5 Beste ozongenerators Test Van 2020

Laatste update: 14.07.20

 

5 Beste ozongenerators (Reviews) van 2020

 

Ozongenerators worden regelmatig gebruikt bij de bestrijding van virussen, bacteriën en schimmels maar kunnen ook doeltreffend zijn op het gebied van luchtreiniging. Er bestaan zelfs apparaten die ontwikkeld zijn om de vijver van meer zuurstof te voorzien. Omdat jij met de beste ozongenerator huiswaarts kunt keren, hebben wij alvast 5 topproducten voor je klaar staan. Neem rustig de tijd om ze te bekijken en houd daarbij eventueel rekening met het advies dat klanten in de diverse online reviews hebben vermeld.

 

 

1.  Bio3Gen Luchtreiniger Virussen en Bacteriën, Ozon Generator

 

Ben je op zoek naar één van de goedkope ozongenerators, dan kan dit apparaat van BIO3GEN misschien wel een stap in de goede richting zijn. De ozongenerator wordt gekenmerkt door een behoorlijk compact ontwerp van 29 x 7 x 29 cm en is bedoeld om aan de wand te installeren. De levering omvat daarnaast nog een duidelijke handleiding inclusief een praktische afstandsbediening.

Het is een krachtig en duurzaam apparaat dat in staat is om, door middel van een ionisator, de lucht in een bepaalde ruimte te zuiveren. De ruimte mag hierbij maximaal 100 m2 groot zijn. Bovendien wordt de lucht niet alleen gereinigd maar worden eventuele virussen, bacteriën en andere ziekteverwekkers onschadelijk gemaakt. Het apparaat is bovendien getest en goedgekeurd door verschillende instanties zoals de EFSA, FDA en natuurlijk ook de USDA Organic.

De ozongenerator is voorzien van een automatische uitschakelingsfunctie evenals een ventilatiefunctie. Met een geluidsniveau van amper 30 dB betreft het hier bovendien een stille ozongenerator. We stellen vast dat het apparaat voor- en tegenstanders heeft. Voor sommigen is dit werkelijk een topproduct terwijl anderen toch niet helemaal overtuigd blijken te zijn.

 

Koop bij bol.com (€619)

 

 

 

 

2.  Sander Ozon Generator P-2000 tot 40.000 liter

 

Ben je in het bezit van een vijver en op zoek naar een krachtige ozongenerator? Dan kun je altijd even dit apparaat van Sander bekijken. De hoge prijs kan als een struikelblok beschouwd worden en tevens ook een verklaring zijn voor het uitblijven van enige vorm van online reviews. Laat je hier niet gelijk door afschrikken.

De ozongenerator heeft een maximaal formaat van 30 x 30 x 30 en is bijgevolg handzaam en makkelijk te verplaatsen. De combinatie van de krachtige motor en de totale capaciteit van maar liefst 2000 mg per uur, maakt de ozongenerator ideaal om te gebruiken bij middelgrote tot grote vijvers. Hierbij mag de vijverinhoud maximaal zo’n 40.000 liter bedragen.

De ozon uitgang van dit apparaat is bijzonder hoog en kan geschat worden ronde de 6 mm. Dit maakt de ozongenerator bijzonder geschikt bij de bestrijding van onder andere algen. Kortom, een topproduct alhoewel je het hoge prijskaartje er zult moeten bijnemen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3.  Vectair Systems Ozon generator Prozone Wandmontage of Vrijstaand

 

In vergelijking met sommige andere ozongenerators uit het lijstje, lijkt het hier wel meteen om een ozongenerator aanbieding te gaan. De lage prijs maakt het apparaat alvast een pak toegankelijker voor mensen met een beperkt budget.

Deze ozongenerator, met een maximaal formaat van 8,5 x 13,5 x 21 cm, wordt jou aangeboden door het bekende merk Vectair Systems. Het apparaat wordt gekenmerkt door een beperkt gewicht van amper 1000 gram, wat hem meteen heel erg handzaam maakt. Het is mogelijk om de ozongenerator aan de wand te installeren alhoewel je hem ook vrijstaand kunt gebruiken.

Dankzij deze automatische ozongenerator is het mogelijk om eender welke ruimte van zuivere lucht te voorzien. Een blik op de online reviews toont aan dat er tot op heden nog geen reacties zijn geplaatst. Dit maakt het voor ons bijzonder moeilijk om jou informatie te verschaffen omtrent de gebruikerservaringen.

 

Koop bij bol.com (€360.15)

 

 

 

 

4. Sander Ozon Generator S-1000 Filtermateriaal Vijver

 

Net zoals één van de vorige apparaten, zul je merken dat ook deze ozongenerator geleverd en aanbevolen wordt door Sander. De S-1000 generator wordt beschouwd als het betere filtermateriaal voor eender welk type vijver. De beste oplossing dus indien je de vijver algenvrij wenst te maken.

De maximale capaciteit van deze ozongenerator wordt geschat op ongeveer 1000 mg per uur. Daardoor wordt het mogelijk om een vijver met een totale inhoud van 20.000 liter aan te pakken. Net zoals bij het vorige apparaat, bedraagt ook hier de maximale ozon uitgang ongeveer 6 mm.

Jammer genoeg moeten we opnieuw vaststellen dat er tot op heden nog geen enkele koper op het product gereageerd heeft. Het is mogelijk dat het hier om een vrij recente ozongenerator gaat. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat sommige klanten het prijskaartje toch wel iets te duur vinden. En dat is best wel jammer.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5.  Bio3Gen Professional Luchtreiniger Virussen en Bacteriën Ozon Generator Professional

 

Tot slot is er altijd nog deze fantastische ozongenerator afkomstig van, misschien wel het beste merk, BIO3GEN Professional. Met een maximaal vermogen van maar liefst 250 Watt, betreft het hier een vrij krachtige ozongenerator die zonder problemen een ruimte van 200 m2 kan behandelen.

De ozongenerator zorgt ervoor dat de lucht in de ruimte wordt gezuiverd en eventuele virussen en bacteriën onschadelijk worden gemaakt. De luchtreinigingsfunctie wordt verder aangevuld met een ventilatiefunctie inclusief de mogelijkheid om automatisch uit te schakelen. De levering omvat trouwens niet alleen de generator maar tevens ook een afstandsbediening en heldere handleiding.

Ondanks het enorme vermogen, blijkt deze ozongenerator zo goed als geluidloos te werken. Verder blijkt het apparaat, met een afmeting van 20 x 15 x 31 cm, vrij compact en bijgevolg handzaam. Het is dus mogelijk om de ozongenerator zonder problemen aan de wand te bevestigen. Echter zul je wel rekening moeten houden met het hoge prijskaartje van dit apparaat.

 

Koop bij bol.com (€1995)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status