fbpx

Beste screenprotector

Laatste update: 15.10.19

 

Screenprotectors test van 2019

 

 

We willen onze iPhones, smartphones en iPads graag goed beschermen tegen krassen en stoten. Voor het meest kwetsbare deel, het touchscreen, hebben wij een aantal screenprotectors op een rijtje gezet. Zo kun jij bepalen wat voor jou de beste screenprotector is. In deze selectie hebben wij geen screenprotectors opgenomen voor de Iphone 6, de Samsung Galaxy S7, S8 en S9.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

iPhone 7 Plus en iPhone 8

 

Geschikt voor de iPhone 7 plus en 8 plus is dit transparante hoesje. Het wordt geleverd met maar liefst 5 screenprotectors. Als je naar de prijs kijkt, krijg je het gevoel met een screenprotector aanbieding te maken te hebben. Let op! Deze screenprotector is alleen geschikt voor de wat grotere iPhone 7 Plus en 8 Plus. Hij is niet te gebruiken voor de iPhone 7 en 8.

Deze screenprotector is vervaardigd uit zogenaamd tempered glass dat 9 keer sterker is dan gewoon glas. Hij is speciaal te combineren met het meegeleverde transparante hoesje. Ook de achterzijde hiervan is transparant zodat het logo duidelijk zichtbaar blijft. Er wordt ook een reinigingsdoekje meegeleverd om je display schoon te maken voor je de protector aanbrengt.

In de review van klanten wordt dit product met maar liefst 5 sterren gewaardeerd. Het hoesje past perfect om de telefoon. De screenprotector is zeer sterk en je hebt zeker het gevoel dat je iPhone goed beschermd is.

 

Koop bij bol.com (€8.05)

 

 

 

Samsung Galaxy J6

 

Dit artikel behoort niet bepaald tot de categorie goedkope screenprotectors. Daar staat tegenover dat het TPU hoesje een perfecte combinatie vormt met de twee meegeleverde screenprotectors. TPU is een buigzaam maar heel sterk materiaal en beschermt uitstekend tegen stoten en vallen.

De screenprotectors zijn vervaardigd uit tempered glas. Ze hebben geen invloed op de gevoeligheid van je touchscreen en beschermen uitstekend je beeldscherm. Ze zijn voorzien van een lipofoob laagje dat een vetafstotende werking heeft. Je logo blijft zichtbaar door de transparante achterkant van het hoesje.

Klanten waarderen dit product met maar liefst 5 sterren. Het biedt een hele grote bescherming aan je smartphone. Het glas is stevig en laat zich eenvoudig aanbrengen. Door de goede kwaliteit zie je nauwelijks dat je telefoon een screenprotector heeft.

 

Koop bij bol.com (€14.99)

 

 

 

 

Mmobiel iPad 9.7 

 

Beschik je over de iPad Air 2, de Air of de Pro, dan is deze screenprotector zeker een aanrader. Je wilt toch in ieder geval je kostbare iPad zo veel mogelijk beschermen. Zeker, wanneer je die ook nog regelmatig buitenshuis gebruikt. Met zijn slechts 0,25 mm dikte is hij de dunste protector ooit.

Hij is zo dun dat je na het aanbrengen nauwelijks een verschil ziet. Deze iPad screenprotector is met behulp van lasertechniek op maat gesneden. Hij heeft mooie afgeronde hoeken en beïnvloedt de gevoeligheid van je touchscreen niet. Hij is super dun, maar toch heel hard en sterk.

Deze screenprotector wordt zeer goed beoordeeld door kopers. In de review wordt hij zelfs gewaardeerd met 5 sterren. Een top protector met een hele goede prijs-kwaliteitverhouding. Zelfs als hij niet helemaal goed geplaatst is, laat hij zich heel makkelijk corrigeren.

 

Koop bij bol.com (€7.99)

 

 

 

 

iPhone X of XS

 

Deze screenprotector is vervaardigd uit tempered glas, dat driemaal zo sterk is als plastic. Hij beïnvloedt op geen enkele wijze de gevoeligheid van je touchscreen. Wel biedt hij een perfecte bescherming tegen krassen en stoten. Dus geen probleem wanneer je je telefoon samen met je sleutels in je broekzak stopt.

Deze screenprotector is geschikt voor de iPone X of XS. Hij biedt 99% UV bescherming zodat je ogen minder snel vermoeid raken. Voor een hele redelijke prijs haal je optimale bescherming voor je telefoon in huis.

Kopers die je voorgingen brengen een heel positief advies uit en beoordelen deze screenprotector met de maximale 5 sterren. Hij past perfect op het scherm en laat zich ook eenvoudig aanbrengen. Het is aantrekkelijk geprijsd en van prima kwaliteit. Kortom een top product.

 

Koop bij bol.com (€3.89)

 

 

 

 

iPhone Xs 

 

Ook deze fraaie screenprotector is vervaardigd uit tempered glass. Dit is 9 keer sterker dan gewoon glas. Hij is speciaal vervaardigd voor de iPhone Xs. Het is niet bepaald de goedkoopste screenprotector. Daar staat tegenover dat hij van perfecte kwaliteit is. Bovendien bedekt hij het beeldscherm van je telefoon volledig.

Deze screenprotector wordt geleverd met een schoonmaakdoekje. Zo kun je eerst het touchscreen goed reinigen voordat je het glas aanbrengt. Daarna kun je er zelfs met een stanleymes geen beschadigingen meer op aanbrengen.

Klanten zijn zeer tevreden over hun aankoop. De screenprotector past perfect op de telefoon en biedt prima bescherming. Hij beïnvloedt op geen enkele wijze de gevoeligheid van het touchscreen. Dankzij het meegeleverde reinigingsdoekje is de protector ook heel makkelijk aan te brengen.

 

Koop bij bol.com (€17.5)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status