fbpx

Beste robot grasmaaier

Laatste update: 22.10.19

 

Robot grasmaaiers test van 2019

 

 

Als je regelmatig en graag in de tuin werkt dan zijn bepaalde toestellen bijna onmisbaar geworden. Een robot grasmaaier kan dan eventueel wel een goede aanbeveling zijn. Om te weten wat nu precies de beste robot grasmaaier is, is het een goed idee om zoveel mogelijk apparaten te vergelijken. Wij zijn alvast op zoek gegaan naar de 5 best beoordeelde toestellen. We hebben deze ondergebracht in een top 5. Bekijk deze even rustig en probeer ook even de verschillende online reviews en het advies van de klanten te bekijken.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Robomow RC304

 

Ben je op zoek naar een degelijke robotmaaier maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kun je alvast even dit toestel van het bekende en sterk gewaardeerde merk Robomow even bekijken. Het toestel is bijzonder krachtig en beschikt over een totaal vermogen van wel 200 Watt. Daardoor is het mogelijk om een gazon met een maximale oppervlakte van 400 m2 probleemloos te maaien.

Het toestel beschikt over een totale maaibreedte van 28 cm en een maaihoogte van ruim 15 tot 60 mm. Verder is er ook een anti-diefstalbeveiliging functie aanwezig net zoals er ook sensoren aanwezig zijn om de regen te detecteren. Het toestel werkt op basis van een krachtige 26 V Lithium accu en wordt geleverd met een basisstation. Na elke taak zal de robot grasmaaier dus gewoon naar het laadstation terugkeren.

Beide kopers die momenteel gereageerd hebben, zijn werkelijk helemaal tevreden over de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid van het apparaat. Deze klanten raden de robot grasmaaier dan ook aan iedereen aan.

 

Koop bij bol.com (€999)

 

 

 

 

Gardena R40Li

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor een robot grasmaaier van het alombekende merk GARDENA. Houd er wel rekening mee dat je dit apparaat niet meteen tussen de goedkope robot grasmaaiers zult spotten. Dit heeft vooral te maken met het hoge prijskaartje ervan.

Het is een degelijk toestel waarvan het maaimechanisme uit maar liefst 3 scherpe messen bestaat. Op die manier wordt het gazon nog iets nauwkeuriger gemaaid. Het toestel werkt dankzij een krachtige Li-ion accu die je in een mum van tijd kunt herladen. Daarnaast is het toestel bestand tegen eender welke weersomstandigheid en zal het maaien dus niet onderbroken worden.

Je zult ook kunnen vaststellen dat het product over een antidiefstal bescherming beschikt. Je hoeft dus een alarm in te stellen en een PIN code in te geven. Ondanks de kracht van het apparaat werkt het behoorlijk energiezuinig en zo goed als geluidloos. Dit zorgt ervoor dat de kopers dan ook helemaal overtuigd zijn van het toestel.

 

Koop bij bol.com (€899)

 

 

 

 

Worx WR105SI

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor deze robot grasmaaier van Worx. Worx is een merk dat bij sommige kopers zeer bekend is en waar andere klanten misschien nog niets over gehoord hebben. Deze opvallende oranje robot grasmaaier is echter toch heel krachtig en kan een oppervlakte van maximaal 500 m2 probleemloos maaien.

Bovendien kun je gebruik maken van de voorgeprogrammeerde functies of de robot grasmaaier zelf gaan programmeren indien je dit wenst. Je hoeft hiervoor niet thuis te zijn want je kunt de grasmaaier ook gewoon van op een afstand gaan programmeren. Het toestel werkt op een krachtige batterij en is voorzien van een basisstation. Verder is deze grasmaaier ook voorzien van een regensensor.

Momenteel heeft er nog maar één enkele gebruiker een online review bij het toestel geplaatst. Toch merken we dat de koper helemaal tevreden is over de uitstekende kwaliteit en de correcte prijs van het toestel. Het is bovendien ook bijzonder gebruiksvriendelijk.

 

Koop bij bol.com (€600)

 

 

 

 

Huismerk Husqvarna Automower accu

 

Indien je op zoek bent naar een robot grasmaaier aanbieding dan is dit product misschien wel iets voor jou. Deze robot grasmaaier Husqvarna is afkomstig van het merk 123Product en is voorzien van een mooi betaalbaar prijskaartje. Dit heeft vooral te maken door het feit dat het om een krachtige accu gaat die je gebruikt in combinatie met een robot grasmaaier.

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende betaalbare accu’s die je in de robot grasmaaier kunt plaatsen. Je kiest uiteraard zelf hoe krachtig de accu is door rekening te houden met het type robot grasmaaier. Zo heeft dit product een maximaal voltage van ongeveer 18 Volt en een capaciteit van ruim 3000 mAh.

We merken dat de koper duidelijk tevreden is over de kwaliteit en de duurzaamheid van het product. Daarnaast wordt ook vermeld dat het toestel snel en correct geleverd werd.

 

Koop bij bol.com (€59.99)

 

 

 

 

Zoef Rob Robotmaaier

 

Indien je zelf een vrij grote tuin hebt dan is deze robot grasmaaier van het merk Zoef Robot misschien wel iets voor jou. Het is misschien niet meteen het toestel met de laagste prijs maar het heeft ook alvast niet de duurste prijs. Dit product heeft een totale maaibreedte van ongeveer 32 cm en wordt bovendien geleverd met een handige afstandsbediening.

Het is een krachtig apparaat dat zonder problemen een gazon met een oppervlakte van 3000 m2 kan maaien. Verder beschikt het toestel ook over een regensensor en een anti-bots sensor. Er is ook een kantel en zelfs optil sensor voorzien. Dit wil dus zeggen dat de robot grasmaaier onmiddellijk stopt met draaien op het moment dat het product wordt opgetild of gekanteld.

Ondanks de vele mogelijkheden en opties stellen we toch vast dat de meningen eerder verdeeld zijn. Dit is uiteraard niet erg want zo ontstaat er iets meer vrijheid om het toestel aan te passen en te verbeteren.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status