Beste scheerschuim

Laatste update: 23.01.20

 

Scheerschuimen test van 2020

 

Wil je je echtgenoot, vriend of partner verrassen met een origineel en geslaagd geschenk? Dan heb je vast en zeker degelijk scheerschuim overwogen? Aangezien er tegenwoordig heel wat verschillende soorten scheerschuimen worden aangeboden, willen wij het je iets makkelijker maken. Zo zijn we op zoek gegaan naar 5 topproducten. Neem rustig de tijd om de 5 opties hieronder even door te nemen en kies er vervolgens het voor jou beste scheerschuim uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Gillette Basic

 

In vergelijking met sommige andere scheerschuim producten zul je merken dat dit product van Gillette niet meteen tussen de goedkope scheerschuimen zal te vinden zijn. Toch kunnen we vaststellen dat de meeste kopers zich daar niet meteen lijken aan te storen.

Als je weet dat het om een voordeelverpakking gaat dan zul je ook beseffen dat het prijskaartje eigenlijk best nog wel meevalt. Zo telt de verpakking maar liefst 6 flesjes scheerschuim met elk een totaal volume van zo’n 200 ml. Als je vaak last hebt van een gevoelige of geïrriteerde huid na het scheren, dan is dit type scheerschuim van Gillette een echte aanrader. Het biedt bovendien ook een verzorgende werking en het ruikt ook nog eens goed.

Een blik op de verschillende online reviews, leert ons dat de overgrote meerderheid een duidelijk positief advies geeft over de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Echter blijkt slechts één enkele gebruiker toch niet helemaal overtuigd te zijn van dit product.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Nivea Men Sensitive

 

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor het scheerschuim van NIVEA. Opnieuw gaat het hier om een voordeelverpakking waarbij je maar liefst 6 flesjes geleverd krijgt. Elk flesje heeft een totale inhoud van maar liefst 250 ml. Je zou hier dan ook kunnen spreken van een aantrekkelijke scheerschuim aanbieding.

Opnieuw is het een product dat vooral aangeraden wordt als je last hebt van een gevoelige en of licht geïrriteerde huid. Het scheerschuim heeft daarnaast ook een verzorgende en kalmerende werking. Na het scheren zul je dan ook vrijwel meteen kunnen vaststellen dat de huid zacht en glad aanvoelt.

Het feit dat het product ook dermatologisch is getest en goedgekeurd zorgt voor heel wat vertrouwen. En dat uit zich dan weer in vooral heel veel positieve online beoordelingen. Zo geven klanten niet alleen positief advies over de kwaliteit maar ook over de prijs en de duurzaamheid.

 

Koop bij bol.com (€21.99)

 

 

 

 

Proraso Green

 

Wil je toch liever niet zoveel geld spenderen aan scheerschuim? Of heb je geen nood aan een voordeelverpakking van 5 tot 6 flesjes? Dan kun je altijd nog kiezen voor dit product geleverd door Proraso. Bovendien valt het prijskaartje bijzonder goed mee als je weet dat de fles scheerschuim een totale inhoud van maar liefst 400 ml bevat.

Of je nu last hebt van een droge, gevoelige of vette huid, dit scheerschuim is geschikt om te gebruiken op eender welk huidtype. Het scheerschuim zorgt bovendien ook voor een verzorgende werking. Na het scheren voelt de huid zacht en glad aan.

We merken dat heel wat klanten bijzonder tevreden zijn over de correcte prijs-kwaliteitverhouding van het product. Verder zijn er ook heel wat kopers die vinden dat het product duurzaam en vooral bijzonder gebruiksvriendelijk is. Kortom, waar wacht je nog op? Neem zeker de tijd om dit product even grondig onder de loep te nemen.

 

Koop bij bol.com (€9)

 

 

 

 

Williams Sensitive

 

Als je last hebt van een ietwat droge of gevoelige huid, of wanneer je huid irritaties vertoont na het scheren, dan is dit product van het merk Williams precies wat jij zoekt. Williams is voor velen een bekend werkt en staat garant voor kwaliteit en degelijkheid. Bovendien valt het prijskaartje bijzonder goed mee als je weet dat de verpakking maar liefst 6 flesjes scheerschuim bevat. Elk flesje met een totale inhoud van maar liefst 200 ml.

Het scheerschuim bevat bovendien deeltjes allantoïne. Allantoïne zorgt er namelijk voor dat de kans op snijwondjes of eventuele irritatie tijdens het scheren aanzienlijk verminderd wordt. Bovendien kun je na het scheren genieten van een bijzonder zachte en vooral gladde huid.

Een blik op de online beoordelingen bij dit product, leert ons vooral dat de kopers tevreden zijn over dit product. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de uitstekende kwaliteit maar ook over de voordelige koop en zelfs over de duurzaamheid van het product.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Tabac Original Shaving Foam

 

Tenslotte wordt het rijtje afgesloten met scheerschuim geleverd door het bekende merk Tabac. Het scheerschuim maakt deel uit van de bekende Tabac Original serie en heeft een totale inhoud van maar liefst 150 ml.

Het scheerschuim is geschikt om te worden gebruikt op eender welk huidtype. Of je nu last hebt van een droge of gevoelige huid, het kan werkelijk allemaal. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het prijskaartje want je zult vrijwel meteen kunnen vaststellen dat het scheerschuim tegen een mooi en vooral betaalbaar prijskaartje wordt geleverd.

Op dit moment hebben er nog maar 2 kopers een reactie geplaatst bij dit product. Toch geven beide klanten de maximum topscore van maar liefst 5 sterren. We durven dan ook stellen dat het hier wel om een topproduct blijkt te gaan. Kwaliteit gecombineerd met duurzaamheid en dit alles aan een mooi prijsje.

 

Koop bij bol.com (€8.49)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status