5 Beste Oordopjes Test van 2020

Laatste update: 03.06.20

 

Oordopjes – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Oordopjes zie je tegenwoordig heel vaak in het straatbeeld verschijnen en heel wat gebruikers kunnen ze zelfs al niet meer missen. Toch heb je heel wat onderscheid tussen de verschillende modellen. In onze koopgids leggen we jou daarom ook even haarfijn uit met welke factoren je rekening zou kunnen houden. Op die manier kun je iets gerichter op zoek gaan naar de beste oordopjes. Je kunt natuurlijk ook altijd doorklikken naar onze top 3. Onderzoek heeft aangetoond dat de Rolfstone Nova 2003 Volledig Draadloze Oordopjes zorgen voor een uitstekende geluidskwaliteit en tal van bijkomende opties en mogelijkheden. Verder kun je ook nog altijd kiezen voor de Apple AirPods 2 Volledig draadloze oordopjes. Deze oordopjes voelen bijzonder natuurlijk en comfortabel aan en zijn een waar genot om te gebruiken.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Oordopjes koopgids

 

Wanneer je oordopjes koopt moet je met verschillende factoren rekening houden. Er bestaan verschillende soorten oordopjes die je op verschillende wijze kunt dragen. Denk er ook even over na waarvoor je de oordopjes wilt gebruiken en of je liever een model met kabel of draadloze oordopjes hebt. Tenslotte is de prijs natuurlijk belangrijk.

 

 

Verschillende soorten oordopjes

Je kunt de oordopjes ongeveer in twee belangrijke soorten indelen. Er bestaan in-ear oordopjes en earbuds. We bespreken even de verschillen van deze types. In-ear oordopjes zitten stevig in je oren omdat ze in je gehoorgang zitten.

Om deze reden heb je ook veel minder last van omgevingsgeluiden dus zul je beter naar muziek kunnen luisteren of betere klank hebben bij het kijken van een video. Het enige nadeel aan dit type is dat ze oncomfortabel kunnen aanvoelen als je ze voor een lange tijd draagt.

Earbuds zijn anders dan in-ear oordopjes omdat ze in je gehoorgang liggen. Ze zijn veiliger omdat je niet afgesloten bent van de buitenwereld en meer omgevingsgeluiden hoort. Vooral in het verkeer is dit belangrijk. Bij vele mensen zitten earbuds ook beter in de oren dan in-ear oordopjes. Het nadeel van dit type is dat ze sneller uit je oren vallen.

 

Draagwijze van de oordopjes

Er zijn verschillende manieren om oordopjes te kunnen dragen zodat ze geschikt zijn voor vele toepassingen zoals sporten, dansen, lopen, enzovoort. We onderscheiden enkele manieren zoals oorclips, oorhaken, gewone oordopjes en nekbanden. Je kunt zelf kiezen welke wijze het meest geschikt is voor jou.

De standaard oordopjes steek je gewoon in je gehoorgang. Deze zijn geschikt voor dagelijks gebruik zoals de bus nemen onderweg naar je werk of even naar de bakker gaan. Ze zijn echter niet geschikt om mee te sporten want ze kunnen gemakkelijk uit je oren vallen. Als je niet van plan bent om intens te bewegen dan zijn deze dopjes ideaal voor jou.

Ten tweede zijn er oordopjes met een oorclip. Deze clip maak je vast aan je oorschelp zodat de oordopjes stevig in je oren blijven zitten. Dit is vooral handig voor wanneer standaard oordopjes vaak uit je oren vallen.

De oordopjes met oorhaak kun je achter je oorschelp vasthaken zodat de dopjes zeker stevig in je oren blijven zitten. Dit type is perfect om mee te sporten. Tenslotte zijn er nog de oordopjes die verbonden zijn met een nekband. Ook dit type is ideaal om te sporten want ze blijven zitten en voelen ook comfortabel aan.

 

Waarvoor wil je de oordopjes gebruiken

Zoals je al kon afleiden in ons vorig thema kun je de oordopjes voor vele doeleinden gebruiken. Heel veel mensen kopen oordopjes om te kunnen genieten van hun favoriete muziek tijdens het sporten. Dit zijn oordopjes die goed blijven zitten zoals oordopjes met een oorhaak of een nekband en zijn meestal ook bestand tegen zweet. Ze laten ook iets van het omgevingsgeluid door zodat je veiliger bent in het verkeer.

Als je op zoek bent naar oordopjes om te gebruiken tijdens één van je vele reizen dan is het best om oordopjes te kopen die weinig omgevingsgeluid doorlaten. De motoren van een vliegtuig zorgen bijvoorbeeld voor storend geluid als je naar muziek luistert. Dankzij Active Noise Cancelling kun je dit bijna volledig buitensluiten en zo van een betere geluidskwaliteit genieten.

Voor alledaags gebruik kun je gewoon standaard oordopjes gebruiken. Deze kun je makkelijk meenemen en zijn handig om af en toe eens een uurtje naar muziek te luisteren. Dit zijn de goedkoopste op de markt en ze zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar.

Als je tenslotte van plan bent om veel te bellen met je oordopjes dan kies je beter voor een model met een ingebouwde microfoon. Meestal beschikken de oordopjes dan ook over een knop om gesprekken meteen te beantwoorden zonder je telefoon te gebruiken.

 

 

Verbinding en prijs

Tegenwoordig komen er altijd maar meer oordopjes op de markt die draadloos verbinding maken met je smartphone of muziekspeler. Dit werkt meestal via bluetooth en je hebt dan geen last meer van kabels die rond je nek hangen. Er bestaan ook draadloze oordopjes die verbonden zijn met elkaar via de nekband zodat ze beter blijven zitten.

Draadloze oordopjes zullen iets duurder zijn dan oordopjes met een kabel maar je geniet van veel meer bewegingsvrijheid. Als je al deze factoren in gedachten houdt dan kun je nu op zoek gaan naar de mooiste aanbiedingen door verschillende producten met elkaar te vergelijken.

Je kunt ook mooie aanbevelingen vinden door even de reviews van andere kopers te lezen. Zo kun je meer informatie verzamelen over de voor- en nadelen van elk product.

 

5 Beste Oordopjes (Reviews) van 2020

 

Oordopjes zijn altijd handig om in huis te hebben. Je kunt ze gebruiken om naar muziek te luisteren terwijl je loopt. Als ze een microfoon hebben kun je ze gebruiken om handenvrij mee te bellen. Maar natuurlijk ook om rustig te gamen of een film te kijken zonder anderen te storen. Wij hebben vijf verschillende oordopjes vergeleken en op een rijtje gezet. Kies uit de volgende opties de beste oordopjes!

 

 

1. Rolfstone Nova 2003 Volledig Draadloze Oordopjes

 

Ben je op zoek naar een paar degelijke oordopjes die je makkelijk kunt gebruiken tijdens het sporten? Bekijk dan zeker even dit exemplaar van het bekende en sterk gewaardeerde merk Rolfstone. Deze oortjes zijn speciaal ontworpen om tijdens het lopen of het beoefenen van andere sporten te gebruiken.

Het zijn stevige oortjes die voorzien zijn van een handig microfoontje en een praktische afstandsbediening. Dankzij de krachtige batterij kun je tot wel 20 uur lang genieten van je favoriete liedjes. De oortjes zijn verder ook uitgerust met een handige bluetooth 5.0 functie. Zo is het bijvoorbeeld een optie om muziek van je tablet of smartphone te streamen. De oortjes zijn niet alleen zweet maar ook regenbestendig. Echter blijken ze niet helemaal waterdicht te zijn.

De oortjes kun je na gebruik altijd terug makkelijk opbergen in de daarvoor voorziene oplaadcase en ondertussen kunnen ze verder opladen. Handig om ook onderweg of in het vliegtuig mee te nemen. Je kunt de oortjes gebruiken in combinatie met iPad maar ook met de iPhones van Apple en eender welk toestel dat over bluetooth beschikt. Kopers reageren dan ook vooral positief op de duurzaamheid en de gebruiksvriendelijkheid.

Met deze unieke oordopjes van Rolfstone kun je genieten van heel wat voordelen. Zo kun je gebruik maken van een totale afspeeltijd van maar liefst 20 uur indien de oortjes zich in de oplaadcase bevinden. Gebruik je de oortjes tijdens het sporten dan kun je tot wel 5 uur lang van de beste muziek genieten. Ben je benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Bekijk dan het overzicht hieronder.

Voordelen
Oplaadcase:

de oortjes worden geleverd in combinatie met een oplaadcase waarin je ze na gebruik altijd weer kunt opbergen en waar ze automatisch worden opgeladen.

Bluetooth:

de oordopjes zijn uitgerust met een krachtige 5.0 bluetooth versie die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld je favoriete liedjes van je tablet te streamen.

Microfoon:

dankzij de ingebouwde microfoon is het mogelijk om eventueel inkomende oproepen zonder problemen te beantwoorden.

Handig in gebruik:

de oortjes zijn compact en voelen comfortabel aan. Ze zijn compatibel met alle apparaten die over bluetooth beschikken. Daarnaast zijn ook iPhones en iPads geen probleem. Een afstandsbediening wordt meegeleverd, net zoals enkele handige eartips en een USB kabel.

Nadelen
Matige kwaliteit:

ondanks alle positieve beoordelingen, stellen we echter wel meteen vast dat een kleine minderheid van de klanten niet overtuigd blijkt te zijn van de kwaliteit.

Koop bij bol.com (€79)

 

 

 

 

2. Apple AirPods 2 Volledig draadloze oordopjes

 

Ben je op zoek naar een paar duurzame oordopjes die bovendien ook draadloos werken? Dan lijkt dit product van Apple alvast een goede aanbeveling te zijn. De oordopjes worden gekenmerkt door heel wat online reviews van klanten waarvan de overgrote meerderheid duidelijk positief zijn.

Het zijn degelijke oordopjes die makkelijk te gebruiken zijn met een Apple iOS besturingssysteem. Het product is bovendien niet alleen voorzien van een handige afstandsbediening maar je kunt ook genieten van een microfoon en lightning aansluiting. Dankzij de vernieuwde H1-Chip kun je zelfs gebruik maken van het bekende “Hé Siri”. Zodra de airpods helemaal zijn opgeladen dan kun je makkelijk 5 uur lang muziek beluisteren.

De airpods laden bijzonder eenvoudig op en zijn snel helemaal gebruiksklaar. Indien je de oordopjes ongeveer een kwartiertje laat opladen, dan staat dit al gelijk aan maar liefst 3 uur lang muziek. Echter is het wel belangrijk dat de airpods niet voorzien zijn van een draadloos oplaadbare oplaadcase.

Volgens heel wat kopers haal je met deze oordopjes het ideale product in huis. Om te weten te komen of dit product ook effectief aan je wensen en eisen beantwoordt, kan het handig zijn om de belangrijkste kenmerken ervan eens even op een rijtje te zien staan. Hieronder alvast een duidelijk overzicht.

Voordelen
Besturingssysteem:

de oordopjes worden gekenmerkt door het bijbehorende Apple iOS besturingssysteem.

Gebruiksgemak:

je zult versteld staan van de mogelijkheden van deze oordopjes. Zo is er een krachtige microfoon voorzien net zoals je ook kunt gebruik maken van de lightning aansluiting en de uitstekende afstandsbediening.

H1-Chip:

de oordopjes zijn bovendien ook uitgerust met de laatste versie van de H1-Chip. Zo kun je dus makkelijk en snel “Hé Siri” oproepen.

Handig in gebruik:

de oordopjes zijn makkelijk en snel op te laden en vervolgens bieden ze een maximale gebruiksduur van maar liefst 5 uurtjes lang.

Nadelen
Geen draadloos oplaadbare oplaadcase:

houd er wel rekening mee dat de airpods niet geleverd worden met een draadloos oplaadbare oplaadcase.

Koop bij bol.com (€149)

 

 

 

 

3. Samsung Galaxy Buds Android compacte lichte headset

 

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor deze unieke Galaxy Buds oordopjes van het bekende merk Samsung. Bovendien lijken de oordopjes in vergelijking met het vorige product van Apple, wel een koopje te zijn. De Galaxy Buds oordopjes kun je gebruiken in combinatie met een Android besturingssysteem en zijn uitgerust met een handig microfoontje en afstandsbediening.

De oordopjes zijn niet alleen compact maar ook bijzonder licht van gewicht en voelen daardoor heel comfortabel aan. Of je nu een telefoongesprek wenst te beantwoorden of naar muziek wilt luisteren, de oordopjes beschikken over een lange batterijduur. Beschik je bijvoorbeeld over externe Galaxy apparaten, dan kunnen de oordopjes via bluetooth makkelijk en snel een verbinding tot stand brengen.

De Galaxy Buds zijn makkelijk en snel op te laden en zijn ook een echte aanrader tijdens het sporten. We merken dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn over de correcte prijs-kwaliteitverhouding en de gebruiksvriendelijkheid. Echter vindt een kleine minderheid van de klanten het product vrij kwetsbaar en de prijs daardoor net iets te hoog.

Ook de Samsung Galaxy Buds behoren tot de betere oordopjes en verdienen daarom een plekje in onze top 5. De Galaxy Buds worden niet alleen gekenmerkt door een mooi prijskaartje maar ook door heel wat andere belangrijke opties en mogelijkheden. Laten we dit allemaal eens even rustig bekijken.

Voordelen
Besturingssysteem:

de Galaxy Buds worden ondersteund door een krachtig Android besturingssysteem.

Microfoon:

de oordopjes zijn uitgerust met een krachtig microfoontje zodat het ook mogelijk wordt om eventuele inkomende telefoongesprekken zonder problemen te beantwoorden.

Comfort:

de Galaxy Buds zijn niet alleen behoorlijk compact maar wegen bovendien ook heel weinig. Dit maakt ze tot de ideale oordopjes om te gebruiken tijdens bijvoorbeeld het sporten.

Nadelen
Prijskaartje:

ondanks de betaalbare prijs vindt een kleine minderheid van de klanten het prijskaartje nog steeds iets te duur.

Koop bij bol.com (€99)

 

 

 

 

 4. Aftershokz Trek Air Bone conduction oordopjes Midnight

 

Ben je op zoek naar de ideale oordopjes om tijdens het autorijden of sporten te gebruiken? Dan kan dit product van het bekende merk Aftershokz misschien wel iets voor jou zijn. Deze oordopjes zijn afgewerkt in een elegante blauwe kleur maar kun je ook nog in 3 andere kleuren bekomen.

Bij dit product wordt er geluid gestuurd door middel van de bone conductie wat dus wilt zeggen dat je geen dopjes in je oren zult hebben. Daardoor blijft de gehoorgang open waardoor je bijvoorbeeld ook nog rekening kunt houden met je omgeving of het omliggende verkeer. Verder hoef je helemaal geen hinder te ondervinden van zweet of vocht en kun je gebruik maken van de dubbele microfoon.

Je kunt genieten van een v4.1 bluetooth versie, een krachtige oplaadbare Lithium Ion batterij met een speelduur van maar liefst 6 uur en een standby tijd van ruim 20 dagen. De oortjes zijn niet alleen compatibel met HSP maar ook met HFP en A2DP en worden geleverd met een opbergpouch, een USB oplaadkabel en zelfs een reflectiesticker zomaar bij. Toch blijkt één enkele koper niet overtuigd van de kwaliteit.

Met de Aftershokz TREKZ AIR oordopjes haal je volgens meerdere klanten echt wel een topproduct in huis. De oordopjes zorgen ervoor dat je helemaal geen last hebt van vocht of transpiratievocht. Verder kun je ook gebruik maken van de aanwezigheid van een dubbele microfoon. Benieuwd naar meer? Bekijk hieronder dan even de opties.

Voordelen
Bluetooth:

de oordopjes zijn voorzien van een krachtige bluetooth functie waardoor je muziek vanaf andere apparaten makkelijk kunt streamen.

Accu:

de oordopjes zijn uitgerust met een handige Lithium Ion batterij die niet alleen krachtig en duurzaam maar ook oplaadbaar blijkt te zijn.

Gebruiksduur:

zodra de batterij helemaal is opgeladen dan ben je zeker van een maximale gebruiksduur van ruim 6 uur lang in combinatie met een standby tijd van maar liefst 20 dagen.

Toebehoren:

op het moment van aankoop dan krijg je er meteen ook een reflectiesticker, een USB oplaadkabel en een stevige opbergpouch bij.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts één enkele gebruiker is niet echt tevreden over de geleverde kwaliteit. En dat is jammer.

Koop bij bol.com (€108.99)

 

 

 

 

5. Philips SHE4205 In-ear Oordopjes

 

De Philips SHE4205 oortjes zijn zo vormgegeven dat ze zo natuurlijk mogelijk in je oren passen. Ze zijn ultralicht dus je voelt ze bijna zelfs niet zitten. Ze hebben een stijlvol design en beschikken over een microfoon op de kabel om mee te kunnen telefoneren. Ze hebben wel geen volumeknop op de kabel.

De kabel heeft een lengte van 1,2 meter om meer vrijheid te hebben en hij is heel licht maar daardoor natuurlijk ook breekbaar. Dankzij de innovatieve basbuizen kun je genieten van diepe en rijkere bassen. Met de oortjes kun je naar je favoriete muziek luisteren en ben je verzekerd van een kristalhelder geluid.

De kopers van deze oordopjes zijn tevreden en vinden ze top. Ze zijn vooral tevreden over de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit en vinden dat ze een mooie design hebben. De oordopjes passen verder ook nog perfect en zijn heel comfortabel. Het enige minpunt is dat ze geen volumeknop hebben op de kabel.

Deze oordopjes van Philips behoren zeker tot de populairste oordopjes volgens een aantal gebruikers. Bij Philips denken de meeste personen ook meteen aan kwalitatief sterke en duurzame producten. Laten we even de sterke en minder sterke punten op een rijtje zetten.

Voordelen
Kleur:

doordat de oordopjes in 2 verschillende kleuren beschikbaar zijn, kun jij diegene kiezen die jij het mooiste vindt.

Comfort:

doordat er een afstandsbediening in de kabel werd ingebouwd kun jij zelf het volume van je muziek regelen. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een telefoongesprek te volgen dankzij de ingebouwde microfoon.

Nadelen
Prijs:

de hoge prijs kan voor een aantal kopers misschien wel een nadeel zijn.

Kwetsbaar:

één enkele gebruiker vindt het product ook bijzonder kwetsbaar. Het had bijvoorbeeld beter geweest om een leuk tasje in de prijs mee te leveren. Op die manier kun je de oordopjes beter bewaren en beschermen.

Koop bij bol.com (€26.95)

 

 

 

 

Deze producten zijn niet langer beschikbaar

 

 

Sennheiser CX 300 II In-ear Oordopjes

 

De Sennheiser CX 300 II oordopjes heeft top geluidskwaliteit en worden geleverd met meerdere oortjes zodat ze altijd goed zitten. Er wordt ook een tasje bijgeleverd zodat je de oortjes na gebruik eenvoudig kunt opbergen. Hij heeft een diepe bas dankzij de gesloten klankkast die de druk in je oorschelp opbouwt.

Met de asymmetrische kabel heb je meer bewegingsvrijheid en door de kabel achter je hoofd te dragen is het comfortabeler. Hij is universeel dus werkt met alle apparaten, zowel Android als iPhone. Hij heeft wel geen afstandsbediening in de kabel.

De vele online beoordelingen geven een overwegend positief advies over deze oordopjes aanbieding. De kopers van dit product zijn tevreden over de kwaliteit die ze krijgen voor de goedkope prijs, het geluid is goed en de oortjes passen perfect.

Als je altijd en overal naar je muziek wilt luisteren dan hoef je enkel maar deze oordopjes van Sennheiser eens te bekijken. Sennheiser is misschien niet het bekendste merk maar toch wel zeker één van de populairste aan de reacties te zien. De zwarte kleur laat ze er heel stijlvol en vooral tijdloos uitzien.

Voordelen
Kleur:

deze oordopjes zijn beschikbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren. Jij kiest dus gewoon de kleur die jij het mooiste vindt.

Toebehoren:

bij de aankoop krijg je meerdere oortjes in de prijs meegeleverd. Zo hoef je geen schrik te hebben en weet je dat ze altijd goed zullen zitten. Verder krijg je er ook een leuk tasje bij om de oortjes veilig te bewaren.

Klankkast:

dankzij de gesloten klankkast wordt de druk in je oor lichtjes opgebouwd. Daardoor kun jij genieten van een diepere bas.

Gebruiksgemak:

de asymmetrische kabel maakt het mogelijk om de oortjes op verschillende manieren te dragen. Bijvoorbeeld de kabel achter je hoofd. Daarnaast zijn de oordopjes universeel en dus geschikt voor alle apparaten.

Nadelen
Kwetsbaar:

volgens een aantal kopers blijken de oortjes kwetsbaar te zijn en gaan ze vrij snel kapot. Daardoor vinden sommige gebruikers de prijs ook net iets te hoog.

 

 

Apple EarPods

 

Deze originele Apple iPhone oordopjes gebaseerd op de vorm en geometrie van het menselijke oor. Ze zijn speciaal ontworpen om tot de optimale pasvorm te komen en zijn voor vele mensen comfortabeler dan andere oortjes.

Ze geven een geweldige geluidskwaliteit en beschikken over een afstandsbediening in de kabel om het volume en het afspelen van je muziek te regelen. Hij beschikt ook over een microfoon om telefoongesprekken mee te kunnen voeren. De afstandsbediening werkt echter enkel maar met Apple producten.

De meeste kopers zijn tevreden over dit product en geven dus ook een positief advies. Ze behoren tot de goedkope oordopjes en je krijgt er topkwaliteit voor terug. Kopers vinden ze ook eenvoudig in gebruik en zijn heel tevreden over de geluidskwaliteit. Toch zijn er enkelen die vinden dat de prijs te hoog is. Ook vinden ze de kwaliteit maar matig en vinden ze dat de oordopjes kwetsbaar zijn.

Als je op zoek bent naar oordopjes om te gebruiken met je Apple toestel dan kunnen wij jou enkel aanraden dit product eens te bekijken. Deze oordopjes zijn afkomstig van het merk Apple dat door vele gebruikers ook als het beste merk beschouwd wordt. Laten we dus de voor- en nadelen van dit product even op een rijtje zetten.

Voordelen
Comfort:

deze oordopjes zijn echt heel erg comfortabel gemaakt doordat ze ontworpen zijn naar de vorm van het menselijke oor.

Gebruiksgemak:

in de kabel is er een afstandsbediening ingebouwd om nog extra comfort te bieden. Daarnaast is het ook mogelijk om telefoongesprekken te houden dankzij de aanwezige microfoon.

Nadelen
Afstandsbediening:

als je geen Apple product hebt, dan zul je met de afstandsbediening relatief weinig kunnen doen.

 

 

JBL Reflect Mini Bluetooth Draadloze sport Oordopjes

 

Deze bluetooth oordopjes zijn ideaal voor sporter. Met deze lichtgewicht sport oordopjes kun je genieten van je favoriete muziek. Ze zijn draadloos want we werken via bluetooth en ze zijn verder ook nog zweetbestendig en hebben een reflecterende draad. Zo ben je altijd goed zichtbaar, zelfs als je ‘s avonds gaat lopen.

Dankzij de oorhaken blijven de oortjes goed zitten en met de 5,8 mm drivers kun je genieten van de gekende JBL geluidskwaliteit. Hij beschikt ook nog over een afstandsbediening en microfoon om telefoongesprekken te kunnen voeren. Deze afstandsbediening is universeel en werkt op iedere smartphone.

De online reviews zijn positief over deze oordopjes aanbieding. Het is een kwaliteitsproduct en ze zijn eenvoudig in gebruik. Ze passen perfect en blijven goed zitten tijdens het hardlopen. Toch is één koper niet tevreden over het geluid en er zijn er velen die ze te duur vinden.

Deze oordopjes van JBL wegen zodanig weinig dat je zelfs niet voelt dat je ze aan hebt. Daardoor zijn ze ook meteen heel comfortabel. Doordat ze draadloos zijn, zijn deze oordopjes ook ideaal voor mensen die vaak en graag gaan sporten. Neem dus zeker een kijkje naar dit product.

Voordelen
Kleur:

je kunt kiezen uit maar liefst 4 verschillende kleuren. Zo kies jij de oordopjes die jij het mooiste vindt en het liefste ziet.

Gebruiksgemak:

de oordopjes zijn volledig draadloos en daardoor handig in gebruik. Daarnaast is er ook een afstandsbediening en een microfoon in de kabel ingebouwd. Zo kun jij het volume regelen of een telefoongesprek houden.

Nadelen
Kwetsbaar:

doordat de oortjes vrij kwetsbaar zijn, blijken ze snel kapot gaan. Daardoor is de prijs ook net iets te hoog voor een aantal gebruikers.

 

 

Merkloos Oortjes voor de Samsung Galaxy S6 of S7

 

Zoals beschreven in de titel zijn deze oordopjes gemaakt voor de Samsung Galaxy S6 of S7 maar ze werken ook met andere toestellen.

Door de lage prijs behoren ze zeker tot de goedkope oordopjes. Ze worden geleverd met 2 oordop hoesjes en hebben een kabellengte van 1 meter.

De meningen over dit product zijn verdeeld maar toch zijn de meeste mensen tevreden.

De kopers zijn tevreden over de goedkope prijs en vinden dat ze toch kwaliteit ervoor terug krijgen. Ze liggen goed in je oren en geven een goed geluid.

Aan de andere kant zijn er enkelen die de kwaliteit maar matig vinden. Ze vinden ook dat de oortjes niet optimaal passen en dat ze te kwetsbaar zijn en vlug kapot gaan. Het zijn ook geen officiële Samsung oortjes.

Sommige personen geven liever niet zoveel geld uit aan oordopjes omdat ze deze bijvoorbeeld niet dagelijks gebruiken. In dat geval is het zeker een aanbeveling om dit product even te bekijken. Deze oordopjes beschikken namelijk over de laagste prijs in vergelijking met de andere 4 producten uit onze lijst.

Voordelen
Prijskaartje:

deze oordopjes zijn beschikbaar aan een voordelig tarief en ideaal voor mensen met een beperkt budget.

Handig in gebruik:

de oordopjes zijn in eerste instantie ontworpen om ze te gebruiken in combinatie met een Samsung Galaxy S6 of S7. Uiteraard is het ook mogelijk om ze met andere toestellen te gebruiken.

Nadelen
Pasvorm:

de oordopjes blijken niet helemaal te passen en daardoor niet altijd even comfortabel te zitten volgens sommige kopers.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status