fbpx

Beste Nivea crème

Laatste update: 15.10.19

 

Nivea crèmes test van 2019

 

Nivea staat bekend omwille van zijn kwaliteit en duurzaamheid. Er bestaan dan ook heel wat verschillende soorten Nivea crèmes. Er is dus vast en zeker voor elk wat wils. Om het voor jou allemaal net een tikkeltje makkelijker te maken, hebben we al even uitgezocht wat nu precies de 5 beste producten zijn. Deze top 5 hebben we hieronder uitgebreid besproken. Neem rustig je tijd om de 5 Nivea crèmes te bekijken en kies er dan voor jezelf de beste Nivea crème uit. In geval van twijfel kan het een goede aanbeveling zijn ook even een kijkje te nemen tussen de verschillende online reviews.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Nivea Q10 Power

 

Met deze unieke antirimpel dagcrème van NIVEA haal je volgens de meeste kopers duidelijk een topproduct in huis. Het is misschien niet meteen één van de meeste goedkope Nivea crèmes maar anderzijds weet je dat NIVEA garant staat voor kwaliteit en degelijkheid.

De verpakking telt een aantrekkelijk potje dagcrème met een totale inhoud van maar liefst 50 ml. Daar kun je toch wel al een poosje mee verder. De crème wordt gekenmerkt door een SPF 30 en is speciaal ontworpen om door vrouwen met verschillende huidtypes te kunnen worden gebruikt. De dagcrème voorkomt rimpelvorming en maakt reeds aanwezige rimpels minder zichtbaar. Verder biedt de crème ook een verzorgende en hydraterende werking.

Een blik op de online beoordelingen leert ons dat de meeste kopers duidelijk bijzonder tevreden zijn over de unieke samenstelling van deze Nivea dagcrème. Het is een gebruiksvriendelijk product dat over een correcte prijs-kwaliteitverhouding beschikt volgens heel wat kopers.

 

Koop bij bol.com (€14.29)

 

 

 

 

Nivea Cellular Anti Age 45+

 

Vanaf de leeftijd van 45 jaar zou je ook kunnen kiezen voor deze anti age crème van het bekende merk NIVEA. De crème is afkomstig uit de „Nivea Cellular” serie en wordt geleverd met een maximale inhoud van maar liefst 50 ml.

Deze antirimpel nachtcrème is ontwikkeld speciaal voor vrouwen en het maakt hierbij helemaal niet uit welk huidtype je bent. Of je nu last hebt van een droge en gevoelige huid of toch veeleer te kampen hebt met een droge huid, deze nachtcrème zorgt voor zowel een hydraterende als verzorgende werking. Bepaalde bestanddelen zoals hyaluronzuur in combinatie met collageen zorgen voor het verminderen van de rimpels. Wat uiteraard ook altijd een pluspunt is.

Wanneer we even een kijkje nemen naar de verschillende online beoordelingen dan kunnen we op het eerste zicht alleen maar positieve reacties waarnemen. Klanten zijn niet alleen tevreden over de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maar ook over het fraaie design en de gebruiksvriendelijkheid van het product.

 

Koop bij bol.com (€11.89)

 

 

 

 

Nivea Essentials

 

Ben je op zoek naar een duurzame dagcrème maar wil je er liever niet zoveel geld aan spenderen? Dat kan want Nivea heeft heel wat degelijke en doeltreffende producten tegen een mooi en betaalbaar prijsje. Zo lijkt dit product wel een Nivea crème aanbieding te zijn.

Deze verzachtende dagcrème is afkomstig uit de „NIVEA Essentials” serie en heeft een totale inhoud van maar liefst 50 ml. De verzorgende en hydraterende werking is ideaal voor vrouwen met om het even welk type huid. Het maakt dus helemaal niet uit of je nu met een droge of vette huid te kampen hebt. De dagcrème heeft een SPF van 30.

Kopers reageren vooral bijzonder positief over het fijne gevoel als je de crème aanbrengt. Verder geven heel wat gebruikers ook een positief advies over de kwaliteit. Volgens één enkele klant is het wel belangrijk om te de Nivea crème iets dikker aan te brengen.

 

Koop bij bol.com (€8.89)

 

 

 

 

Nivea Men Protect & Care

 

Net zoals het vorige product zul je merken dat ook deze Nivea crème aan een mooi en vooral betaalbaar prijskaartje wordt aangeboden. Het gaat hier om een hydraterende dagcrème uit de „NIVEA MEN” serie met een inhoud van ruim 50 ml.

Deze unieke dagcrème zal de huid niet alleen grondig gaan hydrateren maar biedt verder ook een intensieve verzorging van de huid aan. Het is speciaal ontworpen om door mannen met een normaal huidtype te worden gebruikt. Houd er wel rekening mee dat de SPF 0 bedraagt. Dat wil dus zeggen dat de dagcrème niet voldoende tot geen bescherming zal bieden tegen het UV licht van de zonnestralen.

De dagcrème wordt gekenmerkt door een rijke toevoeging aan vitamine E en Aloë Vera extracten.  We merken dan ook dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn over de prijs en de kwaliteit. Slechts één enkele gebruiker is van mening dat 50 ml toch wel bijzonder weinig is.

 

Koop bij bol.com (€8.79)

 

 

 

 

Nivea  Essentials Urban Skin

 

Tenslotte is er nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke nachtcrème evenals geleverd door het bekende merk Nivea. Dit product maakt deel uit van de reeks „NIVEA Essentials” en wordt geleverd met een inhoud van ruim 50 ml.

Deze nachtcrème van Nivea is speciaal ontworpen voor de vrouwelijke normale huid en is voorzien van heel wat verschillende bestanddelen die het huideigen afweersysteem moeten stimuleren en versterken. Je zou het kunnen vergelijken met een soort van detox maar dan voor je huid. In de ochtend zul je merken dat je huid glanzend en zacht aanvoelt. De crème zorgt verder voor een uitstekende hydratatie en verzorgende werking.

Ondanks het feit dat sommige kopers van mening zijn dat 50 ml net iets te weinig is, merken we toch vooral heel wat positieve reacties op. Zo geven verschillende klanten een positief advies over de uitstekende kwaliteit en het mooie en vooral betaalbare prijskaartje van dit product.

 

Koop bij bol.com (€9.89)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status