fbpx

Beste midi keyboards

Laatste update: 23.10.19

 

Midi keyboards test van 2019

 

Ben je op zoek naar een groot midi keyboard of wil je toch liever een mini exemplaar? Het kan tegenwoordig allemaal. Wat nu precies het beste midi keyboard is, is echter veeleer een persoonlijke keuze. Toch kunnen wij jou daarin alvast een handje helpen door je enkele topproducten aan te bieden. Neem dan ook rustig de tijd om de diverse midi keyboards even te bekijken en wees hierbij ook aandachtig voor het advies van klanten. Dat advies kun je terugvinden in de online reviews die bij het product beschreven staan.

 

 

Devine EZ-Creator Plus USB

 

Ben je op zoek naar een midi keyboard dat voorzien is van een USB aansluiting? Dan kunnen wij jou alvast aanraden om dit product van Devine even grondig onder de loep te nemen. Bovendien valt ook het prijskaartje bijzonder goed mee waardoor je meteen het gevoel krijg met een midi keyboard aanbieding te maken te hebben.

Wanneer je kiest voor het EZ-Creator Plus midi keyboard van Devine dan kies je duidelijk niet alleen voor kwaliteit maar ook voor design en gebruiksvriendelijkheid. Het keyboard bevat werkelijk alles wat je nodig hebt. De meest relevante bedieningspanelen zijn dus zonder twijfel aanwezig. Bovendien krijg je er bij de aankoop van het product meteen ook het unieke DAW-softwarepakket bij.

Een blik op de online beoordelingen leert ons dat er tot op heden nog helemaal geen online reacties bij het product zijn geplaatst. Het is dus mogelijk dat het om een vrij recent midi keyboard gaat. Echter kan het ook zijn dat verschillende klanten het product reeds hebben aangekocht maar gewoon nog niet de tijd hebben gevonden om een online review te plaatsen. Laat je hierdoor echter niet meteen afschrikken want misschien is dit wel het keyboard waar jij al zo lang naar op zoek bent.

 

Koop bij bol.com (€68)

 

 

 

 

M-Audio Keystation 49 III

 

In vergelijking met het vorige midi keyboard lijkt dit product toch wel net iets duurder te zijn. Het is dan ook goed mogelijk dat je dit product niet meteen tussen de goedkope midi keyboards zult hoeven te verwachten. Echter loont het wel de moeite om even een kijkje te nemen naar de verschillende mogelijkheden en kenmerken.

Zo beschikt dit midi keyboard over maar liefst 49 toetsen en kun je gebruik maken van het unieke en gebruiksvriendelijke bedieningspaneel dat uit knoppen bestaat. Het keyboard is, net zoals het eerste product, ook voorzien van een handige USB aansluiting en ondersteunt tal van verschillende besturingssystemen. Denk onder andere maar aan Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista en zelfs verschillende Mac besturingssystemen.

Je kunt dit midi keyboard makkelijk van stroom voorzien door gebruik te maken van de USB aansluiting en de meegeleverde USB kabel. Verder beschik je over een minimaal RAM geheugen van ongeveer 2048 MB. Kortom een degelijk product waar jammer genoeg tot op vandaag nog geen enkele koper een online review bij heeft geplaatst.

 

Koop bij bol.com (€94)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status