Beste stille ventilator

Laatste update: 30.05.20

 

Stille ventilators test van 2020

 

Wanneer het in de zomer net iets te warm wordt om te studeren of te werken dan kan een degelijke ventilator alvast voor heel wat afkoeling zorgen. Echter storen velen zich aan het zoemende geluid van de ventilator. In dergelijke gevallen kun je ook altijd nog opteren voor één van de betere stille ventilators. Weet je niet direct wat kiezen? Dan helpen wij jou graag verder. Zo hebben we maar liefst 3 topproducten geselecteerd die we hieronder even kort aan jou voorstellen. Zo zou je eventueel kunnen kiezen voor de Professionele Notebook Cooling Pad. Ideaal voor mensen die tegelijk ook op zoek zijn naar een degelijke laptop koeler. Met de Deltaco FT-740 stille ventilator mag je alvast zeker zijn van een meer dan evenwaardig product. Deze unieke tafelventilator werkt ondanks het enorme vermogen bijzonder stil.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Stille ventilators koopgids

 

Op warme zomerdagen kan een degelijke ventilator alvast wonderen doen. Toch zijn er heel veel personen die zich storen aan het lichte gezoem van heel wat ventilators. Tegenwoordig heb je echter ook de mogelijkheid om te kiezen voor een stille ventilator. Welke soorten stille ventilatoren zijn en kies je voor een bedraad of draadloos toestel? Met welk budget moet je rekening houden en wat zijn de mogelijkheden qua formaat en gewicht. In onze koopgids trachten we een antwoord te bieden op zoveel mogelijk vragen zodanig dat de keuze uit de beste stille ventilators makkelijker verloopt.

 

 

Wanneer is er sprake van een stille ventilator en het nut ervan

Het spreekt voor zich dat een ventilator nooit helemaal geluidloos zal functioneren. Toch kan er wel degelijk een verschil optreden in het aantal decibels (db). Een ventilator waarvan het geluidsniveau hoger ligt dan 50 decibels, wordt beschouwd als een ventilator die geluid maakt en dus als storend ervaren kan worden. Dat wil dan ook zeggen dat een ventilator met een decibel niveau lager dan 50, kan beschouwd worden al een stil werkende ventilator.

Uiteraard zal dit voor de ene gebruiker gevoeliger liggen dan voor de andere. Zo zullen sommige klanten een decibel niveau van 40 ’s nachts nog steeds als storend ervaren terwijl andere gebruikers er bijvoorbeeld helemaal niet meer van opkijken. Indien je op specifiek op zoek bent naar een stille ventilator, dan wordt op de verpakking meestal wel melding gemaakt van het totale geluidsniveau. Een stille ventilator kan alvast een goede aanbeveling zijn om bijvoorbeeld ’s nachts op hete zomerdagen te gebruiken.

 

Het mogelijke kostenplaatje

Net zoals er heel wat goedkope stille ventilators op de markt gebracht zijn, zul je voor sommige toestellen ook net iets duurder hoeven te betalen. Het komt er dus vooral op neer om verschillende stille ventilators met elkaar te vergelijken alvorens er ook daadwerkelijk eentje aan te schaffen. Probeer hierbij eventuele promoties of aanbiedingen alvast niet uit de weg te gaan. Ben je van plan de ventilator regelmatig te gebruiken of zo nu en dan eens een keertje? En wat zijn je verwachten en eisen? En wat is het maximale budget dat je wilt en kunt spenderen?

Het antwoord op deze vragen zal de zoektocht naar de voor jou beste stille ventilator meteen een pak makkelijker maken. Indien je echter toch mocht twijfelen tussen 2 of meerdere producten dan kan het alvast een goed idee zijn om ook de online reviews even grondig te bekijken. Daarin geven tal van klanten hun ongezouten mening over een bepaalde stille ventilator. Dat kan positief of negatief zijn maar het biedt je in elk geval een beter beeld over de ventilator die je eventueel in gedachten hebt.

 

Het formaat en het gewicht

Je zult merken dat de meeste stille ventilatoren vrij compact zijn qua formaat. In combinatie met het lichte gewicht wordt het daardoor mogelijk om de ventilator makkelijk van de ene ruimte naar de andere te verplaatsen. Zo kun je de stille ventilator eventueel ook meenemen wanneer je een weekje naar zee gaat of van plan bent om met vrienden op kampeervakantie te gaan.

 

 

Draadloze of bedrade stille ventilator

Sommige stille ventilators zijn voorzien van een handig snoer dat je gewoon in het stopcontact hoeft te steken. Vervolgens is de ventilator van stroom voorzien en kun je hier gebruik van maken. Echter moet je er wel rekening mee houden dat een ventilator met snoer zorgt voor een beperkte bewegingsvrijheid. Echter zou je eventueel een verlengkabel kunnen gebruiken of kiezen voor een ventilator met een langer snoer.

Een draadloos model is vaak net iets handiger in gebruik. Zo zul je kunnen genieten van meer bewegingsvrijheid daar je de ventilator zonder problemen van de ene naar de andere ruimte kunt verplaatsen. Indien je kiest voor een draadloos exemplaar, kies dan bij voorkeur voor een stille ventilator waarvan je de batterijen kunt opladen. In het andere geval, zul je namelijk steeds nieuwe batterijen hoeven te voorzien. En dat wordt dan wel een vervelende meerkost.

 

Kenmerken en eventuele extra mogelijkheden

Het is altijd handig indien de ventilator over meerdere snelheidsstanden beschikt. Zo kun je zelf kiezen tussen een zacht briesje of een iets krachtigere koude windstroom. Indien je kiest voor een stille ventilator met snoer, dan is het handig als er een opbergvak voor het snoer voorzien is. Ook een antislip bodem is alvast een meerwaarde aangezien de stille ventilator dan over net iets meer stabiliteit en stevigheid beschikt. Echter zal de prijs verhogen naargelang ook de extra mogelijkheden toenemen. Toch is het mogelijk om altijd nog een stille ventilator aanbieding te spotten.

 

Stille ventilator Reviews – Top 5

 

Wanneer je op zoek gaat naar de beste stille ventilator dan zul je niet alleen de goedkope stille ventilators tegenkomen maar ook de dure exemplaren. Om het voor jou net een tikkeltje makkelijker te maken, zijn we al even op zoek gegaan naar de 5 best beoordeelde producten. We hebben hier dus niet alleen rekening gehouden met het aantal reviews maar ook met het advies van de klanten. Bekijk de 5 topproducten hieronder even rustig en kies er dan voor jou de ventilator uit die het beste aan je verwachtingspatroon voldoet.

 

 

Professionele Notebook Cooling Pad

 

Indien je op zoek bent naar een stille ventilator aanbieding dan is dit product misschien niet meteen wat je zoekt. Het is iets duurder te betalen maar volgens de verschillende kopers biedt het wel heel wat voordelen die de moeite waard zijn.

Deze stille ventilator is eigenlijk een soort van laptop koeler die ervoor zorgt dat je laptop niet oververhit raakt. Dit is ideaal voor mensen die vaak heel wat uurtjes aan de computer zitten. Bovendien is dit product ideaal om een notebook of een laptop tot en met 17 inch op te plaatsen. Verder kun je het ook gewoon als Desktop stand gaan gebruiken indien je dit wenst.

Op één enkele koper na, kunnen we duidelijk stellen dat dit product duidelijk heel erg positief is voor de meeste kopers. Zo zijn de gebruikers niet alleen tevreden over de kwaliteit van het materiaal maar ook over de praktische kant van het toestel en de gebruiksvriendelijkheid ervan.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Deltaco FT-740

 

Ook met de Deltaco stille ventilator kun je volgens beide kopers rekenen op een topproduct. Het product heeft misschien nog niet zoveel online beoordelingen gekregen maar ze zijn wel allemaal positief. Zo wordt er in de eerste plaats positief gereageerd op de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid ervan.

Verder is dit een degelijke tafelventilator die geluidloos werkt en dus helemaal niet storend is. De ventilator heeft een maximale doorsnede van ongeveer 10,5 cm en is behoorlijk krachtig. Je kunt hierbij kiezen uit meerdere snelheidsstanden.

Verder kun je de ventilator makkelijk op je computer of via een USB toestel aansluiten. Dankzij de kunststof behuizing is het toestel ook duurzaam en kan het vast en zeker wel tegen een stootje. Kortom voor velen is dit een topproduct.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Handventilator Op Batterij

 

In vergelijking met de vorige 3 apparaten die we besproken hebben, zul je merken dat deze stille ventilator iets compacter is. Deze handventilator werkt op bijzonder krachtige batterijen en beschikt over meerdere snelheidsstanden.

Doordat het toestel zo compact is en weinig weegt, kun je het gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Ideaal wanneer je dus bijvoorbeeld een dagje naar het strand gaat of in een snikhete auto in de file terecht komt. Bovendien is het mogelijk om de hoogte van deze stille ventilator helemaal aan te passen indien je dit zou wensen.

Het feit dat je de batterijen kunt herladen is voor vele kopers een groot voordeel. En we merken dit ook aan de positieve reviews. De meeste gebruikers geven niet alleen een positief advies over de kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid van het product. Slechts één enkele klant vindt het toestel te prijzig.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Ninzer Mini Fan

 

Net zoals één van de voorgaande producten die we hierboven besproken hebben, is ook deze stille ventilator een tafelventilator. Het is een vrij compact toestel dat weinig weegt en dat je dus ook makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Het toestel heeft een mooie lichtblauwe kleur maar kun je ook in 3 andere kleurtjes verkrijgen.

Het is een krachtig apparaatje waarbij je de mogelijkheid hebt om uit 2 snelheidsstanden te kiezen. Het is ideaal wanneer je bijvoorbeeld in de zomermaanden moet studeren voor een examen of wanneer je op warme dagen op kantoor moet werken. Je kunt het makkelijk aan je computer koppelen door middel van de USB aansluiting.

Ondanks de vele positieve reacties merken we op dat de meningen toch eerder verdeeld zijn. Sommige gebruikers vinden het werkelijk een topproduct terwijl andere kopers het eerder een kwetsbaar product vinden. Bekijk het even en oordeel dan vooral zelf.

 

Koop bij bol.com (€19.95)

 

 

 

 

Oplaadbare Draagbare Ventilator

 

Indien je op zoek bent naar een beetje verkoeling tijdens de warme zomermaanden dan kun je alvast even deze stille ventilator bekijken. Dit product is een soort van handventilator die op batterijen werkt. Bovendien kun je de batterijen keer op keer opnieuw opladen wat uiteraard altijd handig is.

Het is een vrij compact toestel dat vrij weinig weegt en dus makkelijk overal mee naartoe te nemen is. Ondanks het kleine formaat is het toestel best wel krachtig en kun je kiezen uit 3 verschillende snelheidsstanden. Verder is het product te verkrijgen in meerdere kleuren.

Wanneer je de prijs van dit artikel bekijkt dan zul je meteen staan kijken. Het lijkt wel een koopje te zijn in vergelijking met de andere stille ventilator toestellen. Bekijk dit product alvast even want misschien is het wel precies waar jij naar op zoek bent.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status