fbpx

Beste ruitenwasser

Laatste update: 15.10.19

 

Ruitenwassers test van 2019

 

 

Ramen wassen is een tijdrovende klus. We moeten dat ook best regelmatig doen. En zeg nou zelf, als de ramen schoon zijn, lijkt het hele huis schoon. Met de ruitenwassers die tegenwoordig op de markt zijn, wordt ramen lappen kinderspel. Ja, voor sommige gebruikers wordt het zelfs een feestje! We hebben een vijftal ruitenwassers op een rijtje gezet. Wij hebben daarbij ook gekeken naar goedkope ruitenwassers.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Kärcher WV2 Premium Versatility

 

Kärcher is eigenlijk de uitvinder van de ruitenwasser. Je kunt hiermee niet alleen je ramen reinigen, maar ook andere gladde oppervlakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de tegels in de badkamer of de glazen douchecabine. Met deze Kärcher ruitenwasser heb je de ramen drie keer sneller schoon dan met de conventionele spons en zeem.

Hij is licht in gewicht dus ook lief voor je schouders. Deze ruitenwasser wordt geleverd met een extra kleine zuigmond voor de kleinere oppervlakken. Ook worden twee extra vezeldoeken meegeleverd. Is de batterij leeg, dan is hij in 120 minuten weer opgeladen. De bedrijfsduur van het apparaat is 25 minuten.

In de review van kopers wordt dit artikel positief beoordeeld. Ramen zemen heb je in een handomdraai gedaan. Hij reinigt ook prima glazen tafels en tegels. Hier is zeker sprake van een prima prijs-kwaliteitverhouding. Als mogelijk minpuntje wordt vermeld dat de ramen niet te vuil mogen zijn.

 

Koop bij bol.com (€48)

 

 

 

 

Aeg WX7 60CE1

 

Misschien is deze wel de beste ruitenwasser voor jou. Deze is van alle ruitenwassers de stilste met een geluidsniveau van slechts 60 dB. Zo kun je tijdens het ramen wassen ook nog bijvoorbeeld je telefoon horen rinkelen. Het is een compacte ruitenwasser met een ergonomisch design.

Met de lange gebruiksduur van 60 minuten kun je een raamoppervlak van 180 m2 reinigen. Hij is in slechts 2 uur en een kwartier ook weer volledig opgeladen. Hij heeft een royaal waterreservoir met 110 ml. Hij is licht in gewicht en beschikt over een antidrupsysteem. Levering is inclusief grote zuigmond, reinigingsvloeistof en sproeifles.

Klanten die je reeds voorgingen, geven een positief advies voor aankoop van dit artikel. Deze ruitenwasser is inderdaad super stil. Hij heeft een lange gebruiksduur en het antidrupsysteem werkt prima. Kortom een top product.

 

Koop bij bol.com (€71.95)

 

 

 

 

Kärcher WV 75 Plus

 

Het kan ook zijn dat deze de ruitenwasser aanbieding voor jou is. Hij wordt geleverd met een smalle zuigmond van 17 cm. Hiermee kun je ook heel makkelijk kleinere raampjes schoonmaken zoals bijvoorbeeld van het toilet. Ook alle andere gladde oppervlakken zoals glazen tafels en tegels worden streeploos schoon.

Hij heeft een gebruiksduur van 20 minuten. Als hij leeg is dan is hij ook in 180 minuten weer opgeladen. Hij heeft een royaal waterreservoir van 100 ml. De breedte van de afzuigsproeier is 280 mm. Hij is snoerloos en daarom neem je hem makkelijk overal mee naar toe in je huis.

Kopers van deze Kärcher ruitemwasser zijn zeer lovend in hun beoordeling. Ramen wassen wordt met dit apparaat een feestje. Hij maakt streeploos schoon en laat geen waas of waterdruppels achter.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Window Cleaning NH9279

 

Met deze robot ruitenwasser haal je helemaal luxe in huis. Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat. Je kunt rustig je kopje koffie drinken terwijl deze robot de ramen voor je wast. Je drukt op de afstandsbediening en de robot doet zijn werk. Hij is geschikt voor ruiten met een breedte van minimaal 50 cm. 

Hij beschikt over een zuignap met veiligheidsanker. Hierdoor kan hij niet van de ramen vallen. Hij heeft een vermogen van 75 Watt. Bovendien heeft hij een gering geluidsniveau van 70 dB. Deze ruitenwasser wordt geleverd inclusief verlengkabel en een reservemop.

In de review wordt deze robot ruitenwasser gewaardeerd met maar liefst 5 sterren. Hij hecht prima aan de ramen en hij reinigt perfect en compleet streeploos. Ramen wassen was volgens gebruikers nog nooit zo eenvoudig en zij zijn unaniem van mening dat hier sprake is van een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€298)

 

 

 

 

InnovaGoods 

 

Heb je een klein appartement en niet zo veel ramen? Dan is deze magnetische ruitenwasser mogelijk de beste voor jou. Een klein, licht en makkelijk hanteerbaar apparaatje dat de ruiten in één keer aan beide zijden reinigt. Het glas mag niet dikker zijn dan 0,5 cm en het is ook niet geschikt voor het schoonmaken van dubbel glas.

Deze ruitenwasser heeft de afmetingen 11,5 x 5,5 x 11 cm en heeft een krachtige magneet en een veiligheidsrubber. Het sponsdeel brengt de zeep aan en de rubberen rand verwijdert het water.

Slechts één koper heeft een beoordeling achtergelaten en die was helaas niet zo positief. Het is natuurlijk sterk afhankelijk van de eisen die je stelt aan een ruitenwasser. Deze behoorlijk goedkope ruitenwasser is niet echt geschikt voor zwaar gebruik. Wel weer handig voor bijvoorbeeld een caravan.

 

Koop bij bol.com (€13.55)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status