5 Beste Nerf Guns Test van 2020

Laatste update: 17.09.20

 

Nerf Guns – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Indien je zelf één of meerdere kindjes hebt dan weet je dat ze soms wel eens heel veel energie kunnen hebben. Dan kan het al eens handig zijn als ze zich buiten eventjes goed kunnen uitleven en spelen met hun vriendjes. Een nerf gun kan dan ook wel een goede aankoop zijn. Omdat het niet altijd eenvoudig is om de beste keuze te maken, stellen wij jou even kort de 3 beste nerf gun toestellen aan jou voor. Zo mag je echt wel beslist trots zijn met de NERF N-Strike Elite Accustrike Disruptor. Het toestel kan niet alleen door jongens maar ook door meisjes gebruikt worden en is vrij krachtig. Het staat daarom garant voor urenlang speelplezier. Ook de Zombie Strike FlipFury maakt deel uit van de top 3. Het toestel is uitgerust met 2 verschillende magazijnen die elk voorzien zijn van maar liefst 6 darts.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Nerf guns koopgids

 

Iedereen kent ze wel, de NERF guns, plastic geweren of pistolen die pijltjes schieten. De kinderen kunnen zich er urenlang mee bezig houden wanneer ze tegen elkaar kunnen spelen. Maar waar moet je nu rekening mee houden bij het kopen van een NERF gun? In de eerste plaats moet je weten waar de voorkeur van je kind naar uitgaat. Dan kun je nog beslissen of je nieuw of tweedehands wilt kopen, hoeveel pijltjes zitten erbij, wat zijn de functies van het pistool en hoeveel kost het.

 

 

Voorkeur van je kind

Een NERF gun is in vele verschillende groottes en maten te verkrijgen, en elk jaar komen er nieuwe modellen op de markt. Om te weten waar jouw kind het meest zal van genieten is het belangrijk om even te polsen waar zijn of haar voorkeur naar uitgaat. Dit kan ook afhangen van de leeftijd van je kind, voor de kleinere kinderen is een pistool beter want een geweer zal te groot zijn voor hen.

Oudere kinderen zullen meestal een voorkeur hebben naar grotere geweren die eventueel ook grotere pijlen hebben. Alle kinderen zullen het eens zijn dat ze zoveel mogelijk pijlen bij hun geweer of pistool willen zodat ze lekker lang kunnen schieten zonder op zoek te hoeven gaan naar hun pijlen om te herladen.

Hoewel de voorkeur van je kind belangrijk is, is het toch ook nodig om te kijken naar de aanbevolen leeftijd van elk model. Hoewel de pijlen gemaakt zijn van een zachte mousse kan het toch nog gevaarlijk zijn voor kleinere kinderen. Als je zo’n pijl in je oog krijgt zal het zeker pijn doen.

 

Functies van de NERF

Een NERF gun is niet altijd wat het lijkt. Er bestaan modellen waar je de onderdelen kunt afnemen om ze in verschillende combinaties terug op het geweer te plaatsen. Zo kun je op verschillende manier plezier hebben van dit speelgoed.

Deze producten werken met een magazijn waar je de pijlen moet insteken. Het ene magazijn zal meer pijlen kunnen bewaren dan het andere magazijn dus daar moet je ook op letten. Sommige modellen beschikken over twee magazijnen zodat je dubbel zoveel pijlen kunt schieten.

Niet elke NERF gun kan even ver schieten, als je van plan bent om zo’n pistool te kopen voor buiten dan kun je beter zoeken naar een model die zeker 20 meter ver kan schieten. Zo kunnen de kinderen zich verstoppen en vanop grote afstand naar elkaar schieten. Dit hangt ook af van de spanning van de veer, dus controleer deze spanning regelmatig want na een lange tijd kan dit zwakker worden.

Sommige blasters beschikken over een verrekijker zodat je vanop afstand je doelwitten kunt uitkiezen en beter kunt richten tijdens het schieten.

 

Gewicht en pijlen van de NERF

Als je kiest voor een grote NERF blaster dan zal deze ook veel meer wegen dan een gewoon pistool. Dit is voor kleine kinderen niet echt handig want ze zullen niet makkelijk kunnen manoeuvreren. Houd daar dus zeker rekening mee bij de aankoop van een NERF blaster. Hoe lichter het geweer is hoe beter je zult kunnen bewegen en hoe sneller je kunt schieten.

Sommige NERF blasters beschikken over een driepoot zodat je het makkelijk kunt neerzetten. Zo heb je zeker geen last van het gewicht van de blaster. Je moet dan gewoon richten en op je doelwit schieten. Deze modellen kunnen tot wel 50 pijlen herbergen maar werken wel op batterijen die je nog apart moet bijbestellen.

Zoals je we al vermeld hebben zullen je kinderen zeker zoveel mogelijk pijlen willen. Reken daar nog eens bij dat er af en toe wel een pijl zal verdwijnen tijdens het spelen dus het is beter om een blaster te kopen die standaard veel pijlen heeft. Zoniet kun je nog extra pijlen bijkopen maar deze kunnen redelijk veel geld kosten.

 

 

Nieuw of tweedehands?

Sommige ouders verkiezen om tweedehands een NERF blaster te kopen. Als je op zoek bent naar aanbiedingen kan dit inderdaad een interessante beslissing zijn maar je moet wel goed opletten dat je een blaster van goede kwaliteit koopt. De kracht van de veer kan na enkele jaren namelijk verminderen zodat de gun minder ver gaat schieten.

Ook ben je nooit zeker hoeveel pijlen je bij de blaster zult krijgen bij de aankoop van een tweedehands NERF. De verf of de blaster zelf kan ook beschadigd zijn dus let zeker op deze punten als je tweedehands verkiest.

Onze aanbeveling is dat je een nieuwe blaster koopt. Je kunt op het internet ook verschillende interessante aanbiedingen vinden. Je hoeft enkel de tijd te nemen om verschillende producten op meerdere websites te vergelijken. Reken daar nog de verzendkosten bij en dan kom je aan de totale prijs. Is het goedkoper dan in de winkel, twijfel dan niet en geef je kind een leuk cadeau.

 

5 Beste Nerf Guns (Reviews) van 2020

 

Heb jij kinderen die ervan houden om met pistooltjes te spelen en zijn ze ouder dan 7 jaar? Dan kun je zeker een leuke nerf gun aanschaffen, waarmee zij zich eindeloos kunnen vermaken. Er zijn verschillende soorten waaruit je kunt kiezen. Bekijk de opties hieronder en kies de beste nerf gun.

 

1. Nerf N-Strike Elite Accustrike Disruptor Blaster

 

Ben je nog steeds op zoek naar het ideale verjaardagsgeschenk voor jouw kind? Dan kun je misschien alvast even dit toestel van het bekende merk NERF bekijken. Het apparaat kan op heel wat positieve reacties van verschillende klanten rekenen.

Het toestel is bijzonder krachtig en kan dan ook tot wel 27 meter ver schieten. Daardoor wordt het vooral aangeraden voor kinderen vanaf de leeftijd van ongeveer 8 jaar. Het toestel is bovendien ook voorzien van een draaiend magazijn dat maar liefst 6 Elite darts telt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om deze darts één voor één af te schieten. Maar je hebt ook de optie om de 6 darts kort en snel na elkaar te gaan afschieten.

Bovendien is het ook een handig apparaat. Zo beschikt het toestel ook over een handige indicator. Zo weet je perfect wanneer je kunt beginnen afvuren. Dit wordt aangegeven doordat de indicator dan oranje zal kleuren. We merken dan ook vooral heel wat tevreden klanten op. Toch vermelden sommigen dat toezicht houden wel belangrijk blijft.

Het is niet altijd makkelijk om een leuk en origineel geschenkje te vinden voor je kind. Misschien heb je al wel eens aan een degelijke Nerf gun gedacht. Wij willen jou alvast helpen door de voordelen en de nadelen van dit handige apparaatje dan ook al eventjes op een rijtje te plaatsen. Zo krijg je een beter beeld van de mogelijkheden.

Voordelen
Indicator:

het apparaat beschikt over een handige indicator. Op het moment dat je ziet dat de indicator een oranje kleur krijgt dan weet je dat je kunt afvuren.

Schietafstand:

het is een krachtig toestel dat over een totale schietafstand beschikt van maar liefst 27 meter. Zo kan je kind genieten van heel wat actie en speelplezier met zijn of haar vriendjes.

Leeftijdscategorie:

deze Nerf gun wordt aangeraden voor kindjes vanaf de leeftijd van ongeveer 8 jaar oud.

Nadelen
Toezicht:

volgens een kleine minderheid van de gebruikers is het echter wel nog steeds belangrijk om voldoende toezicht te houden.

Koop bij bol.com (€19.99)

 

 

 

 

2. Nerf Zombie Strike FlipFury Blaster

 

De Zombie Strike Flipfury heeft 2 magazijnen en elk krijgt 6 darts als munitie, waardoor je niet steeds hoeft te herladen. Het is verder heel erg licht, dus gemakkelijk om er mee te manoeuvreren.

Kies je ervoor om de darts niet meteen te gebruiken, dan kun je ze gerust in de nerf gun laten. Deze blaster kan een schietafstand bereiken tussen de 20- en 27 meter en is het best geschikt om buiten het huis gebruikt te worden.

Voor dit product zijn er bijna alleen maar positieve reviews gegeven. De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is handig in gebruik en het is van goede kwaliteit.

Dit product heeft ook nog een leuk ontwerp en zorgt voor eindeloos speelplezier. Deze kopers geven dus positief advies voor dit product. Andere kopers vinden dat de nerf gun het best onder toezicht gebruikt moet worden.

Ben je nog steeds op zoek naar het geschikte geschenk voor jouw kind? Dan is het misschien een leuk idee om deze nerf gun eens grondig te bestuderen. Net zoals het voorgaande model is ook dit apparaatje afkomstig van het merk NERF. Aan de vele overwegend positieve reacties zou deze nerf gun misschien wel eens één van de populairste exemplaren uit onze lijst kunnen zijn.

Voordelen
Schietafstand:

met deze nerf gun kun je maximaal 20 meter ver schieten. Bovendien kun je tot wel 12 darts afschieten zonder ook maar 1 keer te herladen.

Leeftijd:

dit model is geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 8 jaar.

Accessoires:

zodra je besluit het product aan te kopen, zul je meteen merken dat je er maar liefst 12 darts bij krijgt.

Nadelen
Toezicht:

het is voor de meeste ouders eigenlijk niet echt een minpuntje maar toezicht wordt door een kleine minderheid wel aangeraden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Nerf N-Strike Elite Rhino-Fire Blaster

 

Met de Elite Rhino Fire blaster nerf gun is altijd een tekort hebben aan darts nu verleden tijd. Dankzij de twee grote magazijnen die in totaal 50 darts bevatten maakt je tegenstander geen schijn van kans.

Verder komt deze blaster niet met een verrekijker, maar bereikt zeker een schietafstand van ruim 27 meters. Het gebruikt 6D batterijen en die zijn niet inbegrepen bij het aanschaffen van dit product.

Gezien de prijs van dit product, dan lijkt het alsof het niet behoort tot de categorie van goedkope nerf guns. Toch hebben de meeste kopers voor dit product positieve beoordelingen geschreven.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en zorgt voor eindeloos speelplezier. Het vuurt snel en heeft daarnaast ook een leuk ontwerp. Andere kopers vinden dat de batterijen te snel opraken en dat het speelgoed veel grote batterijen gebruikt.

Ook dit model is afkomstig van het merk NERF waardoor we al zeker kunnen stellen dat het één van de populairste merken is in de wereld van de nerf guns. Bovendien haal je met dit model wel echt een blikvanger in huis. De combinatie van het zwart en wit met de oranje accenten maakt de nerf gun er heel stoer en jongensachtig uitzien.

Voordelen
Schietafstand:

net zoals het eerste toestel kun je met deze nerf gun tot wel 27 meter ver schieten. Daardoor wordt het aangeraden vanaf de leeftijd van 8 jaar.

Handig in gebruik:

de nerf gun is voorzien van 2 houders. Zo kun je maar liefst 50 darts in het toestel opslaan. Door middel van het vliegwiel is het mogelijk om de darts één voor één af te vuren.

Nadelen
Batterijen:

het toestel werkt op basis van 6 D batterijen die je zelf nog apart hoeft aan te kopen. Ze worden dus niet meegeleverd met de nerf gun.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Nerf Elite Rapidstrike CS-18 XD Blaster

 

De elite Rapidstrike cs-18 XD nerf gun is volautomatisch. Bij deze blaster dien je alleen de trekker te achterhalen om continu darts af te vuren op je tegenstander.

Verder komt het voor het gemak met een verstelbare schoudersteun en het heeft 1 magazijn die 18 darts bevat. Dit product komt ook standaard met 18 darts. Deze blaster kan zeker een schietafstand van 27 meter bereiken.

Voor de meeste kopers is dit een top product en dat blijkt uit het positief advies dat zij hebben gegeven. De kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het heeft een leuk ontwerp.

Deze blaster zorgt voor eindeloos speelplezier en schiet super snel. Voor andere kopers is het onhandig in gebruik en het schiet niet verder dan 10 meters. Verder raken de batterijen te snel op en de munitie hapert soms.

Indien je besluit om de nerf gun CS-18 XD van het merk NERF aan te kopen dan zul je toch net iets meer budget hoeven te voorzien. Dit toestel beschikt nu eenmaal niet over de laagste prijs. Het lijkt ons daarom ook heel verstandig om even de voor- en nadelen ervan grondig te bestuderen. Dit maakt het eenvoudiger om te beslissen of het toestel al dan niet iets voor jou is.

Voordelen
Schietafstand:

met dit toestel is het mogelijk om tot wel 27 meter ver te schieten. Het wordt daarom aangeraden aan kinderen vanaf de leeftijd van 8 jaar.

Comfort:

de nerf gun is uitgerust met een handige schoudersteun die je bovendien ook helemaal kunt verstellen.

Toebehoren:

bij de aankoop van de nerf gun krijg je er meteen ook 18 darts bij.

Nadelen
Batterijen:

het toestel werkt op batterijen die vrij snel leeg raken. Bovendien worden ze niet meegeleverd bij de aankoop van het toestel.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Nerf N-Strike Elite Jolt Blaster

 

De nerf n-strike Elite Jolt is de kleinste blaster uit de nerf collectie. Ondanks deze eigenschap is het toch een powerhouse, want het bereikt een schietafstand van maar liefst 23 meter.

Het magazijn van dit kleintje gebruikt per keer slechts 1 dart, maar komt bij de aankoop met 2. Verder is het best bestemd om buiten het huis gebruikt te worden.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel op een nerf gun aanbieding en dat kun je merken aan de reviews die er geplaatst zijn. De meeste kopers zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het zorgt voor eindeloos speelplezier.

Het heeft een leuk ontwerp en schiet hard. Voor de overige kopers is het te klein en het raakt het doel moeilijk. Verder vereist het wat kracht om te laden.

Indien je liever niet teveel geld wenst uit te geven aan een leuke en vooral duurzame nerf gun dan loont het vast en zeker de moeite om dit model van NERF eens te bekijken. Het beschikt wel degelijk over de laagste prijs. Laten we dus even kijken naar de sterke punten van dit toestel en ze vergelijken met de minder sterke punten.

Voordelen
Prijskaartje:

je zult versteld staan van de meer dan voordelige prijs van deze nerf gun. Ideaal als je een beperkter budget hebt.

Schietafstand:

met dit toestel kun je tot wel 23 meter ver schieten. Daarom is het geschikt voor kindjes vanaf de leeftijd van ongeveer 8 jaar.

Nadelen
Formaat:

een kleine minderheid van de gebruikers vindt dat het toestel toch net iets kleiner is dan verwacht.

Koop bij bol.com (€9.49)

 

 

 

 

Deze producten zijn niet langer beschikbaar

 

 

Modulus ECS-10

 

De nerf n-strike Modules ECS-10 blaster is een schietspeelgoed voor zowel jongens als meisjes. Dit speelgoed is dankzij al zijn afneembare onderdelen aan te passen in meer dan 30 combinaties. Het komt verder met een magazijn genaamd banaan clip met 10 darts als munitie. Verder kan deze flexibele blaster een schietafstand van 20 meter bereiken en met een verrekijker accuraat het gewenste doel raken.

Een groot deel van de kopers is van mening dat dit product van goede kwaliteit is en dat het een leuk ontwerp heeft. Het zorgt voor eindeloos plezier en is bij vele spelletjes goed van toepassing.

Het werkt perfect en maakt zeer krachtig contact met zijn doel. Enkele minpunten die de gebruikers aangeven zijn dat ze de pijlen snel kwijtraken en het bijbestellen erg duur is. Ook vinden sommige kopers dat de kolf zwak is en dat er wel toezicht nodig is.

Met deze nerf gun van het merk NERF zul jij je kind vast en zeker een groot plezier doen. Je kunt dit model op een eenvoudige en snelle manier aanpassen in verschillende combinaties. Het is misschien niet het meest bekende merk maar voor sommigen wordt het wel als het beste merk beschouwd.

Voordelen
Schietafstand:

met deze nerf gun kun je tot wel 27 meter ver schieten. Daardoor is het geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 8 jaar.

Handig in gebruik:

dit model is uitgerust met een vizier om je doel snel te zoeken. De handgreep kun je er ook eenvoudig afhalen. Net zoals ook het geval is met de loop die bovendien over een dubbele rail beschikt.

Toebehoren:

het apparaat werkt op basis van 4 AA batterijen van 1,5 V. Deze krijg je er bij de aankoop van de nerf gun ook bij.

Nadelen
Toezicht:

een kleine minderheid van de gebruikers vindt toch dat er best nog toezicht is wanneer kinderen met de nerf gun spelen.

Pijlen:

wanneer je nieuwe pijltjes moet aankopen dan blijkt dit toch wel een vrij hoge meerkost te zijn.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status