fbpx

Beste strandspeelgoed

Laatste update: 15.10.19

 

Strandspeelgoed test van 2019

 

 

Strandspeelgoed koopgids

 

Indien je binnenkort met het gezin op strandvakantie vertrekt dan kun je misschien overwegen om wat van het beste strandspeelgoed mee te nemen. Je kindjes zullen zich er uren mee vermaken. Tegenwoordig is er een groot assortiment aan verschillende soorten strandspeelgoed. Dit maakt de keuze alleen maar moeilijker. Het is dan ook een goede aanbeveling om zoveel mogelijk speelgoed met elkaar te vergelijken en de aanbiedingen niet uit de weg te gaan. Let hierbij ook zeker op het formaat, het materiaal en het prijskaartje ervan.

 

 

De voordelen van degelijk strandspeelgoed

 

Wanneer je van plan bent om binnenkort even een weekje naar het strand te trekken met het voltallige gezin dan zul je merken dat je heel wat spullen nodig hebt. Naast het feit dat je moet denken aan de strandhanddoeken en het zwemgerief kan een beetje degelijk strandspeelgoed ook echt wel een goede aanbeveling zijn. Zeker wanneer je nog ietwat jonge kindjes hebt, kan een beetje speelgoed nooit echt kwaad. Je wilt natuurlijk niet hebben dat je kind zich plots verveelt en daardoor slecht gehumeurd de vakantie beleeft.

Het ruime assortiment aan strandspeelgoed maakt het niet altijd even eenvoudig om een correcte en vlotte keuze te maken. Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee zou kunnen houden zoals bijvoorbeeld de leeftijd van je kind en het prijskaartje. Toch is niet al het goedkope strandspeelgoed even goed van kwaliteit, net zoals niet al het dure speelgoed plots zoveel beter is. Het komt er dus vooral op aan om voor jezelf op voorhand uit te maken waar je naar op zoek bent. Dit zal de zoektocht meteen een pak gemakkelijker en daardoor aangenamer laten verlopen.

 

 

Verschillende soorten strandspeelgoed en de leeftijdscategorie

 

In het voorgaande stukje werd het reeds min of meer vermeld. Tegenwoordig bestaat er een enorm ruim assortiment aan verschillende soorten strandspeelgoed. Daardoor wordt de keuze er niet gemakkelijker op. We zouden jou kunnen aanraden om in de eerste plaats zoveel mogelijk rekening te houden met de leeftijd van je kind. Wanneer je één of meerdere kindjes hebt onder 5 jaar oud dan kan een gewoon emmertje met een schepje en een harkje al voor heel wat plezier zorgen.

Iets oudere kinderen zullen dit dan weer behoorlijk saai vinden. Zo gaat een kind van 10 jaar op zoek naar al iets meer avontuur. In zo een geval zou je kunnen opteren voor een strandbal of volleybal. Een badminton set of een leuke opblaasbare boot kunnen ook voor heel wat strandpret zorgen. Het komt er vooral op aan dat je ervoor kunt zorgen dat je kinderen zich gedurende de vakantie zoveel mogelijk vermaken. Je haalt hier zelf zeker ook voordeel uit. Want een kind dat zich amuseert is een blij kind en daar zul je dan automatisch ook gelukkig door worden.

 

 

Het mogelijke prijskaartje en het design

 

Net doordat er een ruim assortiment aan strandspeelgoed op de markt is, zijn er ook heel wat verschillende prijskaartjes mogelijk. Uiteraard beslis je helemaal zelf hoeveel je maximaal wilt maar vooral kunt uitgeven aan een bepaald stuk strandspeelgoed. Dit is iets helemaal persoonlijk en daardoor voor elke persoon anders. Daarnaast zal een strandsetje met een emmertje en een harkje net iets minder duur zijn dan bijvoorbeeld een opblaasbare boot. Het is natuurlijk altijd mogelijk om een strandspeelgoed aanbieding tegen te komen.

Wij raden jou ook aan om even de verschillende online beoordelingen van klanten door te nemen. Daarin kun je vaak heel wat nuttige informatie en handige tips over bepaalde producten lezen. Op die manier weet je dan of een bepaald stuk strandspeelgoed echt wel iets voor jou en je kind is of juist niet. Probeer daarnaast ook zeker rekening te houden met verschillende promoties. Zo is het altijd mogelijk om een duurder stuk strandspeelgoed tegen een mooie betaalbare prijs aan te kopen.

 

 

Het formaat en het materiaal

 

Tot slot is het ook belangrijk om even stil te staan bij het formaat en het materiaal. Het spreekt voor zich dat sommige stukken strandspeelgoed net iets groter zijn in vergelijking met andere modellen. Je zult hier dan ook rekening mee moeten houden wanneer je het achteraf allemaal weer moet opbergen. Wanneer je met de auto naar het strand gaat, moet je dus ook maken dat het allemaal gemakkelijk kan worden ingepakt en meegenomen.

Daarnaast is het ook handig om even stil te staan bij de gebruikte materiaalsoorten. Zo heb je heel wat strandspeelgoed dat vervaardigd is uit duurzaam en stevig plastic. Dit weegt bovendien ook weinig en is dan weer handiger om te dragen en mee te nemen. Ander strandspeelgoed is dan weer gemaakt uit kunststof of uit duurzame houtsoorten. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden op het gebied van strandspeelgoed.

 

 

Strandspeelgoed Reviews – Top 5

 

 

Ben je binnenkort van plan om een dagje naar het strand te gaan samen met de kindjes, dan kun je maar beter een beetje speelgoed meenemen. Op die manier kunnen ze zich urenlang rustig bezighouden. Om het voor jou net iets eenvoudiger te maken, hebben wij een 5 topproducten geselecteerd. Zo hoef jij er nu gewoon nog het beste strandspeelgoed uit te pikken. En wie weet zit er wel een strandspeelgoed aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Nijntje Strandset 3-delig

 

Het Nijntje strandset zul je zeker en vast tussen het goedkope speelgoed kunnen terugvinden als je de voordelige prijs bekijkt. Het speelgoed is het meeste geschikt voor kindjes vanaf de leeftijd van 2 jaar tot de leeftijd van 5 jaar.

Het strandset bestaat uit 3 verschillende delen. Zo krijg je er een zeefje bij, een harkje en ook nog een heel leuk schepje. Alle 3 de accessoires zijn voorzien van een leuk handvat in de vorm van Nijntje. De spulletjes zijn uit kunststof gemaakt en dus heel comfortabel om vast te nemen en toch voldoende stevig.

Werkelijk alle kopers zijn helemaal overtuigd van dit leuke strandset van Nijntje. De meeste kopers geven dan ook een positief advies over de goede kwaliteit van het speelgoed. Uit één enkele review kunnen we opmaken dat de koper het strandspeelgoed ook heel grappig en leuk vond.

 

Koop bij bol.com (€15.3)

 

 

 

 

BS Kubb Vurenhout

 

Dit strandspeelgoed zul je misschien eerder tussen de duurdere spullen terugvinden maar het biedt dan ook heel wat mogelijkheden en kwaliteit. Het spel is geschikt om te spelen met 2 tot maar liefst 12 spelers. Zo kun jij die strandvakantie of kampeervakantie nog leuker maken.

Dit werpspel wordt altijd met twee groepen gespeeld. Elke groep krijgt dan 6 werpstokken, 4 afzetstokken en dan ook nog 5 blokken. De bedoeling is dat je moet proberen om alle blokken van je tegenstander en de koning die in het midden staat, om te gooien.

Niet alle kopers zijn even tevreden over de mogelijkheden van dit product. Sommige gebruikers vinden dat het hout heel erg kwetsbaar is en snel kapot gaat. Andere kopers zijn dan weer wel helemaal overtuigd van de kwaliteiten van dit werpspel. Ze prijzen dan ook het leuke ontwerp en vinden dat het bijdraagt aan de groepsgeest.

 

Koop bij bol.com (€41.97)

 

 

 

 

Fashy Speelgoed 

 

Net zoals het eerste product zul je ook dit strandspeelgoed van Fashy tussen de goedkopere producten kunnen spotten. De blauwe kleur met de leuke tekening van een zonnebloem maken het artikel net dat tikkeltje aantrekkelijker voor kinderen.

De gieter is gemaakt uit plastic en weegt daardoor relatief weinig. Op die manier zal jouw kind het gietertje zonder problemen kunnen verplaatsen. Dit product heeft een inhoud van een halve liter. Zo kan jouw kind je helpen wanneer je de planten hoeft water te geven.

Volgens één enkele gebruiker heeft de gieter toch een aantal scherpe randjes. Toch zijn de meeste kopers tevreden over het ontwerp en de kwaliteit ervan. Bovendien staat het garant voor eindeloos speelplezier.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Intex Rockin lounge siston

 

Als je binnenkort op strandvakantie gaat of gewoon een lekker dagje met het gezin naar het zwembad gaat dan kan deze luchtmatras misschien wel een leuk geschenk zijn.

De luchtmatras heeft de functie van een soort van lounge stoel. Daardoor kun je dit model ook perfect gebruiken om er gewoon op het strand op te liggen. Er is ook een bekerhouder voorzien waar jij je drankje probleemloos in kunt plaatsen. Het liggedeelte is volledig gemaakt op basis van het lichaam waardoor je extra comfortabel zult liggen.

De kopers zijn razend enthousiast over dit strandspeelgoed. Het staat niet alleen garant voor eindeloos speelplezier maar het is ook nog eens van een goede kwaliteit. Het aantrekkelijke design is voor de kopers ook een leuke extra.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Fun & Feest Party Gadgets 6 delig

 

Is het binnenkort de verjaardag van jouw zoontje dan ben je waarschijnlijk nog op zoek naar iets leuks. Dit strandspeelgoed kan misschien wel iets voor jouw kindje zijn. De leuke vrolijke kleurtjes maken het speelgoed meteen extra aantrekkelijk voor jonge kindjes.

Dit strandspeelgoed bestaat uit maar liefst 6 delen. Er is dus niet alleen een kiepwagen voorzien maar ook nog heel wat extra toebehoren. Zo krijg je er bij de aankoop ook een harkje en een gietertje bij. Net zoals een leuk zeepaard vormpje, een schopje en een emmertje. Kortom voldoende spulletjes om urenlang speelplezier te garanderen.

Op dit moment is er nog maar één enkele review geplaatst. Toch is de koper helemaal overtuigd van het leuke ontwerp van dit strandspeelgoed. Het staat garant voor eindeloos speelplezier.

 

Koop bij bol.com (€16.5)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status