5 Beste Satellietontvangers Test van 2021

Laatste update: 18.10.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Satellietontvangers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Indien je op zoek bent naar een groter aanbod aan gratis zenders dan kun je overwegen om een satellietontvanger aan te schaffen. In onze koopgids krijg je voldoende informatie zodat je veel gerichter op zoek kunt gaan om een degelijke satellietontvanger aan te kopen. Echter, zijn we ook al zo vrij geweest om een selectie te maken van 3 topproducten. Zo blijkt de Vu+ Duo 4K satellietontvanger alvast een goede aanbeveling. We zien dat klanten duidelijk tevreden zijn over de aangeboden beeld- en geluidskwaliteit. Ook de RED360+ IPTV box heeft een plaatsje verdiend en is dan ook een waardig alternatief. Je krijgt er niet alleen een ruimer aanbod aan films bij maar ook heel wat leuke toebehoren.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Satellietontvangers koopgids

 

Met een satellietontvanger kun je verschillende gratis kanalen ontvangen om zo een nog groter aanbod aan zenders te hebben. Bij het kopen van een satellietontvanger is het belangrijk dat je met enkele factoren rekening houdt. Wil je analoge of digitale signalen ontvangen? Welke schotel gebruik je? Welke extra functies heeft het apparaat en hoeveel kost het?

Digitale of analoge ontvanger

De ontvanger is het belangrijkste onderdeel van de satellietset. Je hebt een ontvanger nodig om kanalen te kunnen ontvangen via de schotel. Je kunt uit twee verschillende ontvangers kiezen: één voor analoge signalen en één voor digitale signalen.

De meeste ontvangers die tegenwoordig in omloop zijn gebruiken digitale signalen om zenders te ontvangen. Het digitale signaal wordt door de ontvanger vertaalt in beeld en geluid. Je kunt verschillende gratis kanalen ontvangen maar er zijn ook andere zenders die versleuteld zijn. Voor deze zenders heb je een smartcard nodig om het signaal te decoderen.

Deze smartcard kun je eenvoudig in het apparaat steken om het te gebruiken. Let ook op het formaat van de ontvanger want deze kunnen al vlug te groot zijn om in een inbouwkastje te plaatsen. Sommige modellen hebben het formaat van een oude VCR.

 

Welke schotel gebruik je?

Je kunt kiezen tussen een vaste schotel die je op het dak of op het balkon installeert, of een losse schotel die je kunt plaatsen waar je wilt. Een vaste schotel kost een stuk meer dan een losse schotel, je moet daarbij ook nog rekening houden met de installatiekosten door een expert.

De schotel wordt meestal vastgemaakt aan een wendbare mast die je met de hand kunt draaien om een betere ontvangst te hebben. Als je geen beperkingen hebt op je budget dan kun je kiezen voor een elektrisch aangestuurde antenne die automatisch de beste ontvangst opzoekt.

Een vaste schotel heeft echter enkele voordelen. Het is gebruiksvriendelijk en je kunt het direct gebruiken. Aan de andere kant heeft het wel een hoge prijs en zijn ze ook kwetsbaar omdat ze buiten hangen. Als je kiest voor een losse set dan moet je deze eerst opbouwen voordat je de schotel kunt gebruiken. Je hebt ook plaats nodig om deze schotel binnenshuis te bewaren wanneer je deze afbreekt. Dit kan echter een goede oplossing zijn om mee te nemen in de caravan.

 

Nuttige functies

Bij sommige ontvangers is het mogelijk om een USB stick of een externe harde schijf op het apparaat aan te sluiten. Op die manier kun je programma’s opnemen om die op een later tijdstip opnieuw te bekijken.

Andere ontvangers ondersteunen ook radiostations zodat je naar muziek kunt luisteren of hebben een aanbod van on-demand films en series. Sommige kun je zelfs met internet verbinden om te genieten van internetradio.

Let ook op de opslagcapaciteit van het toestel. Vele ontvangers beschikken over een interne harde schijf van enkele GB die je kunt gebruiken om programma’s op te nemen en te bewaren.

Verder kan het nog nuttig zijn om verschillende aansluitingen op het apparaat te hebben. Een HDMI verbinding is zeker nodig om het toestel aan te sluiten op de televisie. Als je over meerdere HDMI aansluitingen beschikt dan kun je nog andere apparatuur verbinden. Ook audioverbindingen kunnen handig zijn, zo kun je de ontvanger aansluiten op een versterker of een home cinema systeem voor een beter geluid.

Als je de ontvanger wilt gebruiken op een camping dan moet je controleren of het toestel ook geschikt is om te werken op een stroombron van 12V. Anders kun je dit apparaat niet in de auto of de caravan gebruiken.

Prijs van een satellietontvanger

Als je kiest om een vaste schotel te installeren en een digitale ontvanger te kopen dan moet je er rekening mee houden dat je meer geld zult nodig hebben. De installatiekosten komen er ook nog bij maar je kunt dan wel meer zenders ontvangen en de ontvanger ook voor andere doeleinden gebruiken zoals naar muziekzenders luisteren.

Het is niet makkelijk om een goede satellietontvanger te kopen want er zijn niet zoveel aanbieders. Je kunt dus best de producten op verschillende websites vergelijken en meer informatie opzoeken over de sterke en zwakke punten van elk model. Als je iemand kent die al een satellietontvanger gekocht heeft dan kun je deze persoon om een aanbeveling vragen. Hij of zij kan je ook extra nuttige informatie geven voordat je een aankoop maakt.

Online is het eenvoudig om aanbiedingen te vinden maar je moet wel zeker zijn dat je een product koopt met een goede kwaliteit.

 

5 Beste Satellietontvangers (Reviews) van 2021

 

Als je graag televisie kijkt voor het slapengaan en graag het aanbod van gratis zenders wilt uitbreiden dan koopt je best een satellietontvanger. Zo kun je gemakkelijk alle satellietzenders ontvangen op je televisie en heb je veel meer keuze wanneer je de televisie aanzet. Wij hebben vijf verschillende producten vergeleken op basis van online reviews en op een rijtje gezet. Kies er zelf de beste satellietontvanger uit.

 

1. Vu+ Duo 4K, hybride ontvanger met FBC DVB-S

 

Aan het hoge prijskaartje te zien, gaat het hier duidelijk niet om een aanbieding. Toch lijken de klanten, die tot hiertoe op het product gereageerd hebben, daar geen problemen van te maken. Ze beoordelen het apparaat vanwege z’n correcte prijs-kwaliteitverhouding en belonen het met een mooie eindscore van 5 van de 5 sterren.

Deze kwaliteitsvolle satellietontvanger komt dan ook tegemoet aan de eisen van zelfs de meest veeleisende gebruikers en levert een optimale beeld- én geluidskwaliteit op. Hij maakt het zelfs mogelijk om programma’s en films op te nemen en af te spelen. De satellietontvanger wordt dan ook gekenmerkt door één van de meest snelle processortypes; de Quad Core 64-bit processor, inclusief een kloksnelheid van maar liefst 2,1 GHz. Hij wordt aangevuld met een USB 3.0 aansluiting, alsook een HDMI in – én out poort, een dual-band wifi functie en een 4.1 bluetooth versie.

Qua geheugen ben je verzekerd van maar liefst 2 GB werkgeheugen en 4 GB Flashgeheugen. Dit laatste draagt ook bij aan de algemene reactiesnelheid waarmee applicaties en bestanden kunnen worden geopend. Tot slot is hij uitgerust met een 3,5 inches kleuren LCD scherm dat helder en duidelijk afleesbaar blijkt.

Voordelen
Processor:

de krachtige Quad Core 64 bit processor waarmee deze satellietontvanger is uitgerust, wordt gekenmerkt door een bijzonder hoge kloksnelheid van 2,1 GHz.

Geheugen:

naast het RAM geheugen van 2 GB, beschikt deze satellietontvanger eveneens over een maximale opslagcapaciteit van wel 4 GB, opgeslagen op het Flashgeheugen.

Aansluitmogelijkheden:

naast de verschillende USB poorten, waaronder 2 USB 3.0 en 1 USB 2.0, beschikt hij ook over een HDMI OUT 2.0 en HDMI IN 2.0 poort. Dit wordt met een wifi en bluetooth functie.

Wifi:

het betreft een dual-band wifi functie waarbij je dus kunt werken op een frequentie van 2,4 GHz of 5 GHz. Je kunt dus kiezen voor de 5G snelheid.

Nadelen
Prijzig:

het zal je allicht niet meteen verwonderen maar er staat wel een bepaald prijskaartje tegenover.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Red360+ Iptv box

 

Met de RED360 kun je genieten van hoogwaardige beeldkwaliteit en snelle kanaalwisselingen. Je kunt live televisie kijken maar je krijgt er ook een aanbod van on-demand films en series bij. Het apparaat ondersteunt verder ook lokale en online muziekstations en beschikt over internetradio voor wanneer je naar je favoriete muziek wilt luisteren.

Het beschikt over een opslagcapaciteit van 8 GB en wordt geleverd met een afstandsbediening, stroomadapter, batterijen en een HDMI kabel.

Over deze satellietontvanger aanbieding zijn er momenteel nog maar twee reviews geschreven maar de kopers vinden dit product helemaal top. Het is een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk toestel en de beeldkwaliteit is uitstekend. De prijs ligt in een hogere prijsklasse maar de kopers zijn er toch tevreden over vanwege de kwaliteit die ze er voor krijgen.

Aan de positieve reacties bij dit product te lezen, durven we stellen dat deze satellietontvanger van Tvbox.nl zeker en vast een topproduct hoeft te zijn. Om dit helemaal zeker te weten, hebben wij het product even grondig onderzocht. Hieronder kun je de voor- en nadelen van deze satellietontvanger raadplegen.

Voordelen
Beeldkwaliteit:

met deze satellietontvanger kun je genieten van een schitterende beeldkwaliteit. Bovendien is het mogelijk om heel snel van kanaal te verwisselen.

Aanbod films:

je krijgt er meteen een groot aanbod aan films en series bij. Uiteraard is het ook mogelijk om live televisie te kijken als je dat wenst.

Toebehoren:

bij de aankoop van deze satellietontvanger krijg je er ook een heleboel toebehoren bij. Denk maar aan een stroomadapter, batterijen, een afstandsbediening en zelfs een HDMI kabel.

Nadelen

Werkelijk alle kopers zijn helemaal enthousiast over de voordelen van deze satellietontvanger. Voor hen zijn er dan ook helemaal geen minpunten aan te vinden. Dit maakt het voor ons net iets lastiger om eventuele nadelen te ontdekken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. M7 Group Tv Vlaanderen M7 MP-201 Hd Pvr 500GB

 

In vergelijking met het vorige apparaat lijkt deze satellietontvanger, van het merk M7 Group, net iets gunstiger geprijsd. Toch zul je nog steeds een behoorlijk ruim budget moeten voorzien waardoor hij misschien niet toegankelijk is voor mensen met iets minder financiële ruimte. Het rechthoekige compacte design van 5 cm hoog, 16 cm breed en 26 cm lang, maakt het mogelijk om voor deze satellietontvanger makkelijk een plekje te vinden.

Hij is voorzien van een ingebouwde recorder en biedt hierbij een totale opslagcapaciteit van maar liefst 500 GB aan, wat behoorlijk veel is. Verder zul je zien dat hij de mogelijkheid biedt om al je favoriete programma’s en zenders op TV Vlaanderen te bekijken alsook de elektronische gids te raadplegen. Hierbij kun je probleemloos live pauzeren om vervolgens weer verder te kijken, alsook opnemen en afspelen tegelijk.

Hij ondersteunt interactieve tv en kan zowel bestuurd worden via een mobiele app alsook via de meegeleverde afstandsbediening. Jammer genoeg werden er nog geen reacties geplaatst waardoor het voor ons bijzonder moeilijk is om jou verder advies te geven omtrent de gebruikerservaringen.

Voordelen
Toebehoren:

de verpakking telt niet alleen de satellietontvanger maar tevens ook een afstandsbediening inclusief 2 batterijen, een 12 Volt adapter, een HDMI kabel, een infrarood verlengkabel en een installatiehandleiding.

Bediening:

aangezien er een afstandsbediening wordt meegeleverd, kun je de satellietontvanger makkelijk zo bedienen. Daarnaast kun je hem ook bedienen door middel van een speciale applicatie.

Opslagcapaciteit:

je bent verzekerd van een ruime opslagcapaciteit die maar liefst 500 GB telt.

Nadelen
Geen aanbieding:

ben je op zoek naar een aanbieding tussen de satellietontvangers, dan is dit product jammer genoeg geen goede aanbeveling.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Sab Titan Micro HD 12/220 volt

 

In vergelijking met sommige andere satellietontvangers uit ons lijstje, zul je merken dat dit exemplaar gekenmerkt wordt door een betaalbaar prijskaartje. Dit maakt hem alvast een pak toegankelijker ook bij mensen met een beperkter budget. We zien dat mensen duidelijk tevreden zijn alhoewel één enkele klant niet overtuigd blijkt van de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Zo kies je met de Sab Titan Micro SE voor een compacte doch bijzonder krachtige HD satellietontvanger die heel wat mogelijkheden aanbiedt voor de entertainment liefhebber. Z’n compacte formaat leent zich ertoe makkelijk te verplaatsen en/ of mee te nemen onderweg. Bij aankoop wordt hij geleverd inclusief een infrarood oog, een afstandsbediening en natuurlijk enkele stevige montagesticker waarmee je de ontvanger in de buurt van je tv kunt monteren.

Verder blijkt het apparaat voorzien van een ingebouwde kaartlezer, USB en wifi ondersteuning alsook een ethernet aansluiting beschikt waarmee je de ontvanger op het internet kunt aansluiten. Dit alles wordt gestuurd door een bijzonder krachtige 594MHz processor in combinatie met een ruim RAM geheugen en een totale opslagcapaciteit van maar liefst 64 Flashgeheugen.

Voordelen
Formaat:

het is één van de compacte satellietontvangers uit ons rijtje, perfect om eventueel mee te nemen met de caravan of camper.

Ethernet aansluiting:

doordat hij eveneens over een ethernet aansluiting beschikt, kun je deze satellietontvanger zonder problemen met het internet verbinden. Op die manier kun je bijvoorbeeld muziek en video’s op YouTube bekijken.

Handig in gebruik:

ondanks het compacte formaat ben je verzekerd van een kwalitatief en multifunctioneel toestel. Zo kun je programma’s makkelijk opnemen om ze later opnieuw af te spelen. Het is zelfs mogelijk om een live uitzending, indien gewenst, te pauzeren.

Nadelen
Matige kwaliteit:

jammer genoeg heeft de aangeboden kwaliteit van deze satellietontvanger één koper niet volledig kunnen overtuigd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Amiko HD 8265 + combo satelliet & kabel/T2 ontvanger

 

We kunnen het rijtje van de 5 topproducten afsluiten met deze unieke satellietontvanger van Amiko, die jou tevens wordt aangeboden tegen een zacht prijskaartje. Een blik op de online reviews toont dan ook heel wat positieve reacties aan over de kwaliteit van het beeld en het geluid. Eén koper laat echter wel weten dat je een ci-module nodig hebt om Canal digitaal te bekijken.

De ontvanger wordt jou aangeboden inclusief een HDMI kabel, een infrarood oog, een handleiding met instructies en een praktische afstandsbediening inclusief de nodige batterijen. Hij wordt ondersteund door een krachtige 800 MHz CPU processor, een RAM geheugen van wel 256 MB en een totale opslagcapaciteit van 16 MB op het Flashgeheugen. Met een maximale ingangsspanning van 12 VDC, is deze ontvanger probleemloos aan te sluiten op je televisietoestel waarna hij heel wat opties aanbiedt.

Zo kun je programma’s opnemen om ze vervolgens later af te spelen of gewoon een live programma even pauzeren. Verder is hij voorzien van verschillende aansluitingen zoals USB alsook een ethernet en/ of USB wifi ondersteuning. Kortom, een handig en makkelijk te bedienen apparaat met maar liefst 6000 programmeerbare kanalen.

Voordelen
Aansluitingen:

met behulp van de ethernet verbinding of de USB wifi ondersteuning, kun je makkelijk een verbinding maken met het internet.

Handig in gebruik:

niet alleen het pauzeren van een live uitzending behoort tot de mogelijkheden maar ook het opnemen en afspelen van programma’s en/ of films.

Budgetvriendelijk:

je zult meteen aangenaam verrast zijn bij het zien verschijnen van het betaalbare prijskaartje.

Nadelen
Geen Canal digitaal:

volgens één koper zou het echter niet mogelijk zijn om Canal digitaal te bekijken of je moet daarvoor een ci-module aankopen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Sab Sky 4900 HD FTASC Canal Digitaal Satellietonvanger

 

Met deze HD satellietontvanger is het mogelijk om programma’s op te nemen als je een externe harde schijf of USB stick erop aansluit. Het beschikt over een kaartlezer en ondersteunt FastScan, MultiScan, Youtube, RSS Reader,… Dankzij de lage prijs behoort het toestel tot de categorie van goedkope satellietontvangers.

De gebruikers geven een positief advies over dit product in hun online reviews. Ze zijn heel tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding en het toestel is eenvoudig in gebruik. Het apparaat is makkelijk te installeren en de beeldkwaliteit van de zenders die je ontvangt is goed. Het is een kleine en compacte satellietontvanger.

De beeldkwaliteit op een grote televisie is echter iets minder en sommige kopers vinden het toestel nogal kwetsbaar. De handleiding is enkel in het Engels en mocht ook iets overzichtelijker zijn.

Wil je graag iets meer zenders kunnen bekijken, dan is deze satellietontvanger van Sab misschien wel datgene waar jij al zo lang naar op zoek bent. Aan de reacties te zien, die overwegend positief zijn, durven we stellen dat dit misschien wel eens de populairste satellietontvanger uit onze lijst zou kunnen zijn. Voor heel wat mensen zal Sab ook veruit het beste merk zijn.

Voordelen
Prijskaartje:

dit toestel heeft een vrij lage prijs en kun je daardoor zeker en vast terugvinden bij de goedkope satellietontvangers.

Gebruiksgemak:

het is mogelijk om met deze satellietontvanger ook programma’s op te nemen. Het enige dat je dan nodig hebt is een externe harde schijf of een USB stick die je op het apparaat hoeft aan te sluiten.

Nadelen
Handleiding:

enkele kopers vinden het jammer dat de gebruiksaanwijzing volledig in het Engels was. Bovendien wordt niet alles even goed uitgelegd.

Kwetsbaar:

een andere gebruiker vindt het toestel toch net iets te kwetsbaar.

 

 

VU+ Solo SE V2 Full HD Dual Satelliet-Tuner Receiver Hybrid

 

Deze kleine satellietontvanger is ideaal voor mensen met weinig ruimte. Je kunt het bijvoorbeeld in je caravan plaatsen of meenemen naar een camping. Het toestel beschikt over alle belangrijke hardware en software en is uitgerust met vele opties zoals de Opera Webbrowser en HBBTV.

Verder heeft het een Linux besturingssysteem, 1GB DDR3 DRAM geheugen, een smartcard reader, 2 USB 2.0 aansluitingen, 2 audio uitgangen, een geavanceerde elektronische programmagids, multimedia plug-in ondersteuning en nog veel meer!

De twee kopers die een review geschreven hebben voor dit product geven een volledig positief advies. Het toestel is van goede kwaliteit en de beeldkwaliteit is uitstekend. Het apparaat past perfect en beschikt over vele aansluitmogelijkheden.

Vu+ maakt zeker deel uit van de bekende merken en is misschien ook wel het beste merk voor sommige gebruikers. Dankzij deze satellietontvanger kun jij vanaf nu naar meerdere zenders kijken en kun je van alles op de hoogte blijven. Het is een vrij compact apparaat dat je dus ook gemakkelijk kunt verplaatsen.

Voordelen
Formaat:

deze satellietontvanger is vrij klein van formaat en is daardoor ideaal om bijvoorbeeld in de kampeerwagen te plaatsen.

Capaciteit:

ondanks het kleine formaat van deze satellietontvanger is het toestel wel uitgerust met alle nodige opties en mogelijkheden.

Nadelen

Ook hier merken we dat alle kopers die gereageerd hebben, helemaal enthousiast zijn over het product dat ze aangekocht hebben. Daarom is het voor ons vrij moeilijk om je verder advies te geven over de eventuele nadelen die aan het product verbonden zijn.

 

 

Mutant HD1265

 

De Mutant HD1265 biedt maar liefst 50% datareductie en is zeer kostenbesparend voor media opslag, IPTV en streams.  

De satellietontvanger wordt geleverd met een HDMI kabel, een afstandsbediening, batterij en gebruiksaanwijzing. Het beschikt over 512 MB DDR3 geheugen en een kaartlezer. Het apparaat heeft een zwarte kleur en is uitgerust met een display. Met de Fast Channel change kun je snel veranderen van kanaal.

Deze HD satellietontvanger ontvangt positieve beoordelingen van de online gebruikers. Ze zijn tevreden over de goede kwaliteit van het apparaat en de prijs die ze ervoor betalen. Het toestel is eenvoudig te installeren en de beeldkwaliteit is uitstekend. De kopers van deze satellietontvanger aanbieding vinden het een voordelige koop.

Met de Mutant satellietontvanger kun jij vanaf nu het aanbod van gratis zenders zoveel gaan uitbreiden als jij zelf wilt. Bovendien zul je dan ook veel meer zenders kunnen ontvangen en zo de keuze aan programma’s alleen maar groter kunnen maken. Maar wat zijn nu de sterke en minder sterke kanten van dit apparaat.

Voordelen
Prijskaartje:

het is misschien niet meteen het product met de laagste prijs, maar toch kun je het tegen een zeer voordelig prijsje aankopen.

Toebehoren:

bij de aankoop van dit toestel krijg je er niet alleen een afstandsbediening bij maar ook batterijen en een handige gebruiksaanwijzing.

Gebruiksgemak:

het apparaat is voorzien van een sterk geheugen en een kaartlezer. Op het display kun je alles gemakkelijk aflezen.

Nadelen
Formaat:

in vergelijking met sommige andere satellietontvangers uit onze lijst, is dit model iets minder compact. En misschien zullen sommige gebruikers daar wel eens een probleem van kunnen maken.

 

 

Edision Proton DVB-S2 Ontvanger

 

De Edision Proton digitale Full HD satellietontvanger behoort tot de categorie van goedkope satellietontvangers en is heel compact. Het is uitgerust met een HDMI, AV en USB poort en is geschikt om alle gratis TV-kanalen via satelliet te ontvangen. Het wordt geleverd met een voorgeprogrammeerde zenderlijst. Het toestel beschikt ook over teletekst en vanuit de standby modus krijg je na twee seconden al terug beeld.

Je kunt natuurlijk ook je eigen zender programmeren met de Fastscan functie en het toestel is geschikt voor 12 Volt dus je kunt het gebruiken op de camping of in de caravan. Je kunt tot wel 4000 TV en radioprogramma’s opslaan en het apparaat is energiezuinig want het verbruikt minder dan 0,5 Watt stroom tijdens de standby.

De kopers van dit apparaat zijn tevreden over de kwaliteit die ze krijgen voor de goedkope prijs. Het apparaat is compact en eenvoudig te installeren. Het toestel zoekt heel snel naar zenders en werkt perfect. De gebruikers van dit product vinden het een voordelige koop.

Ben jij al een tijdje op zoek naar een degelijke satellietontvanger zodat je het aanbod aan gratis zenders kunt uitbreiden? Dan is dit model van Edison misschien wel dat waar jij naar op zoek bent. Bovendien kun je het ook al tegen een vrij voordelige prijs aankopen waardoor je dus niet meteen een groot budget hoeft te voorzien.

Voordelen
Formaat:

dit toestel behoort absoluut tot de compacte satellietontvangers.

Prijskaartje:

je zult versteld staan van de prijs van dit apparaat. Het maakt namelijk deel uit van de goedkope satellietontvangers.

Gebruiksvriendelijk:

het toestel is voorzien van een voorgeprogrammeerde zenderlijst. Verder beschikt het ook over teletekst.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts een kleine minderheid van de gebruikers vindt de kwaliteit van dit toestel toch niet echt wat het zou moeten zijn.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

4 COMMENTAIRES

Roland Zwiebel

May 20, 2021 at 9:27 am

SAB is al in midden 2019 opgehouden met het produceren van satelliet-ontvangers. Hoe kun je dan anno 2021 nog een Sab Titan Micro aanprijzen?? Bovendien, deze is met smartcard waarvan CD heeft aangekondigd die volgend jaar niet meer te ondersteunen.

Reply
10top Team

May 23, 2021 at 11:59 am

Hoi Roland,

Bedankt voor de reactie op de tekst over “satellietontvangers”.
Wij zijn inderdaad op de hoogte van het feit dat SAB al enkele tijd terug gestopt is met de productie. Echter, zolang de voorraad strekt, kan het product nog worden aanbevolen.

In elk geval worden de pagina’s regelmatig aan een update onderworpen zodanig dat we verouderde toestellen en/ of niet meer verkrijgbare apparaten uit de selectie kunnen halen. We houden hier dus ook rekening mee.

Met vriendelijke groet,
het 10toptest.nl team

Reply
Rudi Steurs

October 28, 2020 at 6:51 pm

Geen enkele van deze ontvangers is leverbaar bij bol.com.

Reply
10top Team

October 28, 2020 at 10:36 pm

Hoi Rudi,

Wij stellen het zeer op prijs als klanten reageren op de artikelen.
We gaan het zeker bekijken en de pagina actualiseren indien de producten niet meer leverbaar blijken.

Met vriendelijke groet,
Het 10toptest.nl team

Reply
DMCA.com Protection Status