5 Beste Parfums voor vrouwen Test van 2020

Laatste update: 03.06.20

 

Parfums voor vrouwen – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor de verjaardag van je vrouw of partner? Dan heb je vast al even nagedacht over een uniek vrouwenparfum? Maar zie je misschien door de bomen het bos niet meer? Dan helpen wij jou graag even uit de nood. In onze koopgids proberen we aandachtig te zijn voor de belangrijkste kenmerken van een vrouwenparfum. Daarnaast zijn we ook op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde parfums voor vrouwen op dit moment. Zo hebben we gemerkt dat heel veel kopers dol zijn op het Lancome La Vie Est Belle Intense vrouwenparfum. Een opvallende zoete geur die niet alleen heel wat vrouwen maar ook mannen zal kunnen bekoren. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor het unieke Paco Rabanne Lady Million parfum voor vrouwen. Het parfum is te verkrijgen in meerdere inhouden, en je kunt dus makkelijk kiezen welke hoeveelheid je wilt aankopen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Parfums voor vrouwen koopgids

 

Bij vrouwen is het niet alleen belangrijk dat de outfit goed zit, ook de accessoires en het parfum moeten vaak aan heel wat eisen voldoen. Opdat jij dan ook een keuze zou kunnen maken uit de beste parfums voor vrouwen hebben wij een klein onderzoek gedaan. Op die manier zijn we te weten gekomen waarop je zoal zou kunnen letten als je de aanbiedingen en de producten gaat vergelijken. Houd vooral rekening met het budget, het design en de geur. Wie weet zit er dan ook wel een leuke parfum voor vrouwen aanbieding tussen.

 

 

Het nut van een parfum voor vrouwen

Net zoals mannen willen ook vrouwen er steeds verzorgd voorkomen. Naast de juiste kledij zal ook parfum daar een belangrijke rol in spelen. Een bepaalde geur kan een situatie of outfit nu eenmaal nog net dat tikkeltje meer glans aanbieden. Zo zal je feestelijke outfit voor het huwelijk van je vriend net dat tikkeltje feestelijker zijn met het juiste parfum. Toch is het niet altijd gemakkelijk om er de juiste geur uit te zoeken. Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden dat het moeilijker wordt om het voor jou juiste parfum te vinden.

Je hoeft daarom ook niet 1 favoriet parfum te hebben. Het is mogelijk dat je er 2 of 3 in je kast hebt staan die je misschien dagelijks of wekelijks wel eens gebruikt. Het parfum op een doordeweekse dag zal niet hetzelfde zijn als het parfum op een avondje uit. Daarnaast kan ook het flacon een belangrijke rol spelen in je keuze. Het oog wil nu eenmaal ook wat. Een flacon dat er heel mooi en aantrekkelijk uitziet, kan het gevoel van aantrekking verhogen.

 

De geur testen

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe geurtje dan is het wel belangrijk dat je probeert rekening te houden met een aantal elementen. Zo is het een goede aanbeveling om geen ander parfum te dragen en ook niet gebruik te maken van een deodorant met een sterke geur. Het is bij voorkeur belangrijk om het parfum steeds op je huid te testen zoals bijvoorbeeld je handpalm. In heel wat winkels krijg je een strookje papier aangeboden maar dit is geeft een zeer vertekend beeld.

Het is ook belangrijk om je huid niet over elkaar heen te gaan wrijven. Doe een vleugje parfum op je pols en ruik daar heel eventjes aan. Je kunt ook tussendoor even aan iets neutraals ruiken zoals een zakje koffiebonen. Op die manier kun je je neus helpen te neutraliseren waardoor je met een schone lei de volgende geur kunt ontvangen. Typische vrouwengeuren zijn heel zoet en zacht zoals bijvoorbeeld vanille.

 

Het verschil met eau de toilette

Heel wat mensen verwarren een parfum met een eau de toilette. Toch is het verschil heel erg duidelijk en vooral enorm aanwezig. Een parfum zal 20 tot wel 40 procent meer geurbestanddelen bevatten dan een gewone standaard eau de toilette. Dit wil dus zeggen dat parfum in de meeste gevallen een veel sterkere en krachtigere geur zal hebben in vergelijking met een eau de toilette. Daardoor hoef je er ook niet zoveel van te gebruiken.

Parfum zal dus een meer geconcentreerde geur hebben dan een eau de toilette. Dit maakt dat het uiteindelijk ook veel duurder zal zijn dan een standaard eau de toilette. De geur van parfum zal dus ook veel langer op je lichaam en je kledij aanwezig blijven. Daardoor is het belangrijk dat je er telkens maar een heel klein beetje van gebruikt. Een te grote hoeveelheid aan parfum kan namelijk ook een volledig averechts effect hebben en dus helemaal niet meer zo aangenaam ruiken.

 

 

Het budget en het design

Zodra je de zoektocht naar het voor jou ideale parfum voor vrouwen start, zul je merken dat er ook heel wat prijsverschillen waar te nemen zijn. Deze verschillen in prijs komen tot stand door een combinatie van verschillende elementen. Zo zal de merknaam er zeker en vast een belangrijke rol in spelen. Een flesje parfum van Dior of Chanel zal misschien niet meteen meer tot de goedkope parfums voor vrouwen behoren. Daarnaast zal ook het design en de inhoud van de flacon een belangrijke factor zijn in de prijsbepaling. Parfum bevat bijvoorbeeld ook veel meer geurbestanddelen en is dus geconcentreerder. Ook dit wordt in het prijskaartje verwerkt.

Een flesje met een mooie rode roos of een schitterende diamantjes in verwerkt zal uiteraard veel duurder zijn dan een doodnormale standaard flacon. Bekijk daarom op voorhand je wensenpakket en het budget. Welk bedrag wil je aan het parfum spenderen maar vooral welk bedrag kun je hieraan spenderen. Het is ook altijd een goed idee om de online reviews van de gebruikers op het internet te raadplegen. Daar staat vaak nog heel wat bruikbaar advies en handige tips en informatie over de gebruikerservaring. Het is ook een aanbeveling om zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele promoties.

 

5 Beste Parfums voor vrouwen (Reviews) van 2020

 

Als vrouw wil je er altijd piekfijn uitzien. Een mooie jurk en leuke juwelen is dan meestal niet genoeg. Vaak hoort daar ook een aangenaam parfum bij. Daarom hebben wij een aantal parfums geselecteerd en die in een lijst opgenomen. Zo kun jij het beste parfum voor vrouwen kiezen uit deze topproducten hieronder.

 

1. Lancôme La Vie Est Belle 30 ml Eau de parfum Damesparfum

 

Als vrouw heb je vaak meerdere parfums in je kast staan. Zo zijn er bepaalde geuren die beter zijn overdag en andere geuren die in de avond meer tot hun recht komen. Dit parfum van Lancome is perfect om overdag te gebruiken.

Het is een spray met een heel vrouwelijk maar vooral romantisch karakter. De fruitige en frisse geur is tot stand gekomen door met natuurlijke ingrediënten te werken. Onder de meer dan 60 bestanddelen is het mogelijk dat je geuren als jasmijn en iris waarneemt.

Heel wat personen geven een positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding van het product. Voor hen is het parfum ook heel duurzaam en nog eens mooi verpakt. Een aantal kopers is dan weer van mening dat het parfum toch iets goedkoper had mogen zijn.

Ben je op zoek naar een uniek damesparfum dat gekenmerkt wordt door een vrij zoete geur? Dan kan dit “La Vie Est Belle” parfum misschien wel iets voor jou zijn. Het parfum wordt jou aanbevolen door het bekende merk Lancôme en behoort wel degelijk tot de populairste damesparfums. Of het ook over de laagste prijs beschikt, dat valt nog even af te wachten.

Voordelen
Overdag:

vanwege de typische zoete geur met een eerder romantisch en fruitig karakter, is dit parfum werkelijk ideaal om overdag aan je outfit toe te voegen.

Ingrediënten:

het product is tot stand gekomen door gebruik te maken van ruim 60 verschillende bestanddelen. Het is dus perfect mogelijk dat je elementen gaat herkennen van jasmijn en iris.

Prijs-kwaliteitverhouding: :

we merken dat de overgrote meerderheid duidelijk tevreden is over de correcte verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Bovendien wordt dit ook beschouwd als veruit het beste merk.

Nadelen
Te duur:

echter vindt een enkele koper het prijskaartje jammer genoeg nog veel te duur

Koop bij bol.com (€46)

 

 

 

 

2. Paco Rabanne Lady Million 30 ml Eau de Parfum Damesparfum

 

Dit parfum van Paco Rabanne is bij heel wat vrouwen bekend omwille van zijn bloemige geur. Je kunt bovendien helemaal zelf kiezen welk volume je van dit parfum wilt kopen. Er zijn namelijk 3 mogelijke flacons met elk een verschillend volume.

Het vrouwelijk en romantische karakter van dit parfum komt tot stand door de aanwezigheid van jasmijn en framboos. Verder heeft men ook gewerkt met Afrikaanse sinaasappelbloesem en witte honing. De gouden flacon maakt het ontwerp van dit parfum helemaal af.

We merken dat de meningen bij dit product veeleer verdeeld zijn. Zo zijn er personen die overtuigd zijn van de kwaliteit en de duurzaamheid van het product. Volgens andere kopers is het parfum toch net iets te prijzig. Uit één enkele review blijkt dat de persoon in kwestie het product erg kwetsbaar vindt.

Kies je voor het parfum van Paco Rabanne dan mag het duidelijk zijn dat je niet alleen voor heel wat kwaliteit kiest. Ook het design speelt duidelijk een belangrijke rol. Een echte blikvanger dus die je mooi kunt uitstallen in de badkamer. Hieronder volgt alvast een overzicht van de belangrijkste kenmerken.

Voordelen
Karakter:

de bloemige geur in combinatie met het romantische karakter maakt van dit parfum een bijzonder gewild en aantrekkelijk damesparfum.

Inhoud:

het is mogelijk om dit unieke damesparfun van Paco Rabanne in meerdere volumes aan te kopen. zo kun je dus kiezen of je een klein flesje of een groot flesje wenst.

Bestanddelen:

je zult duidelijk bepaalde geuren herkennen zoals die van framboos en jasmijn. Verder bezit het damesparfum ook heel wat andere ingrediënten zoal sinaasappelbloesem en honing.

Nadelen
Kwetsbaar:

we merken dat één enkele gebruiker van mening is dat de flacon vrij kwetsbaar is en snel stuk gaat.

Budget:

enkele andere klanten zijn dan weer van mening dat het prijskaartje veel te hoog ligt.

Koop bij bol.com (€45.99)

 

 

 

 

3. Cacharel Noa 30 ml Eau de Toilette Damesparfum

 

Als je echt op zoek bent naar de goedkope parfums voor vrouwen dan kun je altijd dit parfum van Cacharel eens bekijken. Uiteraard zal de prijs wel lichtjes mee variëren met het volume dat je wenst aan te kopen. Je hebt de mogelijkheid uit 4 flacons met elk een verschillend volume.

De bloemige geur van dit parfum trekt je mee in een dromerige fantasiewereld. Tegelijk straalt het parfum ook iets heel romantisch en vrouwelijk uit. Het is het ideale parfum om overdag te gebruiken door de combinatie van bloemen met noten en fruit. De lichtgevende parel die in het flacon verwerkt zit, maakt het product extra aantrekkelijk.

Uit de beoordelingen kunnen we zien dat de meeste personen tevreden zijn over de goede kwaliteit en de prijs van het product. Toch blijkt dit parfum voor een aantal kopers iets te kwetsbaar en daardoor te prijzig.

Wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een uniek en prachtig damesparfum? Of beschik je misschien over een iets beperkter budget? Geen enkel probleem want dan is deze unieke eau de toilette precies waar jij naar op zoek bent. Laten we even de verschillende mogelijkheden ervan bekijken.

Voordelen
Inhoud:

je hebt de mogelijkheid om dit damesparfum in verschillende volumes te bestellen. Dit kan handig zijn indien je het product bijvoorbeeld niet kent en even wilt uitproberen.

Geur:

het parfum wordt gekenmerkt door een unieke bloemige en vrouwelijke geur. Het dromerige karakter is ideaal om overdag toe te voegen aan je outfit.

Design:

je zult merken dat het parfum voorzien is van een prachtige lichtgevende parel die zich in het flacon bevindt. Dit biedt meteen een meerwaarde aan het parfum.

Nadelen
Te prijzig:

jammer genoeg moeten we, ondanks de lage prijs, toch wel vaststellen dat een kleine minderheid de prijs nog steeds te hoog vindt.

Koop bij bol.com (€22.39)

 

 

 

 

4. Giorgio Armani Sì 150 ml Eau de Parfum Damesparfum

 

Dit parfum voor vrouwen van Armani is werkelijk één van de meest bekende vrouwenparfums tot nu toe. Het behoort jammer genoeg niet tot de goedkope producten omwille van zijn prijs. De prijs varieert mee met het volume dat je wenst aan te kopen.

Dit vrouwelijke en romantische parfum vertegenwoordigt de vrije vrouw die perfect weet wat ze wilt en hoe ze over de dingen denkt. Dit zorgt ervoor dat dit parfum ook heel wat kracht en moed uitstraalt. Tegelijk komt de rustgevende factor tot uiting in het eenvoudige maar mooie ontwerp.

Ondanks het feit dat sommige kopers de prijs echt wel hoog vinden, is de meerderheid er echt heel lovend over. Het is een heerlijk geurtje dat heel duurzaam en van goede kwaliteit is. Misschien is dit dus wel het product dat aan jouw verwachtingen kan voldoen? Laat het ons zeker weten in een review.

Ben je echter op zoek naar iets uniek en speciaal? En mag het allemaal wat meer zijn? Dan kun je ook altijd kiezen voor één van de damesparfums van Armani. Eén van de meeste bekende is het damesparfum Sì. Toch is het handig om op voorhand even op zoek te gaan naar de mogelijkheden ervan.

Voordelen
Volume:

Volume: ook hier is het mogelijk een flacon met een bepaald volume aan te kopen. Zo kun je kiezen voor minimaal 30 ml parfum of een flesje met een inhoud van maar liefst 100 ml.

Verpakking:

het ontwerp van de flacon heeft men bewust heel neutraal gehouden. Daardoor straalt het product heel wat elegantie en stijl uit.

Nadelen
Kostenplaatje:

uiteraard zal het je niet verwonderen dat je dit unieke damesparfum niet meteen tussen de goedkope producten zult hoeven te verwachten. Dit heeft alles te maken met de hoge prijs.

Koop bij bol.com (€116.95)

 

 

 

 

5. Chopard Wish 75 ml Eau de Parfum Damesparfum

 

Als je echt op zoek bent naar een parfum voor vrouwen aanbieding dan kun je met dit product van Chopard wel eens geluk hebben. Het flacon ziet eruit als een mooie ruwe diamant en dat maakt het natuurlijk heel aantrekkelijk.

De frisse geur en het mysterieuze karakter maken het parfum geschikt om zowel overdag als naar de avond toe te gebruiken. De vanille toets in combinatie met een aantal oosterse geuren maken het heel erg vrouwelijk. Daarnaast zul je ook elementen zoals kokosnoot en aardbei waarnemen.

De meeste reviews tonen aan dat het een product van goede kwaliteit is dat ook nog eens duurzaam is. Daarnaast ziet het er gewoon heel aantrekkelijk uit. Voor enkele kopers is dit product toch iets te kwetsbaar en daardoor te duur.

Tenslotte kunnen we het rijtje afsluiten met dit unieke damesparfum van het bekende merk Chopard. Met dit product kies je bovendien ook voor een originele en gewaagde verpakking. Een echte blikvanger die heel mooi tot z’n recht zal komen in menig badkamer.

Voordelen
Prijskaartje:

vanwege de betaalbare prijs is de kans groot dat je dit parfum tussen de goedkope producten kunt spotten.

Flacon:

de flacon van dit damesparfum heeft de vorm van een prachtige diamant meegekregen. Dat oogt sierlijk en elegant.

Karakter:

het parfum wordt verder gekenmerkt door een vrij frisse geur in combinatie met een mysterieus karakter. Ideaal als je ’s avonds een etentje hebt gepland met vrienden.

Nadelen
Kwetsbaar:

een enkele gebruiker vindt dit unieke damesparfum echter een tikkeltje te kwetsbaar.

Koop bij bol.com (€22.89)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status