5 Beste Printers Test van 2021

Laatste update: 15.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Printers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Een printer biedt je de mogelijkheid om documenten zoals een belangrijke presentatie of een vliegtuigticket af te drukken. Toch is er heel wat onderscheid tussen de verschillende modellen. Daarom is het een goed idee mocht je onze koopgids hieromtrent even aandachtig lezen. Je kunt natuurlijk ook gewoon doorklikken naar de top 3 hieronder. Uit onderzoek is gebleken dat je met de HP Color LaserJet Pro M281fdw printer alvast kiest voor een krachtige all-in-one kleuren laserprinter. Je kunt natuurlijk ook gewoon opteren voor de Canon Zoemini Mobiele Fotoprinter. Ideaal indien je op zoek bent naar een compact apparaat dat je snel en eenvoudig kunt optillen en verplaatsen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Printers koopgids

 

Bij het kopen van een printer moet je aan vele factoren denken. Wil je enkel een printer of wil je een printer met meerdere functies zoals kopiëren en faxen? Welk soort printer heeft je voorkeur? Hoeveel mag een printer kosten en moet het ook op een groter formaat kunnen printen dan enkel A4. Er zijn nog veel meer punten die je in acht moet nemen maar we bespreken even enkele van de belangrijkste.

Soorten printers

We kunnen onderscheid maken tussen twee soorten printers: een inkjet printer en een laserprinter. Daarnaast kun je nog kiezen voor een all-in-one printer die zowel laser als inkjet kan zijn maar die over veel meer functies beschikt dan enkel printen. Het verschil tussen inkjet en laser ligt hem in de gebruikte techniek om te printen.

Een inkjet printer sproeit vloeibare inkt op papier om zo tekst of afbeeldingen te vormen. Deze vloeibare inkt zit in een cartridge. Dit type printer is ideaal om foto’s te printen want ze gebruiken veel detail en kleur. Deze soort wordt vooral door particulieren thuis gebruikt of in kleine bedrijven of kantoren. Een inkjet printer is niet duur in aanschaf maar je moet wel regelmatig de inktpatronen vervangen en dit kan zorgen voor een hoge meerkost op lange termijn.

Een laserprinter maakt gebruik van toners die droog poeder bevatten in verschillende kleuren. Dit poeder wordt op papier vastgemaakt door middel van een laserstraal. Een afdruk van zo’n printer is meestal heel scherp en dit type is dus geschikt om grote aantallen tekst af te drukken. Deze soort wordt vaak gebruikt in bedrijven omdat de kosten om grote hoeveelheden tekst te printen lager liggen dan bij een inkjetprinter.

Als je naast printen ook af en toe documenten wil kopiëren of scannen dan kun je beter een all-in-one printer kopen. Deze handige apparaten kunnen voor vele toepassingen gebruikt worden en gebruiken meestal de inkjet manier om te printen.

 

Snelheid en resolutie

Bij sommige modellen wordt de snelheid van de printer weergegeven. Dit wordt uitgedrukt in pagina’s per minuut. Meestal ligt de snelheid van een zwart-wit afdruk veel hoger dan van een kleurenpagina. Een laserprinter is over het algemeen sneller om een zwart-wit afdruk te maken maar een inkjet print dan sneller een kleurafdruk.

Als je slechts af en toe een pagina afdrukt dan is de snelheid niet zo belangrijk. Als je van plan bent om grote hoeveelheden tekst of foto’s af te drukken dan is het beter om te kiezen voor een model met een hogere printsnelheid.

De resolutie van een printer wordt weergegeven in Dots per Inch en hier geldt: hoe hoger de DPI, hoe hoger de kwaliteit van de afdruk. Je kunt dit vergelijken met de resolutie van een beeldscherm, hoe meer pixels, hoe beter de kwaliteit van het beeld.

 

Verbindingsmogelijkheden en functies

Vroeger sloot je een printer aan op je computer met een kabel, tegenwoordig zijn bijna alle printer draadloos. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee zoals een verbinding maken met de printer vanaf je smartphone om daarvan documenten af te drukken. Je kunt met sommige modellen zelfs vanop afstand afdrukken dankzij gespecialiseerde apps.

De meeste draadloze verbindingen komen tot stand via Wifi of Bluetooth. Als een printer geen draadloze verbinding heeft dan sluit je het via een USB kabel aan op je computer.

Zoals we al eerder vermeld hebben kun je naast printen ook vele andere functies vinden op een all-in-one printer. De meest gangbare functies naast printen zijn kopiëren, scannen en faxen. Je hoeft dan geen vier verschillende apparaten te kopen om al deze toepassingen tot stand te brengen.

Als je echter een printer koopt die enkel kan printen dan kun je ook nog letten op de mogelijke functies van dit apparaat zoals dubbelzijdig printen. Zo bespaar je op papier en spaar je ook geld uit. Beschikt je printer over een touchscreen om makkelijk opdrachten in te tikken? En gebeurt de papiertoevoer automatisch? Dit zijn allemaal functies die het gebruik van je printer veel makkelijker kunnen maken.

Prijs en extra kosten

De extra kosten van een printer komen van het aankopen van papier waarop je moet printen of eventueel fotopapier om foto’s af te drukken. Maar daar stopt het niet, je moet ook geld uitgeven aan toners of inktcartridges die af en toe verwisseld moeten worden. Vooral cartridges kunnen voor een grote meerkost zorgen afhankelijk van de beschikbaarheid ervan. Let daarop bij de aankoop van een printer en overweeg om een duurder apparaat te kopen die goedkopere cartridges gebruikt.

Je kunt nu wel al min of meer weten naar welk soort printer je juist op zoek bent. Gebruik deze informatie om op zoek te gaan naar een mooie aanbieding. Als je liever nog wat meer informatie verzamelt kun je online gemakkelijk verschillende printers vergelijken.

 

5 Beste Printers (Reviews) van 2021

 

Als jij af en toe documenten of een boardingpass moet afprinten dan komt een printer bij je thuis goed van pas. Vele printers hebben tegenwoordig ook nog eens de mogelijkheid om te kopiëren en zelfs om te faxen. Wij hebben vijf verschillende printers vergeleken op basis van online reviews. Neem gerust een kijkje en beslis zelf welke jij de beste printer vindt.

 

1. HP Color LaserJet Pro M281fdw All-in-One Kleuren Laserprinter

 

In je zoektocht naar de beste all-in-one kleuren laserprinter zul je vast en zeker dit apparaat van HP kunnen spotten. Daar het een all-in-one printer betreft, is het niet alleen mogelijk om documenten te kopiëren en scannen maar evenzeer faxen en in kleur af te drukken. Kortom, een multifunctioneel allegaartje.

Deze laserprinter biedt je bovendien de mogelijkheid om documenten in diverse printformaten af te drukken zoals A4, A5, A6, B5, B6, envelop en 10 bij 15 cm. Hierbij bedraagt de printresolutie maar liefst 600 x 600 pixels en heb je de mogelijkheid om automatisch dubbelzijdig af te drukken. Qua printsnelheid kunnen er tot wel 25 pagina’s per minuut worden afgedrukt en dit zowel in zwart/wit alsook in kleur. Wil je documenten scannen dan kun je dit doen aan een resolutie van 1200 x 1200 pixels.

Verder blijkt de printer eveneens uitgerust met een wifi functie alsook e-mail printing, Apple AirPrint, Cloud Printing en wifi-direct. We stellen vast dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn met hun aankoop alhoewel één enkele koper de cartridges toch wel behoorlijk duur vindt.

Voordelen
Verbindingen:

de printer biedt niet alleen een Apple AirPrint en wifi functie aan maar ook een wifi-direct alsook Cloud Printing en AirPrint functie aan.

Multifunctioneel:

daar het hier een multifunctioneel apparaat betreft, kun je zowel printen, scannen, faxen alsook kopiëren.

Printsnelheid:

je geniet een ruime printsnelheid van maximaal 25 pagina’s en dit telkens per minuut.

Nadelen
Cartridges:

één koper maakt melding van de toch wel duurdere cartridges die je moet aankopen voor gebruik van deze printer.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Canon Zoemini Mobiele Fotoprinter 11,8 x 8,2 cm

 

Door te kiezen voor deze unieke printer kies je voor een exemplaar, jou aangeboden en geleverd door Canon. Het product maakt deel uit van de bekende Canon Zoemini serie en heeft een totale afmeting van 11,8 bij 8,2 cm. Het compacte formaat en het beperkte gewicht maken het mogelijk om de printer makkelijk op te tillen en te verplaatsen.

Ondanks het compacte formaat, heeft deze printer toch wel heel wat te bieden. Zo is er een bluetooth functie voorzien waardoor draadloos printen geen enkel probleem is. Verder kun je ook gebruik maken van “Cloud Printing” en wordt er ook inktpatronen meegeleverd bij de aankoop. Het is een krachtig apparaat, weliswaar met een handmatige papierinvoer, maar dat de mogelijkheid biedt om tot wel 25 pagina’s per minuut te printen. Dit zowel in zwart/wit als in kleur.

Een blik op de online beoordelingen levert dan ook voornamelijk positieve reacties van klanten op. Koper zijn tevreden van de mogelijkheden die dit toestel te bieden heeft. Echter vinden enkele gebruikers het prijskaartje toch wel wat te duur. Zeker voor een printer die niet voorzien is van wifi of duidelijk LCD scherm.

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken uit het ruime assortiment aan duurzame printers. Zo blijkt Canon alvast een bekend en populair merk te zijn dat door heel wat gebruikers sterk wordt aangeraden. Het loont dan ook de moeite om de voor- en nadelen van deze unieke Canon Zoemini printer te bekijken.

Voordelen
Printsnelheid:

de kracht van de printer laat toe om, zowel in kleur alsook in zwart/wit, maximaal 25 pagina’s per minuut af te drukken.

Comfort:

het is een mobiele printer met een compact formaat en licht van gewicht. Dit maakt het meteen een pak eenvoudiger om de printer op te tillen en overal mee naartoe te nemen.

Bluetooth:

de printer beschikt over een handige bluetooth functie waardoor je dus vanaf nu ook gewoon draadloos printopdrachten kunt doorgeven.

Handig in gebruik:

je zult versteld staan van de mogelijkheden die er zijn. Zo is de printer voorzien van een USB poort, geniet je een maximale resolutie van maar liefst 314 x 400 pixels en worden er enkele inktpatronen meegeleverd.

Nadelen
Prijzig:

we merken dat een beperkt aantal klanten het prijskaartje toch wel wat te hoog vindt.

Koop bij bol.com (€123.31)

 

 

 

 

3. HP DeskJet 2630 All-in-One Printer Inkjetprinter

 

In vergelijking met het vorige product lijk het hier wel om een koopje te gaan. Deze unieke printer wordt jou aangeboden door het sterk gewaardeerde merk HP. Bovendien gaat het hier om een all-in-one printer waardoor het apparaat niet alleen kan printen maar ook documenten kan scannen en kopiëren.

De printer wordt gekenmerkt door het standaard A4 printformaat en biedt een maximale resolutie van maar liefst 1200 x 1200 pixels aan. Ondanks het feit dat je het papier handmatig moet invoeren, biedt de papierlade de mogelijkheid om tot wel 60 vellen per keer te plaatsen. Dit is handig als je weet dat de maximale printsnelheid ruim 25 pagina’s per minuut bedraagt. Dit zowel voor zwart/wit afdrukken alsook prints in kleur.

De printer is daarnaast voorzien van een handige wifi functie en je kunt ook gebruik maken van wifi-direct, Apple AirPrint en zelfs Cloud Printing. Houd er wel rekening mee dat het toestel iets groter is dan de vorige printer die we besproken hebben. Echter lijken de meeste klanten zich daar niet aan te storen. Slechts één koper vindt het product nogal onhandig om mee te werken.

Wil je toch liever niet zoveel budget spenderen maar er tegelijk zeker van zijn dat het product degelijk en duurzaam is? Dan lijkt deze unieke printer van HP misschien wel iets voor jou. Om te weten te komen of de printer aan jouw verwachtingen kan voldoen, kun je hieronder de eigenschappen alvast raadplegen.

Voordelen
All-in-one printer:

doordat het hier om een all-in-one printer gaat, heb je niet alleen de mogelijkheid om je documenten te printen maar kun je ook scannen en zelfs documenten kopiëren.

Printsnelheid:

je zult versteld staan van de enorme kracht en snelheid van deze printer die je de mogelijkheid biedt om tot wel 25 pagina’s per minuut af te drukken.

Handig in gebruik:

daarnaast is deze inkjetprinter voorzien van diverse extra kenmerken en mogelijkheden. Zo kun je gebruik maken van Cloud Printing, Apple AirPrint en is er ook wifi voorzien.

Nadelen
Niet gebruiksvriendelijk:

slechts één enkele koper is niet helemaal overtuigd van de gebruiksvriendelijkheid van het product.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Brother HL-1110 Laserprinter Single-function printer

 

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor deze krachtige printer, jou aangeboden en tevens geleverd door Brother. Deze single-function printer maakt gebruik van de laserprinter technologie en biedt je de mogelijkheid om documenten en/ of afbeeldingen op A4 of A5 formaat te printen. Hierbij geniet je een vrij hoge maximale resolutie van maar liefst 2400 x 600 pixels.

Wil je graag dubbelzijdig afdrukken? Dan kan dit bovendien ook volledig automatisch geregeld worden. De papierladen heeft een maximale capaciteit van maar liefst 150 vellen papier. En dat is best wel handig aangezien de printsnelheid ruim 25 pagina’s per minuut bedraagt. Hierbij maakt het niet uit of je print in zwart/wit dan wel in kleur. Verder is de printer uitgerust met een krachtige processor die een maximale snelheid van 200 MHz behaalt.

Ook de USB poort en het duidelijk leesbare LCD scherm zijn alvast een meerwaarde. Het zal dan ook niet verwonderen dat de overgrote meerderheid duidelijk tevreden is met de aankoop. Slechts enkele kopers vinden de kwaliteit ondermaats en hadden iets meer van het product verwacht.

Met de Brother laserprinter kies je niet alleen voor kwaliteit maar duidelijk ook voor gebruiksvriendelijkheid en kracht. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zetten we de voor- en nadelen alvast even op een rijtje. Zo kun je voor jezelf uitmaken of dit de printer is waarnaar jij op zoek bent.

Voordelen
Kracht:

je zult deze printer vast en zeker tot de krachtige apparaten kunnen rekenen waarbij de processor moeiteloos een snelheid bereikt van maar liefst 200 MHz.

Printsnelheid:

of je nu in kleur print of toch eerder in zwart/ wit, dat verandert niets aan de printsnelheid die tot wel 25 pagina’s per minuut kan halen.

Resolutie:

je geniet duidelijke prints uitgerust met een maximale resolutie van wel 2400 bij 600 pixels.

Nadelen
Geen wifi:

het is belangrijk om er rekening mee te houden dat deze printer niet voorzien is van wifi.

Matige kwaliteit:

een kleine minderheid van de klanten is van mening dat ze toch wel wat meer verwacht hadden van de kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Canon Pixma iP7250 Fotoprinter 

 

Tot slot is er altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke printer van Canon die gekenmerkt wordt door een compact formaat en uniek elegant design. Deze inkjetprinter fotoprinter is geschikt om documenten in kleur of zwart/ wit af te drukken. Hierbij heb je de mogelijkheid tussen een A4, A5, A6 en B5 formaat alsook B6 en envelopformaten behoren tot de mogelijkheden.

Bij het printen wordt een printresolutie van 9600 x 2400 pixels gegarandeerd en heb je de mogelijkheid om enerzijds automatisch dubbelzijdig af te drukken alsook cd’s en dvd’s te printen. Je zult eveneens zien dat de printer voorzien is van slechts 1 papierlade met een capaciteit van 125 vellen papier, en wordt aangevuld met maar liefst 5 afzonderlijke inktkleuren. De printsnelheid, in kleur of zwart/wit bedraagt tot wel 25 pagina’s per minuut. Verder heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van wifi alsook Apple AirPrint.

We zien dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn met de aankoop van dit apparaat en het product belonen met een mooie eindscore van 4,5 sterren. Slechts enkele kopers zijn van mening dat het printen behoorlijk traag verloopt en vaak voor problemen zorgt. Laat je hier niet gelijk door afschrikken maar bekijk het even.

Voordelen
Papierlade:

je geniet 1 stevige papierlade die je met maximaal 125 vellen papier per keer kunt vullen.

Handig in gebruik:

de printer is niet alleen geschikt om verschillende printformaten aan te bieden zoals A4, A5, A6, B5 en B6 maar biedt verder ook de optie om cd’s en dvd’s te bedrukken alsook envelop formaten te printen.

Printresolutie:

met deze printer wordt een unieke en hoge printresolutie gegarandeerd van maar liefst 9600 x 2400 pixels.

Nadelen
Enkel printen:

het betreft jammer genoeg geen multifunctioneel toestel waardoor alleen printen tot de mogelijkheden behoort.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Samsung Xpress M2026W Laserprinter

 

De Samsung Xpress M2026W heeft een hoge productiviteit en een hoge printsnelheid. Je kunt er ook duurzaam mee printen dankzij het Easy Eco stuurprogramma. Het apparaat beschikt over een 400 MHz processor en 128 MB geheugen. Hij kan tot 20 pagina’s per minuut afdrukken. Hij behoort ook tot de goedkope printers wat van dit apparaat misschien wel het beste cadeau voor hem maakt.

Je kunt eenvoudig draadloos printen, hou je mobiele apparaat gewoon even tegen de printer en dankzij de geavanceerde NFC technologie, WiFi direct en Google Cloud print kun je vrijwel alles printen. Dankzij het compacte design neemt hij ook nog eens weinig plaats in bij jou thuis of op kantoor.

Over dit apparaat zijn er bijna geen negatieve reviews te vinden. De kopers vinden dit product echt top. Je krijgt kwaliteit voor een goedkope prijs en hij is eenvoudig in gebruik. Hij is compact en werkt perfect met je smartphone. Hij kan wel niet dubbelzijdig printen.

Met deze printer van het merk Samsung kun je echt een heel degelijk product in huis halen. Dat bewijzen ook de vele hoofdzakelijk positieve reviews die kopers bij dit artikel geplaatst hebben. Samsung wordt door veel gebruikers niet alleen als het populairste maar ook als het beste merk beschouwd.

Voordelen
Voordelig tarief:

bij het zien van de prijs zul je meteen versteld staan. Dit toestel beschikt over de laagste prijs in vergelijking met de andere printers uit onze lijst. Ideaal als je dus niet teveel wenst uit te geven.

Vermogen:

het apparaat is voorzien van een 400 MHz processor en is verder uitgerust met een geheugen van 128 MB. Op die manier kunnen er tot wel 20 pagina’s op één minuut worden afgedrukt.

Gebruiksgemak:

dankzij de aanwezigheid van de NFC technologie in combinatie met Wifi direct en Google Cloud is het mogelijk om zelfs draadloos te printen.

Nadelen
Dubbelzijdig printen:

ondanks de vele voordelen is het belangrijk om te weten dat je met dit apparaat niet dubbelzijdig kunt printen.

 

 

Canon Pixma MX925 All in One Printer

 

De Canon PIXMA MX925 is een krachtige alles-in-één printer waarmee je ook kunt scannen, kopiëren en faxen. Dankzij de Apple AirPrint ondersteuning kun je direct printen vanaf Apple producten zoals een iPad en iPhone. Hij beschikt over hoge printkwaliteit dankzij de vijf afzonderlijke inkten en de optionele XL-cartridges.

De papierlade heeft een capaciteit voor 250 vellen papier en je kunt tot wel 1000 pagina’s in zwart-wit printen. Hij beschikt verder ook nog over een groot kleurenscherm. De USB printerkabel is niet inbegrepen in de levering.

De meningen van kopers geven een overwegend positief advies voor dit product. Hij is niet te goedkoop maar je krijgt er wel topkwaliteit voor terug. Hij is eenvoudig in gebruik maar is wel redelijk groot en maakt nogal veel geluid. Hij is gemakkelijk te installeren en alle functies werken naar behoren, de printkwaliteit is uitstekend.

Deze printer van het merk Canon zouden we ook zeker tot één van de populairste toestellen kunnen rekenen. Het is uiteraard iets duurder dan het voorgaande toestel. Dit zou waarschijnlijk kunnen te maken hebben met het feit dat het over een “all-in-one” printer gaat. Laten we dus even kijken naar de sterke en minder sterke punten van dit apparaat.

Voordelen
Alles-in-één:

dit alles-in-één toestel is niet alleen geschikt om te printen. Je kunt er namelijk ook dingen mee kopiëren en zelfs faxen.

Apple AirPrint:

deze printer is uitgerust met een Apple AirPrint ondersteuning. Op die manier wordt het mogelijk gemaakt om meteen probleemloos vanaf andere Apple producten te printen.

Nadelen
Prijzig:

dit toestel zul je eerder bij de duurdere apparaten hoeven te zoeken omwille van de hoge prijs. Sommige kopers zouden zich hieraan kunnen storen en juist daardoor het product niet aankopen.

 

 

HP Deskjet 3637 All in One Printer

 

Je kunt de HP Deskjet 3637 eenvoudig installeren op je smartphone, tablet of PC om direct te beginnen printen. Dankzij de gratis HP All-in-One Printer Remote mobiele app kun je al je printtaken onderweg beheren. Je kunt taken eenvoudig uitvoeren met behulp van het display. Dit display bevat simpele pictogrammen om te kiezen tussen printen, scannen of kopiëren.

Je kunt het toestel ook gebruiken om foto’s of flyers te printen. Hij heeft een compact ontwerp dus neemt ook niet veel plaats in. Je kunt hem gewoon op je bureau plaatsen. Verder beschikt hij nog over een stille modus om geruisloos te werken.

Over dit product zijn er veel reviews terug te vinden en bijna allemaal geven ze een positief advies. Het apparaat behoort tot de goedkope printers maar je krijgt er nog altijd kwaliteit voor terug. Hij is ook eenvoudig in gebruik maar sommigen vinden hem te kwetsbaar en vinden de kwaliteit maar matig.

Onder de printers kunnen we HP ook zeker tot één van de bekende merken rekenen. Dit zie je duidelijk aan de vele reacties die je bij dit product kunt lezen. Bovendien is de meerderheid van de reacties overwegend positief. Dit doet ons vermoeden dat dit waarschijnlijk ook wel eens tot het beste merk zou kunnen uitgeroepen worden.

Voordelen
Aansluitmogelijkheden:

je kunt deze printer meteen probleemloos installeren op jouw PC. Ook je tablet en smartphone vormen een mogelijkheid.

Gebruiksgemak:

het apparaat is voorzien van een All-in-One Printer Remote mobiele app. Zo krijg jij de mogelijkheid om alle printtaken ook onderweg probleemloos te controleren en beheren. Daarnaast is het ook mogelijk om te scannen en kopiëren.

Nadelen
Matige kwaliteit:

niet alle kopers zijn even enthousiast. Sommige gebruikers vinden dat de printer vrij kwetsbaar is en daardoor dus te duur in aankoop is.

 

 

Brother HL-3140CW Draadloze Kleurenlaserprinter

 

De Brother HL-3140CW is een kleurenlaserprinter met een compact design en draadloze netwerkverbinding.

Hij is perfect om te gebruiken op kantoor zodat meerdere gebruikers vanaf verschillende plaatsen kunnen printen. Je kunt direct printen via Apple AirPrint en Google Cloud print.

De online meningen van gebruikers zijn positief over dit apparaat. Hij is iets duurder maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug.

Hij is eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekende printkwaliteit. Hij is gemakkelijk te installeren en print perfect. Hij kan wel niet automatisch tweezijdig printen.

Enkele kopers zijn niet tevreden over deze printer aanbieding. Volgens hen is hij te groot en te zwaar. Er wordt ook geen USB kabel bijgeleverd en volgens één koper doet de app er te lang over om te beginnen printen.

Als je op zoek bent naar een degelijke printer die bovendien ook draadloos is dan kun je zeker dit toestel eens bekijken. Deze printer is afkomstig van het merk Brother en is zeker niet één van de duurste toestellen. We zetten dan ook even alle voor- en nadelen van dit apparaat op een rijtje. Op die manier proberen wij de keuze voor jou net iets eenvoudiger te maken.

Voordelen
Formaat:

deze kleurenlaserprinter is eigenlijk een vrij compact toestel. Op die manier hoef je helemaal niet zoveel ruimte te voorzien om het apparaat te kunnen plaatsen.

Handig in gebruik:

dankzij de draadloze netwerkverbinding is het mogelijk om vanaf meerdere plaatsen te gaan printen. In een kantoor kan dit bijvoorbeeld wel heel erg handig zijn.

Nadelen
Tweezijdig printen:

met dit toestel is het niet mogelijk om op een automatische manier dubbelzijdig te printen. Je moet dus continu bij het apparaat blijven staan.

 

 

Ricoh SP 211 Laserprinter

 

Deze kleine printer aanbieding is zodanig compact dat hij perfect op je bureau past. Hij is ook nog eens geruisloos dus niemand zal merken dat hij er staat.

Het is het ideale toestel voor kleine kantoren. Hij print wel enkel maar zwart-wit maar hij is gemakkelijk te bedienen. Je kunt alles uitvoeren vanaf de voorkant van het toestel.

Hij heeft een afdruksnelheid van 22 pagina’s per minuut en heeft een scherpe, professionele afdrukkwaliteit. Het apparaat heeft een laag energieverbruik en een hoog rendement. Door zijn lage prijs behoort hij ook nog eens tot de goedkope printers.

Over dit product is momenteel nog maar één review geschreven door een koper maar deze geeft een volledig positief advies over deze printer aanbieding. Er is geen enkel negatief commentaar te lezen dus we kunnen enkel besluiten dat dit apparaat echt top is.

Met deze laserprinter van het merk Ricoh haal je volgens ons echt wel een topproduct in huis. Op dit moment zijn er nog maar 2 beoordelingen gegeven maar deze zijn alleen maar positief. Neem dus gerust je tijd om deze printer even grondig te bestuderen. En weeg dus zeker de voordelen tegenover de eventuele nadelen goed af.

Voordelen
Formaat:

dit is veruit het meeste compacte toestel in vergelijking met de andere printers uit onze lijst. Daardoor past het apparaat dus ook perfect op je bureau. Bovendien werkt het helemaal geluidloos.

Gebruiksgemak:

deze printer is uitgerust met een afdruksnelheid van maar liefst 22 vellen per minuut. Bovendien verbruikt het toestel helemaal niet veel en biedt het toch een zeer hoge afdrukkwaliteit. Daarnaast behoort het toestel tot de goedkope apparaten.

Nadelen

Beide kopers zijn helemaal tevreden over dit product en kunnen geen minpunten ontdekken. Dit maakt het voor ons ook bijzonder moeilijk om eventuele kleine nadelen op te merken en jou daar verder advies over te geven.

 

 

Epson Expression Home XP-4100 All-in-One Printer

 

Net zoals één van de vorige producten zul je merken dat het ook hier om een all-in-one printer gaat. Daardoor kun je niet alleen printen maar is het ook mogelijk om documenten te scannen en te kopiëren indien je dat wenst. Het toestel wordt jou aangeboden door Epson en maakt deel uit van de Epson Expression. Bovendien gaat het om een recente uitvoering van het jaar 2019 en dit tegen een mooi en betaalbaar prijskaartje.

De printer is voorzien van de mogelijkheid om de verschillende inktpatronen gescheiden te houden en je beschikt daarnaast nog over een geheugenkaartlezer. Het externe geheugenslot kun je verder uitbreiden met behulp van bijvoorbeeld een micro SD of mini SD kaart. Met dit type printer kun je diverse printformaten hanteren zoals A4, A5, A6, B5 en C6 en geniet je een printresolutie van 5760 x 1440 pixels.

De kracht van de processor maakt het mogelijk om tot wel 25 pagina’s per minuut te printen in kleur en maximaal 39 pagina’s per minuut als het om een zwart/wit document gaat. Verder is er ook wifi en is het mogelijk om draadloos printopdrachten door te sturen. Slechts één koper vindt het product vrij kwetsbaar.

We kunnen het rijtje afsluiten met deze unieke all-in-one printer van het bekende en sterk gewaardeerde merk Epson. Deze printer maakt het mogelijk om documenten te printen, te scannen en te kopiëren en dit bovendien aan een hoge snelheid en met een hoge resolutie. Ben je benieuwd naar meer? Lees dan vooral verder.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

2 COMMENTAIRES

Joke

February 2, 2020 at 2:15 pm

Welke WiFi laser printer (zwart/wit) is geschikt voor de Apple IPad

Reply
10top Team

February 2, 2020 at 9:31 pm

Hoi Joke,

Dit artikel gaat over de beste printers algemeen, dus niet per sé de laserprinter.
Echter zou het eerste toestel van Samsung de mogelijk bieden om met Apple te printen.

Ook het derde product, de HP DeskJet zou die mogelijkheid bieden. Echter is dit apparaat geen laserprinter.

Vriendelijke groet

Reply
DMCA.com Protection Status