Beste scheerapparaat

Laatste update: 15.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Scheerapparaten test van 2021

 

Een scheerapparaat hoeft niet noodzakelijkerwijs door mannen te worden gebruikt. Er zijn ook heel wat vrouwen die voor een scheerapparaat kiezen als ze bijvoorbeeld hun benen of oksels wensen te ontharen. Toch is het aangewezen om niet zomaar het eerste het beste scheerapparaat aan te kopen. Vandaag de dag bestaat er alvast een ruim assortiment en dus moet je bijgevolg rekening gaan houden met tal van verschillende factoren. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor het Philips Shaver 9000 serie S9711/31 scheerapparaat. Het apparaat wordt jou aangeboden door het bekende merk Philips en kan gebruikt worden bij eender welke soort baardgroei. Door te kiezen voor het Braun Series 9 9296cc scheerapparaat kies je voor een apparaat dat heel wat te bieden heeft. Het voelt comfortabel aan en ligt prettig in de hand.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Scheerapparaten koopgids

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar één van de beste scheerapparaten? Dan zul je wel al gemerkt hebben dat er tegenwoordig bijzonder veel keuze op de markt is. Kies je voor een krachtig apparaat met heel wat vermogen dan zul je dat misschien ook wel voelen in de uiteindelijke prijsbepaling. In dergelijke gevallen is het een aanbeveling om ook rekening te houden met leuke aanbiedingen. Daarnaast zou je ook aandachtig kunnen zijn voor andere belangrijke factoren zoals bijvoorbeeld de extra functies of toebehoren. Neem rustig een kijkje en probeer zoveel mogelijk apparaten met elkaar te vergelijken.

 

 

Het gebruiksgemak van een scheerapparaat

Of je nu als vrouw je oksels of benen wilt scheren, of als man je baard wilt scheren of trimmen, vroeger werd daar steevast een scheermesje voor gebruikt. En ook al zijn er vandaag de dag nog heel wat personen die zweren bij de goede oude manier van het scheermesje, toch zijn er vandaag ook heel wat kopers die kiezen voor de elektrisch variant. Toch is het niet altijd makkelijk om een keuze te maken uit het ruime aanbod aan elektrische scheerapparaten. Zo zijn er heel wat merken die meerdere opties aanbieden.

Het komt er dan ook vooral op aan om zoveel mogelijk scheerapparaten met elkaar te vergelijken alvorens een keuze te maken. Het kan hierbij handig zijn om jezelf op voorhand al een aantal vragen te stellen. Welk budget kun en wil je spenderen aan een scheerapparaat en welke wensen en verwachtingen heb je. Het antwoord hierop zal de zoektocht naar het voor jou perfecte scheerapparaat misschien meteen een pak makkelijker maken. Neem alvast de tijd om leuke promoties en kortingen even te bekijken. Het is altijd fijn om een scheerapparaat aanbieding tegen te komen.

 

Wat is het mogelijke prijskaartje

Je zoektocht naar het perfecte scheerapparaat zal ook leiden tot heel wat verschillende prijskaartjes. Zo zijn er heel wat goedkope scheerapparaten op de markt net zoals er ook heel wat duurdere exemplaren te vinden zijn. Het is maar wat je er zelf wilt aan spenderen. Ben je op zoek naar een scheerapparaat met een krachtig vermogen in combinatie met tal van handige functies? Dat kan! Maar dan zul je er ook wel net iets meer voor moeten betalen.

Indien je bijvoorbeeld mocht twijfelen tussen 2 of meerdere degelijke scheerapparaten dan kan het een aanrader zijn om ook even een kijkje te nemen tussen de vele online beoordelingen. Daarin geven verschillende klanten een advies, positief of negatief, over een bepaald type scheerapparaat. Bij twijfel kan het misschien wel zorgen voor een uiteindelijke beslissing. Kortom, vroeg of laat zul jij vast wel het scheerapparaat vinden dat helemaal aan je wensen beantwoordt.

 

Type baardgroei en type scheersysteem

Als je een keuze moet maken tussen de beste scheerapparaten is het belangrijk om goed rekening te houden met het type baardgroei. Sommige mannen hebben namelijk iets meer baardgroei ten opzichte van anderen en dat kan een rol spelen in de zoektocht naar het perfecte scheerapparaat. Naast de baardgroei is het ook een goede aanbeveling om te letten op het scheersysteem. Eigenlijk kunnen we 2 verschillende types scheersystemen onderscheiden, namelijk; met kopsysteem of met bladsysteem.

Wanneer je kiest voor een scheerapparaat met een kopsysteem dan kies je voor een scheerapparaat dat voorzien is van maximaal 3 scheerringen. Deze scheerringen maken een krachtige en snelle roterende beweging. Hoe krachtiger het apparaat hoe intenser en verfijnder de bewegingen zullen zijn. Door te kiezen voor het bladsysteem, kies je voor een scheerapparaat dat is uitgerust met een scheerblad of folie. Onder het desbetreffende scheerblad bevinden er zich allemaal kleine scheermesjes die zullen beginnen trillen met een bepaalde snelheid, zodra je het apparaat inschakelt.

 

 

Gevoelige huid

Indien je zelf vaak last hebt van een gevoelige of geïrriteerde huid dan is het wel handig om hier bij je zoektocht ook rekening mee te houden. Zo kan het een optie zijn om bijvoorbeeld te kiezen voor een scheerapparaat dat ook de mogelijkheid biedt om nat te scheren. Zo kun je bijvoorbeeld je oksels, baard of benen tijdens het douchen even snel scheren. Bovendien ook minder pijnlijk volgens heel wat gebruikers. Je zou ook kunnen uitkijken naar een scheerapparaat dat speciaal ontwikkeld is voor mensen met een gevoelige huid.

 

Onderhoud van het scheerapparaat

Na gebruik is het natuurlijk een aanrader om je scheerapparaat altijd even grondig af te spoelen. En tenslotte is het ook een goede aanbeveling om het apparaat regelmatig ook eens wat grondiger te gaan schoonmaken. Daarmee bedoelen we dat het een aanrader is om de losse onderdelen te verwijderen en even apart schoon te maken. Dit neemt wel wat tijd in beslag en indien je dat niet ziet zitten, dan kun je uitkijken naar een scheerapparaat met bijbehorend reinigingsstation. Hoe beter jij het scheerapparaat onderhoudt, hoe langer het ook zal mee gaan en hoe duurzamer het dus zal zijn.

 

Scheerapparaat Reviews – Top 5

 

Indien je op zoek bent naar het geschikte geschenk voor je vriend of je vader dan kun je eventueel een scheerapparaat overwegen. Om het beste scheerapparaat aan te kopen, is het een goede aanbeveling om zoveel mogelijk modellen te bekijken en te vergelijken. Omdat wij jou willen helpen, zijn wij zelf eens op zoek gegaan naar de top 5 binnen de scheerapparaten. We hebben hierbij niet alleen rekening gehouden met de online reviews maar we hebben ook gelet op het advies van de gebruikers. En wie weet zit er zelfs wel een leuke scheerapparaat aanbieding tussen.

 

 

Philips Shaver 9000 serie S9711/31

 

Dit Philips scheerapparaat zou wel eens het ideale geschenk kunnen zijn om jouw partner of vader mee te verrassen. Het is niet meteen één van de goedkope scheerapparaten maar toch merken we heel wat positieve online beoordelingen op.

Het toestel is geschikt voor om het even welk type baardgroei. Daarnaast kun je het zowel gebruiken om droog alsook nat te scheren. Zodra het helemaal is opgeladen kun je dit elektrisch scheerapparaat maar liefst 50 minuten lang gebruiken. Doordat dit apparaat met trimmer geleverd wordt, kun je met dit scheerapparaat je baard ook gewoon gaan trimmen.

Sommige klanten vinden het prijskaartje echter wel een vervelend struikelblok. Toch is de meerderheid van de gebruikers wel overtuigd van de voordelen en de uitstekende kwaliteit van het toestel.

 

Koop bij bol.com (€225)

 

 

 

 

Braun Series 9 9296cc

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor dit scheerapparaat van het bekende merk Braun. Het is misschien iets duurder in vergelijking met het voorgaande toestel dat we besproken hebben maar het biedt dan ook heel wat mogelijkheden.

Dit type scheerapparaat is vooral geschikt voor mannen met een zware baardgroei. Bovendien wordt aangeraden om het toestel hoofdzakelijk voor nat scheren te gebruiken. Het toestel werkt op basis van speciale scheerelementen waardoor er minderen bewegingen moeten worden gebruikt om je baard te scheren.

Het toestel is daarnaast ook voorzien van een degelijke trimmer zodat het ook mogelijk is om je baard te trimmen. De hoge prijs blijft sommige klanten toch wel parten spelen. Alhoewel het ook belangrijk is om te vermelden dat de overgrote meerderheid van de kopers het product aanraadt.

 

Koop bij bol.com (€314.95)

 

 

 

 

Wahl Finale 5-Star Finishing Tool

 

In vergelijking met de bovenstaande scheerapparaten is dit model van het merk Wahl meteen een echt koopje. Het is ideaal voor mannen met een lichte baardgroei en het wordt vooral aangeraden om het tijdens het droog scheren te gebruiken.

Je zult vrijwel meteen voelen dat het scheerapparaat bijzonder weinig weegt en tamelijk compact is. Dit maakt het allemaal een pak handiger om ermee te werken. Daarnaast kun je het toestel probleemloos 80 minuten lang gebruiken zodra het volledig is opgeladen. Doordat je het toestel snoerloos kunt gebruiken, zul je merken hoeveel bewegingsvrijheid je wel niet hebt.

Zodra we de verschillende online beoordelingen bekijken dan krijgen we meteen het gevoel dat het hier wel eens om een topproduct zou kunnen gaan. Zo goed als alle kopers zijn het erover eens dat de kwaliteit uitstekend is. Verder geven sommigen ook een positief advies over de aantrekkelijke prijs.

 

Koop bij bol.com (€97)

 

 

 

 

Remington R95 Dual Track

 

Wanneer je al geruime tijd op zoek bent naar een degelijk scheerapparaat dan is dit model van Remington misschien wel iets voor jou. Bovendien zul je versteld staan van het mooie en betaalbare prijskaartje van dit toestel.

Het apparaat kan gemakkelijk 30 minuten gebruikt worden wanneer het volledig is opgeladen. Daarnaast is het vooral geschikt voor mannen met een gemiddelde baardgroei en is het optimaal om het te gebruiken tijdens het droog scheren. Het toestel is voorzien van 2 scheerkoppen die onafhankelijk van elkaar bewegen.

De vele online beoordelingen bij dit product leren ons meteen dat de meeste kopers overtuigd zijn van de correcte prijs-kwaliteitverhouding. Toch is een enkele gebruiker echter van mening dat het scheerapparaat iets te kwetsbaar is en dus snel stuk gaat.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Panasonic ES-LF51-S803

 

Met het scheerapparaat van Panasonic haal je volgens verschillende kopers een degelijk apparaat in huis. Het toestel is geschikt voor mannen met een lichte baardgroei. Het wordt aangeraden om het toestel vooral tijdens het droog scheren te gebruiken alhoewel nat scheren ook mogelijk is.

Het toestel bestaat uit 4 dunne scheerbladen die gemaakt zijn uit roestvrij staal. Deze zorgen voor een bijzonder snelle en vooral zachte scheerbeurt. Je zult merken dat je met dit toestel tot heel dicht op de huid kunt scheren. Het toestel werkt bovendien op een krachtige Li-Ion batterij die wel 45 minuten lang meegaat wanneer deze helemaal is opgeladen.

Momenteel kunnen we geen enkele negatieve online beoordeling waarnemen. De kopers zijn helemaal tevreden over de correcte prijs-kwaliteitverhouding en de gebruiksvriendelijkheid van het toestel.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status