5 Beste Spiraalsnijders Test van 2020

Laatste update: 22.01.20

 

Spiraalsnijders – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Ben je op zoek naar een functionele spiraalsnijder maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kan onze koopgids misschien wat meer duidelijkheid scheppen. Daarin bieden we graag enkele tips en richtlijnen aan die de zoektocht naar de perfecte spiraalsnijder aangenamer kunnen maken. Anderzijds is het ook mogelijk om meteen verder te scrollen naar onze top 3. Daarin hebben we onderzoek gedaan naar de 3 best beoordeelde spiraalsnijders. Zo zijn we onder andere uitgekomen bij de Lurch Super Spirali spiraalsnijder. Fruit en groenten vormen geen enkel probleem voor dit product. Verder kun je er zelfs gekrulde frietjes makkelijk en snel mee snijden. Met de Gefu Spirelli 3.0 spiraalsnijder mag je zeker zijn van een uitstekend en evenwaardig alternatief. Het product is afgewerkt in een elegante en klassevolle zilveren kleur en staat zo mooi op eender welk aanrecht in de keuken.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Spiraalsnijders koopgids

 

Het is belangrijk om elke dag voldoende groenten binnen te krijgen. Zeker kindjes kunnen daar soms wat moeilijk over doen. Met één van de beste spiraalsnijders kun jij die eetervaring voor hen net dat tikkeltje interessanter maken. We hebben daarom een aantal factoren onderzocht en verder uitgediept. Als je dus van plan bent om verschillende aanbiedingen te bekijken en modellen te vergelijken dan kun je met een aantal zaken rekening houden. Het is een aanbeveling om te letten op het onderhoud, de voordelen en het type.

 

 

Wat is een spiraalsnijder

Alvorens je op zoek gaat naar de voor jou beste spiraalsnijder, is het toch wel belangrijk om te weten wat dit precies inhoudt. Een spiraalsnijder is eigenlijk gewoon apparaatje dat vaak vrij compact is en dus gemakkelijk op te bergen is. Het helpt je om groenten zoals bijvoorbeeld courgette in allemaal kleine dunne slierten te snijden. Zo kun jij bijvoorbeeld een groentenpasta klaarmaken in plaatst van de typische traditionele tarwe spaghetti.

Je zult versteld staan van de efficiëntie waarover zo een toestel bezit. Nadat je het eenmaal gebruikt hebt, zul je het beslist al helemaal niet meer willen missen. Bovendien kun je het ook heel eenvoudig en snel schoonmaken. Je zult werkelijk versteld staan van de mogelijkheden die een spiraalsnijder met zich meebrengt. Sommige apparaten beschikken wel over net iets meer opties in vergelijking met andere. Dit verklaart meteen waarom er heel wat goedkope spiraalsnijders zijn en ook heel wat dure exemplaren.

 

De voordelen van een spiraalsnijder

Zodra je voor de eerste maal met een spiraalsnijder aan de slag gaat, zul je dit apparaat al helemaal niet meer willen missen. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die dit toestel je kan bieden. In de eerste plaats kan het je helpen om meer groenten op het menu te zetten. Je kunt de gewone traditionele pasta bijvoorbeeld eens vervangen door een groente pasta. Het enige dat je hoeft te doen is een aantal groenten naar keuze door de spiraalsnijder te halen.

Verder kun je het gerecht ook iets aantrekkelijker maken. Op die manier kun je de maaltijden tijdens de kerstperiode net iets feestelijker te presenteren en dresseren. Maar ook voor moeilijke etertjes kan dit een oplossing zijn. Heel veel kindjes ondervinden vaak problemen met groenten omdat ze dit gewoon niet willen eten. Met een spiraalsnijder kun je een bordje groenten zodanig aantrekkelijk maken dat ook kinderen zin krijgen om eraan te beginnen. Kortom je hoeft echt niet meer te twijfelen om een spiraalsnijder in huis te halen.

 

Het onderhoud

Het is ook belangrijk om even stil te staan bij het onderhoud van het apparaat. In de meeste gevallen is dit ook vrij eenvoudig dus je hoeft daar helemaal geen schrik voor te hebben. Zo goed als alle spiraalsnijders zijn enorm gemakkelijk te reinigen. Het is natuurlijk wel een goed idee om de spiraalsnijder meteen na gebruik te reinigen. Op die manier krijgen mogelijke restjes van groenten helemaal geen kans om op te drogen. Want het hoeft niet verder uitgelegd te worden dat opgedroogde groenteresten iets lastiger zijn om te verwijderen.

Indien je echt een hekel hebt aan afwassen en schoonmaken dan kun je misschien op zoek gaan naar een model waarvan de onderdelen in de vaatwasser kunnen. Op die manier bespaar je jezelf het werk en de tijd om de spiraalsnijder helemaal zelf te reinigen. Ook hier zijn dus een heleboel mogelijkheden en we kunnen jou enkel aanraden om zoveel mogelijk rekening te houden met je eigen verwachtingen.

 

 

Het type

We kunnen 2 grote soorten spiraalsnijders onderscheiden. Het is belangrijk om dit te weten want dan kun je misschien al iets gerichter op zoek gaan naar het beste apparaat voor jou. Zo heb je heel wat horizontale spiraalsnijders. Dit zijn heel vaak toestellen die handmatig bediend hoeven te worden. Bij de horizontale spiraalsnijders hoef je dus zelf de groenten door te messen te duwen. Het fruit of de groenten in kwestie worden dus eigenlijk tussen de zwenkarm en de snijmessen geduwd. Door aan de zwenkarm te draaien, worden de groenten of het fruit tot hele kleine sliertjes gesneden.

Naast de horizontale spiraalsnijders heb je ook heel wat verticale modellen. Bij deze spiraalsnijders worden de groenten of het fruit dus eigenlijk helemaal naar beneden geduwd met behulp van een klein hulpstukje in het toestel. Houd er wel rekening mee dat je bij een verticale spiraalsnijder de groenten moet voorsnijden in allemaal passende stukjes. En vaak zijn deze apparaten toch net iets duurder. Het is altijd mogelijk om een spiraalsnijder aanbieding te spotten.

 

5 Beste Spiraalsnijders (Reviews) van 2020

 

Wil jij ook graag jouw borden kunnen dresseren zoals een echte kok? Dan heb je beslist nood aan een spiraalsnijder die groenten en fruit zonder problemen in kleine spiralen snijdt. Ga daarom enkel en alleen voor de beste spiraalsnijder. Bekijk zeker de top 5 opties die wij hieronder voor jou hebben uitgezocht.

 

 

1. Lurch Super Spirali Spiraalsnijder

 

Met de spiraalsnijder van Lurch kun jij vanaf nu ook dresseren zoals de echte chefs. Met dit product kun je namelijk op een eenvoudige manier allerlei groenten en fruit in kleine spiralen snijden.

De spiraalsnijder is gemaakt uit kunststof en heeft een beige kleur. Ideaal als je een toestel wilt dat niet te opvallend is van kleur. Met dit toestel kun je bovendien ook gekrulde frietjes snijden. Op die manier kun jij vanaf nu je vrienden en familie verrassen op een maaltijd die er ook nog eens goed uitziet.

Uit de beoordeling blijkt dat een aantal kopers het product net iets te duur vinden. Desondanks vindt de meerderheid van de personen het product echt heel handig in gebruik. De goede prijs-kwaliteitverhouding in combinatie met het fraaie design doet ons vermoeden dat het om een spiraalsnijder aanbieding zou kunnen gaan.

 

Koop bij bol.com (€39.99)

 

 

 

 

2. Gefu Spirelli 3.0 Spiraalsnijder Giftset

 

Met de Gefu 3.0 spiraalsnijder haal jij vast en zeker een goed product in huis. Vanaf nu zijn de maaltijden niet alleen heel lekker, ze kunnen ook nog eens heel mooi gepresenteerd worden. Op die manier kun jij je vrienden en familie verrassen op een heerlijk diner.

Het product is volledig gemaakt uit roestvrij staal en heeft een zilverachtige kleur. Het is ook mogelijk om iets dikkere groenten zoals rode bieten te snijden omdat je kunt kiezen uit twee verschillende diktes. Het toestel is ook gemakkelijk schoon te maken aangezien het in de vaatwasser kan.

De meningen bij dit product zijn eerder verdeeld. Zo vinden sommige kopers dat er veel kracht voor nodig is en dat het daardoor onhandig wordt in gebruik. Een andere groep personen is dan weer wel overtuigd van deze spiraalsnijder en geven positief advies over de goede prijs-kwaliteitverhouding ervan. Het fraaie design maakt het helemaal af.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

3. Lurch Spirali Spiraalsnijder Incl. 3 Afneembare Messen

 

Deze spiraalsnijder van Lurch is in tegenstelling tot het eerste product niet zo duur. Hierdoor vermoeden we dat het in de categorie van goedkope spiraalsnijders zal terug te vinden zijn.

Het product is volledig gemaakt uit kunststof en heeft een witte kleur. Nodig je vrienden en familie maar alvast uit want dankzij deze spiraalsnijder tover jij elke maaltijd om in een waar schilderij. Groenten en fruit kunnen gemakkelijk in zeer dunne spiralen worden gesneden. Het toestel is ook voorzien van een antislip waardoor het altijd stabiel staat.

Enkele personen vinden dat het toestel niet zo handig is in gebruik. Het blijkt net iets te groot te zijn en reinigt niet zo gemakkelijk. Desondanks vindt de meerderheid wel dat het om een topproduct gaat. Voor hen heeft het product een goede prijs-kwaliteitverhouding en is het heel erg handig in gebruik.

 

Koop bij bol.com (€35.96)

 

 

 

 

4. Domo DO9171SP MyVegetable Snij en Raspapparaat

 

Met de elektrische spiraalsnijder van Domo heb jij je groenten en fruit in een handomdraai fijngesneden. Met dit product kun je vanaf nu ook dikkere groenten heel gemakkelijk in spiralen snijden.

De spiraalsnijder is gemaakt uit kunststof en heeft een witte en groene kleur. Bovendien is het toestel volledig BPA-vrij waardoor er dus geen schadelijke stoffen zullen vrijkomen. De antislip bodem zorgt ervoor dat het toestel stabiel staat en je er veilig mee kunt werken. Doordat het gemakkelijk in de vaatwasser kan, is het ook eenvoudig schoon te maken.

Ondanks de vele mogelijkheden van dit toestel zien we dat de meningen verdeeld zijn. Sommige kopers vinden het een nadeel dat het een elektrische spiraalsnijder is. Echter vinden de meeste personen dat juist een voordeel omdat je op een snelle en veilige manier je groenten kunt fijnsnijden. Bovendien blijkt het product ook van goede kwaliteit en is het erg duurzaam.

 

Koop bij bol.com (€49.88)

 

 

 

 

5. KitchenAid Spiralizer Spiraalsnijder 5KSM1APC

 

Het is niet altijd gemakkelijk om ervoor te zorgen dat jouw kind groenten eet. Dankzij de Kitchenaid spiraalsnijder is ook dit probleem van de baan. Met dit toestel tover jij alle groenten om in spaghetti waardoor je kind er meteen van zal willen proeven.

Het toestel is gemaakt uit roestvrij staal en heeft een zilverachtige kleur waardoor het vrijwel meteen in elke keuken past. Bovendien is het ook mogelijk om je groenten en fruit in krullen te snijden. Dit toestel beschikt namelijk ook over twee krulmessen. De mesjes kun je gemakkelijk verwijderen en mogen in de vaatwasser.

Uit één review blijkt dat de koper het product wel heel erg prijzig vindt. Echter zijn beide personen volledig overtuigd van de goede kwaliteit ervan en het is bovendien erg duurzaam.

 

Koop bij bol.com (€104.72)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status