n n
n
n
ᐅ Beste stappentellers. Vergelijking en goedkope prijzen

5 Beste stappentellers Test Van 2019

Laatste update: 11.12.19

 

5 Beste stappentellers (Reviews) van 2019

 

Steeds meer mensen kiezen voor een degelijke en duurzame stappenteller. Het is het ideale toestelletje om toch wat in conditie te blijven. Zo zijn er tegenwoordig heel wat mogelijkheden en kun je kiezen voor een Android besturingssysteem, een Samsung exemplaar of toch liever Iphone. Zijn er bijvoorbeeld ook heel wat goedkope stappentellers of moet je steevast een hoger budget voorzien? Bekijk daarom de 5 topproducten hieronder even en maak vervolgens je keuze. Houd ook rekening met het advies dat klanten vermelden in de online reviews.

 

 

1.  Omron Stappenteller Walking Style IV Zwart 3D-meting

 

Omron is een bekend en sterk gewaardeerd merk wanneer we het hebben over stappentellers. Dit unieke apparaat zou bovendien zomaar eens een stappenteller aanbieding kunnen zijn vanwege het mooie prijskaartje ervan. De stappenteller is zelfs te bekomen in 3 verschillende kleuren waaronder wit, zwart of blauw.

Je kunt dit unieke apparaatje zonder problemen op je heup dragen maar ook in een broekzak, jaszak of zelfs rugzak blijft de stappenteller zonder problemen functioneren. Dankzij dit apparaat kun je onder andere het aantal stappen berekenen die je per dag zet. Daarnaast wordt er ook meer informatie gegeven inzake het aantal verbrande calorieën en de totaal afgelegde afstand. Door de actiemodus te activeren kun je echter nog net iets specifieker te werk gaan.

De meeste klanten reageren vooral bijzonder positief op deze unieke stappenteller. Zo wordt er niet alleen positief advies gegeven op basis van de uitstekende kwaliteit, maar ook voor gebruiksvriendelijkheid. Echter voldoet de stappenteller niet helemaal aan de verwachtingen van enkele kopers.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

 

2.  Yamax EX-510 Stappenteller afstandmeting Met caloriemeter

 

Ben je op zoek naar de beste stappenteller dan zou je altijd nog kunnen kiezen voor dit unieke exemplaar van Yamax. Het is een degelijke stappenteller tegen een mooi en betaalbaar prijskaartje. De stappenteller biedt daarnaast heel wat extra kenmerken en mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld het aantal stappen zonder problemen bijhouden maar vertelt het toestel je ook iets meer over de totaal afgelegde afstand.

Ook wanneer je wat meer informatie wenst inzake de verbruikte calorieën en de vetverbranding, is deze stappenteller een echte aanwinst. Ook de duur van de activiteit kan zonder problemen worden weergegeven.

Een blik op de verschillende online beoordelingen leert ons dan ook dat de meeste klanten helemaal overtuigd zijn van het product. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de uitstekende kwaliteit maar komt ook de gebruiksvriendelijkheid uitvoerig aan bod. De moeite waard dus om het even te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€56.95)

 

 

 

 

 

3.  Fitbit Charge 2 . Activity tracker Zwart Gunmetal Special Edition

 

Ook wanneer je kiest voor deze unieke stappenteller van Fitbit, kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. De stappenteller behoort tot de Fitbit Charge 2 serie en maakt deel uit van een zogenaamde „special edition”.  Deze horloge stappenteller blijkt ook heel mooi als armband te staan vanwege het prachtige en elegante design ervan.

De batterij gaat maar liefst 5 dagen lang mee op voorwaarde dat deze volledig opgeladen is. De stappenteller is daarnaast ook voorzien van een betrouwbare hartslagfunctie. Verder is het ook mogelijk om eventuele inkomende berichtjes en oproepen te bekijken en te beantwoorden. De GPS functie werkt wanneer je een connectie maakt met je smartphone. Houd er wel rekening mee dat de stappenteller niet bestand is tegen water en daardoor niet ideaal is om mee te zwemmen.

De meerderheid van de kopers reageren dan ook vooral positief op de kwaliteit en de duurzaamheid van het product. Echter vindt een beperkte minderheid van de kopers het best wel jammer dat de stappenteller niet helemaal waterdicht blijkt te zijn.

 

Koop bij bol.com (€153)

 

 

 

 

 

4. Samsung Galaxy Fit e Android en ¡Os Zwart met hartslagfunctie

 

Er zijn tegenwoordig ook heel wat kopers die opteren voor deze unieke stappenteller van Samsung. De Samsung Galaxy Fit e is te bekomen in maar liefst 3 verschillende kleuren. Zo kun jij onder andere kiezen tussen geel, zwart of wit. Zodra de stappenteller helemaal is opgeladen dan kun je die makkelijk tot wel 7 dagen lang gebruiken.

De stappenteller zal het ook meteen kunnen detecteren wanneer je aan het hardlopen bent of wanneer je bijvoorbeeld gewoon wandelt. Eventuele oproepen en berichtjes die op je smartphone binnenkomen, kunnen ook verschijnen op het display van deze unieke stappenteller. Verder is het een groot pluspunt dat de stappenteller niet alleen stofdicht blijkt te zijn maar ook waterdicht. Echter is het jammer dat het display in zwart/wit en niet in kleur wordt weergegeven.

Ondanks al deze pluspunten merken we toch vooral een algemene verdeeldheid op bij de klanten. Zo zijn sommige kopers echt helemaal overtuigd van de voordelen van deze stappenteller terwijl andere gebruikers toch wel wat twijfels hebben over de duurzaamheid ervan.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

 

5.  Merkloos Digitale Stappenteller Armband roze 3D meting

 

Tenslotte is er ook nog altijd de optie om eventueel te kiezen voor deze prachtige armband stappenteller met 3D meting. De stappenteller wordt gekenmerkt door een opvallend roze kleurtje en zal daardoor misschien vooral meisjes en dames aanspreken. De betaalbare prijs is verder ook een belangrijk pluspunt voor heel wat klanten.

De stappenteller geeft niet alleen het aantal stappen weer maar zal ook extra informatie bezorgen omtrent het aantal verbrande calorieën. Ook de tijd en de gehele afstand worden zonder problemen vermeld. Het siliconen ontwerp zorgt ervoor dat de stappenteller eender wie past. Verder weegt het toestelletje weinig en zit het comfortabel om je pols heen. Kortom, een echt topproduct!

Het grote pluspunt is dat de knoopcelbatterij gewoon bij de aankoop van het product inbegrepen zit. Echter zijn er momenteel nog helemaal geen reactie bij het product geplaatst. Dit maakt het voor ons dan ook bijzonder lastig om jou verder advies te geven over de ervaringen van gebruikers.

 

Koop bij bol.com (€8.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status