5 Beste selfie sticks Test van 2021

Laatste update: 20.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Selfie sticks – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Tegenwoordig zie je ze steeds vaker in het straatbeeld verschijnen en heeft iedereen er eentje. Indien je zelf nog geen selfie stick hebt en er graag eentje wilt aankopen, kun je altijd onze koopgids eens doorlopen. Daar kun je handige tips en elementen vinden waarmee je rekening kunt houden. Verder kun je ook gewoon onze top 3 raadplegen. Daaruit blijkt dat je met de GoPro XL Universeel een meer dan degelijk product in huis haalt. Het is een handig totaalpakket dat je kunt gebruiken in combinatie met heel wat verschillende toestellen. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de Benro Smart BK10 selfie stick. Dit product is bijzonder stevig en beschikt over een maximale draagkracht van ruim 3 kg.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Selfie sticks koopgids

 

Tegenwoordig zie je ze op elk concert wel verschijnen of soms ook gewoon tijdens een leuke stadswandeling. De selfie stick is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Wil jij ook graag een leuke foto nemen van jezelf of met vrienden, houd dan zeker rekening met het type, de mogelijkheden en de prijs ervan.

Types

Tegenwoordig bestaan er verschillende soorten en maten dat het niet zo gemakkelijk is om een keuze te maken uit de verschillende aanbiedingen. We onderscheiden hierbij de draadloze selfie stick en het bekabelde model. Als je een bekabelde selfie stick aankoopt dan heb je altijd een kabeltje nodig zodra je foto’s wilt maken. Door de kabel van de stick aan te sluiten op de audiopoort van je smartphone kun jij de beste selfies maken.

Het grote voordeel van dit type selfie sticks is dat je meteen kunt beginnen met het nemen van foto’s. Deze foto’s kun je maken aan de hand van de knop die zich op de handgreep van de stick bevindt.

Vervolgens heb je ook de mogelijkheid om een draadloze selfie stick aan te kopen. Deze modellen zijn dus gebaseerd op een bluetooth verbinding en functioneren op die manier draadloos. Bij dit type selfie sticks kun je dan nog een extra onderscheid maken tussen een stick met een aparte afdrukknop of een stick waarbij de afdrukknop is ingebouwd in het apparaat.

De draadloze selfie sticks werken dus op basis van een bluetooth systeem om op die manier een verbinding te maken met je smartphone. Het is wel heel belangrijk dat je weet dat niet elke smartphone geschikt is voor elke draadloze selfie stick. Dit heeft vaak te maken met een verschillend besturingssysteem op de smartphone. Denk er dus aan dat een draadloze selfie stick niet altijd gemakkelijker is dan een bekabelde stick en daardoor dus misschien niet tot de beste selfie sticks zal behoren.

 

Opties

Naast de verschillende types selfie sticks die er bestaan zijn er nu ook tal van opties mogelijk.  Zo zijn er selfie sticks die waterbestendig zijn. Op die manier hoef je dus geen angst te hebben wanneer je een foto neemt tijdens het snorkelen of gewoon gezellig met vrienden in het parkje aan een fontein.

Ook het formaat van een selfie stick is niet onbelangrijk. De maximale afstand van de selfie stick zal variëren afhankelijk van het toestel. De meeste toestellen beschikken over ongeveer 1 m wat overeenkomt met een armlengte. Een aantal toestellen kunnen zelfs tot 1,10 m gaan wanneer je ze tot het uiterste gaat uitvouwen. Heel veel selfie sticks zijn ook inklapbaar waardoor het toestel weinig ruimte nodig heeft en het dus veel gemakkelijker op te bergen is.

Wanneer je op zoek gaat naar een selfie stick dan kijk je best ook naar de accu. Veel recente toestellen beschikken over een ingebouwde accu die je gemakkelijk kunt gaan opladen met een USB oplaadkabel. Ook de remote controller die ervoor zorgt dat bewogen foto’s vermeden worden is dus een extra optie.

Er zijn selfie sticks die niet geschikt zijn voor bepaalde mobiele telefoons. Echter bestaan er reeds veel universele modellen die met alle IOS en android telefoons kunnen werken. Je hebt ook toestellen waarbij een clip wordt geleverd. Deze clip moet je dan aan het uiteinde van de selfie stick plaatsen en ook op die manier kun je met alle types telefoons werken.

Prijs

Wanneer je zelf ook van die perfecte selfie foto’s wilt maken dan blijkt een selfie stick echt wel ideaal te zijn. Op die manier kun je ook een deel van de omgeving op foto gaan weergeven. Als jij dus ook graag een selfie stick wilt aankopen dan zal je merken dat er ook een prijsverschil waar te nemen is naargelang het toestel.

Over het algemeen zien we dat de bluetooth apparaten net iets duurder zijn en dus geen deel uitmaken van de goedkope selfie sticks. Toch blijkt dat de bluetooth apparaten een iets betere kwaliteit hebben en iets langer meegaan. Hierdoor zijn ze dus veel duurzamer.

Ook het design van de selfie stick zal een belangrijke rol spelen in het prijskaartje. Je hebt mensen die ook veel belang hechten aan het uitzicht van de stick en dus bereid zijn iets meer te betalen. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van het bedrag dat je wilt en kunt spenderen aan de selfie stick.

Het is een goede aanbeveling om bijvoorbeeld de verschillende reviews te lezen van kopers die het product reeds in hun bezit hebben. En op die manier kun je eventueel een leuke selfie stick aanbieding tegenkomen.

Houd ook zeker rekening met eventuele promoties wanneer je de verschillende aanbiedingen met elkaar gaat vergelijken.

 

5 Beste selfie sticks (Reviews) van 2021

 

Een mooie selfie is al een zekere tijd de hype over de gehele wereld, maar dat kan van tijd tot tijd moeilijk gemaakt worden. Daarvoor heb je een selfie stick nodig. Er zijn selfie sticks in verschillende afmetingen en met vele opties te verkrijgen. Geniet met volle teugen en ga voor de beste selfie stick uit de mogelijkheden hieronder.

 

1. Merkloos Kwalitatieve GoPro Selfiestick XL

 

Je ziet ze steeds vaker in het straatbeeld verschijnen, de “selfie stick”. Toch is het niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken vanwege het ruime assortiment. Met dit product haal je alvast een unieke selfie stick in huis die wel 95 cm lang is. Het is dus één van de grotere selfie sticks die je makkelijk en probleemloos kunt uitschuiven.

De selfie stick is bovendien volledig waterbestendig. Op die manier kun je ook leuke onderwater foto’s maken indien je dat wenst. Het handvat van de selfie stick is afgewerkt met een speciale coating die zorgt voor iets meer grip. Verder wordt de stick geleverd in combinatie met duurzame antivochtdoekjes en een handige draaisleutel.

Een blik op de verschillende online beoordelingen leert ons dat de meerderheid van de klanten helemaal overtuigd is van de voordelen en de kwaliteit van deze selfie stick. Echter is slechts één enkele koper van mening dat de selfie stick niet past in combinatie met eender welke smartphone.

Ben je al geruime tijd op zoek naar een duurzame selfie stick? En wil je bovendien niet zoveel geld spenderen aan een degelijk exemplaar? Dan loont het alvast de moeite om deze selfie stick even grondig onder de loep te nemen. Hieronder alvast een overzicht.

Voordelen
Waterproof:

ga je graag zwemmen of duiken? Dan is deze selfie stick het ideale product daarvoor aangezien deze volledig waterbestendig is.

Comfort:

de selfie stick kun je makkelijk en zonder veel problemen uitschuiven. Verder biedt de handgreep voldoende grip dankzij de speciale coating.

Toebehoren:

de levering bevat niet alleen een duurzame selfie stick maar ook een praktische draaisleutel en zelfs duurzame antivochtdoekjes.

Nadelen
Geen smartphone:

volgens een enkele koper blijkt deze selfie stick toch niet zo goed te werken in combinatie met een smartphone.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Benro Smart Selfie stick en statief BK10

 

Door te kiezen voor de Benro selfie stick kies je, volgens heel wat klanten, voor een degelijk en betrouwbaar product. Deze selfie stick wordt vergezeld van een mini statief dat je maximaal kunt belasten met 3 kg.

De selfie stick is handig te bedienen en kan gebruikt worden om er je GoPro toestel of je smartphone op te bevestigen. Verder kun je de hoogte van de selfie stick lichtjes aanpassen. Hierbij bedraagt de minimale hoogte zo’n 18 cm en de maximale hoogte maar liefst 85 cm. De selfie stick is vervaardigd uit bijzonder sterk aluminium en kan dus vast wel tegen een stootje.

Bij de levering van het product dan krijg je er meteen ook een bluetooth afstandsbediening bij. Zo is het mogelijk om de selfie stick vanop een afstand van maximaal 10 meter te bedienen. Klanten reageren bijzonder positief als het gaat over de kwaliteit en de prijs van het product. Echter vindt een kleine minderheid het best wel jammer dat de batterij van de afstandsbediening vrij snel leeg is.

We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om een unieke selfie stick te vinden. Toch kan het misschien de moeite lonen om dit product van Benro even rustig te bekijken. De selfie stick kan makkelijk versteld worden in hoogte en biedt daarnaast nog tal van andere optiemogelijkheden.

Voordelen
Materiaal:

deze unieke selfie stick is vervaardigd uit duurzaam en lichtgewicht aluminium en kan best wel verdragen.

Werkhoogte:

je kunt de werkhoogte van deze selfie stick makkelijk en zonder problemen aanpassen van minimaal 18 cm tot maximaal 85 cm.

Bluetooth afstandsbediening:

de bluetooth afstandsbediening maakt het mogelijk om deze selfie stick vanop een afstand te bedienen.

Nadelen
Voeding:

de afstandsbediening werkt op basis van een batterij die volgens een enkele koper toch wel vrij snel leeg is.

Koop bij bol.com (€34.99)

 

 

 

 

3. KJStar Selfie Stick Draadloos Met Bluetooth

 

Deze universele selfie stick levert de beste prestaties op, want het is ten eerste universeel wat betekent dat je het met alle smartphones kan gebruiken zoals de Samsung. Ook kun je deze selfie stick gebruiken met de iPhone 6 en de SE.

Verder kun je ook onvergetelijke video’s maken met dit product. Het is licht van gewicht en compact, dus je kunt het gemakkelijk overal meenemen tijdens een roadtrip, een festival of als je op vakantie gemakkelijk je ervaringen wilt vastleggen met behulp van deze selfie stick.

De gebruikers van dit product geven allemaal ander advies voor deze selfie stick, want voor een deel is dit product kwetsbaar en niet bestand tegen de schadelijke invloeden van water. En voor het ander deel is deze selfie stick van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Het is verder een koopje en het is een blikvanger.

Deze KJStar selfie stick heeft misschien niet meteen de laagste prijs maar zul je toch wel zeker tussen de goedkope modellen kunnen vinden. De stick is voorzien van bluetooth waardoor je dus een verbinding kunt maken met bijvoorbeeld je smartphone. Laten we even kijken naar de sterke punten van dit toestel.

Voordelen
Bluetooth:

deze selfie stick is uitgerust met bluetooth waardoor je dus een verbinding kunt maken met je smartphone of andere apparaten.

Formaat:

dit is een eerder compacte selfie stick die bovendien vrij weinig weegt. Daardoor kun je het apparaat vrij handig overal mee naartoe nemen.

Nadelen
Kwetsbaar:

een aantal kopers vinden dat de selfie stick toch vrij kwetsbaar is. Zo blijkt dit model helemaal niet waterbestendig te zijn.

Kostenplaatje:

één enkele gebruiker vindt de selfie stick ook veel te duur in verhouding met de kwaliteiten die worden aangeboden.

Koop bij bol.com (€11.45)

 

 

 

 

4. Lenv 3 in 1 Tripod Selfie Stick voor Smartphone met Bluetooth

 

Tenslotte is er ook nog altijd de optie om te kiezen voor deze unieke selfie stick, geleverd door het merk Lenv. Het is een handige 3 in 1 Tripod selfie stick die je zonder problemen kunt gebruiken met eender welk type smartphone. Verder zul je merken dat je de selfie stick vanop een afstand kunt bedienen door gebruik te maken van de oplaadbare bluetooth afstandsbediening.

In tegenstelling tot andere exemplaren zul je merken dat deze selfie stick bijzonder compact is. Dit maakt het dan weer makkelijker om de selfie stick overal mee naartoe te nemen of na gebruik veilig ergens op te bergen.

Kopers die dit product beoordeeld hebben, laten weten bijzonder tevreden te zijn met de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van deze selfie stick. Echter is er één enkele klant die van mening is dat het product niet aan de verwachtingen voldoet. Zo blijkt de selfie stick over een vrij korte standby-tijd te beschikken, verder heel moeilijk te bedienen en de bluetooth functie niet altijd te werken.

Door te kiezen voor de selfie stick van Lenv, kies je volgens verschillende kopers voor duurzaamheid en kwaliteit. Het is bovendien niet meteen de duurste selfie stick wat ook gewaardeerd lijkt te worden door heel wat kopers. Hieronder een selectie van de belangrijkste kenmerkende eigenschappen.

Voordelen
Bluetooth afstandsbediening:

bij de levering krijg je er meteen een bluetooth afstandsbediening bij waarmee je de selfie stick vanop afstand kunt bedienen. De afstandsbediening is bovendien oplaadbaar.

Formaat:

het is een vrij compacte selfie stick die makkelijk te verplaatsen is wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat en makkelijk op te bergen is.

Nadelen
Niet gebruiksvriendelijk:

volgens één enkele klant zou het toestel helemaal niet zo makkelijk te bedienen zijn en dat is jammer.

Korte standby-tijd:

de tijdsduur dat het apparaat standby is, had wel iets langer mogen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. FitsEasy De Selfie Stick

 

Het is vaak moeilijk om met een groep selfies te maken, want dat betekent dan dat het toestel verder verwijderd moet worden van de groep.

Dankzij de selfie stick van Fitseasy is het mogelijk om met alle smartphones leuke selfies te maken. Als je het statief inschuift, bereikt het 22 centimeter waardoor je het gemakkelijk kunt wegstoppen en meenemen, maar uitgeschoven bereikt het 1 meter. Je krijgt bij de aanschaf een clip om aan het uiteinde te plaatsen voor alle soorten telefoons. En een koordje om de stick vast te houden.

Alles heeft een balans en over smaak valt niet te twisten met de gebruikers van dit product, want een deel is er helemaal tevreden mee en weer een ander deel heeft negatieve opmerkingen voor wat dit product betreft. Enkele negatieve opmerkingen zijn namelijk dat je je mobiel niet verticaal kan zetten en dat het rubbertje snel los laat. Overigens is dit product perfect.

Ben je op zoek naar een degelijke selfie stick maar wil je liefst niet teveel geld spenderen dan kan dit model van FitsEasy misschien wel iets voor jou zijn. In vergelijking met de 4 andere producten die we geselecteerd hebben, heeft deze selfie stick wel degelijk de laagste prijs. Juist daarom zou het misschien ook wel eens één van de populairste modellen kunnen worden.

Voordelen
Voordelig tarief:

indien je een beperkt budget hebt, dan is deze selfie stick werkelijk ideaal voor jou. Je zult deze zeker en vast tussen de goedkope selfie sticks kunnen spotten.

Lengte:

het is mogelijk om de selfie stick te verlengen tot en met 1 meter. Ingeschoven heeft de selfie stick een lengte van ongeveer 22 cm.

Handig in gebruik:

dit model is werkelijk ideaal voor gelijk welk type smartphone en beschikt over een universele bevestigingsklem.

Nadelen
Matige kwaliteit:

sommige personen vinden de selfie stick bijzonder kwetsbaar en dus kwalitatief niet wat het moet zijn.

Koop bij bol.com (€6.29)

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Captec SelfieStick Plus

 

De Captec SelfieStick Plus biedt meerdere functies om je dag gezellig te maken. Dit product is een complete kit dat voor alle apparaten gebruikt kan worden zoals: smartphones, reguliere camera’s en Action camera’s. Met deze selfie stick kun je zelfs in het water leuke foto’s maken, want het is waterbestendig en dat geldt ook voor zeewater. Het kan best lastig zijn om van dichtbij selfies te maken, daarom kun je met dit product de afstand zelf bepalen met een maximale afstand van 1 meter.

Met de vele opties die dit product te bieden heeft, moet het geen verrassing zijn dat het niet te vergelijken is met één van de goedkope selfie sticks. Aan de meeste reviews kun je al uitmaken dat het gaat om een kwalitatief product met een gunstige prijs. Hoewel het voor enkele gebruikers prijzig en kwetsbaar is, neemt dat niet weg dat het voor anderen gebruiksvriendelijk is.

Tegenwoordig kun je ze niet meer wegdenken uit het straatbeeld en misschien wil jij er ook wel eentje. Deze selfie stick van het merk Captec is misschien niet meteen de goedkoopste omdat het niet de laagste prijs heeft, toch merken we dat heel wat kopers er uitermate tevreden over zijn. Het zou dus wel eens het populairste toestel uit onze lijst kunnen worden.

Voordelen
Lengte:

de maximale lengte van deze selfie stick is 1 meter. Toch is het mogelijk om de lengte aan te passen en te verstellen.

Gebruiksvriendelijk:

deze selfie stick is helemaal waterbestendig, zelfs voor zout water. Het is dus geen probleem als je graag een groepsfoto in de zee wilt maken.

Handig in gebruik:

je kunt dit model gebruiken in combinatie met de Captec Capture, de GoPro Hero en nog een heleboel andere action cams.

Nadelen
Prijzig:

ondanks de vele voordelen, vinden sommige kopers de selfie stick toch wel redelijk duur.

 

 

Trust Urban

 

De Trust Urban selfie stick heeft Bluetooth en het is compact en inklapbaar. Dit maakt het heel ideaal om op te bergen en om de mooiste selfies te maken. Je kunt eindelijk met één hand van die aparte selfies maken, want dit product heeft een sluiterknop voor een stukje gemak.

Het heeft ook een ingebouwde accu die je kunt opladen met de USB oplaadkabel die je meekrijgt bij de aanschaf. Deze Trust Urban selfie stick werkt met alle IOS- en Android telefoons, want het is universeel.

De meeste gebruikers geven positief advies voor deze selfie stick, want het is gemakkelijk om te gebruiken en het heeft een redelijke prijs. De kwaliteit is ook uitstekend en als je er zorgvuldig mee omgaat, kun je het lang gebruiken. Anderzijds is de Trust Urban selfie stick met Bluetooth voor een kleine groep gebruikers erg kwetsbaar.

Dankzij deze selfie stick van het merk Trust zul je vanaf nu elke leuke vakantie of mooie herinnering in een leuke selfie kunnen vastleggen. Trust is zeker één van de bekende merken inzake elektronica en voor sommige personen is het ook veruit het beste merk. Het lijkt ons dan ook een goed idee om eens op zoek te gaan naar de voor- en nadelen van dit model.

Voordelen
Kleur:

deze selfie stick is te verkrijgen in 3 verschillende kleuren waaronder blauw, grijs en zelfs rood.

Handig in gebruik:

deze selfie stick beschikt zelfs over bluetooth. Op die manier kun je bestanden tussen 2 of meerdere apparaten snel en handig uitwisselen. Bovendien is dit product universeel en werkt het dus met alle Android en iOS apparaten.

Toebehoren:

je krijgt er meteen ook een USB oplaadkabel bij. Op die manier kun je de ingebouwde accu probleemloos gaan opladen.

Nadelen
Kwetsbaar:

niet alle kopers zijn helemaal overtuigd van de voordelen ervan. Sommige gebruikers vinden de selfie stick toch wel net iets te kwetsbaar.

 

 

Huismerk met GoPro adapter

 

De selfie stick met GoPro adapter is geschikt voor alle sport camera’s. Het heeft een lichte monopod die je kunt verstellen van 20 centimeter als het ingeschoven is en tot 110 centimeter als het uiterst uitgeschoven is.

Met je mobiele telefoon alleen moet je zeker een paar keer proberen voordat je het goed krijgt. Door die korte armen kan je niet veel succes boeken. En daarop speelt de selfie stick perfect in. Dit product laat je met de mond vol tanden achter door wat het allemaal kan doen.

Geen wonder dat het in de selfie stick aanbieding is. Voor sommige gebruikers is de gesteldheid van dit product aan de lage kant. Terwijl voor andere gebruikers dit product top is, want het heeft een goede prijsverhouding en over de kwaliteit valt er niets te klagen. Het is verder ook gemakkelijk om te gebruiken.

Ben je op zoek naar een goedkope selfie stick dan zul je zeker dit model met GoPro adapter tegenkomen. Alvorens je besluit om het product aan te kopen, lijkt het ons dan ook een goed idee om even na te gaan wat de voor- en nadelen hiervan zijn. Op die manier krijg je een beter inzicht in deze selfie stick.

Voordelen
Prijskaartje:

in vergelijking met de voorgaande toestellen uit onze lijst, zul je versteld staan van de lage prijs van deze selfie stick.

Toebehoren:

bij de aankoop van deze selfie stick krijg je er de GoPro adapter gratis bij.

Lengte:

de selfie stick heeft een lengte van 20 cm maar je kunt dit verstellen tot een lengte van maar liefst 110 cm.

Nadelen
Geen bluetooth:

het is belangrijk om te weten dat dit model helemaal niet over een bluetooth verbinding beschikt.

Kwetsbaar:

volgens een aantal kopers blijkt de selfie stick bijzonder kwetsbaar aangezien deze niet waterbestendig blijkt te zijn.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status