Beste portemonnee voor dames

Laatste update: 04.06.20

 

Portemonnees voor dames test van 2020

 

Ben je op zoek naar de ultieme dames portemonnee die perfect bij je nieuwe handtas past? Dan willen wij jou graag even op weg helpen. In onze koopgids bespreken we daarom een aantal belangrijke kenmerken waarmee je tijdens de zoektocht zoal rekening zou kunnen houden. Daarnaast zijn we ook zo vrij geweest om een selectie te maken van de 3 best beoordeelde portemonnees voor dames. Zo zou je kunnen kiezen voor de Hillburry VL777025 3628 portemonnee voor dames. Bovendien heb je het grote voordeel dat dit exemplaar in diverse kleuren en designs te verkrijgen is, en dus ook af te stemmen is op de look van je handtas. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de Double-D Billfold portemonnee voor dames. Een unieke portemonnee gemaakt uit bijzonder kwalitatief leer en afgewerkt in een klassieke doch elegante zwarte kleur.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Portemonnees voor dames koopgids

 

Het is niet altijd eenvoudig om een degelijke portemonnee uit te kiezen. De keuze is soms zodanig groot dat het alleen maar moeilijker wordt. Daarom hebben wij eens onderzocht waarmee je zoal rekening zou kunnen houden als je de beste portemonnees voor dames gaat vergelijken. Het is hierbij een aanbeveling om te letten op elementen zoals het gebruiksgemak, het formaat, het materiaal, het design, het type, het budget en eventuele extra kenmerken. En wie weet kom je zelfs een portemonnee voor dames aanbieding tegen.

 

 

Het gebruiksgemak

De meeste vrouwen gaan nooit de deur uit zonder daarbij één of andere degelijke handtas mee te nemen. De handtas maakt het eenvoudiger om verschillende spulletjes altijd bij jou te hebben waaronder ook een portemonnee. Bij heel wat vrouwen wordt de portemonnee helemaal afgestemd op de kleur en het model van de handtas maar ook op de gelegenheid. De portemonnee die wordt gebruikt tijdens een trouwfeest zal niet hetzelfde model zijn als de portemonnee die dames meenemen naar kantoor of naar de fitnesszaal.

Je zult dus merken dat er tegenwoordig heel wat verschillende portemonnees op de markt gebracht zijn. Deze verschillen niet alleen op basis van het design maar ook op vlak van het formaat en natuurlijk ook de gebruikte materiaalsoorten. Daardoor is het meteen ook logisch dat er verschillende prijsklassen zullen waar te nemen zijn. Uiteraard kies je helemaal zelf welk bedrag je aan een portemonnee wilt uitgeven. Sommige dames hechten heel wat belang aan het uiterlijke design terwijl andere vrouwen toch eerder voor kwaliteit en comfort kiezen.

 

Het type en het formaat

Wanneer je op zoek gaat naar een degelijke portemonnee voor dames dan zou het ook wel een goede aanbeveling zijn om even stil te staan bij het formaat. Zo heb je hele kleine portemonnees die eigenlijk enkel voldoende ruimte bieden om kleine muntstukken in op te bergen. De standaard portemonnees voor dames hebben een gemiddeld formaat. Deze modellen bieden ruimte om enerzijds muntstukken in te bewaren en anderzijds ook biljetten, een aantal handige kaarten en eventueel belangrijke documenten zoals een rijbewijs. Bepaalde portemonnees hebben dus net iets meer onderverdelingen in vergelijking met sommige andere modellen.

Er zijn ook portemonnees voor dames die voorzien zijn van een ritssluiting of drukknoopsluiting en een handige schouderriem. Dit zijn eigenlijk de modelletjes die eruit zien als een soort handtasje maar eigenlijk de grootte hebben van een portemonnee. Dit zijn de modellen die heel vaak worden gebruikt om bijvoorbeeld naar een bruiloft of één of ander feestje te gaan. Heel wat dames laten dus het type portemonnee vooral afhangen van het evenement waar ze naartoe gaan en de kledij die ze op dat moment dragen.

 

Het materiaal en de extra kenmerken

Zodra je besluit om op zoek te gaan naar een nieuwe degelijke portemonnee voor dames dan is het ook wel een aanrader om eventjes te letten op de gebruikte materialen. Zo heb je heel wat portemonnees voor dames die helemaal gemaakt zijn uit leder en dan voornamelijk uit rundleer. Dit ziet er niet alleen klassevol uit en elegant maar het is bovendien ook bijzonder duurzaam en stevig. Indien je een portemonnee aankoopt die zo goed als helemaal uit leer gemaakt is dan is het wel aan te raden om dit leer regelmatig eens op te poetsen en in te vetten. Indien je dit niet doet dan zul je jammer genoeg kunnen zien dat er kleine scheurtjes komen in het leer.

Uiteraard heb je ook heel wat modellen die gemaakt zijn uit nep leer of uit sterk nylon materiaal zoals polyester. Let daarnaast ook vooral op de mogelijkheden en de eventuele extra kenmerken. Een portemonnee die je kunt afsluiten door middel van een rits is bijvoorbeeld net iets veiliger dan een drukknop sluiting. Een portemonnee die bovendien over verschillende compartimenten en opbergvakjes is altijd handig. Zo kun je veilig belangrijke documenten of muntstukken en biljetten bewaren.

 

 

Het design en het budget

Ondertussen zal het dus wel al duidelijk gebleken zijn dat er een groot assortiment aan portemonnees voor dames op de markt gebracht is. Zo heb je grote en compacte portemonnees maar je hebt verder ook heel veel verschillen op vlak van materiaal en design. Dit alles zal dan ook een bepaalde invloed uitoefenen op de uiteindelijke prijsbepaling van het product. Daardoor kunnen we verklaren dat er heel wat goedkope portemonnees voor dames zijn alsook heel wat duurdere modellen.

Portemonnees die afkomstig zijn van bekende designer merken zoals Chanel en Dior zullen vaak iets duurder zijn dan een portemonnee uit H&M. Het is daarom belangrijk dat je voor jezelf uitmaakt welk bedrag je aan een degelijke portemonnee wilt en kunt geven. Het is ook altijd een goed idee indien je bijvoorbeeld eens een kijkje zou nemen naar de verschillende online reviews van de kopers. Daar kun je vaak nog heel wat handige tips en advies opdoen. Verder krijg je dan ook iets meer informatie over de gebruikerservaring. Houd daarnaast ook zeker rekening met eventuele aanbiedingen.

 

Portemonnee voor dames Reviews – Top 5

 

In een portemonnee kun je heel wat belangrijke documenten veilig opbergen. Denk maar aan je paspoort, bankkaart en geld. Daarom is het belangrijk dat je de beste portemonnee voor dames uitkiest. Omdat er heel wat keuze is, hebben wij een selectie gemaakt op basis van de reviews van kopers. Nu hoef jij enkel maar het topproduct te kiezen dat aan jouw wensen voldoet.

 

Hillburry VL777025 3628

 

Deze Hillbury portemonnee behoort niet tot de goedkope portemonnees voor dames als je de prijs bekijkt. Je kunt trouwens de portemonnee kiezen die het beste bij jou past want er zijn 3 verschillende kleuren beschikbaar.

De portemonnee is uit vintage leder vervaardigd en daardoor ziet het er heel klassevol en elegant uit. Het product is voorzien van 2 aparte ritssluitingen die erg sterk en soepel zijn. Het eerste vakje biedt heel wat opbergmogelijkheden om pasjes in te bewaren. Het tweede vakje biedt dan nog eens 6 verschillende vakken aan.

De meeste kopers zijn helemaal overtuigd van dit product en dat zie je ook aan de beoordelingen. Het is een duurzame portemonnee die voldoende ruimte biedt. Verder ziet het er heel leuk uit. Uit één enkele review leren we dat de koper graag nog een extra doorzichtig vakje gewild had.

Ben je op zoek naar een leuke en originele portemonnee voor dames? Dan kun je altijd dit unieke exemplaar van Hillburry even bekijken. Of het ook het product met de laagste prijs is, valt nog even af te wachten. Bekijk alvast even de populairste eigenschappen, die we voor jou hieronder hebben opgesomd.

Voordelen
Materiaal:

het is een duurzame portemonnee voor dames die volledig vervaardigd is uit degelijk en kwalitatief leer.

Design:

je zult merken dat de portemonnee is afgewerkt in een opvallende prachtige bruine kleur maar ook te verkrijgen is in het groen of bordeaux.

Opbergmogelijkheden:

de portemonnee heeft heel wat opbergmogelijkheden te bieden. Zo zijn er bijvoorbeeld maar liefst 18 vakjes voorzien waar je pinpassen in kunt bewaren of je paspoort.

Gebruiksvriendelijkheid::

je hoeft je ook helemaal geen zorgen te maken wat betreft de veiligheid aangezien je de portemonnee makkelijk en zonder problemen kunt afsluiten met de ritssluiting.

Nadelen
Prijskaartje:

het mag dan misschien voor velen wel als het beste merk beschouwd worden, jammer genoeg is het niet meteen een koopje te noemen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Double-D Billfold

 

Deze zwarte portemonnee van Double-D zou wel eens een portemonnee voor dames aanbieding kunnen zijn. Dit kun je vermoeden door de lagere prijs ervan. Dit model is vervaardigd uit zacht maar heel stevig leer en ziet er daardoor heel stijlvol uit.

Het compacte formaat zorgt ervoor dat je dit model gemakkelijk overal kunt mee naartoe nemen. Er is voldoende ruimte voorzien om tot 10 pasjes in te bewaren. Er is ook een apart opbergvakje waar je geld in kunt bewaren. Verder biedt deze portemonnee ook RFID bescherming zodat alle pinpassen in je portemonnee volledig beschermd zijn.

De meerderheid van de gebruikers laat weten dat dit model van goede kwaliteit is. Verder biedt het voldoende ruimte om alles veilig in op te bergen. Het ziet er ook nog eens heel aantrekkelijk uit. Toch vinden enkele kopers het product onhandig in gebruik en is de kleur net iets anders dan op de foto.

Ben je eerder op zoek naar een klassiek ontwerp? Dan heb je altijd nog de mogelijkheid om te opteren voor deze geslaagde dames portemonnee. Het product wordt jou aanbevolen en geleverd door het bekende merk Double-D. Ben je benieuwd naar de voor- en nadelen? Bekijk de selectie hieronder alvast even.

Voordelen
Prijskaartje:

ideaal voor mensen met een beperkt budget of indien je gewoon op zoek bent naar een goedkope dames portemonnee.

Materiaal:

ondanks het feit dat de portemonnee gemaakt is uit bijzonder duurzaam leer, voelt deze toch heel zacht en soepel aan.

Formaat:

de compactheid van dit product zorgt ervoor dat je de portemonnee makkelijk kunt meenemen. Toch is er heel wat opbergruimte aanwezig om geldbriefjes of pinpassen te bewaren.

RFID bescherming:

dankzij de RFID bescherming is het mogelijk om je pinpassen zo goed als mogelijk te beveiligen.

Nadelen
Design:

niet alle kopers blijken tevreden te zijn over het geleverde design en dat is best wel jammer.

Koop bij bol.com (€16.6)

 

 

 

 

Hillbury VL77703 13092

 

Deze stijlvolle portemonnee voor dames van Hillbury is misschien echt wel iets voor jou. Dit model is in maar liefst 7 verschillende kleuren verkrijgbaar. Je hoeft dus enkel de portemonnee te kiezen die jij het liefste ziet.

Het model is vervaardigd uit vintage leder. Er is een overslag voorzien die je handig kunt afsluiten met een drukknop. Als je de portemonnee een eerste keer openmaakt, zie je de pasvakjes waar je al je pasjes in kunt bewaren. Als je de portemonnee verder opent dan komen er nog een aantal opbergvakjes tevoorschijn. Kortom er is voldoende ruimte om alles veilig in te bewaren.

Werkelijk alle kopers zijn helemaal tevreden over dit product en geven dan ook een positief advies over de kwaliteit ervan. Daarnaast is de portemonnee handig te gebruiken en duurzaam. In combinatie met het fraaie design zou dit wel eens een topproduct kunnen zijn.

Net zoals het eerste product zul je merken dat ook deze unieke dames portemonnee geleverd en aanbevolen wordt door Hillburry. Het mag dan ook wel duidelijk zijn dat het vast en zeker om één van de populairste merken gaat. Bovendien heb je de mogelijkheid om de portemonnee te bestellen in meerdere kleurtjes.

Voordelen
Materiaal:

het is een duurzame en unieke dames portemonnee die volledig bestaat uit hoog kwalitatief vintage leder.

Overslag:

de portemonnee wordt gekenmerkt door een overslag die makkelijk en zonder problemen af te sluiten is door gebruik te maken van een drukknop.

Opbergmogelijkheden:

ook hier kun je gebruik maken van de diverse opbergvakjes waar je klein geld, paspoort en/of pinpassen veilig in kunt opbergen.

Nadelen
Te prijzig:

slechts één enkele koper is echter wel van mening dat de prijs nog steeds te hoog is.

Koop bij bol.com (€39.99)

 

 

 

 

Micmacbags Colorado

 

Deze Micmacbags portemonnee voor dames is volledig gemaakt uit rundleer en is daardoor heel erg stevig. Dit model is beschikbaar in 5 verschillende kleuren. Zo hoef jij enkel nog te beslissen welke kleur jij het liefste ziet.

Dit model is voorzien van één hoofdvak dat je gemakkelijk kunt afsluiten door middel van een rits. Daaroverheen komt ook nog een sluiting met drukknop die ruimte bevat om extra pasjes in te bewaren. Aan de voor- en achterkant bevinden er zich nog 2 extra vakjes, beide voorzien van een ritssluiting.

Werkelijk elke koper geeft een positief advies over de goede kwaliteit van dit product. Verder biedt het niet alleen voldoende ruimte om alles veilig in op te bergen maar ziet het er heel elegant uit. Misschien kan deze portemonnee wel een topproduct zijn voor jou. Laat het ons zeker weten in een review.

Kies je voor de Micmacbags Colorado dames portemonnee dan kies je niet alleen voor kwaliteit maar duidelijk ook voor heel wat design. Toch is het een aanrader om op voorhand even de voor- en nadelen grondig tegenover elkaar af te wegen. Laten we hieronder even de belangrijkste kenmerken bekijken.

Voordelen
Materiaal:

het is een prachtige portemonnee die vervaardigd is uit kwalitatief en degelijk rundleer.

Design:

je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen 5 neutrale en prachtige kleuren. Zo kies je gewoon voor de dames portemonnee die je zelf het liefste ziet.

Hoofdvak:

het hoofdvak biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld bankbiljetten in op te bergen en kun je makkelijk afsluiten door gebruik te gaan maken van de aanwezige ritssluiting.

Handig in gebruik:

verder is er ook nog een drukknop sluiting voorzien en heel wat andere doch kleinere opbergvakjes.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts een kleine minderheid van de klanten is niet helemaal overtuigd van de geleverde kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Safekeepers Art. 1109-A

 

Met deze safekeepers portemonnee haal je echt wel een mooie en elegante portemonnee in huis. Dit model is beschikbaar in 3 verschillende neutrale kleuren die er allemaal heel elegant en stijlvol uitzien.

De portemonnee is gemaakt uit rundleer en biedt heel wat opbergmogelijkheden. Zo is er plaats om een gsm en verschillende pasjes te bewaren. Het extra opbergvakje aan de buitenkant kun je ook gebruiken om geld in te bewaren. De ritssluiting zorgt ervoor dat er werkelijk niets kan uitvallen.

We merken dat de meningen hier eerder verdeeld zijn. Dit hoeft uiteraard niet negatief te zijn want misschien is dit wel het ideale product voor jou. Laat je dus zeker niet afschrikken en probeer het uit. Laat ons in een review zeker weten wat je ervan vindt.

Tenslotte heb je ook nog altijd de mogelijkheid om een keuze te maken voor de unieke dames portemonnee van Safekeepers. Het is een prachtig exemplaar dat niet alleen gekenmerkt wordt door de unieke kwaliteit maar ook door het elegante en prachtige design ervan.

Voordelen
Design:

de portemonnee is afgewerkt in een bruine kleur maar kun je ook nog in 3 andere kleurtjes en designs bekomen.

Materiaal:

deze prachtige dames portemonnee is vervaardigd uit hoog kwalitatief rundleer en voelt daardoor heel stevig aan.

Opbergmogelijkheden:

de portemonnee is voorzien van heel wat verschillende opbergvakjes zodanig dat je ook heel wat spulletjes of documenten kunt bewaren.

Nadelen
Niet dezelfde kleur:

jammer genoeg moeten we vaststellen dat één enkele koper niet helemaal tevreden blijkt te zijn over de kleur.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status