisch product vinden.

Het is gemakkelijk om te gebruiken en het maakt mooie krullen. Voor enkele gebruikers is het niet zo prettig om te gebruiken en is de kwaliteit minder.

Ook wanneer je kiest voor de Carmen CT4610 krultang zul je volgens meerdere kopers echt wel een degelijk product in huis halen. Om er zeker van te zijn dat deze krultang echt wel iets voor jou is, zijn we alvast op zoek gegaan naar de sterke en minder sterke eigenschappen van het toestel. Bekijk deze alvast even.

Voordelen
Prijskaartje:

indien je niet alleen op zoek bent naar een degelijke krultang maar bovendien ook naar een betaalbaar apparaat, dan hoef je alvast dit product even te bekijken.

Keramische coating:

dankzij de speciale keramische coating wordt de warmte niet alleen mooi en gelijkmatig verdeeld maar zul je bovendien helemaal geen last hebben van statisch haar.

Formaat:

je zult merken dat de krultang bijzonder fijn en dun gevormd is. Daardoor is dit exemplaar werkelijk ideaal wanneer jij graag van die mooie fijne en dunne krulletjes wilt hebben.

Nadelen
Onhandig in gebruik:

slechts enkele kopers vinden de krultang niet zo eenvoudig en handig om te gebruiken.

Beste Aanbod

 

 

 

 

Max Pro Twist

 

De Max Pro Twist krultang is een top beauty product dat niet mag ontbreken in jouw assortiment. Met dit product creëer jij meer volume in het haar door het aanbrengen van mooie en volle krullen. Het is geschikt voor het maken van grote krullen met een diameter van 25 mm.

Dit product is veilig om te gebruiken en voorkomt dat het haar beschadigd raakt. Het heeft een temperatuurschakelaar die je zelf kunt instellen. Dit product heeft een LCD display waarmee je de temperatuur kunt instellen.

Dat de prijs van dit product hoog is, is de mening van een paar gebruikers. Het is ook nog een gevoelig product. Andere gebruikers zijn juist blij met dit product en raden het aan anderen aan. De kwaliteit van dit product is goed en de prijs valt ook mee. Dit apparaat werkt goed, want je kunt snel mooie krullen ermee maken.

Tot slot is er dan ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor de Max Pro Twist krultang. Het lijkt er alvast een professioneel en degelijk apparaat uit te zien. Om het voor jou allemaal iets makkelijker te maken zijn we alvast even gaan kijken naar de voordelen en de nadelen ervan.

Voordelen
Effect:

met deze krultang kun jij in een mum van tijd mooie grote en volle krullen gaan creëren.

Veilig:

het apparaat is uitgerust met een speciale coating die ervoor zorgt dat het haar helemaal niet beschadigd zal raken.

Gebruiksgemak:

verder is het apparaat uitgerust met een handige temperatuurschakelaar en een degelijk LCD display.

Nadelen
Prijskaartje:

sommige kopers vinden het prijskaartje van dit product toch best wel iets te hoog.

Koop bij bol.com (€53.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status