fbpx

Beste Quooker kraan

Laatste update: 13.10.19

 

Quooker kranen test van 2019

 

 

Ben je op zoek naar de beste Quooker kraan maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan hoef je je geen zorgen te maken want wij willen jou graag helpen. Wij zijn al even op zoek gegaan naar wat nu precies de 5 best beoordeelde toestellen zijn op dit moment. Op die manier hebben we een top 5 kunnen samenstellen die we dan ook even graag aan jou willen presenteren. Het is ook altijd een goed advies om even de verschillende online reviews van de klanten te bekijken.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Quooker Flex Chroom

 

Ben je op zoek naar een Quooker kraan aanbieding dan kunnen we jou alvast dit toestel aanraden. Het toestel beschikt over 1 handvat met een draaibare en uittrekbare uitloop. Op het moment dat de uittrekslang eruit getrokken hebt dan zul je merken dat het niet mogelijk is om echt kokend water te gebruiken. Dit heeft te maken met de kokend water-stop als extra beveiliging.

Je zult merken dat deze Quooker kraan echt een uniek en klassevol design is. Deze kraan maakt een uitstekende combinatie tussen warm, koud en zelfs kokend water. En je hebt hier slechts één en dezelfde uittrekbare slang voor nodig. Doordat je de slang kunt uittrekken zul je merken dat het bijvoorbeeld makkelijker is om de spoelbak schoon te maken of groenten en fruit eventueel te spoelen.

We merken dat er op dit moment nog maar één enkele gebruiker een reactie heeft geplaatst. Toch is de koper niet alleen tevreden over de uitstekende kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid en het design van de kraan.

 

Koop bij bol.com (€1015)

 

 

 

 

Quooker Pro3-VAQ TwinTaps

 

Je kunt natuurlijk ook voor dit exemplaar tussen de Quooker kranen kiezen. Toch zul je voor dit product net iets meer hoeven te betalen aangezien het niet meer behoort tot de goedkope Quooker kranen. Toch beschikt ook dit toestel over heel wat positieve eigenschappen.

Zo zul je merken dat de Quooker kraan over slechts één enkel handvat beschikt met een draaibare uitloop. Bovendien behoort dit toestel tot de VAQ Quooker kranen. Dit wil zeggen dat er een betere isolatie wordt bereikt door gebruik te maken van een combinatie tussen vacuüm en een warmtestraling scherm. Deze combinatie is bovendien ook bijzonder energiezuinig en vrij compact.

Al deze positieve eigenschappen zorgen ervoor dat de gebruiker een volledige positieve online review bij het toestel heeft geplaatst. Zo is de koper niet alleen tevreden over de duurzaamheid van het toestel maar ook over de gebruiksvriendelijkheid ervan.

 

Koop bij bol.com (€2311.61)

 

 

 

 

Quooker Combi Plus Flex Chroom

 

In vergelijking met de vorige apparaten die we hier in deze lijst besproken hebben dan zul je voor deze Quooker kraan best wel wat meer budget opzij houden. Het is één van de duurdere Quooker kranen uit onze lijst. Toch blijkt de koper zich daar helemaal niet aan te storen.

Het is een eigenlijk een handig 3-in-1 toestel dat beschikt over slechts één enkel handvat. De kraan is voorzien van een handige draaibare en uittrekbare uitloop. Daardoor is het veel gemakkelijker om bijvoorbeeld groenten en fruit te spoelen of de spoelbak schoon te maken. Verder heeft de uitloop een hoogte van ongeveer 41 cm.

Opnieuw merken we slechts één enkele online beoordeling op bij dit apparaat. De klant is duidelijk tevreden over de aangeboden kwaliteit en duurzaamheid van het apparaat. Toch vermoeden we dat de prijs misschien voor sommige gebruikers wel net iets te hoog zal zijn.

 

Koop bij bol.com (€1245)

 

 

 

 

Quooker Flex Pro3 VAQ

 

Net zoals één van de vorige producten zul je merken dat deze Quooker kraan tot de VAQ modellen behoort. Deze zijn gebaseerd op een vacuüm systeem dat zorgt voor een betere isolatie. Dit heeft als positief resultaat dat het ook veel minder energie verbruikt. Bovendien zul je kunnen vaststellen dat dit exemplaar Quooker kraan een pak goedkoper is.

Net zoals je ook bij het vorige toestel hebt kunnen zien, zul je ook bij deze Quooker kraan kunnen opmerken dat het om een 3-in-1 product gaat. De kraan is voorzien van één enkel handvat maar beschikt wel over een draaibare en uittrekbare uitloop.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over de gebruikerservaring. Er zijn momenteel namelijk nog helemaal geen online beoordelingen geplaatst. Uiteraard is het mogelijk dat het om een vrij recent toestel gaat dus laat je hier zeker niet door afschrikken.

 

Koop bij bol.com (€1015)

 

 

 

 

Quooker Nordic Square Twintaps

 

Tenslotte wordt deze top 5 afgesloten met de Nordic Square Twintaps Quooker kraan. Het is een degelijk apparaat dat voorzien is van het VAQ systeem. Dit systeem zorgt voor een uitstekende isolatie, is vrij compact en werkt heel energiezuinig.

In tegenstelling tot de vorige 4 toestellen die we in deze lijst besproken hebben, zul je merken dat deze Quooker kraan over 2 handvatten beschikt met een draaibare uitloop. Bovendien biedt dit toestel je de mogelijkheid om meteen kokend water te hebben.

Opnieuw moeten we vaststellen dat er nog helemaal geen online beoordelingen zijn geplaatst. Laat je hierdoor echter niet afschrikken want het is altijd mogelijk dat het om een nieuw product gaat. Neem dus rustig de tijd om deze Quooker kraan even van naderbij te bekijken.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status